Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2010

Estimats fills, avui, el meu Fill Jesús i jo desitgem donar-vos l’abundància de la joia i de la pau, perquè cadascun de vosaltres sigui un joiós portador i testimoni de la pau i de la joia en els llocs on viviu. Fillets, sigueu benedicció i sigueu pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de novembre de 2010

Estimats fills, us miro i en el vostre cor hi veig la mort sense esperança, la inquietud i la fam. No hi ha pregària ni confiança en Déu, per això l’Altíssim em permet de portar-vos esperança i joia. Obriu-vos. Obriu-vos a la misericòrdia de Déu i Ell us donarà tot el que necessiteu i omplirà els vostres cors amb la pau perquè Ell és la pau i la vostra esperança. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 25 d’octubre de 2010

Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres, el temps de la pregària. La meva invitació desitja ser, per a vosaltres, fillets, una invitació per decidir-se a seguir el camí de la conversió; per això pregueu i demaneu la intercessió de tots els sants. Que ells siguin, per a vosaltres, exemple, estímul i joia vers la vida eterna. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de setembre de 2010

Estimats fills, avui estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció materna de pau i us exhorto a viure encara més la vostra vida de fe perquè encara sou febles i no sou humils. Us exhorto, fillets, a parlar menys i treballar més en la vostra conversió personal perquè el vostre testimoni doni fruit. I que la vostra vida sigui una pregària incessant. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost de 2010

Estimats fills, amb una gran joia avui també desitjo invitar-vos novament: pregueu, pregueu, pregueu. Que aquest temps sigui per a vosaltres un temps de pregària personal. Durant el dia busqueu un lloc de recolliment per poder pregar amb joia. Us estimo i us beneeixo tots. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juliol de 2010

Estimats fills, us invito novament a seguir-me amb alegria. Desitjo conduir-vos tots al meu Fill i Salvador vostre. No sou conscients que sense Ell no teniu alegria, ni pau, ni futur, ni vida eterna. Per això, fillets, aprofiteu aquest temps de pregària joiosa i d’abandó. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juny de 2010

Estimats fills, amb joia us invito tots a viure joiosament els meus missatges, només així, fillets, podreu estar més a prop del meu Fill. Jo desitjo conduir-vos tots únicament a Ell i, en Ell, trobareu la veritable pau i la veritable joia del vostre cor. Us beneeixo tots i us estimo amb un amor immens. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de maig de 2010

Estimats fills, Déu us ha donat la gràcia de viure i protegir tot el bé que hi ha en vosaltres i al vostre entorn i d’exhortar els altres a ser millors i més sants, però Satanàs no dorm i, a través de la modernitat, us desvia i us condueix pel seu camí. Per això, fillets, en l’amor vers el meu Cor Immaculat, estimeu Déu sobre totes les coses i viviu els seus manaments. Així la vostra vida tindrà sentit i la pau regnarà a la terra. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’abril de 2010

Estimats fills, en aquest temps en què pregueu i demaneu la meva intercessió d’una manera especial, fillets, us invito a pregar per tal que, a través de les vostres pregàries, pugui ajudar a obrir-se als meus missatges tants cors com sigui possible. Pregueu per les meves intencions. Estic amb vosaltres i intercedeixo davant el meu Fill per cadascun. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de març de 2010

Estimats fills, avui també desitjo invitar-vos a ser forts en la pregària i en els moments en què us envesteixen les proves. Viviu en la joia i la humilitat la vostra vocació cristiana i doneu-ne testimoni a tots. Estic amb vosaltres i us porto davant el meu Fill Jesús. Ell serà per a vosaltres força i suport. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de febrer de 2010

Estimats fills, en aquest temps de gràcia, quan la natura també es prepara per oferir els colors més bonics de l’any, us invito, fillets, a obrir els vostres cors a Déu Creador per tal que Ell us transformi, us modeli a la seva pròpia imatge i, tot el bé que està adormit en el vostre cor, pugui desvetllar-se a la vida nova com un anhel vers l’eternitat. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de gener de 2010

Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres el temps de la pregària personal perquè en els vostres cors hi creixi la llavor de la fe, i que hi creixi en el joiós testimoni envers els altres. Estic amb vosaltres i us vull exhortar tots: creixeu i alegreu-vos en el Senyor que us ha creat. Gràcies per haver respost a la meva crida.