Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2004

Estimats fills, amb una gran joia avui també us porto entre els meus braços el meu Fill Jesús, que us beneeix i us invita a la pau. Pregueu, fillets, i sigueu coratjosos testimonis del joiós anunci en cada situació. Només així Déu us beneirà i us donarà tot el que busqueu d’Ell en la fe. Estic amb vosaltres fins que l’Altíssim m’ho permeti. Intercedeixo per cadascun de vosaltres amb un gran amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 de novembre de 2004

Estimats fills, en aquest temps us invito tots a pregar per les meves intencions. Fillets, pregueu especialment pels qui no han conegut l’amor de Déu i no busquen Déu Salvador. Fillets, sigueu vosaltres les meves mans esteses; amb el vostre exemple acosteu-los al meu Cor i al Cor del meu Fill, Déu us ho recompensarà amb tota mena de gràcies i benediccions. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 d’octubre de 2004

Estimats fills, aquest és un temps de gràcia per a la família, per això us invito a renovar la pregària. Que Jesús sigui al cor de la vostra família. En la pregària apreneu a estimar tot el que és sant. Imiteu la vida dels sants. Que ells siguin un incentiu per a vosaltres i mestres en el camí de la santedat. Que cada família sigui un testimoni d’amor en aquest món sense pregària i sense pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 setembre de 2004

Estimats fills, avui també us invito a ser amor allà on hi ha odi, i aliment allà on hi ha fam. Fillets, obriu els vostres cors i que les vostres mans s’estenguin generoses per tal que cada creatura doni gràcies a Déu Creador a través vostre. Fillets, pregueu, i obriu el cor a l’amor de Déu, però això no ho podeu fer si no pregueu. Per tant, pregueu, pregueu, pregueu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 d’agost de 2004

Estimats fills, us invito a la conversió del cor. Decidiu-vos, com els primers dies de la meva vinguda aquí, al canvi total de la vostra vida. Així, fillets, tindreu la força d’agenollar-vos i obrir els vostres cors davant Déu. Déu sentirà les vostres pregàries i les exaudirà. Intercedeixo per cadascun de vosaltres davant Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 de juliol de 2004

Estimats fills, us invito novament: estigueu oberts als meus missatges. Fillets, desitjo acostar-vos tots al meu Fill Jesús, per això, pregueu i dejuneu. D’una manera especial us invito a pregar per les meves intencions, de manera que us pugui presentar al meu Fill Jesús, i Ell transformi i obri els vostres cors a l’amor. Quan tindreu l’amor al cor la pau regnarà amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 de juny de 2004

Estimats fills, avui també tinc la joia en el meu cor. Desitjo regraciar-vos perquè esteu fent que el meu projecte sigui realitzable. Cadascun de vosaltres és important, per això, fillets, pregueu i alegreu-vos amb mi per cada cor que s’ha convertit i ha esdevingut instrument de pau en el món. Els grups de pregària són forts: a través d’ells puc veure, fillets, que l’Esperit Sant actua en el món. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 de maig de 2004

Estimats fills, avui també us exhorto a consagrar-vos al meu Cor i al Cor del meu Fill Jesús. Només així sereu cada dia més meus i us animareu els uns als altres cada cop més a la santedat. Així la joia regnarà en els vostres cors i sereu portadors de pau i d’amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 d’abril de 2004

Estimats fills, també avui us invito a viure encara més intensament els meus missatges amb humilitat i amor per tal que l’Esperit Sant us ompli de la seva gràcia i la seva força. Només així sereu testimonis de la pau i del perdó. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 de març de 2004

Estimats fills, avui també us invito a obrir-vos a la pregària. D’una manera especial ara, en aquest temps de gràcia, obriu els vostres cors, fillets, i expresseu el vostre amor al Crucifix. Solament així descobrireu la pau, i la pregària començarà a fluir des del vostre cor al món. Sigueu un exemple, fillets, i un incentiu al bé. Estic a prop vostre i us estimo tots. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 de febrer de 2004

Estimats fills, avui també, com mai fins ara, us invito a obrir els vostres cors als meus missatges. Fillets, sigueu dels que atreuen les ànimes cap a Déu i no dels que les allunyen. Estic amb vosaltres i us estimo tots amb un amor particular. Aquest és un temps de penitència i conversió. Des del fons del meu cor us invito: sigueu meus amb tot el cor i aleshores veureu que el vostre Déu és gran perquè us donarà abundància de benediccions i de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge de 25 de gener de 2004

Estimats fills, avui també us invito a pregar. Pregueu, fillets, especialment per tots els que no han conegut l’amor de Déu. Pregueu perquè els seus cors s’obrin i s’acostin al meu Cor i al Cor del meu Fill Jesús per tal que puguem transformar-los en homes de pau i amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.