Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2018 al Jakov Colo

“Estimats fills, en aquest dia de gràcia us convido a estimar. Fills meus, Déu us estima immensament i per això, fills meus, plens de confiança, sense mirar cap enrere i sense por, lliureu-li completament els vostres cors perquè Ell els ompli del Seu amor. No tingueu por de creure en el Seu amor i la seva misericòrdia perquè el Seu amor és més fort que qualsevol debilitat o por vostra. Per això, fills meus, plens d’amor en els vostres cors, confieu en Jesús i expresseu-li el vostre “sí”, perquè Ell és l’únic camí que us condueix al Pare etern. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de desembre de 2018

“Estimats fills, us porto el meu Fill Jesús que és el Rei de la Pau. Ell us dóna la pau; que aquesta pau no sigui només per a vosaltres, fills meus, porteu-la als altres amb alegria i humilitat. Jo sóc amb vosaltres i prego per vosaltres en aquest temps de gràcia que Déu desitja donar-vos. La meva presència és un signe d’amor: estic amb vosaltres per protegir-vos i guiar-vos cap a l’eternitat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de desembre de 2018

“Estimats Fills, quan veniu a mi com a mare, amb el cor pur i obert, sapigueu que us escolto i us encoratjo, us consolo i, sobretot, intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill. Sé que desitgeu tenir una fe forta i manifestar-la de manera justa. El que el meu Fill us demana és una fe sincera, forta i profunda. Aleshores qualsevol manera de manifestar-la és vàlida. La fe és un misteri meravellós que es guarda al cor. La fe es troba entre el Pare Celestial i tots els seus fills. Se la reconeix pels fruits i per l’amor que es té cap a totes les criatures de Déu.

Apòstols del meu amor, fills meus, confieu en el meu Fill. Contribuïu a fer que tots els meus fills coneguin el seu amor. Vosaltres sou la meva esperança, vosaltres que us esforceu per estimar el meu Fill amb sinceritat. En el nom de l’amor i  per la vostra salvació, segons la voluntat del Pare Celestial i per mitjà del meu Fill, sóc aquí entre vosaltres.

Apòstols del meu amor, que amb la pregària i el sacrifici els vostres cors siguin il·luminats per l’amor i la llum del meu Fill. Que aquesta llum i aquest amor il·luminin tots els qui trobeu i els facin tornar al meu Fill.

Jo sóc amb vosaltres, i d’una manera especial estic amb els vostres pastors. Amb el meu amor maternal els il·lumino i els encoratjo perquè, amb les seves mans beneïdes pel meu Fill, beneeixin el món sencer. Us dono gràcies!”

Missatge de 25 de novembre de 2018

Estimats fills, aquest és un temps de gràcia i de pregària, un temps d’espera i de donació. Déu es dóna a vosaltres perquè l’estimeu per sobre de tot. Per això, fillets, obriu els vostres cors i les vostres famílies per tal que aquesta espera es converteixi en pregària i amor, i sobretot en donació. Jo sóc amb vosaltres, fillets, i us encoratjo a no renunciar al bé, perquè els fruits es veuen i s’escolten a la llunyania. Per això l’enemic està enutjat i ho fa servir tot per allunyar-vos de la pregària. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de novembre de 2018

Estimats fills, el meu cor matern pateix mentre miro els meus fills que no estimen la veritat sinó que l’amaguen, mentre miro els meus fills que no preguen amb els sentiments i amb les obres. Estic molt trista quan li dic al meu Fill que molts fills meus ja no tenen fe i que no El coneixen. Per això us demano a vosaltres, apòstols del meu amor, que procureu mirar el fons del cor dels homes i les dones on hi trobareu, amb seguretat, un petit tresor amagat. Mirar així és misericòrdia del Pare Celestial. Cercar el bé fins i tot on hi ha el mal més gran, intentar comprendre enlloc de jutjar-se els uns als altres, això és el que el meu Fill espera de vosaltres. I jo, com a Mare, us demano que l’escolteu. Fills meus, l’esperit és més poderós que el cos i, portat per l’amor i les obres, supera tots els obstacles. No ho oblideu: el meu Fill us ha estimat i us estima. El seu amor és amb vosaltres i en vosaltres si sou una sola cosa amb Ell. Ell és la llum del món, i res ni ningú no aconseguirà detenir-lo en la Glòria final. Per això, apòstols del meu amor, no tingueu por de donar testimoni de la veritat. Testimonieu-la amb entusiasme, amb les vostres obres, amb amor, amb els vostres sacrificis i, sobretot, amb humilitat. Testimonieu la veritat a tots els qui no han conegut el meu Fill. Jo estaré amb vosaltres i us encoratjaré. Testimonieu l’amor que no cessa mai perquè prové del Pare Celestial que és etern i ofereix l’eternitat als seus fills. L’Esperit del meu Fill estarà amb vosaltres. Novament us convido, fills meus, a pregar pels vostres pastors, pregueu perquè puguin ser guiats per l’amor del meu Fill. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 d’octubre de 2018

Estimats fills, vosaltres teniu la immensa gràcia de ser cridats a una vida nova a través dels missatges que us dono. Fillets, aquest és un temps de gràcia, un temps i una crida a la conversió, per a vosaltres i per a les generacions futures. Per això us convido, fills meus, pregueu més i obriu el cor al meu Fill Jesús. Estic amb vosaltres, us estimo a tots i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 d’octubre de 2018

Estimats fills, us convido a ser valents, a no defallir, perquè el bé més petit i el signe d’amor més petit vencen sobre el mal, que cada vegada és més visible. Fills meus, escolteu-me, a fi que el bé predomini, que pugueu conèixer l’amor del meu Fill. Aquesta és la felicitat més gran: sentir-se abraçat pel meu Fill. Ell que estima l’ànima, Ell que s’ha donat per vosaltres i que es lliura novament en l’Eucaristia, Ell que té paraules de vida eterna. Conèixer el seu amor, seguir les seves petjades, vol dir tenir una vida espiritual rica. Aquesta riquesa dóna bons sentiments i veu l’amor i la bellesa per tot arreu. Apòstols del meu amor, fills meus, vosaltres sou com raigs del sol que, amb l’escalfor de l’amor del meu Fill, doneu escalf al vostre voltant. Fills meus, el món necessita apòstols de l’amor, el món té molta necessitat de pregària, però d’aquelles expressades amb el cor i amb l’ànima i no només pronunciades amb els llavis.

Fills meus, cerqueu la santedat, però amb humilitat; la humilitat que permet al meu Fill fer, a través vostre, allò que Ell desitja. Fills meus, les vostres pregàries, les vostres paraules, els vostres pensaments i obres, obren o tanquen la porta del Regne del Cel. El meu Fill us ha mostrat el camí i us ha donat l’esperança. Jo us consolo i us encoratjo. Perquè jo, fills meus, vaig conèixer el dolor, però tenia fe i esperança. Ara tinc la recompensa de la vida al Regne del meu Fill. Per tant, escolteu-me: tingueu coratge, no defalliu! Us en dono gràcies”.

Missatge de 25 de setembre de 2018

“Estimats fills, també la natura us ofereix signes del seu amor a través dels fruits que us dóna. També vosaltres, amb la meva vinguda, heu rebut dons i fruits en abundància. Fills meus, en quina mesura heu respost a la meva crida, Déu ho sap. Jo us convido: no és massa tard, decidiu-vos per la santedat i la vida amb Déu en la gràcia i la pau! Déu us beneirà i us donarà el cent per u si confieu en Ell. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de setembre de 2018

“Estimats fills, les meves paraules són senzilles però plenes d’amor maternal i de preocupació. Fills meus, l’ombra de la tenebra i de l’engany intenta cobrir-vos cada vegada més. Però jo us crido cap a la llum i la veritat, jo us crido cap al meu Fill. Només Ell pot transformar la desesperació i el sofriment en pau i serenitat, només Ell pot donar esperança en el dolor més profund. El meu Fill és la vida del món. Com més el coneixeu, més a prop d’Ell sou i més l’estimeu, perquè el meu Fill és amor, i l’amor tot ho transforma. L’amor fa que esdevingui meravellós fins i tot allò que sense amor us sembla insignificant. Per això novament us dic que heu d’estimar molt si desitgeu créixer espiritualment. Sé, apòstols del meu amor, que això no sempre és fàcil, però fills meus, els camins dolorosos són vies que condueixen al creixement espiritual, a la fe i al meu Fill. Fills meus, pregueu, penseu en el meu Fill. Durant tots els moments del dia eleveu la vostra ànima cap a Ell, i jo recolliré les vostres pregàries com flors del jardí més bell i les regalaré al meu Fill. Sigueu veritables apòstols del meu amor, escampeu a tots l’amor del meu Fill, sigueu jardins amb les flors més belles. Amb la pregària ajudeu els vostres pastors perquè esdevinguin pares espirituals plens d’amor envers tothom. Us en dono gràcies”.

Missatge de 25 d’agost de 2018

Estimats fills, aquest és un temps de gràcia. Fills meus, pregueu més i parleu menys, i deixeu que Déu us guiï pel camí de la conversió. Jo sóc amb vosaltres i us estimo amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 d’agost de 2018

“Estimats fills, amb el meu amor matern us convido a obrir els vostres cors a la pau, a obrir els vostres cors al meu Fill, perquè en els vostres cors canti l’amor cap al meu Fill, ja que és només d’aquest amor que arriba la pau a l’ànima.

Fills meus, sé que teniu bondat, sé que teniu amor, un amor misericordiós. Però molts fills meus tenen encara el cor tancat; es pensen que poden actuar sense dirigir els seus pensaments cap al Pare Celestial que il·lumina, i cap el meu Fill, que sempre està novament amb vosaltres en l’Eucaristia i desitja escoltar-vos.

Fills meus, per què no li parleu? La vida de cada un de vosaltres és important i preciosa, perquè és un do del Pare Celestial per a l’eternitat; per això, no oblideu mai de donar-li gràcies: parleu-li! Sé, fills meus, que el que vindrà després encara us és desconegut, però quan arribi aquest “després”, obtindreu totes les respostes. El meu amor matern vol que hi estigueu preparats. Fills meus, poseu amb la vostra vida sentiments bons en el cor de les persones que trobeu: sentiments de pau, de bondat, d’amor i de perdó. A través de la pregària, escolteu què us diu el meu Fill i actueu en conseqüència. Us convido novament a pregar pels vostres pastors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Recordeu que necessiten pregàries i amor. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 de juliol del 2018

“Estimats fills, Déu m’ha cridat per guiar-vos cap a Ell, perquè Ell és la vostra fortalesa. Per això us convido a pregar-li i a confiar en Ell, perquè Ell és el vostre refugi contra el  mal que està a l’aguait i allunya les ànimes de la gràcia i de l’alegria a què heu estat cridats. Fillets, visqueu el Cel aquí a la terra per trobar-vos-hi bé, i que els manaments de Déu siguin llum en el vostre camí. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 de juliol de 2018

“Estimats fills, sóc la Mare de tots vosaltres, per tant no tingueu por, que jo escolto les vostres pregàries. Sé que em busqueu i per això prego al meu Fill per vosaltres; el meu Fill que està unit al Pare Celestial i a l’Esperit Consolador, el meu Fill que condueix les ànimes cap al Regne d’on Ell ha vingut, el Regne de la pau i de la llum.

Fills meus, us ha estat donada la llibertat d’escollir. Jo, com a Mare, us demano que feu servir la llibertat per al bé. Vosaltres que teniu una ànima pura i senzilla, enteneu i sentiu dins vostre quina és la veritat, encara que algunes vegades no comprengueu les paraules.

Fills meus, no us allunyeu de la veritat i la vida veritable perseguint falsedats. Amb una vida en la veritat, el Regne del Cel, el Regne de l’amor, de la pau i de l’harmonia entra en els vostres cors. Aleshores, fills meus, no existirà l’egoisme que us allunya del meu Fill, sinó que hi haurà amor i comprensió envers el proïsme.

Per això recordeu, us ho repeteixo novament: pregar també significa estimar els altres, el proïsme, i donar-vos a ells. Estimeu i doneu en el meu Fill, i Ell obrarà en vosaltres i per a vosaltres.

Fills meus, penseu constantment en el meu Fill, estimeu-lo immensament i tindreu la veritable vida, que serà per l’eternitat. Moltes gràcies, apòstols del meu amor.”

Missatge de 25 de juny de 2018, 37è aniversari

“Estimats fills, aquest és el dia que el Senyor m’ha donat per donar-li gràcies per cada un de vosaltres, per aquells que s’han convertit, han acollit els meus missatges i han emprès el camí de la conversió i de la santedat. Alegreu-vos, fills meus, perquè Déu és misericordiós: us estima a tots amb el seu amor immens i us condueix cap al camí de la salvació a través de la meva vinguda aquí. Us estimo a tots i us dono el meu Fill perquè Ell us doni la pau. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de juny de 2018

“Estimats fills, us convido a acollir les meves paraules amb senzillesa de cor, paraules que us dono com a mare per tal que pugueu emprendre el camí de la llum plena, de la puresa, de l’amor únic del meu Fill, home i Déu. Una joia, una llum que no es pot descriure amb paraules humanes, penetrarà la vostra ànima i la pau i l’amor del meu Fill us envairan. Això és el que  desitjo per a tots els meus fills. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, vosaltres que sabeu estimar i perdonar, vosaltres que no jutgeu, vosaltres que jo encoratjo, sigueu un exemple per a tots aquells que no van pel camí de la llum i de l’amor, o que se n’han desviat. Mostreu-los la veritat amb la vostra vida. Mostreu-los l’amor, perquè l’amor supera totes les dificultats, i tots els meus fills tenen set d’amor. La vostra unió en l’amor és un regal per al meu Fill i per a mi. Però, fills meus, recordeu que estimar vol dir desitjar el bé al proïsme i la conversió de la seva ànima. Mentre us miro reunits al meu voltant, el meu Cor està trist perquè veig molt poc amor fratern, molt poc amor misericordiós. Fills meus, l’Eucaristia és el meu Fill viu enmig vostre. Les seves paraules us ajudaran a comprendre, perquè la seva Paraula és vida, la seva Paraula fa que l’ànima respiri, la seva Paraula fa conèixer l’amor. Estimats fills, novament us demano com a mare que desitja el bé dels seus fills, que estimeu els vostres pastors i que pregueu per ells. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de maig de 2018

“Estimats fills, en aquest temps sense pau us convido a tenir més confiança en Déu, que és el vostre Pare que està en el Cel i que m’ha enviat per conduir-vos a Ell. Obriu els vostres cors als dons que Ell desitja donar-vos i, en el silenci del cor, adoreu el meu Fill Jesús, que ha donat la seva vida perquè pugueu viure en l’eternitat, on desitja conduir-vos. Que la vostra esperança sigui la joia de la trobada amb l’Altíssim en la vida quotidiana. Per això us convido a no deixar la pregària, perquè la pregària fa miracles. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de maig de 2018

“Estimats fills, tot el que ha fet el meu Fill, que és la Llum de l’amor, i que segueix fent, ho ha fet per amor. També vosaltres, fills meus, quan viviu en l’amor i estimeu els vostres germans i germanes, esteu fent la voluntat del meu Fill. Apòstols del meu amor, feu-vos petits. Obriu els vostres cors purs al meu Fill perquè Ell pugui actuar a través vostre. Amb l’ajuda de la fe, ompliu-vos d’amor. Però no oblideu, fills meus, que el cor de la fe és l’Eucaristia: és el meu fill que us nodreix amb el seu Cos i us enforteix amb la seva Sang. Aquest és el miracle de l’amor: el meu fill, que sempre ve de nou, viu, per vivificar les ànimes. Fills meus, vivint en l’amor feu la voluntat del meu Fill i ell viu en vosaltres. Fills meus, el meu desig maternal és que L’estimeu cada dia més, perquè Ell us crida amb el seu amor i us dóna l’amor perquè el propagueu al voltant vostre. A través del seu amor, com a mare, jo estic amb vosaltres per donar-vos paraules d’amor i d’esperança, per donar-vos paraules eternes victorioses sobre el temps i sobre la mort, per convidar-vos a ser apòstols del meu amor. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 d’abril de 2018

“Estimats fills, avui us convido a viure la vostra nova vida amb Jesús. Que el Ressuscitat us doni la força per ser sempre forts en les proves de la vida, i fidels i perseverants en la pregària, perquè Jesús us ha salvat amb les seves ferides, i amb la seva Resurrecció, us ha donat una vida nova. Pregueu, fillets, i no perdeu l’esperança. Que la pau i la joia siguin en els vostres cors. Testimonieu l’alegria de ser meus. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 d’abril de 2018

“Estimats fills, gràcies al gran amor del Pare Celestial, jo estic amb vosaltres com a Mare vostra i vosaltres esteu amb mi com a fills meus, com a apòstols del meu amor que contínuament reuneixo al voltant meu. Fills meus, vosaltres sou els qui, amb la pregària, us heu de lliurar totalment al meu Fill per tal que ja no sigueu vosaltres sinó el meu Fill que viu en vosaltres, de manera que tots aquells que no coneixen el meu Fill el vegin en vosaltres i desitgin conèixer-lo. Pregueu perquè en vosaltres hi vegin bondat i una humilitat determinada, disponibilitat per servir els altres; que vegin en vosaltres com viviu amb el cor la vostra vocació en aquest món, en comunió amb el meu Fill. Que vegin en vosaltres dolcesa, tendresa i amor envers el meu Fill, així com envers els vostres germans i germanes. Apòstols del meu amor, cal que pregueu molt i que purifiqueu els vostres cors, de manera que vosaltres sigueu els primers a caminar pel camí del meu Fill. Cal que estigueu units en la comunió que prové del meu Fill, a fi que els meus fills que no coneixen el meu Fill reconeguin la comunió d’amor i desitgin caminar pel camí de la vida, pel camí de la unitat amb el meu Fill. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 de març de 2018

“Estimats fills, us convido a estar amb mi en la pregària, en aquest temps de gràcia, quan les tenebres lluiten contra la llum. Pregueu, fillets, confesseu-vos i comenceu una vida nova en la gràcia. Decidiu-vos per Déu i Ell us guiarà cap a la santedat, i la creu serà per a vosaltres signe de victòria i d’esperança. Sentiu-vos orgullosos d’estar batejats i estigueu agraïts, en el vostre cor, de formar part del pla de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge anual del 18 de març de 2018 a la Mirjana

“Estimats fills, la meva vida terrenal era senzilla: estimava i em feien feliç les coses petites; estimava la vida, do de Déu, encara que dolors i sofriments traspassaven el meu Cor. Fills meus, tenia la força de la fe i una confiança il·limitada en l’amor de Déu. Tots els que tenen la força de la fe són més forts. La fe et fa viure segons el bé, i aleshores la llum de l’amor de Déu arriba sempre en el moment desitjat. Aquesta és la força que sosté en el dolor i el sofriment. Fills meus, pregueu per obtenir la força de la fe, confieu en el Pare Celestial i no tingueu por. Sapigueu que cap criatura de Déu no es perdrà, sinó que viurà per sempre. Tot dolor té la seva fi, i després comença la vida en llibertat allà on venen tots els meus fills i on tot és retornat.  Fills meus, la vostra lluita és dura i ho serà encara més. Però seguiu el meu exemple. Pregueu per obtenir la força de la fe, confieu en l’amor del Pare Celestial. Jo estic amb vosaltres, em manifesto a vosaltres, us animo i amb immens amor maternal acarono les vostres ànimes. Moltes gràcies”.

Missatge de 2 de març de 2018

“Estimats fills, grans obres ha fet en mi el Pare Celestial, com les fa en tots aquells que tendrament i fidelment l’estimen i el serveixen. Fills meus, el Pare Celestial us estima i és pel seu amor que jo sóc aquí amb vosaltres. Ell us parla, per què no voleu veure’n els signes? Amb Ell tot és més senzill: el dolor, viscut amb Ell, es torna més lleuger perquè hi ha la fe. La fe ajuda en el dolor, mentre que el dolor sense la fe porta a la desesperació. El dolor viscut i ofert a Déu enalteix. Per ventura, no ha estat el meu Fill qui amb el seu dolorós sacrifici ha salvat el món? Com a Mare seva jo estava amb Ell en el dolor i en el sofriment, com ho estic amb tots vosaltres. Fills meus, estic amb vosaltres en la vida: en el dolor, en el sofriment, en la joia i en l’amor. Per això tingueu esperança. L’esperança us fa comprendre que la vida hi és. Fills meus jo us parlo, la meva veu parla a la vostra ànima, el meu Cor parla al vostre cor. Apòstols del meu amor, com us estima el meu Cor matern, quantes coses desitjo ensenyar-vos! Com desitja el meu Cor matern que estigueu complets, i podreu estar-ho només quan en vosaltres l’ànima, el cos i l’amor estiguin units. Us imploro, com a fills meus, que pregueu per l’Església i pels seus servidors, els vostres pastors, per tal que l’Església sigui com el meu Fill la desitja: pura com l’aigua de la font i plena d’amor. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de febrer de 2018

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido a tots a obrir-vos i a viure els manaments que Déu us ha donat per tal que, per mitjà dels sagraments, us guiïn pel camí de la conversió. El món i les temptacions del món us posen a prova; vosaltres, fillets, mireu les criatures de Déu que en la bellesa i la humilitat us ha donat, i fillets, estimeu Déu sobre totes les coses i Ell us guiarà pel camí de la salvació. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 febrer de 2018

“Estimats fills, vosaltres que el meu Fill estima, vosaltres que jo estimo amb el meu immens amor matern, no permeteu que l’egoisme, que l’amor propi regni en el món; no permeteu que l’amor i la bondat estiguin ocults. Vosaltres que sou estimats, vosaltres que heu conegut l’amor del meu Fill, recordeu que ser estimats significa estimar. Fills meus, tingueu fe. Quan teniu fe sou feliços i difoneu pau, la vostra ànima exulta d’alegria: en aquesta ànima s’hi troba el meu Fill. Quan us doneu per fe, quan us doneu per amor, quan feu el bé al vostre proïsme, el meu Fill somriu en la vostra ànima. Apòstols del meu amor, m’adreço a vosaltres com a Mare, us reuneixo al voltant meu i desitjo conduir-vos pel camí de l’amor i de la fe, pel camí que condueix a la Llum del món. Sóc aquí per causa de l’amor i de la fe perquè, amb la meva benedicció materna, desitjo donar-vos esperança i coratge en el vostre camí. Perquè el camí que condueix al meu Fill no és fàcil: és ple de renúncies, de donar-se, de sacrifici, de perdó i molt, molt d’amor. Però aquest camí condueix a la pau i a la felicitat. Fills meus, no cregueu les falses veus que us parlen de coses falses i d’una llum falsa. Vosaltres, fills meus, torneu a la Sagrada Escriptura. Us miro amb immens amor i, per la gràcia de Déu, em manifesto a vosaltres. Fills meus, camineu amb mi, que la vostra ànima exulti de joia. Moltes gràcies.”

Missatge de 25 de gener de 2018

“Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres temps de pregària per tal que l’Esperit Sant, a través de la pregària, vingui damunt vostre i us doni la conversió. Obriu els vostres cors i llegiu la Sagrada Escriptura a fi que, per mitjà dels testimonis, també vosaltres pugueu ser més a prop de Déu. Fills meus, busqueu sobretot Déu i les coses de Déu i deixeu a la terra les de la terra, perquè Satanàs us atrau a la pols i al pecat. Esteu cridats a la santedat i heu estat creats per al Cel. Per això, busqueu el Cel i les coses celestials. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de gener de 2018

Estimats fills, quan a la terra arriba a mancar l’amor, quan no es troba el camí cap a la salvació, jo com a Mare vinc a ajudar-vos a conèixer la fe veritable, viva i profunda; a ajudar-vos a que us estimeu de veritat. Com a Mare anhelo el vostre amor recíproc, la bondat i la puresa. El meu desig és que sigueu justos i que us estimeu. Fills meus, tingueu un ànim joiós, sigueu purs, sigueu infants. El meu fill va dir que estimava ser entre els cors purs, perquè els cors purs són sempre joves i alegres; el meu fill va dir que us perdonéssiu i us estiméssiu. Sé que això no sempre és fàcil: el sofriment us fa créixer en l’esperit. Per poder créixer tot el possible espiritualment us cal perdonar i estimar sincerament. Molts fills meus a la terra no coneixen el meu Fill, no l’estimen; però vosaltres, que estimeu el meu Fill i el porteu al cor, pregueu, pregueu i, tot pregant, percebeu el meu Fill a prop vostre: que la vostra ànima respiri el seu esperit. Jo estic enmig vostre i us parlo de petites i grans coses. No em cansaré mai de parlar-vos del meu Fill, amor veritable. Per això, fills meus, obriu-me els vostres cors, permeteu que jo us guiï maternalment. Sigueu apòstols de l’amor del meu Fill i del meu. Com a Mare us demano: no oblideu aquells que el meu fill ha cridat per guiar-vos. Porteu-los al cor i pregueu per ells. Moltes gràcies!”.