15 de febrer de 2012. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de febrer de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a Nàpols (Itàlia), en presència d’una multitud innombrable. Després, va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills! estic amb vosaltres des de fa molt i durant tot aquest temps us he ensenyat la presència de Déu i el seu amor infinit, el qual desitjo que conegueu tots. I vosaltres, fills meus? Continueu estant sords i cecs; mentre mireu el món que us envolta, no voleu veure cap on va sense el Meu Fill. Tot i ser Ell, la font de totes les gràcies, renuncieu a Ell. Em sentiu, mentre parlo, però els vostres cors estan tancats i no m’escolteu. No esteu pregant a l’Esperit Sant perquè us il·lumini. Fills meus, la supèrbia s’ha imposat. Jo us ensenyo la humilitat. Fills meus, recordeu: només una ànima humil resplendeix de puresa i de bellesa, perquè ha conegut l’amor de Déu. Només una ànima humil es converteix en un paradís, perquè en ella hi ha el Meu Fill. Us n’estic agraïda! Us ho torno a demanar: pregueu per aquells a qui el Meu Fill ha escollit, és a dir, els seus pastors”.

Aquest missatge mereix ser àmpliament comentat. Us recomano que us prengueu el vostre temps per llegir-lo amb atenció, absorbint cada paraula tant amb la ment com amb el cor. Després podeu escriure el que decidiu fer a fi que aquest missatge tan poderós sigui l’ocasió providencial per a canviar alguns aspectes de les nostres vides. Si la nostra Mare ens diu que estem sords i cecs, que hem renegat del seu Fill, que no volem veure cap on va el món i que no preguem a l’Esperit Sant, és perquè ara és el moment més indicat per canviar el rumb. Ella ens mostra el camí per a la salvació, no desaprofitem aquesta ocasió, perquè està en joc la nostra eternitat!

2 – Una nena d’11 anys ens ensenya! La Clarita té un càncer generalitzat. Al mes de gener va venir dels Estats Units amb el seu pare, la seva àvia, la seva padrina i uns amics perquè la seva família volia que la Mare de Déu implorés per ella. La seva mare s’havia quedat a casa cuidant dels seus germanets petits. Durant una llarga trobada que vam tenir amb ella, res reflectia que la Clara estigués sentenciada per la medicina. Portava el fil de la conversa amb una alegria i una serenitat sorprenents, feia acudits i reconfortava a tots amb el seu esperit tan positiu. Després amb aquella senzillesa dels cors purs, em va explicar:

“ Saps, Jesús decidirà per mi, i sé que el que decideixi estarà bé. Per la meva part, jo confio en Ell. Si em guareixo estic contenta, sinó em guareixo…. estic contenta! Em semblarà bé en els dos casos perquè sé que és Ell qui decidirà! “

I va dir a la seva família: “Si em moro aniré al cel i us hi esperaré!

La Clara es va poder trobar amb la Vicka, a qui va abraçar amb molta tendresa, i va pregar per ella (vegeu foto). La Clara li va dir: “No tinc por de morir. Si visc, guanyo! I si moro, guanyo!” La Vicka li va dir a cau d’orella: “Tens raó, no hi ha cap motiu per tenir por!” El seu pare ens va dir: “Ara m’adono que la Clara no necessitava venir a Medjugorje, ja tenia el seu cor en pau. Però nosaltres, la seva família, sí que necessitàvem venir-hi! Aquí hem trobat la pau!“

3 – Neu a Medjugorje! Des de fa més de dues setmanes, excepte l’església i el seu programa de pregària, tot s’ha parat a Medjugorje. L’escola, les oficines i les botigues estan tancades, els cotxes no circulen, semblen enormes iglús; una compacta capa de gel cobreix tot el poble. Les meves germanes han anat a la Creu Blava amb esquís! Malgrat els lamentables danys provocats per la neu, (entre d’altres la nostra carpa va cedir pel pes de la neu), vegeu la foto!) el Senyor ha fet grans coses, especialment en el camp de l’ajuda mútua. D’altra banda, aquesta prova inesperada i no programada per l’home, ens fa conscienciar-nos de la fragilitat de la nostra existència terrenal, i que som tan petits. Déu ho permet per un bé, encara que sigui per a què ens prenguem un temps per reflexionar sobre la nostra vida, el seu sentit i la seva finalitat.

També pot ser que aquest episodi sigui una preparació perquè aprenguem a viure amb més senzillesa. La publicitat ens provoca que ens convertim en ansiosos d’allò que no tenim, creant necessitats imaginàries i cares. La Mare de Déu fa de nosaltres uns presoners i que en siguem dependents. La Santíssima Mare ens convida a mantenir-nos en la simplicitat, encara que això contradigui la regla de l’aparentar que regna ara al món. Un dia, podria ser que certes coses que ens semblen essencials, ens faltin i no només algunes setmanes a l’hivern. La Sagrada Família vivia sense aigua corrent ni electricitat, sense mòbils ni ordinadors.

Quan Déu ens dóna alguna cosa, ens fa un regal, quan ens el treu, també ens fa un regal. I quan li donem les gràcies pels seus dons, ens obrim a altres formes de dons. La Paraula de Crist sempre és veritable.“Busqueu primer el Regne de Déu i la seva justícia i tota la resta vindrà afegit!“ Hem experimentat el que el Senyor farà en l’avenir, ja que vetlla pel seu poble, però Ell necessita la nostra confiança. Ahir vam començar una trentena a Sant Josep (la seva festa és el 19 de març). Us convidem a què us hi afegiu! Preneu-lo com un amic de la família, i estigueu segurs que no us deixarà desproveïts, ell que va procurar el pa de la terra per Aquell que és el Pa de la Vida!

4 – Viure Nàpols i reviure! El 2 de febrer, en el gran estadi de Nàpols, prop de 30.000 persones assistien a l’aparició mensual de la vident Mirjana. M’han arribat molts i magnífics relats! (Filmació a https://www.youtube.com/watch?v=36vubLPozxk). Primer miracle: 30.000 napolitans, molts d’ells joves, totalment en silenci per a la missa, el testimoni de la Mirjana, el rosari i l’aparició… Sense comentaris!

Després, la unció molt forta que va descendir del Cel amb la Santíssima Mare de Déu en el moment de l’aparició, suscitant moltes conversions.

Finalment, la majoria va veure el miracle del sol després de l’aparició. Qui hi havia anat desconfiadament, va tornar transformat.

Per exemple, la Costanza explica que abans quasi mai anava a missa, perquè sempre pensava que tenia alguna cosa millor per fer. Ella va rebre també la gràcia de veure la Santíssima Mare de Déu a Nàpols i des de llavors gaudeix amb la bellesa i el valor de la missa; resa de bon grat el rosari, cosa que no feia mai abans; es submergeix en la vida dels sants; i sobretot, des de llavors, el seu cor està ben disposat a avançar amb Déu.

5 – Un veritable cor de mare! Moltes noves lleis d’avui dia van en contra la vida humana, i la nostra pagana societat occidental continua encara influint sobre els catòlics en aquest punt. Però també es donen actituds edificants, que mereixen ser publicades!

A Itàlia, una jove de 30 anys, soltera, es va quedar embarassada. La seva mare, una bona catòlica que va educar els fills en l’observança dels manaments de Déu sense concessions, va ser informada d’aquest embaràs sorpresa. La seva filla, evidentment, temia anunciar-li el fet. Però, tan bon punt la mare – convertida en àvia – es va assabentar de la notícia, va exclamar: ”Llavors, davant el do de la vida, només podem agenollar-nos!”

Tota la família espera el naixement de la criatura d’aquí a poques setmanes… Tan de bo moltes àvies reaccionessin d’igual manera. Això faria que s’evitessin molts avortaments!

6 – Atenció, circulen falsos missatges! Des de fa alguns anys, un missatge atribuït a la Mare de Déu que va ser confiat al vident Ivan, està corrent pel món via Internet. Es refereix a l’anunci d’una desgràcia imminent sobre el Líban, etc. Ivan, interrogat per una amiga americana, ho ha desmentit totalment. L’estil d’aquest missatge no s’assembla gens al de la Mare de Déu. Sembra el pànic i ens distreu del que realment ens hi ensenya. També circula un altre missatge que s’atribueix també a l’Ivan, referent a França, que és fals.

El que cal fer és atenir-se als missatges oficials publicats per la parròquia o els llocs seriosos connectats amb Medjugorje i posar-los en pràctica.

La trampa consisteix en deixar-se atrapar per discursos alarmants que generen una gran agitació, en lloc de la conversió del cor i la pau. Cadascú podria decidir el següent: quan un missatge no prové d’un origen segur, no el transmetem a tot el nostre llistat d’e-mails. Molta agitació inútil s’evitaria d’aquesta forma!

Recórrer a la font de la informació és trobar i transmetre la veritat.

Estimada Gospa, no volem renegar del teu Fill ni deTu! Què faríem sense vosaltres? Sou la nostra alegria, la nostra pau, el nostre amor i la raó de la nostra existència!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

PS 1 – Medjugorje sota la neu, realment mai vist! Trobareu fotos insòlites en aquests links:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/427093_2929321225142_1024317067_32781098_1057368031_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/423723_2929321425147_1024317067_32781099_1305804369_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417457_2929322225167_1024317067_32781101_2094607170_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/422938_2929323785206_1024317067_32781105_928956189_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/418844_2929320665128_1024317067_32781097_472732350_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/425084_2929319625102_1024317067_32781095_225853161_n.jpg

PS 2 – Les carpes de Medjugorje han cedit sota el pes de la neu, també la gran carpa verda de la parròquia, al costat de la sala Joan Pau II. Els franciscans estan construint nous confessionaris a la dreta del temple.

PS 3 – ”Mariam de Betlem, la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida? Una successió de manifestacions sobrenaturals dignes d’una Catalina de Siena, des dels estigmes fins als seus combats singulars contra Satanàs. Joan Pau II la va beatificar el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir a Mariam i no enamorar-se d’ella, i sense deixar de desitjar nosaltres mateixos també ser sants!

PS 4 – Altres publicacions de Sor Emmanuel: Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, El sorprenent secret del Purgatori i DVD de les seves missions a Espanya.

PS 5 – Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org– Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Chile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 – Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: contact@edm.eu.com

anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors:https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)