15 de setembre de 2012 Festa de la Mare de Déu dels Dolors. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de setembre de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava enmig d’una gran multitud. Després de l’aparició, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts. Us ompliré de les meves gràcies. Amb el meu amor us protegiré de l’esperit del mal. Estaré amb vosaltres. Amb la meva presència us consolaré en els moments difícils. Us agraeixo pels vostres cors oberts. Pregueu pels sacerdots! Pregueu perquè la unió entre el Meu Fill i ells sigui la més forta possible, perquè siguin una sola cosa. Us en dono les gràcies!”

2 – Calaveres al Podbrdo! la Valentina, de 29 anys, és ucraïnesa. A primera vista sembla una joveneta molt “normal”. En canvi, la seva història és lluny de ser-ho! Va néixer en un entorn ateu i sota el comunisme tancat d’aquelles regions, va créixer en la pobresa material i el buit espiritual. Un dia, va guanyar una “green card” en una espècie de loteria a l’estil americà, i va tenir l’oportunitat de viatjar als Estats Units per anar-hi a viure. Tan sols tenia 18 anys i a Ucraïna treballava com a perruquera. Vivia en condicions tan horribles, que va decidir marxar. Al començament tot va ser molt dur per a ella, ja que no parlava ni mitja paraula d’anglès. La seva feina no l’omplia i l’assetjava una horrible sensació de buit. Es feia a ella mateixa la pregunta que la Reina de la Pau ens va fer a tots el passat 2 de juliol:

“ Atureu-vos un moment a reflexionar sobre vosaltres mateixos i sobre la transitorietat de la vostra vida terrenal. Llavors mediteu sobre l’eternitat i sobre l’eterna benaurança. Que desitgeu? Per quin camí voleu seguir?”

En la foscor de la seva ànima, no podia deixar de pensar que potser existia una altra dimensió en la vida. Per això va fer algun intent de dirigir-li algunes paraules al Pare celestial, que li era totalment desconegut, i a qui la seva àvia ucraïnesa acostumava pregar: “Si existeixes, si ets un pare, demostra-m’ho!” Mitjançant aquesta pregària, la noia va rebre pau al seu cor. Es va despertar en la fe, que va anar creixent dia rere dia. La Valentina es va anar convertint en una catòlica fervent.

Un dia va conèixer uns pelegrins que tornaven de Medjugorje. Els seus testimonis provocaren en ella un profund desig de viatjar ella també a aquesta terra beneïda. El 2007 finalment va poder fer el viatge. Allà, la presència de Maria es va apropiar de tal manera del seu cor que va sentir la necessitat de concloure un “tracte” amb Ella. Mentre resava el seu rosari davant la imatge del Crist ressuscitat, la Valentina va consagrar la seva vida a una gran missió: la de pregar pels joves del seu país i portar-los a Medjugorje. Per la seva banda, la Divina Providència s’encarregaria d’obrir les portes i els cors. Finalment ha trobat la seva vocació!

La Valentina pren el camí de tornada cap a la seva pensió, molt feliç, i en el camí es troba amb un desconegut que inesperadament li diu : “Li demano disculpes si el que li diré li sembla ridícul, però li haig de dir! Sento que vostè està cridada a portar joves del seu país aquí, a conduir-los cap a la Mare de Déu. Per això l’he buscat, perquè sàpiga que desitjo finançar aquesta missió”. La Valentina no s’ho pot creure! Ella tot just acabava de prendre el compromís davant Jesús ressuscitat!

Torna al seu país natal per posar-se a treballar en la seva missió i organitza la primera peregrinació el 2008. Tots els joves de la seva parròquia responen a la seva crida! La puresa del seu cor, la seva joventut, la seva determinació, i sobre tot la unció de l’Esperit Sant que reposa sobre ella, li obren els cors. Ella dedica molt de temps a la pregària. Molt aviat sent una predilecció especial pels més pobres i Déu la introdueix en l’ambient dels metges, on troba molta misèria moral. Els malalts estan abandonats.

Amb l’ajut de la Providència comença a crear hospicis on els malalts terminals poden recuperar la seva dignitat. La Mare Teresa de Calcuta li serveix de font d’inspiració. També proposa a metges ateus que vagin a Medjugorje. Així és com ella desembarca a Medjugorje un dia de juny de 2011 amb 50 pelegrins metges, tots ateus. Els metges presents són avortistes professionals! Però la Valentina sap que la Gospa convida tots els seus fills, sense excepció, a refugiar-se sota el seu mantell maternal.

Entre ells hi ha una ginecòloga d’uns seixanta anys. Amb tot el grup puja a la muntanya de les Aparicions. La Valentina ha preparat el seu pla infal·lible inspirat per la Mare de Déu per tots els seus pelegrins ateus o no. En arribar a dalt, tothom es consagra al Cor Immaculat de Maria! La ginecòloga acata la proposta. Aquella mateixa nit a la pensió, ella reuneix tots els seus col·legues pelegrins perquè vol compartir amb ells una cosa important. La gola se li tanca, parla amb dificultat; ella, la gran capa de tots els serveis del seu hospital…

“Tan bon punt vaig posar un peu a la muntanya, tot va canviar a la meva vista. Les pedres van desaparèixer. De sobte la muntanya es va omplir d’ossos i calaveres de tots els nens que he fet avortar durant 40 anys. Mireu aquestes mans …. aquestes són les mans que han matat una ciutat sencera! “ La metgessa es posa a plorar i a la sala comencen a córrer els mocadors. Tots els avortistes presents reflexionen en silenci. La majoria tornaran canviats, convertits, decidits a acabar amb els avortaments i a caminar cap a Déu.

La Valentina continua amb la seva bonica missió. A dia d’avui hi ha portat 400 metges avortistes. El seu darrer grup va anar a Medjugorje el passat 29 d’agost. Ella no els fa pagar el viatge perquè no vol que diners de sang innocent tinguin res a veure amb tot això. Com s’ho fa doncs? Cada viatge és un nou desafiament, els diners li cauen del Cel en el moment en què ha de pagar els bitllets d’aquests adinerats metges. Des d’aleshores molts hospitals han deixat de practicar avortaments i l’eutanàsia. La Valentina persegueix un propòsit: “netejar” tots els hospitals d’Ucraïna d’aquestes pràctiques fatals i posar-hi enlloc seu la benedicció de Déu. Tornar als metges la dignitat de la seva professió. Avui dia, quantes mans que han matat innocents han estat transformades perquè el Cel les utilitza per protegir la vida! Vegeu: www.chaliceofmercy.org

Mai no he vist girar el sol a Medjugorje, però aquest miracle, tothom el pot constatar! La Valentina està convençuda que no es limitarà únicament a Ucraïna. Preguem per ella i els seus amics, perquè estiguin protegits! I demanem per França i per tots els països aquest zel i aquesta fe viva que han mogut i seguiran movent moltes muntanyes.

3 – Acabo de tornar d’una missió molt beneïda al Líban. Vàrem celebrar un Festival de Joves (organitzat per sacerdots libanesos el 7, 8 i 9 de setembre) just abans de la visita papal, amb els sacerdots Daniel Ange, Paul Maria Sigl i Gianni Castorani. La cadena de Télé-Lumière va difondre aquest Festival com també altres emissions televisives realitzades als seus estudis.

(Veure.www.telelumiere.org.lbprograms@telelumiere.com)

El Líban, terra de sants, terra de màrtirs! Els cristians libanesos posseeixen un potencial meravellós per llaurar la pau de Jesús a l’Orient Mitjà. És per aquest motiu que urgeix portar els missatges de Medjugorje a les seves llars. La Gospa sabrà despertar consciències i desterrar la por! Alguns joves convertits a Medjugorje ens han impressionat per la seva radicalitat per Jesucrist. Han organitzat iniciatives molt boniques per consagrar-se al Cor Immaculat de Maria i al Cor de Jesús a nivell individual i familiar i amb la gràcia de Déu, a nivell nacional (atoimarie@gmail.com). Altres visiten famílies per renovar en elles la pregària quotidiana.

Estimada Gospa, nosaltres ho sabem, al final el teu Cor Immaculat triomfarà. Per tal que aquest triomf d’amor no es dilati més, volem ser els teus instruments, els teus apòstols! Perquè a dia d’avui, massa fills teus moren per no conèixer Jesús.

Sor Emmanuel

(Traduït de l’espanyol)

PS 1 Missatge rebut per l’Ivan el 17 d’agost al Podbrdo: “Estimats fills, avui us crido una vegada més a pregar pels meus sacerdots – els meus fills predilectes, pregueu pels bisbes i pel Sant Pare. Pregueu, estimats fills, pels meus pastors, pregueu com mai per ells! La Vostra Mare prega amb vosaltres…”

PS 2 Incendi a la Muntanya de les Aparicions: A principis de setembre, durant alguns dies, el Podbrdo va patir moltes pèrdues, sobretot darrera la Muntanya. Una cadena de focs es van aproximar al lloc de les aparicions, sense destruir-lo. S’han cremat grans extensions d’aquesta muntanya.

PS 3 La Vicka ha refet el seu testimoni als pelegrins. Des de fa alguns dies els reuneix on viu Sor Komelija (molt a prop de casa seva) amb gran alegria per a tots. La Vicka necessitarà una mica més de temps per recuperar les seves forces, continuem pregant per ella.

PS 4 Properes missions de Sor Emmanuel: En aquest moment està visitant 9 ciutats d’Espanya del 16 al 25 de setembre (hijosdemedjugorje@gmail.com); després, a l’octubre, prosseguirà a Itàlia (Amelia, Correggio, Genova i Desio); i al novembre anirà a Indonèsia. Gràcies per les vostres pregàries!

PS 5 Pels detalls sobre la missió a Espanya:

https://www.dropbox.com/s/qnib3l8eodyxlup/12451_SOR%20EMMANUEL%202012%20%282%29.pdf

PS 6 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link:https://www.centromedjugorje.org

PS 7 Està circulant per Internet la proposta d’unir-nos tots el dilluns 24 de setembre per oferir-li a la Mare de Déu un milió de rosaris, resats en família a les nostres llars, per demanar per la nostra estimada Pàtria i el seu futur, perquè el Senyor ens enviï governants respectuosos de la dignitat humana, que no s’oblidin del Pare creador i de la seva llei, apuntem-nos-ho.

Així mateix, com tots els mesos, el dimecres 26 de setembre, últim dimecres del mes, a les 18.30 davant el Congrés Nacional a Buenos Aires, es farà la Marcha de los Escarpines en defensa del dret a la vida del nen que ha de néixer. Els que no puguin assistir-hi, gràcies per unir-vos-hi amb el res del sant rosari. https://www.dropbox.com/s/by6zyfek2xrhgfj/Yo%20voto%20porque.docx

PS 8 Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 9 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.