Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2009

Estimats fills, en aquest dia de joia us porto tots davant el meu Fill, Rei de la pau, perquè us doni la seva pau i benedicció. Fillets, compartiu aquesta pau i benedicció amb els altres en l’amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de novembre de 2009

Estimats fills, en aquest temps de gràcia us invito tots a renovar la pregària en les vostres famílies. Prepareu-vos amb joia per la vinguda de Jesús. Fillets, que els vostres cors siguin purs i acollidors per tal que l’amor i el calor comencin a fluir a través vostre en cada cor que està lluny del seu amor. Fillets, sigueu les meves mans esteses, mans d’amor per a tots els qui s’han perdut, que ja no tenen fe ni esperança. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’octubre de 2009

Estimats fills, avui també us porto la meva benedicció i us beneeixo tots, i us invito a créixer en aquest camí que Déu ha començat a través meu per a la vostra salvació. Pregueu, dejuneu i testimonieu amb joia la vostra fe, fillets, i que el vostre cor estigui sempre ple de pregària. Gràcies, per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de setembre de 2009

Estimats fills, treballeu insistentment i amb joia en la vostra conversió. Oferiu totes les vostres alegries i tristeses al meu Cor Immaculat per tal que us pugui guiar tots cap al meu Fill predilecte i, en el seu Cor, pugueu trobar l’alegria. Estic amb vosaltres per ensenyar-vos i guiar-vos vers l’eternitat. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost de 2009

Estimats fills, avui us invito novament a la conversió. Fillets, no sou prou sants i no irradieu santedat als altres per això pregueu, pregueu, pregueu i treballeu en la conversió personal perquè sigueu un signe de l’amor de Déu per als altres. Estic amb vosaltres i us condueixo vers l’eternitat que cada cor ha d’anhelar. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juliol de 2009

Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres un temps de pregària. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juny de 2009

Estimats fills, alegreu-vos amb mi, convertiu-vos, amb alegria, i agraïu a Déu el do de la seva presència enmig vostre. Pregueu que Déu sigui al centre de la vostra vida en el vostres cors i, amb la vostra vida, doneu-ne testimoni, fillets, perquè tota creatura pugui sentir l’amor de Déu. Sigueu les meves mans esteses per a tota creatura, per tal que cadascuna s’apropi al Déu de l’amor. Us beneeixo amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de maig de 2009

Estimats fills, en aquest temps us invito tots a pregar per la vinguda de l’Esperit Sant en tota creatura batejada, perquè l’Esperit Sant us renovi tots i us condueixi pel camí del testimoni de la vostra fe, vosaltres i tots els qui estan lluny de Déu i del seu amor. Estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant l’Altíssim. Gràcies per haver resposta a la meva crida.

Missatge de 25 d’abril de 2009

Estimats fills, avui us invito tots a pregar per la pau i a donar-ne testimoni en les vostres famílies perquè la pau esdevingui el més gran tresor en aquesta terra sense pau. Sóc la vostra Reina de la Pau i la vostra mare. Desitjo guiar-vos pel camí de la pau que només ve de Déu. Per això pregueu, pregueu, pregueu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de març de 2009

Estimats fills, en aquest temps de primavera quan tot es desvetlla del son de l’hivern, desvetlleu també les vostres ànimes amb la pregària perquè estiguin disposades per acollir la llum de Jesús ressuscitat. Que Ell, fillets, us acosti al seu Cor perquè estigueu oberts a la vida eterna. Prego per vosaltres i intercedeixo davant l’Altíssim per la vostra sincera conversió. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de febrer de 2009

Estimats fills, en aquest temps de renúncia, pregària i penitència us invito novament: aneu a confessar els vostres pecats per tal que la gràcia pugui obrir els vostres cors i permeteu que aquesta gràcia us canviï. Convertiu-vos, fillets, obriu-vos a Déu i al seu pla per a cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de gener de 2009

Estimats fills, avui també us invito a la pregària. Que la pregària sigui per a vosaltres com una llavor que posareu en el meu cor, que jo confiaré al meu Fill Jesús per la salvació de les vostres ànimes. Desitjo, fillets, que cadascun de vosaltres s’enamori de la vida eterna que és el vostre futur i que totes les coses terrenes siguin, per a vosaltres, una ajuda per apropar-vos a Déu Creador. Jo estic tant temps amb vosaltres perquè esteu en el camí equivocat. Solament amb la meva ajuda, fillets, obrireu els ulls. N’hi ha molts que, vivint els meus missatges, comprenen que estan en el camí de la santedat vers l’eternitat. Gràcies per haver respost a la meva crida.