Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2008

Estimats fills, vosaltres correu, treballeu, però sense benedicció. Vosaltres no pregueu! Avui us invito a parar-vos davant del pessebre i

meditar sobre Jesús, que avui també us dono, perquè Ell us beneeixi i us ajudi a comprendre que sense Ell no teniu futur. Per això, fillets, abandoneu les vostres vides a les mans de Jesús perquè Ell us guiï i us protegeixi de tot mal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

Missatge de 25 de novembre de 2008

Estimats fills, en aquest temps de gràcia, també us invito a pregar perquè Jesús petit pugui néixer en el vostre cor. Que Ell, que és tot pau, doni la pau a tot el món a través vostre. Per això, fillets, pregueu sense parar per aquest món turbulent i sense esperança perquè pugueu ser testimonis de la pau per a tots. Que l’esperança flueixi en els vostres cors com un riu de gràcia. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’octubre de 2008

Estimats fills, us invito tots a pregar d’una manera especial per les meves intencions, perquè amb les vostres pregàries, s’aturi el pla de Satanàs sobre aquesta terra que cada dia està més lluny de Déu. Satanàs es posa ell mateix al lloc de Déu i destrueix tot el que és bonic i bo en l’ànima de cadascun de vosaltres. Per això, fillets, armeu-vos amb la pregària i el dejuni per ser conscients del gran amor que Déu us té i feu la voluntat de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de setembre de 2008

Estimats fills, que la vostra vida sigui novament una decisió per la pau. Sigueu joiosos portadors de la pau i no oblideu que viviu en un temps de gràcia en què Déu, a través de la meva presència, us dóna grans gràcies. No us tanqueu, fillets, aprofiteu aquest temps i busqueu el do de la pau i de l’amor per a la vostra vida perquè sigueu testimonis per als altres. Us beneeixo amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost de 2008

Estimats fills, avui també us invito a la conversió personal. Convertiu-vos, doncs, i, amb la vostra vida, doneu testimoni, estimeu, perdoneu i porteu la joia del Ressuscitat en aquest món on ha mort el meu Fill i on els homes no senten la necessitat de buscar-lo i descobrir-lo en la pròpia vida. Adoreu-lo, i que la vostra esperança sigui esperança per als cors que no tenen Jesús. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juliol de 2008

Estimats fills, en aquest temps en què penseu en el descans del cos, jo us invito a la conversió. Pregueu i treballeu de manera que el vostre cor anheli el Déu creador que és el veritables descans de la vostra ànima i del vostre cos. Que Ell us reveli el seu rostre i us doni la seva pau. Estic amb vosaltres i intercedeixo davant Déu per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

Missatge de 25 de juny de 2008

Estimats fills, amb una gran joia en el meu cor, avui també us invito a seguir-me i a escoltar els meu missatges. Sigueu joiosos portadors de la pau i de l’amor en aquest món sense pau. Estic amb vosaltres i us beneeixo tots amb el meu Fill Jesús, Rei de la pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de maig de 2008

Estimats fills, en aquest temps de gràcia en què Déu m’ha permès d’estar amb vosaltres, us invito novament, fillets, a la conversió. Treballeu per la conversió del món d’una manera especial mentre estic amb vosaltres. Déu és misericordiós i dóna gràcies particulars. Per això demaneu-les-hi amb la pregària. Estic amb vosaltres i no us deixo sols. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’abril de 2008

Estimats fills, avui us invito tots a créixer en l’amor de Déu com una flor que sent els raigs calents de la primavera. Així també vosaltres, fillets, creixeu en l’amor de Déu i porteu-lo a tots els qui estan lluny de Déu. Busqueu la voluntat de Déu i feu el bé als qui Déu ha posat en el vostre camí i sigueu llum i joia. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de març de 2008

Estimats fills, us invito a treballar en el conversió personal. Encara esteu lluny de l’encontre amb Déu en el vostre cor, per això, passeu tant temps com pugueu en la pregària i en l’adoració a Jesús en el Santíssim Sagrament de l’altar, perquè Ell us canviï i posi en els vostres cors una fe viva i el desig de la vida eterna. Tot passa, fillets, només Déu resta. Estic amb vosaltres i us exhorto amb amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de febrer de 2008

Estimats fills. en aquest temps de gràcia us invito novament a la pregària i a la renúncia. Que la vostra jornada sigui entreteixida de petites ardents pregàries per tots aquells que no han conegut l’amor de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de gener de 2008

Estimats fills, amb el temps quaresmal us apropeu a un temps de gràcia. El vostre cor és com una terra llaurada i està preparat per rebre el fruit que creixerà en el bé. Fillets, sou lliures d’escollir el bé o el mal. Per això us invito: pregueu i dejuneu. Sembreu joia i, en els vostres cors, el fruit de la joia creixerà per al vostre bé i, a través de la vostra vida, els altres el veuran i el rebran. Renuncieu al pecat i escolliu la vida eterna. Estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres prop del meu Fill. Gràcies per haver respost a la meva crida.