15 de juny de 2012 Solemnitat del Sagrat Cor de Jesús. Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 de juny de 2012 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava i el Podbrdo s’omplí de pelegrins! Després de l’aparició, va transmetre el següent missatge:

«Estimats fills, contínuament sóc entre vosaltres, perquè amb el meu amor infinit desitjo mostrar-vos la porta del Paradís. Desitjo dir-vos com s’obre: per mitjà de la bondat, de la misericòrdia, de l’amor i de la pau -per mitjà del meu Fill. Per tant, fills meus, no perdeu el temps en vanitats. Només el coneixement de l’amor del meu Fill us pot salvar. Per mitjà d’aquest amor salvífic i de l’Esperit Sant, Ell m’ha elegit i jo, juntament amb Ell, us elegeixo a vosaltres perquè sigueu apòstols del seu amor i de la seva voluntat. Fills meus, en vosaltres recau una gran responsabilitat. Desitjo que vosaltres, amb el vostre exemple, ajudeu els pecadors perquè hi tornin a veure, que enriqueixin les seves pobres ànimes i tornin als meus braços. Per tant: pregueu, pregueu, dejuneu i confesseu-vos regularment. Si el centre de la vostra vida és combregar el meu Fill, aleshores no tingueu por, ho podeu tot. Jo estic amb vosaltres. Reso cada dia pels pastors i espero el mateix de vosaltres. Perquè, fills meus, sense el seu guiatge i l’enfortiment que us ve per mitjà de la benedicció, no podeu fer res. Us en dono les gràcies!»

2 – Una confessió insòlita: els sacerdots que confessen a Medjugorje es troben a vegades amb casos insòlits. Un d’ells va comentar un dia que malgrat que el cartell a l’exterior del seu confessionari deia “Francès”, una senyora italiana hi entrà, s’agenollà i començà a parlar-li molt ràpid en italià. Com que no comprenia res, el mossèn li digué (en francès) que anés a veure a un sacerdot italià perquè no comprenia res del que li deia. Però la senyora, ignorant el consell, continuà la seva confessió i seguia relatant-li moltes coses a tota velocitat. Perplex, el mossèn li preguntà a Jesús: Què faig? Perquè el sagrament no és vàlid si un dels dos interlocutors no entén res.

En aquell moment, es produeix un fet insòlit: el mossèn veu desfilar amb els seus propis ulls, com en una pel·lícula, tot el que la senyora li deia en italià, i ho entén tot! Però la història no acaba aquí: queda molt sorprès que, en respondre-li, ho fa en un italià perfecte, llengua que mai no ha estudiat i que li és completament estranya. Això li causà una profunda emoció! També va afegir que pot estar durant moltes hores confessant a Medjugorje sense experimentar cap mena de cansament ni gana.

No és inusual que Déu, per animar els seus fills a fer una bona confessió, doni signes commovedors de la seva presència. Però el més entranyable d’aquest sagrament és una altra cosa: consisteix en el fet que dos pecadors es troben per celebrar la infinita misericòrdia de Déu, un d’ells havent rebut el poder de perdonar els pecats i l’altre acostant-se humilment per entregar la seva misèria. És aquí, en la pobresa humana d’aquesta trobada entre el confessor i el penitent, que la mateixa Sang del nostre Salvador comença a brollar, purificant l’ànima del fidel molt més enllà del que podem arribar a comprendre. Això és realment el gran miracle.

“Us convido a confessar-vos un cop al mes”, ens diu la Santíssima Mare de Déu, “perquè no hi ha cap persona sobre la terra que no necessiti una confessió mensual”. Per descomptat, Maria ens convida a una confessió sincera, acompanyada del desig de no pecar més. El Pare Pío, que llegia les ànimes, no acceptava confessar els qui se li apropaven sense penediment dels seus pecats.

3 – La Sagrada Família ens guareix! El pessebre de mida natural del nostre jardí atrau tot tipus de gent. Alguns pateixen mals interiors difícils de carregar, i per tant d’una tràgica falta de pau. Altres vénen buscant una curació física, altres per adorar el Nen Jesús, altres per encomanar-li les seves famílies. Heus aquí dos exemples de resurreccions succeïdes recentment:

L’Angela va anar al pessebre a plorar. Vivia com un deixalla humana, massa afeixugada pels grans sofriments interiors. Violada als 3 anys d’edat pel seu avi, mai no ho havia pogut superar. Pregà una bona estona dins del pessebre i Maria donà una bonica victòria en aquell cor ferit… aquesta dona va poder finalment deixar anar, donar i abandonar a Déu (al Nen Jesús que ella tenia als seus braços) l’esdeveniment destructor que havia arruïnat tants anys de la seva vida. Durant la vetllada, el seu grup no la reconeixia de tant que havia canviat! Per primer cop, els seus ulls i els seus llavis emanaven alegria. El terrible sentiment de ser tan sols escombraria, massa menyspreable per merèixer l’amor dels altres, l’havia abandonat.

Blandine, de 77 anys, havia perdut la seva segona filla, la Lyne. Interiorment torturada per aquesta pèrdua, mai no l’havia pogut acceptar. Al pessebre, va agafar el Nen Jesús, el va estrènyer cap al seu cor i es va posar a cridar. El grup que l’acompanyava, alarmat pels seus crits, va començar a pregar per ella en silenci. A poc a poc ella es va anar calmant. Bressolar el Nen Jesús va ser per la Blandine com trobar i reconèixer la seva pròpia filla descansant entre els seus braços. Llavors tot el seu dolor va reaparèixer i va esclatar en el seu cor. Però a poc a poc, aixecant els ulls cap a la imatge de la Mare del Cel i veient-la amb les mans obertes, va poder donar el pas que mai no havia aconseguit franquejar, l’únic que torna a donar la pau: va entregar la seva filla. Li va donar a la Mare de Déu i a Déu mateix. Es va desprendre finalment d’ella. El llaç de la mort va ser d’aquesta manera tallat en ella. La Blandine va poder cantar de nou i viure en l’alegria!

Vés al pessebre tal i com et trobis en aquest moment! interiorment, a casa teva, agafa el Nen i estreny-lo contra el teu cor, comprovaràs tu mateix allò que el Cel ha preparat per a tu!

4 – Amb la presència del vident Ivan, gaudim de l’oració i l’aparició nocturna a la Creu Blava o al cim del Podbrdo (Missatge PS 1).

5 – Colònia, 23 de juny! Heus aquí una bonica iniciativa de l’Església, d’aquelles que aplaquen milers de cors assedegats de veritat, que molt freqüentment passegen la seva pena enmig del desert espiritual del nostre món i que troben en aquests oasis un aliment meravellós per recuperar l’alè, l’ànim i l’entusiasme. El Cardenal Meisner (arquebisbe de Colònia), el P. Paul Maria Sigl i la Comunitat Família de Maria ens conviden a una gran jornada d’oració amb la “Senyora de tots els Pobles”. Rens (PS 3) i veure https://www.de-vrouwe.info/es

6 – Dejunar millor? Per al petit llibret que estic preparant i que té una finalitat molt pràctica, continueu enviant-me les vostres receptes. D’aquesta manera ajudaran la gent de bona voluntat que encara no es decideixen a dejunar. El dejuni retrobat accelerarà la conversió del món i la protecció dels sacerdots. En el mail boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org. Si us plau, mencioneu “Recepta de dejuni”

7 – Un regal d’aniversari? El 25 de juny la parròquia de Medjugorje celebrarà amb alegria el 31è aniversari de les Aparicions. Els 9 dies previs és tradició que es multipliquin iniciatives d’oració en totes les parts del món en comunió amb Medjugorje: lletanies de la Mare de Déu, misses celebrades per les seves intencions o en acció de gràcies, rosaris, hores d’adoració, dejunis, etc. (Per aquells que no van poder començar la novena el 16 de juny, no és massa tard per iniciar-la, i acabar-la després de l’Aniversari). Al final del Butlletí hi trobareu una novena a la Reina de la Pau que pot servir-vos de guia. Les 24 hores de la Gospa: una altra idea per preparar un regal d’agraïment a la Reina de la Pau pel fet de continuar venint entre nosaltres després de 30 anys d’aparicions celebrats l’any passat: fer el que anomenem “les 24 hores de la Gospa”. És molt senzill: El 24 de juny, en el moment de l’aparició a les 18.40 hores (hora local), recull-te per acollir la Mare de Déu en el teu cor, i li promets fer un sacrifici que et costi durant les 24 hores que falten per l’aniversari. Aquest sacrifici serà el regal que li oferiràs amb alegria en la seva aparició del dia 25. Per exemple, no fumar (ni drogar-se) durant 24 hores, no beure alcohol, visitar una persona necessitada, aprendre de memòria un capítol de l’Evangeli o els 10 Manaments de Déu (Deut 5), apagar la televisió, l’ordinador o la ràdio, donar una almoina que costi, oferir un dejuni (veure PS3), fer un gest concret de bondat cap a qui ens ha fet mal, etc.. En una paraula, renunciar a una dependència o superar-se un mateix en alguna cosa. Només durant 24 hores, tot és possible! La Mare de Déu veurà el teu desig de complaure-la.

Freqüentment respon molt ràpidament amb una curació inesperada. És així com la Rosie (que fumava moltíssim) es va alliberar del tabac després d’haver ofert el sacrifici, molt dur per ella, de no fumar entre l’aparició del 24 i del 25 de juny de 2010. Des d’aleshores, no ha tornat a fumar mai més… fastiguejada del tabac, i curada!

Estimada Gospa, inspira’ns TU mateixa el que desitges rebre de part nostra com a regal d’Aniversari! Estem tan feliços amb les teves visites! GRÀCIES!

Sor Emmanuel (Traduït del francès)

PS 1 – Missatge rebut per l’Ivan: ”Estimats fills, avui novament, de manera especial, us crido a renovar els meus missatges. Viviu els meus missatges! Aquesta nit us crido a tots a pregar sobretot per les parròquies d’on proveniu i pels seus sacerdots. En aquests temps, us invito a pregar particularment per les vocacions en el si de l’Església. Pregueu, estimats fills, pregueu, pregueu. Gràcies per haver respost a la meva crida novament en el dia d’avui”

PS 2 – Reseu i mediteu el Rosari amb Sor Emmanuel, a través de María Visión de México cada dissabte; podeu unir-vos-hi escoltant en directe la programació a les 22.30 hora mexicana. https://www.mariavision.com/senal_en_vivo.php

PS 3 – La Santíssima Mare de Déu es va aparèixer a Amsterdam de 1945 a 1959 a Ida Peerdeman sota l’advocació de la Senyora de tots els Pobles. Li va revelar un remei molt simple contra els perills de la corrupció, de les calamitats i de la guerra: una imatge amb una oració. El 1955, la Mare de Déu va dir: “Vosaltres, pobles d’aquests temps, sapigueu que us trobeu sota la protecció de la Senyora de tots els Pobles. Invoqueu-la com Advocada; demaneu-li que allunyi les calamitats”. Com una mare ens prevé sobre els esdeveniments perillosos. Els evitarem posant en pràctica els seus consells, com si fóssim nens.

PS 5 – https://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tv-web/ per seguir les vetllades d’oració a Medjugorje en directe.

PS 6 – “Mariam de Betlem, la petita àrab”. Un llibre de sor Emmanuel sobre una gran mística de Galilea que serà canonitzada pròximament. La seva vida? Una successió de manifestacions sobrenaturals dignes d’una Catalina de Siena, des dels estigmes fins als seus combats singulars contra Satanàs. Joan Pau II la beatificà el 13 de novembre de 1983. És difícil descobrir Mariam sense enamorar-se d’ella, i desitjar ser sants nosaltres també!

PS 7 – Altres publicacions de Sor Emmanuel: “Medjugorje, el triomf del cor”, “El Nen amagat de Medjugorje”, “El sorprenent secret del Purgatori” i DVD de les seves missions a Espanya.

PS8 – Contacte per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:
Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11)  ó (011) 4431-7847
Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127
Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94
Estats Units: info@fcpeace.com – Te (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com
Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223
Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 9 – Per a rebre aquest butlletí per e-mail aproximadament el 15 de cada mes, us podeu  inscriure en les següents adreces:
espanyol: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org
francès: contact@edm.eu.com
anglès i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com
italià: info@vocepiu.it
croata: rsilic@yahoo.com
portuguès: medjugorjeport@yahoo.com
xinès: delai.teresa@gmail.com
El lloc www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya:

medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al butlletí del mes i als butlletins anteriors: https://www.mensajerosdelareinadelapaz.org,  aneu després a Children of Medjugorje: “Butlletins en espanyol”.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25
Espanya: (34) 91 345 54 041
Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)