Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2019 al Jakov Colo

“Estimats fills, avui, en aquest dia de gràcia, us convido d’una manera especial a obrir els vostres cors i demanar-li a Jesús que enforteixi la vostra fe. Fills meus, per mitjà de la pregària amb el cor, de la fe i de les obres, sabreu què significa viure una veritable vida cristiana. Sovint, fills meus, la vostra vida i els vostres cors estan aclaparats per la foscor, el dolor i les creus. No vacil·leu en la fe preguntant el perquè, ni penseu que esteu sols i abandonats. Obriu els vostres cors, pregueu i creieu fermament; llavors, el vostre cor sentirà la proximitat de Déu i que Ell mai no us abandona sinó que en cada moment és al vostre costat. A través de la pregària i de la fe, Déu respondrà a cadascun dels vostres perquès i transformarà cada dolor, cada foscor i cada creu en llum. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de desembre de 2019

“Estimats fills, us porto el meu Fill Jesús perquè us beneeixi i us reveli el seu amor que ve del Cel. El vostre cor anhela una pau que cada vegada està menys present a la terra. És per això que les persones estan lluny de Déu, les ànimes estan malaltes i avancen cap a la mort espiritual. Sóc amb vosaltres, fills meus, per guiar-vos en el camí de salvació a què Déu us crida. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de desembre del 2019

Estimats fills, en mirar-vos, vosaltres que estimeu el meu Fill, el meu cor s’omple de tendresa. Us beneeixo amb la meva benedicció materna. També beneeixo els vostres pastors: vosaltres que pronuncieu les paraules del meu Fill, que beneïu amb les seves mans i que l’estimeu tant que esteu disposats a fer amb alegria qualsevol sacrifici per Ell, vosaltres que seguiu el meu Fill, que ha estat el primer pastor i el primer missioner.

Fills meus, apòstols del meu amor, viure i treballar per als altres, per a tots els que estimeu per mitjà del meu Fill, és alegria i consol en aquesta vida terrenal. Si per mitjà de la pregària, de l’amor i del sacrifici el Regne de Déu és en el vostre cor, aleshores la vostra vida és joiosa i serena. Per a aquells que estimen el meu Fill i s’estimen recíprocament a través d’Ell, les paraules no són necessàries: una mirada és suficient per escoltar les paraules no pronunciades i els sentiments no expressats. Allà on regna l’amor, el temps ja no importa.

Estem amb vosaltres. El meu Fill us coneix i us estima. És l’amor que us condueix cap a mi. A través d’aquest amor, vindré a vosaltres i us parlaré de les obres de salvació. Desitjo que tots els meus fills tingueu fe i sentiu el meu amor matern que us porta a Jesús. Per això vosaltres, fills meus, allà on aneu, il·lumineu amb amor i fe, com a apòstols del meu amor. Us en dono gràcies.

Missatge de 25 de novembre de 2019

“Estimats fills, que aquest temps sigui per a vosaltres temps de pregària. Sense Déu no teniu pau. Per això, fills meus, pregueu per la pau als vostres cors i a les vostres famílies, perquè Jesús pugui néixer en vosaltres i us doni el seu amor i la seva benedicció. El món està en guerra perquè els cors estan plens d’odi i d’enveja. Fills meus, als ulls s’hi veu inquietud perquè no heu permès que Jesús neixi en les vostres vides. Cerqueu-lo, pregueu i Ell es donarà a vosaltres en l’Infant que és joia i pau. Jo sóc amb vosaltres i prego per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de novembre de 2019

Estimats fills: el meu Fill estimat sempre pregava i glorificava el Pare Celestial. Sempre li deia tot i confiava en la Seva voluntat. Això és el que vosaltres, fills meus, també hauríeu de fer, perquè el Pare Celestial sempre escolta els seus fills. Un sol cor en un sol cor – amor, llum i vida. El Pare Celestial es va donar mitjançant un rostre humà, el rostre del meu Fill. Vosaltres, apòstols del meu amor, hauríeu de portar sempre el rostre del meu Fill en els vostres cors i en els vostres pensaments. Hauríeu de pensar sempre en el seu amor i en el seu sacrifici. Hauríeu de pregar per sentir sempre la seva presència perquè, apòstols del meu amor, aquesta és la manera d’ajudar tots aquells que no coneixen el meu Fill, que no han conegut el seu amor. Fills meus, llegiu el llibre dels Evangelis, que sempre és una cosa nova. És el que us uneix al meu Fill, que va néixer per portar paraules de vida a tots els meus fills i per sacrificar-se per a tots ells. Apòstols del meu amor, guiats per l’amor al meu Fill, dueu amor i pau a tots els vostres germans i germanes. No jutgeu ningú i estimeu cadascú segons l’amor del meu Fill. D’aquesta manera estareu cuidant també la vostra ànima, que és el bé més preuat que us pertany veritablement. Moltes gràcies.

Missatge de 25 d’octubre de 2019

“Estimats fills, avui us convido a la pregària. Que la pregària sigui un bàlsam per a la vostra ànima! perquè el fruit de la pregària és l’alegria, és donar, és testimoniar Déu als altres a través de les vostres vides. Fills meus, lliureu-vos totalment a Déu, Ell s’ocuparà de tot i us beneirà, i els vostres sacrificis tindran sentit. Estic amb vosaltres i us beneeixo a tots amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’octubre de 2019

“Estimats fills: la voluntat i l’amor del Pare Celestial fan que jo estigui aquí, enmig de vosaltres, per ajudar-vos amb el meu amor maternal al creixement de la fe en els vostres cors, perquè pugueu comprendre veritablement el propòsit de la vida terrenal i la grandesa de la vida celestial. Fills meus, la vida terrenal és el camí cap a l’eternitat, cap a la veritat i la vida, cap al meu Fill. Vull portar-vos per aquest camí. Vosaltres, fills meus, vosaltres que sempre teniu set de més amor, de veritat i de fe, sapigueu que només hi ha una font de la qual podeu beure: la confiança en el Pare Celestial, la confiança en el seu amor.

Abandoneu-vos completament a la seva voluntat i no tingueu por. Tot el que sigui millor per a vosaltres, tot el que us condueixi a la vida eterna, us serà donat. Comprendreu que l’objectiu de la vida no sempre és anhelar i tenir, sinó estimar i donar. Tindreu veritable pau i veritable amor, sereu apòstols de l’amor. Amb el vostre exemple fareu que aquests fills meus que no coneixen el meu Fill i el seu amor desitgin conèixer-lo. Fills meus, apòstols del meu amor, adoreu amb mi el meu Fill i estimeu-lo per sobre de tot. Procureu viure sempre en la seva veritat. Us en dono gràcies.”

Missatge de 25 de setembre de 2019

“Estimats fills, avui us convido a pregar per les meves intencions per tal que jo us pugui ajudar. Fillets, reseu el Rosari i mediteu-ne els misteris, perquè també vosaltres en la vostra vida travesseu alegries i tristeses. D’aquesta manera transformeu els misteris de la vostra vida, perquè la vida és un misteri fins que no la poseu a les mans de Déu. Així tindreu l’experiència de la fe, com quan Pere va trobar Jesús i l’Esperit Sant li va omplir el seu cor. També vosaltres, fillets, esteu cridats a testimoniar vivint l’amor amb què Déu us abraça dia rere dia amb la meva presència. Per això, fills meus, estigueu oberts i pregueu amb el cor en la fe. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de setembre de 2019

“Estimats fills, pregueu! Reseu el Rosari cada dia, aquesta corona de flors que m’enllaça directament, com a Mare, als vostres dolors, als vostres patiments, als vostres desitjos i a les vostres esperances.

Apòstols del meu amor, sóc amb vosaltres per la gràcia i l’amor del meu Fill, i us demano pregàries. El món té molta necessitat de les vostres pregàries perquè les ànimes es converteixin. Obriu amb total confiança els vostres cors al meu Fill, i Ell hi escriurà un resum de la seva Paraula, que és l’amor. Viviu un vincle indestructible amb el Sagrat Cor del meu Fill.

Fills meus, com a Mare us dic que ja és hora que us agenolleu davant del meu Fill, que el reconegueu com el vostre Déu, el centre de la vostra vida. Oferiu dons: allò que Ell més estima és l’amor al proïsme, la misericòrdia i el cor pur.

Apòstols del meu amor, molts dels meus fills encara no reconeixen el meu Fill com el seu Déu, encara no han conegut el seu amor. Però vosaltres, que pregueu des d’un cor pur i obert, amb els dons que oferiu al meu Fill, fareu que s’obrin, fins i tot els cors més endurits.

Apòstols del meu amor, el poder d’una pregària pronunciada des del cor, d’una pregària plena d’amor, canvia el món. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu. Jo sóc amb vosaltres. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 d’agost de 2019

“Estimats fills, pregueu, treballeu i testimonieu amb amor el Regne del Cel, perquè pugueu estar bé aquí a la terra. Fills meus, Déu beneirà el vostre esforç al cèntuple i sereu testimonis entre els pobles, les ànimes dels no creients sentiran la gràcia de la conversió i el Cel us estarà agraït pels vostres esforços i sacrificis. Fills meus, amb el Rosari a la mà, testimonieu que sou meus i decidiu-vos per la santedat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’agost de 2019

“Estimats fills, gran és l’amor del meu Fill! Si coneguéssiu la grandesa del seu amor, no deixaríeu d’adorar-lo i de donar-li gràcies. Ell està sempre viu amb vosaltres en l’Eucaristia, perquè l’Eucaristia és el seu Cor. L’Eucaristia és el cor de la fe. Ell no us ha abandonat mai, fins i tot quan heu procurat d’allunyar-vos d’Ell, Ell no s’ha allunyat de vosaltres. Per això el meu Cor matern està feliç quan veig que, plens d’amor, torneu a Ell; quan veig que aneu cap a Ell pel camí de la reconciliació, de l’amor i de l’esperança.

El meu Cor matern sap que quan empreneu el camí de la fe sou com brots, com plançons; però amb la pregària i el dejuni esdevindreu fruits, sereu les meves flors, els apòstols del meu amor. Sereu portadors de llum i il·luminareu tots el qui estan al vostre voltant amb amor i saviesa.

Fills meus, com a Mare us demano: pregueu, reflexioneu, contempleu.

Tot allò que us succeeix de bell, de dolorós, d’alegre i de sant us fa créixer espiritualment, fa que el meu Fill creixi en vosaltres. Fills meus, abandoneu-vos a Ell, cregueu en Ell, confieu en el Seu amor. Que Ell sigui el vostre guia! Que l’Eucaristia sigui el lloc on alimenteu la vostra ànima per tot seguit difondre l’amor i la veritat, ser testimonis del meu Fill. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de juliol de 2019

“Estimats fills, la meva crida per a vosaltres és la pregària. Que la pregària sigui per a vosaltres alegria i la corona que us uneix a Déu. Fillets, vindran proves i no sereu forts, i el pecat regnarà. Però si sou meus vencereu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús. Per això, fillets, torneu a la pregària fins que la pregària es converteixi en vida per a vosaltres, de dia i de nit. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de juliol del 2019

“Estimats fills, per voluntat del Pare misericordiós, us he donat i encara continuaré donant-vos signes evidents de la meva presència maternal. Fills meus, és el desig maternal per la guarició de les ànimes. És el desig que cada fill meu tingui una fe autèntica, que visqui experiències prodigioses bevent de la font de les paraules del meu Fill, paraules de vida.

Fills meus, el meu Fill, pel seu amor i el seu sacrifici ha portat al món la llum de la fe i us ha mostrat el camí de la fe. Perquè, fills meus, la fe transcendeix el dolor i el sofriment. La fe veritable fa que la pregària sigui més sensible i fa obres de misericòrdia: una conversa, una ofrena. Els meus fills que tenen fe, una fe autèntica, són feliços malgrat tot, perquè viuen el començament de la felicitat celestial a la terra. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a donar exemple de fe veritable, a portar llum on hi ha foscor, a viure el meu Fill.

Fills meus, com a mare us dic: no podeu caminar pel camí de la fe i seguir el meu Fill sense els vostres pastors. Pregueu perquè tinguin la força i l’amor de guiar-vos. Que les vostres pregàries estiguin sempre amb ells. Us en dono gràcies.”

Missatge anual de 25 de juny de 2019 a la Ivanka

La Ivanka va tenir l’aparició a casa i va durar 3 minuts (18h39 – 18h42), només hi va ser present la seva família. Després de l’aparició, la vident Ivanka va dir: la Mare de Déu ha donat el missatge següent: “Fillets, pregueu, pregueu, pregueu”. Estava alegre i ens ha beneït a tots amb la seva benedicció maternal.

Missatge de 25 de juny de 2019

Estimats fills, dono gràcies a Déu per cada un de vosaltres. De manera especial, fillets, gràcies per haver respost a la meva crida. Us estic preparant per als temps nous, perquè sigueu ferms en la fe i perseverants en la pregària, perquè l’Esperit Sant pugui actuar a través vostre i renovi la faç de la terra. Prego amb vosaltres per la pau, que és el do més preciós, tot i que Satanàs vol la guerra i l’odi. Vosaltres, fillets, sigueu les meves mans esteses i camineu orgullosos amb Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de juny de 2019

Estimats fills, només amb un cor pur i obert podreu conèixer realment el meu Fill i fer que tots els qui no coneixen el seu amor, el coneguin a través vostre. Només l’amor us farà comprendre que Ell és més fort que la mort, perquè el veritable amor ha vençut la mort i ha fet que la mort no existeixi.
Fills meus, el perdó és la forma més sublim d’amor. Vosaltres, apòstols del meu amor, heu de pregar per ser forts en l’esperit i poder comprendre i perdonar. Vosaltres, apòstols del meu amor, amb la comprensió i el perdó doneu exemple d’amor i de misericòrdia. Poder comprendre i perdonar és un do per el que cal pregar i que cal també cultivar. Quan perdoneu demostreu que sabeu estimar.
Mireu fills meus amb quin amor tan gran us estima el Pare Celestial, amb quina comprensió, perdó i justícia; com em dóna a vosaltres, com a Mare dels vostres cors. Heu-me aquí, en mig vostre, per beneir-vos amb la benedicció maternal, per convidar-vos a la pregària i al dejuni, per dir-vos que cregueu, que tingueu esperança, que perdoneu, que pregueu pels vostres pastors, i sobretot, que estimeu sense mesura. Fills meus, seguiu-me. El meu camí és el camí de la pau i de l’amor, el camí del meu Fill. És el camí que porta al triomf del meu Cor. Us en dono gràcies.

Missatge de 25 de maig de 2019

“Estimats fills: Per la seva misericòrdia, Déu m’ha permès ser amb vosaltres, instruir-vos i guiar-vos cap al camí de la conversió. Fillets, tots vosaltres esteu convidats a pregar amb tot el cor perquè es realitzi el pla de salvació en vosaltres i a través vostre. Sigueu conscients, fillets, que la vida és breu i que us espera la vida eterna segons els vostres mèrits. Per això pregueu, pregueu, pregueu perquè pugueu ser instruments dignes a les mans de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de maig de 2019

Estimats fills, amb amor maternal us convido a respondre al gran amor del meu Fill amb un cor pur i obert, amb plena confiança. Jo conec la grandesa del seu amor. El vaig portar dins meu -Hòstia al meu cor-, llum i amor del món.

Fills meus, que jo em dirigeixi a vosaltres també és un signe de l’amor i de la tendresa del Pare Celestial, un gran somriure ple de l’amor del meu Fill i una invitació a la vida eterna.

La sang del meu Fill va ser vessada per amor a vosaltres. Aquesta sang preciosa és per a la vostra salvació, per a la vida eterna. El Pare Celestial ha creat l’home per a la felicitat eterna. No és possible que moriu vosaltres que coneixeu l’amor del meu Fill, vosaltres que el seguiu. La vida ha vençut: el meu Fill és viu! Per això, fills meus, apòstols del meu amor, que la pregària, en la seva forma més elevada, us mostri el camí i la manera de difondre l’amor del meu Fill. Fills meus, quan procureu viure les paraules del meu Fill, també esteu pregant. Quan estimeu les persones amb les que us trobeu, esteu difonent l’amor del meu Fill. L’amor és el que obre les portes del Paradís.

Fills meus, he pregat per l’Església des dels seus inicis. Per això també us convido a vosaltres, apòstols del meu amor, a pregar per l’Església i pels seus servidors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Us en dono gràcies!

Missatge de 25 d’abril de 2019

“Estimats fills, aquest és un temps de gràcia, un temps de misericòrdia per a cada un de vosaltres. Fills meus, no permeteu que el vent de l’odi i del temor regnin en vosaltres i al voltant vostre. Vosaltres, fillets, esteu cridats a ser amor i pregària. El diable desitja el temor i el desordre, però vosaltres, fills meus, sigueu la joia de Jesús ressuscitat que va morir i va ressuscitar per cada un de vosaltres. Ell ha vençut la mort per donar-vos la vida, la vida eterna. Per això, fills meus, testimonieu i sentiu-vos orgullosos d’haver ressuscitat en Ell. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’abril de 2019

“Estimats fills, com a Mare que coneix els seus fills, sé que anheleu el meu Fill. Sé que aspireu a la veritat, la pau, el que és pur i que no és enganyós. Per això jo, com a Mare, per mitjà de l’amor de Déu m’adreço a vosaltres i us convido a pregar amb un cor pur i obert perquè pugueu conèixer dins vostre el meu Fill, el seu amor, el seu Cor misericordiós.

El meu Fill veia la bellesa en totes les coses. Ell busca el bé, fins i tot el bé petit i amagat, en totes les ànimes, per tal de perdonar el mal. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a adorar-lo, a agrair-li contínuament i a ser-ne dignes. Perquè Ell us ha dit paraules divines, les paraules de Déu, paraules que són per a tots i per sempre.

Per això, fills meus, visqueu la joia, la serenitat, la unitat i l’amor mutu. Això és el que necessiteu en el món d’avui. Així sereu apòstols del meu amor i donareu bon testimoni del meu Fill. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de març de 2019

Estimats fills, aquest és un temps de gràcia. Així com la naturalesa es renova per a una vida nova, també vosaltres sou cridats a la conversió. Decidiu-vos per Déu. Fillets, esteu buits i no teniu alegria perquè no teniu Déu. Per això, pregueu fins que la pregària esdevingui vida per vosaltres. Busqueu en la naturalesa Déu que us ha creat, perquè la naturalesa parla i lluita per la vida, no per la mort. Les guerres regnen en els cors i entre els pobles, perquè no teniu pau i no veieu, fillets, un germà en el vostre proïsme. Per això, torneu a Déu i a la pregària. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de març de 2019

“Estimats fills, us anomeno “apòstols del meu amor”, us mostro el meu Fill, que és la veritable pau i el veritable amor. Com a mare, per la gràcia de Déu, desitjo conduir-vos cap a Ell. Fills meus, per això us convido a reflexionar sobre vosaltres mateixos a partir del meu Fill, a mirar-lo a Ell amb el cor i a veure amb el cor on sou i cap a on va la vostra vida.

Fills meus, us convido a comprendre que és gràcies al meu Fill, al seu amor i al seu sacrifici, que viviu. Li demaneu que sigui misericordiós amb vosaltres, i jo us convido a vosaltres a ser misericordiosos. Li demaneu que sigui bo amb vosaltres i que us perdoni però, fills meus, fa tant de temps que us prego que perdoneu i estimeu totes les persones que trobeu! Quan comprengueu les meves paraules amb el cor, comprendreu i coneixereu l’amor veritable i podreu ser apòstols d’aquest amor, els meus apòstols, estimats fills meus. Us en dono gràcies” (La Mare de Déu estava trista).

Missatge de 25 de febrer de 2019

Estimats fills, Avui us convido a una vida nova. L’edat que tingueu no té importància: obriu el vostre cor a Jesús, que us transformarà en aquest temps de gràcia i, com la naturalesa, naixereu a una vida nova en l’amor de Déu, i obrireu el vostre cor al Cel i a les coses celestials. Jo estic encara amb vosaltres perquè Déu m’ho ha permès per amor a vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de febrer de 2019

Estimats fills, l’amor i la bondat del Pare Celestial us donen revelacions que fan que la fe creixi en vosaltres, que la pugueu comprendre i us porti pau, seguretat i esperança. També jo, fills meus, per l’amor misericordiós del Pare Celestial, sempre i novament us mostro el camí cap al meu Fill, cap a la salvació eterna. Però, lamentablement, molts dels meus fills no em volen escoltar, molts dels meus fills dubten. Jo sempre, en el temps i més enllà del temps, he magnificat el Senyor per tot el que ha fet en mi i a través de mi. El meu Fill es dóna a vosaltres, parteix el pa amb vosaltres, us dóna paraules de vida eterna perquè les porteu a tots.

I vosaltres, fills meus, apòstols del meu amor, de què teniu por si el meu Fill està amb vosaltres? Oferiu-li la vostra ànima perquè Ell pugui habitar-hi, i perquè ell faci de vosaltres instruments de fe i instruments d’amor.

Fills meus, visqueu l’Evangeli, visqueu l’amor misericordiós cap als altres i, sobretot, visqueu l’amor cap al Pare celestial.

Fills meus, no esteu units per casualitat. El Pare Celestial no uneix ningú per casualitat. El meu Fill parla a les vostres ànimes i jo parlo als vostres cors. Com a mare us dic: camineu amb mi, estimeu-vos els uns als altres, doneu testimoni. No tingueu por de defensar, amb el vostre exemple, la veritat, la Paraula de Déu, que és eterna i mai no canvia.

Fills meus, el qui obra a la llum de l’amor misericordiós i de la veritat, sempre rep ajuda del Cel i no està mai sol. Apòstols del meu amor, que sempre us reconeguin entre tots els altres per la vostra discreció, pel vostre amor i la vostra serenitat. Jo estic amb vosaltres. Us en dono gràcies!

Missatge de 25 de gener de 2019

“Estimats fills! Avui, com a mare, us convido a la conversió. Fillets, aquest és per a vosaltres un temps de silenci i de pregària. Per això, que creixi, en l’escalfor del vostre cor, la llavor de l’esperança i de la fe, i sentireu dia rere dia, fillets, la necessitat de pregar més. La vostra vida es tornarà ordenada i responsable. Comprendreu, fillets, que esteu de pas aquí a la terra i sentireu la necessitat de ser més a prop de Déu. Amb amor donareu testimoni de l’experiència de la vostra trobada amb Déu i la compartireu amb els altres. Estic amb vosaltres i prego per vosaltres, però no ho puc fer sense el vostre “Sí”. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 2 de gener de 2019

“Estimats fills, lamentablement entre vosaltres hi ha molta lluita, odi, interessos personals i egoisme. Fills meus, oblideu tan fàcilment el meu Fill, les seves paraules, el seu amor! La fe s’està extingint en moltes ànimes, molts cors estan sent atrapats per les coses materials del món. Però el meu cor maternal sap que encara n’hi ha molts que creuen i estimen, que intenten acostar-se tot el possible al meu Fill. Cerquen incansablement el meu Fill i d’aquesta manera també em busquen a mi. Són els humils i els mansos, amb els seus dolors i sofriments que suporten en silenci, amb les seves esperances i, sobretot, amb la seva fe. Aquests són els apòstols del meu amor.

Fills meus, apòstols del meu amor, us ensenyo que el meu Fill no només demana pregàries contínues, sinó també obres i sentiments. Demana que cregueu, que pregueu, que amb la vostra pregària personal creixeu en la fe i en l’amor. Estimar-vos els uns als altres: això és el que Ell demana, aquest és el camí cap a la vida eterna.

Fills meus, no oblideu que el meu Fill va portar la llum a aquest món, i que la va donar als qui la van voler veure i rebre. Sigueu d’aquests, perquè aquesta és la llum de la veritat, de la pau i de l’amor. Jo us guio maternalment a adorar el meu Fill, a estimar amb mi el meu Fill, perquè els vostres pensaments, paraules i obres s’orientin cap al meu Fill i que aquests siguin en El seu nom. Només aleshores el meu Cor estarà ple. Moltes gràcies!