15 de maig de 2012: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de maig de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava i el Podbrdo es va omplir de pelegrins! Després de l’aparició, va transmetre el següent missatge:

“Estimats fills, amb amor matern us demano: lliureu-me les vostres mans, permeteu-me que us guiï. Com a Mare, us vull salvar de la inquietud, de la desesperació i de l’exili etern. El meu Fill, amb la seva mort a la Creu, ha demostrat quant us estima, s’ha sacrificat a si mateix per vosaltres i pels vostres pecats. No rebutgeu el seu sacrifici i no renoveu els seus patiments amb els vostres pecats. No us tanqueu a vosaltres mateixos la porta del Paradís. Fills meus, no perdeu temps. No hi ha res més important que la unitat en el meu Fill. Jo us ajudaré perquè el Pare Celestial m’envia a fi que junts puguem ensenyar el camí de la gràcia i de la salvació a tots aquells que no El coneixen. No tingueu un cor de pedra. Confieu en mi i adoreu el meu Fill. Fills meus, no podeu estar sense pastors, recordeu-los cada dia en les vostres pregàries. Us en dono les gràcies!”

2 – Dejunar millor? He rebut respostes a la meva crida del 15 d’abril amb referència al dejuni:

– Dels qui demanen receptes perquè volen dejunar, però no ho aconsegueixen fer amb el pa blanc “comú”.

– Dels qui donen bones receptes.

– Dels qui expressen les seves dificultats per dejunar, o dels qui comparteixen diferents maneres de dejunar per tal d’adaptar-ho al seu estat de salut.

Tot això és molt commovedor i aprofitable. Desitjo, per tant, renovar la meva crida a tots aquells que volen respondre’m però que encara no ho han fet. Feu-ho avui mateix, si us plau, el llibret que en sortirà serà molt bo, el qual ajudarà a tots els que volen viure els missatges de la Gospa amb tot el cor. GRÀCIES de part d’ells! (Veure PS1)

3 – Ho creureu? El passat 27 d’abril, un home participa de la missa del migdia de parla francesa. El seu nom es Jean, de l’illa de la Reunió (Oceà Índic). El dia abans, a la nit, havia compartit el seu testimoni de conversió amb el seu petit grup de pelegrins, i tots n’havien quedat molt commoguts. Cal dir que després d’haver matat un home, en Jean acabava de sortir de la presó. Heus aquí la seva història:

Malgrat que la seva família era de tradició catòlica, en Jean abandona la pràctica religiosa als 14 anys. Comença amb les drogues, l’alcohol i les males companyies. Conviu amb la Jessica. L’any 2003, durant una violenta baralla amb en Gilbert, se sent amenaçat i li colpeja massa fort. En Gilbert en resulta mort i en Jean és condemnat a 12 anys de presó.

D’altra banda, la Jessica, la seva companya, ve a Medjugorje el 2008 on viu un procés de conversió. De tornada, li ensenya a en Jean – que segueix empresonat – a resar el rosari. Durant els seus anys tancat, en Jean s’aferra a la pregària del rosari, la qual cosa no és fàcil per a ell. Persevera i s’adona que “això li cura els mals del cor i del cap”, segons les seves pròpies paraules. També es torna un lector incansable de la Bíblia. Una altra persona li parla, també, del rosari i de Medjugorje.

En Jean surt de la presó el Divendres Sant, el 5 d’abril de 2012. La seva primera acció en llibertat és anar-se a confessar, després d’haver estat allunyat de l’església durant 17 anys. Acte seguit demana una missa pel descans etern d’en Gilbert. Desitja amb tota la seva ànima anar a Medjugorje. Unes ànimes caritatives li regalen el bitllet i el dia 27 d’abril en Jean comparteix amb nosaltres la missa del migdia. Tan sols els pelegrins del seu grup el coneixen i saben d’on ve.

Durant l’homilia, el celebrant ens sorprèn amb una cosa insòlita: crida a en Jean perquè s’acosti al micròfon i il·lustri amb el seu testimoni el relat de la conversió de Sant Pau, el qual, tot i ser cec fou curat, i es va afegir a Crist. En Jean diu unes paraules molt senzilles i torna al seu lloc. És llavors quan descobreix el fet més sorprenent: En aquella capella, a 4.000 km. de l’illa de Reunió, també hi era present al mateix dia i a la mateixa hora la família d’en Gilbert, l’home a qui en Jean havia matat! Veient en Jean davant el micròfon, impossible no reconèixer-lo! Imaginem quin shock! (val la pena esmentar que els pelegrins de l’illa de Reunió són sempre molt nombrosos a Medjugorje).

Aquell dia, una vegada més, el Cel s’obre a Medjugorje perquè després de la missa, s’abracen molt commoguts, tot reconciliant-se entre llàgrimes. Ploraven d’emoció i d’alegria per haver conegut Jesús i Maria que els ha tret de “l’infern”!

Si jo no hagués estat present en aquella missa, no m’hauria cregut res del que va passar allà.

4 – Colònia 2012! Desitjo transmetre-us una iniciativa de l’Església molt bonica, una d’aquelles mocions que esperem veure multiplicar-se pel món. Aquests fets omplen a milers de persones assedegades de Veritat, les qual sovint pateixen en el tràgic desert espiritual de la nostra societat, i que troben en aquests oasis un aliment meravellós per recuperar l’alè, el valor i l’entusiasme en el seu camí de fe.

El cardenal Meisner (arquebisbe de Colònia), el pare Paul Maria Sigl i la Comunitat “Família de Maria” ens conviden a una gran trobada de pregària al voltant de “la Senyora de tots els pobles”, el 23 de juny. Veure PS 3

5 – Poble francès, rellegeix molt lentament i repetides vegades el missatge del 2 de maig passat (§1), canviant “Estimats fills” per “Estimat poble de França” No podria ser més adequat a la nostra situació actual! Que l’Esperit Sant inspiri a cadascú les llums contingudes en aquest missatge per fer-nos veure el camí que ha de seguir en el nostre país! També val la pena fer memòria d’alguns profetes que van patir per França, tot veient el que s’estava preparant:

La més propera a nosaltres és Marthe Robin (1901-1981):

França s’enfonsarà molt més que les altres nacions per culpa del seu orgull i dels mals dirigents que ha escollit. S’estavellarà contra terra. No hi haurà res més. Però dins la seva desesperació es recordarà de Déu. Llavors clamarà per Ell i la Santíssima Mare de Déu vindrà a salvar-la. Serà quan, doncs, França tornarà a trobar la seva vocació de “Filla Gran de l’Església”, serà el lloc de més efusió de l’Esperit Sant i enviarà de nou missatgers per tot el món.

Algunes profecies de Mariam de Betlem, la petita àrab: “Jesús compara França amb un roser. El roser serà podat per tres tisores. Només li quedarà una branca i és amb aquesta branca que Déu farà grans coses. França ha de ser molt purificada” “França demana perdó, deia, Jesús, demana perdó….!” França ha fet tant de bé a les missions perquè Jesús l’abandoni. Serà santa, però no ho mereix encara. Si el poble prega i es converteix, la prova serà petita, sinó caurà i caurà”. Mariam va dir que Déu “farà les seves delícies en el cor de França”. Però Jesús va dir que abans d’això és necessari passar pel sedàs i que França esdevingui absolutament res perquè Jo em posi al davant dels seus exèrcits per tal que totes les nacions es diguin unes a les altres: “Veritablement, el Totpoderós ocupa el primer lloc a França! Tots ho proclamaran amb una mateixa boca, una mateixa veu, amb un mateix to, fins i tot els impurs” (Veure PS 5)

O Filiola, aquesta gran i senzilla mística de la regió parisenca (1888-1976):

L’enemic guanya terreny. Tot podia haver estat d’una altra manera! Però l’Església triomfarà malgrat Satanàs i els seus sequaços… Experimento la mort en l’ànima de França” (17-6-75)

Oh, França sofrirà per la seva falta de fe en Jesús, en la seva Santa Humanitat. França serà humiliada. El seu orgull patirà… però Jesús regnarà, per la seva molt Santa Humanitat. El moment ja arriba. El món ja no sap a qui recórrer. Es busca en qui confiar. Es protegeix tot el seu benestar. I les ànimes es perden”.

Els fidels a Jesús, al seu Esperit, al seu amor, són molt escassos. Però Jesús construeix amb ells. Jesús em permet veure una llum tan bella, que és una força sense nom. Això és tan consolador! Jesús busca les pobres ànimes en el fang, per revestir-les amb el seu amor, per conduir-les, per donar-los vida. Jesús regnarà mitjançant aquests petits! Amb aquests petits, Jesús reconstruirà la seva Església que tant pateix. L’esperit de Jesús regnarà en la seva Església que ha estat esquinçada. (13-5-74)

I Jesús diu: “França em destrossa el cor per la seva falta de fe en mi… Voldria sobretot salvar França a qui tant estimo… He escollit França per consolar el meu cor: me l’arranquen, me l’esquincen, això és el que fan amb mi!” (8-4-74).

França no escolta la meva veu, ni la veu de la meva mare que parla, que truca… Es perd un temps preciós que concedeixo per donar-me a conèixer. He escollit França per fer-me conèixer”. (Filiola, Camí de llum, Edicions Pierre Téqui)

6 – S’han format grups d’intercessió per tot arreu per preparar les eleccions legislatives (a França) en la pregària (successió d’hores d’adoració, de rosaris, de dejuni, de confessió, de celebracions eucarístiques, de novenes…) per implorar al Senyor que un Parlament s’avingui a favor de la Vida i que no hi hagi persones que fomentin lleis iniqües contra la Llei de Déu i els seus designis d’Amor. Cadascú pot decidir-se per una acció concreta, tot cercant persones creients properes, i dur a terme una cadena d’oració. La idea està en garantir jornades senceres de pregària continuada. Vegeu els següents llocs:

https://www.padreblog.fr/des-messes-pour-la-france  
https://www.messespourlafrance.fr/pages/En_tant_que_laic-6993697.html
https://www.dailymotion.com/video/xdxcj3_mgr-luc-ravel-vous-invite-a-la-mess_news  

A Egipte, la nostra família de “Children of Medjugorje” també està fent una gran ofensiva de pregària del 18 al 21 de maig (96 hores continuades) per les eleccions presidencials que se celebraran en aquell país. Unim els nostres cors i les nostres veus a les seves a fi que els cristians locals puguin viure lliurement la seva fe.

Estimada Gospa, ens has dit:” Estimats fills, us necessito, sense vosaltres no puc ajudar el món”. No volem defraudar-te! Sobretot perquè nosaltres mateixos, més que mai, et necessitem a tu! Et donem les nostres mans per caminar amb tu, però tu, agafa’ns més fort encara!

Sor Emmanuel (Traduït del castellà)

PS 1 Receptes de pa per dejunar? Algunes persones han anat abandonant a poc a poc la pràctica del dejuni a pa i aigua els dimecres i el divendres, perquè es cansen del pa blanc que no és nutritiu. Però moltes altres han pogut perseverar consumint un pa més favorable pel dejuni. Si us plau, envieu-me les vostres receptes de pa i de quina manera aconseguiu perseverar en el dejuni i ho publicaré. Això ajudarà a la gent de bona voluntat que encara està indecisa. El seu dejuni farà una gran diferència per a la conversió del món i la protecció dels sacerdots. Us ho agraeixo per avançat! Envieu el vostre email amb el concepte “Receptes de dejuni” a boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

PS 2 Pregueu i mediteu el Rosari juntament amb Sor Emmanuel, a través de Maria Visión de Mèxic tots els dissabtes, us hi podeu unir escoltant en directe la programació dels dissabtes a les 22.30 hora mexicana. https://www.mariavision.com/senal_en_vivo.php

PS 3 La Santa Mare de Déu es va aparèixer a Amsterdam de 1945 a 1959 a Ida Peerdeman sota l’advocació de la Senyora de tots els Pobles. Li va revelar un remei molt simple contra els perills de la corrupció, de les calamitats i de la guerra: una imatge amb una pregària. El 1955, la Mare de Déu va dir: “Vosaltres, pobles d’aquests temps, sapigueu que us trobeu sota la protecció de la Senyora de tots els Pobles. Invoqueu-la com Advocada; demaneu-li que allunyi les calamitats”, igual que una mare ens preveu sobre els esdeveniments. Els evitarem posant en pràctica els seus consells, com si fóssim nens. A Argentina es realitzarà la jornada de pregària de la Senyora de tots els Pobles el proper dissabte 2 de juny a la parròquia de Santa Rosa de Lima, Pergamino 1381, Bosques (prop de Florencio Varela) Més informació https://www.devrouwe.info

PS 4 “Mariam de Betlem la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida? Una successió de manifestacions sobrenaturals dignes d’una Catalina de Siena, des dels estigmes fins als seus combats singulars contra Satanàs. Joan Pau II la va beatificar el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir a Mariam sense enamorar-se d’ella, tot desitjant, alhora, ser sants nosaltres també!

PS 5 Altres publicacions de sor Emmanuel: Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, El sorprenent secret del Purgatori i DVD de les seves missions a Espanya.

Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 6 Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)