Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2007

Estimats fills, amb una gran joia us porto el Déu de la pau, perquè Ell us beneeixi amb la seva benedicció adoreu-lo i doneu temps al Creador vers el qual aspira el vostre cor. No oblideu que sou pelegrins en aquesta terra i que les coses us poden donar petites alegries, mentre que, a través del meu Fill, se us dóna l’alegria eterna. Per això estic entre vosaltres per conduir-vos vers allò que desitja el vostre cor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de novembre de 2007

Estimats fills, avui que celebreu la festa de Crist Rei, rei de tota la creació, desitjo que Ell sigui el Rei de la vostra vida. Només a través de la donació, fillets, podeu comprendre el do del sacrifici de Jesús a la creu per a cadascun de vosaltres. Fillets, doneu temps a Déu per tal que Ell us transfiguri i us ompli de la seva gràcia, de manera que sigueu gràcia per als altres. Fillets, jo sóc per a vosaltres un do de gràcia d’amor que ve de Déu per a aquest món sense pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’octubre de 2007

Estimats fills, Déu m’ha enviat entre vosaltres per amor, per conduir-vos cap al camí de la salvació. Molts de vosaltres heu obert els vostres cors i heu acceptat els meus missatges, però molts s’han perdut en aquest camí i mai no han conegut amb tot el cor el Déu d’amor. Per això us invito: sigueu vosaltres amor i llum on hi ha tenebra i pecat. Estic amb vosaltres i us beneeixo tots. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de setembre de 2007

Estimats fills, us invito a encendre el vostres cors amb un amor cada cop més ardent vers el Crucificat; i no oblideu que, per amor vostre, ha donat la vida perquè fóssiu salvats. Fillets, mediteu i pregueu perquè els vostres cors s’obrin a l’amor de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost de 2007

Estimats fills, avui també us invito a la conversió. Fillets, que la vostra vida reflecteixi la bondat de Déu i no l’odi i la infidelitat. Pregueu, fillets, a fi que, per a vosaltres, la pregària arribi a ser vida. Així descobrireu en la vostra vida, la pau i la joia que Déu dóna als qui tenen el cor obert al seu Amor. I vosaltres, els qui esteu lluny de la misericòrdia de Déu, convertiu-vos, perquè Déu no esdevingui sord a les vostres pregàries i no sigui tard per a vosaltres. Per això, en aquest temps de gràcia, convertiu-vos i poseu Déu al primer lloc en la vostra vida. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juliol de 2007

Estimats fills, en el dia del patró de la vostra parròquia, us invito a imitar la vida dels sants. Que ells us siguin un exemple i un estímul per a la vida de santedat. Que la pregària sigui per a vosaltres com l’aire que respireu i no un pes. Fillets, Déu us revelarà el seu amor i experimentareu la joia de ser fills meus predilectes. Déu us beneirà i us donarà gràcies abundants. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juny de 2007

Aniversari de les Aparicions

Estimats fills, avui també, amb una gran joia en el meu cor, us invito a la conversió. Fillets, no oblideu que tots sou importants en aquest gran pla que Déu porta endavant a través de Medjugorje.

Déu desitja convertir tot el món, i cridar-lo a la salvació i al camí vers Ell, que és el principi i la fi de cada ser.

D’una manera especial, fillets, des del fons del meu cor, us invito tots: obriu-vos en aquesta gràcia que Déu us dóna a través de la meva presència aquí. Desitjo regraciar cadascun de vosaltres pels sacrificis i les pregàries. Estic amb vosaltres i us beneeixo tots. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de maig de 2007

Estimats fills, pregueu amb mi l’Esperit Sant perquè us guiï en la recerca de la voluntat de Déu en el camí de la vostra santedat. I vosaltres, els que esteu lluny de la pregària, convertiu-vos i busqueu en el silenci del vostre cor, la salvació de la vostra ànima i nodriu-la amb la pregària. Us beneeixo tots, un per un, amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’abril de 2007

Estimats fills, avui també us invito a la conversió. Obriu els vostres cors. Aquest és un temps de gràcia mentre estic amb vosaltres, aprofiteu-lo. Digueu: “Aquest és el temps per a la meva ànima”. Estic amb vosaltres i us estimo amb un amor incommensurable. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de març de 2007

Estimats fills, desitjo regraciar-vos de tot cor per les vostres renúncies quaresmals. Desitjo estimular-vos a continuar vivint el dejuni amb un cor obert. Amb el dejuni i la renúncia, fillets, sereu més forts en la fe. A través de la pregària quotidiana trobareu en Déu la veritable pau. Jo estic amb vosaltres i no estic cansada. Desitjo portar-vos tots al paradís amb mi; per això decidiu-vos cada dia per la santedat. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de febrer de 2007

Estimats fills, obriu els vostres cors a la misericòrdia de Déu en aquest temps de Quaresma. El Pare celestial desitja alliberar cadascun de vosaltres de l’esclavitud del pecat. Per això, estimats fills, feu un bon ús d’aquest temps i, a través de l’encontre amb Déu en la confessió, deixeu el pecat i decidiu-vos per la santedat. Feu-ho per amor de Jesús que us ha redimit amb la seva Sang, i sereu feliços i estareu en pau. No oblideu, fillets, que la vostra llibertat és la vostra feblesa; per això, seguiu seriosament els meus missatges. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de gener de 2007

Estimats fills, poseu la Sagrada Escriptura en un lloc visible en la vostra família i llegiu-la. Així coneixereu la pregària del cor i els vostres pensaments estaran en Déu. No oblideu que sou passatgers com una flor en un camp, que es veu d’un tros lluny, però en un instant desapareix. Fillets, deixeu un senyal de bondat onsevulga que passeu i Déu us beneirà amb l’abundància de la seva benedicció. Gràcies per haver respost a la meva crida.