15 d’octubre de 2012, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’octubre de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran multitud. Després de l’aparició, ens va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, us crido i vinc entre vosaltres perquè us necessito. Necessito apòstols amb un cor pur. Prego, i pregueu també vosaltres, perquè l’Esperit Sant us capaciti i us guiï, us il·lumini i us ompli d’amor i d’humilitat. Pregueu perquè us ompli de gràcia i de misericòrdia. Només aleshores em comprendreu, fills meus. Només aleshores comprendreu el meu dolor per aquells que no han conegut l’amor de Déu. Aleshores em podreu ajudar. Sereu els meus portadors de la llum de l’amor de Déu. Il·luminareu el camí als qui els han estat donats els ulls, però no volen veure. Desitjo que tots els meus fills vegin el Meu Fill. Desitjo que tots els meus fills experimentin el Seu Regne. Us convido novament i us suplico: pregueu per aquells que el Meu Fill ha cridat. Us ho agraeixo!”

2 – A Jesús per Maria! Jane, una pelegrina irlandesa, ens va explicar la seva història amb una immensa alegria: “Catòlica de naixement, anava a missa cada diumenge, encara que únicament per costum. El meu marit, d’origen hindú, no era catòlic. En canvi, havíem decidit que els nostres 3 fills serien educats en la fe catòlica, amb missa dominical obligatòria, ensenyament en col·legis catòlics, etc. Pensava que amb això ja estava complint amb el meu deure cap a ells. Però mai no els havia parlat de Déu, mai no havia pregat amb ells. En realitat, vivia una fe exterior i no amb el cor. És més, un cristià m’havia dit que Jesús no estava present en la hòstia, que creure en la presència real era ridícul i havia acabat amb dubtes sobre això. Durant la missa pensava en tot menys en Déu, esperant amb cert avorriment que acabés aviat.

Una amiga molt estimada em deia sovint: “Vine amb mi a Medjugorje! Vaig acabar cedint, una mica a contracor. El maig de 1997, vam formar un grup de 6 amigues. Per a mi, el viatge seria l’oportunitat d’un temps per compartir en companyia de les meves amigues, per gaudir juntes del sol i de l’aire lliure, de la naturalesa, per intercanviar-nos confidències d’amigues… Un temps per gaudir! … Ni per un segon tenia la idea d’anar allà per pregar.

Els primers dies van transcórrer d’aquesta manera. Gaudia molt del menjar, de l’aire pur, dels raigs del sol bronzejant la meva pell… Vivia unes vacances de somni! El tercer dia, la guia irlandesa que teníem ens va portar en una furgoneta molt vella i en males condicions fora del poble per assistir a una missa del pare Jozo a Siroki Brijeg, allà on 30 franciscans va ser martiritzats durant la guerra del 40. A l’església, a pesar de ser molt gran, no hi cabia ni una agulla. Tots els bancs estaven ocupats i una enorme quantitat de pelegrins estaven igualment ubicats de forma ben estreta bloquejant els passadissos laterals, de manera que era impossible circular. Em vaig quedar per tant a fora conversant i gaudint del sol. Va ser en aquell moment quan em va passar alguna cosa sorprenent:

Un desconegut m’agafà molt gentilment de la mà i em portà pel passadís central obrint-se pas entre la multitud sense cap dificultat, com si el pas s’obrís naturalment en passar ell. Em va ubicar davant de l’escalinata de l’altar, just davant del sacerdot que estava a punt de començar la missa i, de sobte, va desaparèixer. Vaig acabar situada en el millor lloc! Em semblava estar somiant, allò era surrealista, i al mateix temps, em semblava que era el més natural del món. No recordo el començament de la missa; però quan després de la consagració el sacerdot va elevar l’hòstia, aquesta es va fer molt gran als meus ulls, Nostre Senyor va aparèixer viu en l’hòstia. Mirava cap amunt. A partir d’aquell moment, no vaig poder deixar de plorar durant tota la meva estada a Medjugorje. Tota la meva vida havia canviat.

De tornada a casa, vaig prendre l’hàbit d’anar diàriament a missa, és d’on trec totes les meves forces i la meva alegria de viure. Jesús s’ha convertit en el meu aliment essencial. El meu marit hindú va escoltar el relat del meu testimoni amb respecte, i malgrat el meu gran canvi no semblava molt convençut. No vaig voler fer-lo canviar de parer ni induir-lo a compartir la meva fe; vaig respectar la seva postura i ell per la seva banda em deixava la llibertat de practicar la meva fe. Però jo pregava molt per ell. Alguns anys després, quan m’estava preparant per anar a missa, simplement em va dir: “Vinc amb tu!”. Per fer-ho breu, ara el meu marit està batejat i compartim la mateixa fe…

Com m’agradaria tenir la possibilitat de recomençar la meva vida per haver pogut estar amb Jesús durant els meus anys de joventut! Com lamento tant de temps perdut! Ara no passa dia que no li agraeixi a Déu el fet d’haver-se’m revelat. Sempre prego pels catòlics tebis, com ho era abans jo. Que Maria toqui a moltes, moltes ànimes per portar-les a Jesús que està viu!

3 – L’any de la Fe ha començat. Quina inspiració més bonica la de Benet XVI! En vista de la confusió espiritual que regna i la set de la gent, és urgent retrobar-nos amb els fonaments de la nostra fe.

La Gospa ens convida a “tenir una fe ferma”. Per què la fe es tan important? Sentim freqüentment que es diu: “Sóc creient, però no practico”. Això és confondre la fe amb el saber. Saber que Déu existeix ja és un bon pensament, però això no em converteix en un creient. Els dimonis també saben que Déu existeix (vegeu PS 2). Els satanistes saben reconèixer una hòstia consagrada d’una que no ho és. No tenen cap dubte sobre la Presència Real! Però no per això són creients. A la Bíblia, la paraula fe es diu Emuna (d’on ve la paraula “Amén”), que significa adhesió. Si dic “Crec en Jesús” (ani maamin), vol dir que adhereixo a Jesús, que Ell i jo som inseparables; estic completament connectada; formo un sol cos amb Ell; estic amb Ell on Ell estigui. No puc creure en Jesús i no buscar viure l’Evangeli. Això seria separar Jesús de la seva Paraula… Això és impossible; Ell és la Paraula Viva.

La invitació de Benet XVI és una taula de salvació providencial per a tots nosaltres, en el si de la tribulació de fe que l’Església travessa en molts dels seus membres. Seguim les instruccions inspirades del Sant Pare, i podrem alliberar-nos del relativisme que ens corroeix. Ens lliurarem de les onades de la New Age, que volen submergir-nos en la il·lusió de creences a la carta, desconnectant-nos de l’Encarnació i de la persona de Crist.

A Medjugorje, Maria torna a posar-nos en sintonia. Els pelegrins expressen la seva recerca espiritual, es qüestionen els punts fonamentals de la fe perquè escolten tota classe de versions i estan confosos. El Catecisme de l’Església Catòlica encara no es llegeix habitualment a totes les llars. (És un llibre indispensable per aquest any de la Fe!). De tota manera, n’hi ha prou amb dir: “La Mare de Déu ha dit…” perquè se sentin íntimament pacificats i s’uneixin a aquest punt precís de la fe de l’Església. Per exemple, la New Age ensenya la possibilitat de la reencarnació. Alguns catòlics han acabat per creure en això, malgrat que és contrari a l’ensenyament de l’Església. A Medjugorje, Maria és molt clara: “La reencarnació no existeix, li va dir a la Vicka, perquè després de la mort ve l’eternitat. És un error ensenyar que es pot néixer moltes vegades a la Terra”.

Gràcies a la nostra estimada Gospa que ve a consolidar la nostra fe! Amb ella viurem aquest Any de la fe, ella no deixa mai de conduir-nos cap al seu Fill Jesús perquè ens adherim a Ell. Perquè, va dir, “sense Ell no teniu pau, ni alegria, ni futur, ni vida eterna.”

4 – Acabo de tornar d’una doble missió a Espanya, on vaig visitar 9 ciutats i a Itàlia (4 ciutats). Per a mi va ser un gran consol veure l’afable acollida de tants cors oberts a escoltar els missatges. Moltes altres ciutats ens reclamen, perquè el Cel ha preparat els cors, però són pocs els obrers per a la collita. Milers de cors estarien disposats a adherir-se a Crist, però els falta poder trobar-se amb testimonis. Continuaran vagant en la foscor d’un món sense Jesús? Als creients se’ns demana que donem testimoni!

Quan un cor descobreix el Déu Viu, pren consciència de la bellesa immensa, del resplendor del cristianisme, i es pregunta com podia viure anteriorment sense aquesta bellesa, sense aquesta vida divina que transcendeix els límits del món visible. Perquè el cor humà, en la seva entitat més profunda, anhela el contingut de la nostra fe. Existeix algun sant que hagi lamentat haver adherit un dia a Crist amb tot el seu ser?

5. El 22 d’octubre celebrem la festa del Beat Joan Pau II. Des del lloc on es troba avui en dia continua amb la seva missió, sobretot amb els joves, perquè trobin un sentit a la seva vida i que posin Jesús en el primer lloc en les seves vides. Estic convençuda que està preparant encara molts miracles molt bonics de conversions, guariments i alliberacions… No ens perdem la seva benedicció!

L’1 de novembre celebrarem el dia de Tots Sants. La Gospa ens convida a llegir les seves vides i a imitar el seu exemple. Per què no dedicar temps en família durant aquests dies mirant un DVD o escoltant un CD sobre la vida d’algun sant?

Estimada Gospa, tu ets la creient per excel·lència. No has temut pronunciar-te a favor del teu Fill. Concedeix-nos la teva audàcia i la teva humilitat per donar testimoni de la Seva llum als que encara no tenen la sort de conèixer-lo.

Sor Emmanuel (Traduït del castellà)

PS 1 Links de la missió de Sor Emmanuel a Espanya:

Entrevista de Sr. Emmanuel

https://www.youtube.com/watch?v=jVdpWThCciY&feature=BFa&list=UUW2rdiSwoOWAt8hKJPVt7EA

Meditació Sr. Emmanuel– Part 1
https://www.youtube.com/watch?v=PpMvCL6YW8M&feature=BFa&list=UUW2rdiSwoOWAt8hKJPVt7EA

Meditació – Part 2
https://www.youtube.com/watch?v=E8Fa8aSl_yw&feature=BFa&list=UUW2rdiSwoOWAt8hKJPVt7EA

Meditació – Part 3
https://www.youtube.com/watch?v=Zh4WYcdOUeM&feature=relmfu

PS 2 El P. Slavko explica: “És com si diguéssim: Sóc fumador, però no fumo mai…”.

PS 3 Propòsit per aquest Any de la Fe: Tots els dies a casa, en família, renovarem les Promeses del Baptisme (veure al final)*.

PS4 Segueix el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link:https://www.centromedjugorje.org/

PS 5 La Comissió romana per Medjugorje encara no s’ha definit. Els diversos articles que es publiquen a Internet només són suposicions. La Comissió publicarà el resultat de les seves investigacions al Vaticà i probablement després els mitjans de comunicació en donaran una àmplia difusió. Mentre continuem a l’espera, preguem molt pels que tenen la responsabilitat en aquesta tasca.

PS 6 Contactes para aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 7 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Promeses del Baptisme:

Renuncio al pecat per viure en la llibertat dels fills de Déu.

Renuncio a totes les seduccions del mal.

Renuncio a Satanàs, pare i príncep del pecat.

Crec en Déu, Pare totpoderós, creador del Cel i de la Terra.

Crec en Jesucrist, el seu únic Fill nostre Senyor, que nasqué de santa Maria Verge, morí, i fou sepultat, ressuscità d’entre els morts i seu a la dreta del Pare.

Crec en l’Esperit Sant, en la santa Església Catòlica, en la comunió dels sants, en el perdó dels pecats, en la resurrecció de la carn i en la vida eterna.

Que Déu totpoderós, Pare de nostre Senyor Jesucrist, que ens regenerà mitjançant l’aigua i l’Esperit Sant i ens concedí la remissió dels pecats, ens guardi en la seva gràcia, en el mateix Jesucrist nostre Senyor, per la vida eterna. Amén.