Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2011

“Estimats fills, avui també us porto el meu Fill Jesús entre els meus braços perquè Ell us doni la seva Pau. Pregueu, fillets, i doneu-ne testimoni, per tal que, en cada cor, hi prevalgui no la pau humana sinó la pau divina que ningú no pot destruir. Aquesta és la pau del cor que Déu dóna als qui estima. A través del baptisme tots vosaltres sou cridats i estimats d’una manera especial, per això, doneu-ne testimoni i pregueu per ser les meves mans esteses en aquest món que anhela Déu i la pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge anual de 25 de desembre de 2011 a Jacov

“Estimats fills, avui de manera especial, desitjo conduir-vos i lliurar-vos el meu Fill. Fillets, obriu els vostres cors i permeteu que Jesús neixi dins vostre, perquè només així, fillets, podreu experimentar que hi torna a néixer, i si teniu Jesús dintre el vostre cor, podreu començar el camí de la salvació. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 2 de desembre de 2011

“Estimats fills, com a Mare estic amb vosaltres per ajudar-vos amb el meu amor, la meva pregària i el meu exemple, a convertir-vos en llavor del que succeirà; una llavor que es convertirà en un arbre fort que estendrà les seves branques pel món sencer. Per convertir-vos en llavor del que succeirà, llavor d’amor, demaneu-li al Pare que us perdoni les omissions comeses fins ara. Fills meus, només un cor pur, no aclaparat pel pecat, pot obrir-se, i només uns ulls sincers poden veure el camí per on us vull conduir. Quan compreneu això, comprendreu l’amor de Déu i se us serà donat. Llavors, vosaltres el donareu als altres com una llavor d’amor. Us n’estic agraïda.”

Comentari

Missatge de 25 de novembre de 2011

“Estimats fills, avui desitjo donar-vos l’esperança i la joia. Tot el que us envolta, fillets, us condueix cap a les coses terrenals però Jo desitjo conduir-vos cap al temps de gràcia perquè, en aquest temps, estigueu cada vegada més aprop del meu Fill per tal que Ell us pugui conduir vers el seu amor i vers la vida eterna que tot cor anhela. Vosaltres , fillets, pregueu i que aquest temps sigui per a vosaltres temps de gràcia per a la vostra ànima. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de novembre de 2011

“Estimats fills, el Pare no us ha deixat de banda. El seu amor és tan gran per vosaltres que m’empeny a què us el faci conèixer quan abans millor,  i perquè tots, mitjançant el meu Fill, pugueu anomenar-lo, amb tot el cor, “Pare“, i així esdevingueu un poble de la família de Déu. Ara bé, fills meus, no oblideu que no sou al món per vosaltres mateixos i que no us hi he cridat només per vosaltres. Qui segueix el meu Fill pensa en el germà en Crist com a un mateix i no coneix l’egoisme. És per això que el meu desig és que sigueu la llum del meu Fill, a fi d’il·luminar el camí de tots els qui no coneixen el Pare – els que s’han perdut a la tenebra del pecat, de la desesperació, del dolor i de la soledat –, i que amb la vostra vida els ensenyeu l’Amor de Déu. Sóc al vostre costat! Si m’obriu el cor us guiaré. Us convido de nou: pregueu pels vostres sacerdots. Us n’estic agraïda!”

Missatge de 25 d’octubre de 2011

“Estimats fills, us miro i en els vostres cors no hi veig la joia. Avui desitjo donar-vos la joia del Ressuscitat perquè Ell us guiï i us abraci amb el seu amor i la seva tendresa. Us estimo i prego contínuament per la vostra conversió davant el meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 d’octubre de 2011

«Estimats fills, el meu Cor matern us convida avui a la pregària, a una relació més personal amb Déu Pare, a l’alegria de la pregària en Ell. Déu Pare no és troba lluny de vosaltres ni us és un desconegut. Se us ha manifestat per mitjà del meu Fill i us n’ha donat la vida, que no és sinó el meu Fill. Per això fillets meus lluiteu contra les temptacions, les quals cerquen allunyar-vos de Déu Pare. Pregueu! No intenteu tenir famílies ni societats sense Ell. Pregueu! Pregueu a fi que els vostres cors s’inundin de la bondat que només pot venir del meu Fill, el qual n’és la veritable bondat. Només els cors amarats de bondat poden comprendre i acceptar Déu Pare. Us seguiré fent de guia. Per això us demano de manera especial que no jutgeu els vostres sacerdots. Fills meus, que potser heu oblidat que Déu Pare els ha cridat? Pregueu! Gràcies! »

Comentari de la Mirjana al final de l’aparició: «Mai n’havia dit res abans. Tanmateix, sou conscients, germans i germanes, que la Mare de Déu ha estat amb nosaltres? Que potser en som dignes? Que cadascú de nosaltres s’ ho pregunti. Us ho dic perquè se’m trenca el cor de veure-la patir, ja que tots cerquem un miracle, però, a voltes, no ens esforcem prou per obtenir-lo d’un mateix»

Missatge de 25 de setembre de 2011

“Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres un temps de testimoni. Vosaltres, que viviu en l’amor de Déu i heu experimentat els seus dons, doneu-ne testimoni amb les vostres paraules i la vostra vida, a fi que siguin alegria i estímul de fe per als altres. Estic amb vosaltres i intercedeixo sense defallir davant de Déu: que la vostra fe sigui sempre alegre i viva, i en l’amor de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari

Missatge de 2 de setembre de 2011

“Estimats fills, de tot cor i amb l’ànima plena de fe i d’amor cap al Pare Celestial, us he lliurat – i us lliuro de nou – el Meu Fill. A vosaltres – poble d’arreu del món – el meu Fill us ha fet conèixer l’únic Déu veritable i el Seu amor. Alhora us ha conduït pel camí de la veritat i per Ell heu esdevingut germans i germanes. Així doncs, fills meus, no vagueu, no tanqueu el cor a la veritat, a l’esperança i a l’amor. Tot el del vostre voltant és efímer, tot cau pel seu propi pes, només roman la glòria de Déu. Per això, renuncieu a tot allò que us allunya del Senyor. Adoreu-lo només a Ell, car és l’únic Déu veritable. Sempre estaré al vostre costat i mai me’n separaré. Vull pregar d’una manera especial pels pastors a fi que siguin uns dignes representants del Meu Fill i us condueixin amb amor pel camí de la veritat. Us en dono les gràcies!”

Missatge de 25 d’agost de 2011

Estimats fills, avui us invito a pregar i a dejunar per les meves intencions, perquè Satanàs vol destruir el meu pla. He començat aquí amb aquesta parròquia i he invitat tot el món. Han respost molts, però el nombre dels qui no volen sentir ni acceptar la meva invitació és enorme. Per això, vosaltres que heu dit SÍ, sigueu forts i decidits. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 d’agost de 2011

“Estimats fills, avui us convido a renéixer en la pregària per a què sigueu amb el meu Fill, mitjançant la intercessió de l’Esperit Sant, un poble nou. Un poble que sap perfectament que si perd a Déu es perd a si mateix. Un poble que,  malgrat tots els patiments i proves, troba refugi en Déu. Us convido a reunir-vos en la família de Déu i a enfortir-vos amb el poder del Pare. Fills meus, tot sols no podeu aturar el mal que vol regnar i destruir el món. Ara bé, mitjançant la voluntat de Déu, tots plegats amb el meu Fill, podeu canviar-ho tot i guarir el món. Us convido a pregar amb tot el cor pels vostres pastors, car és el meu Fill qui els ha triat. Us estic agraïda!”

Missatge de 25 de juliol de 2011

Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres un temps d’oració i de silenci. Que el vostre cos i el vostre esperit reposin, que romanguin en l’amor de Déu. Fillets, permeteu-me que us guiï. Obriu els vostres cors a l’Esperit Sant per tal que tot el bé que hi ha en vosaltres floreixi i fructifiqui al cèntuple. Comenceu i acabeu el dia amb la pregària del cor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 25 de juny de 2011

Estimats fills, agraïu amb mi a l’Altíssim per la meva presència entre vosaltres. El meu Cor s’alegra mirant l’amor i la joia que teniu vivint els meus missatges. Sou molts els qui heu respost però espero i busco tots els cors endormiscats perquè es desvetllin del son de la incredulitat. Acosteu-vos encara més, fillets, al meu Cor Immaculat perquè us pugui guiar tots vers l’eternitat. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 25 de maig de 2011

Estimats fills, avui la meva pregària és per a vosaltres tots els que busqueu la gràcia de la conversió. Esteu trucant a la porta del meu Cor però sense esperança i sense pregària, amb el pecat i sense el sagrament de la reconciliació amb Déu. Deixeu el pecat, fillets, i decidiu-vos per la santedat. Només així us puc ajudar, escoltar les vostres pregàries, i intercedir davant l’Altíssim. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 25 d’abril de 2011

Estimats fills, així com la naturalesa mostra els colors més bonics de l’any, jo també us invito a donar testimoni amb la vostra vida i ajudar els altres a acostar-se al meu Cor Immaculat perquè la flama de l’amor vers l’Altíssim germini en els vostres cors. Jo estic amb vosaltres, i prego per vosaltres sense parar perquè la vostra vida reflecteixi el paradís aquí a la terra. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de març de 2011

Estimats fills, avui desitjo invitar-vos d’una manera especial a la conversió. Que des d’avui comenci una vida nova en el vostre cor. Fills, desitjo veure el vostre “sí” i que la vostra vida sigui viure, amb joia, la voluntat de Déu en cada moment de la vostra vida. Avui us beneeixo d’una manera especial amb la meva benedicció materna de pau, d’amor i d’unió en el meu Cor i en el Cor del meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de febrer de 2011

Estimats fills, la naturalesa es desvetlla i en els arbres s’hi veuen els primers borrons que portaran una preciosa flor i fruit. Desitjo que vosaltres, fillets, també treballeu en la vostra conversió i sigueu dels que en són testimonis amb la pròpia vida, per tal que el vostre exemple sigui, per als altres, signe i exhortació a la conversió. Estic amb vosaltres i, davant el meu Fill Jesús, intercedeixo per la vostra conversió. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 25 de gener de 2011

Estimats fills, avui també estic amb vosaltres i us miro, us beneeixo i no perdo l’esperança que aquest món canviï per bé, i la pau regni en els cors dels homes. La joia regnarà en el món perquè us heu obert a la meva crida i a l’amor de Déu. L’Esperit Sant està canviant la multitud d’aquells que han dit sí. Per això desitjo dir-vos: gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari