Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2005

“Estimats fills, avui també us porto en braços el petit Jesús, Rei de la pau, que us beneeix amb la seva pau. Avui, especialment, us invito a ser els meus portadors de pau en aquest món sense pau. Déu us beneirà. Fillets, no ho oblideu: Jo sóc la vostra mare. Amb el Jesuset als braços us beneeixo tots amb una benedicció especial. Gràcies d’haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 de novembre de 2005

“Estimats fills, avui encara us invito: pregueu, pregueu, pregueu fins que la pregària esdevingui vida. Fillets, en aquest temps prego d’una manera especial davant Déu perquè us doni el do de la fe. Només en la fe descobrireu la joia del do de la vida que Déu us ha donat. El vostre cor estarà joiós pensant en l’eternitat. Jo estic amb vosaltres i us estimo amb un tendre amor. Gràcis per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 d’octubre de 2005

“Fillets, creieu, pregueu i estimeu, i Déu serà a prop vostre. Us donarà totes les gràcies que busqueu d’Ell. Jo sóc un do per a vosaltres, per tal com Déu em permet d’estar amb vosaltres dia rere dia i estimar-vos cadascun amb un amor infinit. Per això, fillets, en la pregària i en la humilitat obriu els vostres cors i sigueu testimonis de la meva presència. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 de setembre de 2005

“Estimats fills, amb amor us crido: convertiu-vos; encara que estigueu lluny del meu cor. No ho oblideu: Jo sóc la vostra mare i sento dolor per cadascun de vosaltres que està lluny del meu cor, però Jo no us abandono. Crec que podeu deixar el camí del pecat i decidir-vos per la santedat. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 d’agost de 2005

“Estimats fills, avui també us invito a viure els meus missatges. Déu us ha donat aquest temps com un temps de gràcia, per això, fillets, aprofiteu cada moment i pregueu, pregueu, pregueu. Us beneeixo i intercedeixo davant de l’Altíssim per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 de juliol de 2005

“Estimats fills, avui també us invito a omplir la vostra jornada amb breus i ardents pregàries. Quan pregueu el vostre cor està obert i Déu us estima amb un amor particular i us dóna gràcies particulars. Per això, utilitzeu aquest temps de gràcia i dediqueu-lo a Déu com mai fins ara. Feu novenes de dejuni i de renúncia per tal que Satanàs estigui lluny de vosaltres i la gràcia estigui entorn vostre. Estic a prop vostre i intercedeixo a Déu per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 de juny de 2005

“Estimats fills, avui us regracio per cada sacrifici que heu ofert per les meves intencions. Us invito, fillets, a ser els meus apòstols de pau i d’amor en les vostres famílies i en el món. Pregueu perquè l’Esperit Sant us il·lumini i us condueixi pel camí de la santedat. Estic amb vosaltres i us beneeixo tots amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 de maig de 2005

“Estimats fills, us invito novament a viure amb humilitat els meus missatges. Doneu-ne testimoni especialment ara que ens apropem a l’aniversari de les meves aparicions. Fillets, sigueu un signe per aquells que estan lluny de Déu i del seu amor. Estic amb vosaltres i us beneeixo amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 d’abril de 2005

“Estimats fills, avui també us invito a renovar la pregària en les vostres famílies. Que amb la pregària i la lectura de la Sagrada Escriptura, entri a la vostra família l’Esperit Sant que us renovarà. Així esdevindreu mestres de la fe en la vostra família. Amb la pregària i el vostre amor el món anirà per un camí millor i l’amor començarà a regnar en el món. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 de març de 2005

“Estimats fills, avui us invito a l’amor. Fillets, estimeu-vos amb l’amor de Déu. A cada moment, tant en l’alegria com en la tristesa, que l’amor prevalgui, i així l’amor començarà a regnar en els vostres cors. Jesús ressuscitat estarà amb vosaltres i vosaltres sereu els seus testimonis. Jo m’alegraré amb vosaltres i us protegiré amb el meu mantell matern. Especialment, fillets, miraré amb amor la vostra conversió quotidiana. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 de febrer de 2005

“Estimats fills, avui us invito a ser les meves mans esteses en aquest món que posa Déu en l’últim lloc. Vosaltres, fillets, poseu Déu al primer lloc en la vostra vida. Déu us beneirà i us donarà la força de donar testimoni del Déu d’amor i de pau. Estic amb vosaltres i intercedeixo per tots vosaltres. Fillets, no oblideu que us estimo amb un tendre amor. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.

Missatge de 25 de gener de 2005

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us invito novament a la pregària. Fillets, pregueu per la unitat dels cristians per tal que tots sigueu un sol cor. La unitat serà real entre vosaltres en la mesura que pregareu i perdonareu. No us en oblideu: l’amor només vencerà si pregueu, i els vostres cors s’obriran. Gràcies per haver respost a la meva crida!”.