Missatge de 2 de desembre de 2018

“Estimats Fills, quan veniu a mi com a mare, amb el cor pur i obert, sapigueu que us escolto i us encoratjo, us consolo i, sobretot, intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill. Sé que desitgeu tenir una fe forta i manifestar-la de manera justa. El que el meu Fill us demana és una fe sincera, forta i profunda. Aleshores qualsevol manera de manifestar-la és vàlida. La fe és un misteri meravellós que es guarda al cor. La fe es troba entre el Pare Celestial i tots els seus fills. Se la reconeix pels fruits i per l’amor que es té cap a totes les criatures de Déu.

Apòstols del meu amor, fills meus, confieu en el meu Fill. Contribuïu a fer que tots els meus fills coneguin el seu amor. Vosaltres sou la meva esperança, vosaltres que us esforceu per estimar el meu Fill amb sinceritat. En el nom de l’amor i  per la vostra salvació, segons la voluntat del Pare Celestial i per mitjà del meu Fill, sóc aquí entre vosaltres.

Apòstols del meu amor, que amb la pregària i el sacrifici els vostres cors siguin il·luminats per l’amor i la llum del meu Fill. Que aquesta llum i aquest amor il·luminin tots els qui trobeu i els facin tornar al meu Fill.

Jo sóc amb vosaltres, i d’una manera especial estic amb els vostres pastors. Amb el meu amor maternal els il·lumino i els encoratjo perquè, amb les seves mans beneïdes pel meu Fill, beneeixin el món sencer. Us dono gràcies!”