Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2006

“Estimats fills, avui també us porto en braços l’Infant Jesús. Ell, que és el Rei del cel i de la terra, Ell és la vostra pau. Ningú no pot donar la pau com Ell, que és el Rei de la pau. Per això, adoreu-lo en els vostres cors, escolliu-lo i en Ell tindreu la joia. Ell us beneirà amb la seva benedicció de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 novembre de 2006

“Estimats fills, avui també us invito: pregueu, pregueu, pregueu. Fillets, quan pregueu esteu a prop de Déu i Ell us dóna el desig d’eternitat. Aquest és el temps en què podeu parlar més de Déu i fer més per Déu. Per això, no li feu resistència; deixeu, fillets, que Ell us condueixi, us canviï i entri en la vostra vida. No oblideu que sou pelegrins en camí vers l’eternitat. Per això, fillets, permeteu que Déu us guiï com un pastor guia el seu ramat. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 d’octubre de 2006

“Estimats fills, avui el Senyor m’ha permès de dir-vos novament que viviu en un temps de gràcia. Fillets, no sou conscients que Déu us dóna una gran oportunitat de convertir-vos i viure en la pau i en l’amor. Esteu massa cecs i lligats a les coses de la terra i penseu en la vida terrena. Déu m’ha enviat per conduir-vos a la vida eterna, Jo, fillets, no estic cansada, tot i que veig els vostres cors afeixugats i cansats de tot el que és gràcia i do. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 de setembre de 2006

“Estimats fills, avui encara estic amb vosaltres i us invito tots a la conversió total. Decidiu-vos per Déu, fillets, i en Déu trobareu la pau que busca el vostre cor. Imiteu la vida dels sants; que us serveixin d’exemple, i Jo us estimularé fins que l’Altíssim em permeti d’estar amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 d’agost de 2006

“Estimats fills, avui també us invito: pregueu, pregueu, pregueu. Només en la pregària estareu a prop meu i del meu Fill, i veureu com n’és de breu aquesta vida. En el vostre cor naixerà el desig del cel. La joia començarà a regnar en el vostre cor i la pregària fluirà com un riu. En les vostres paraules només hi haurà agraïment vers Déu per haver-nos creat, i el desig de santedat esdevindrà una realitat en vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 de juliol de 2006

“Estimats fills, en aquest temps no penseu únicament en el descans del vostre cos, sinó també, fillets, busqueu temps per a l’ànima. Que en el silenci l’Esperit Sant us parli i permeteu-li de convertir-vos i canviar-vos. Estic amb vosaltres i intercedeixo davant Déu per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 de juny de 2006

“Estimats fills, amb gran alegria del meu cor us agraeixo totes les pregàries que heu ofert per les meves intencions, en aquests dies. Sapigueu, fillets, que no us en penedireu ni vosaltres ni els vostres fills. Déu us ho recompensarà amb grans gràcies i mereixereu la vida eterna. Estic a prop vostre i regracio tots les qui, durant aquests anys, han acceptat els meus missatges, els han transformat en vida i s’han decidit per la santedat i la pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 de maig de 2006

“Estimats fills, avui també us invito a posar en pràctica i a viure els missatges que us dono. Decidiu-vos per la santedat, fillets, i penseu en el paradís. Només així tindreu la pau en els vostres cors que ningú no podrà destruir. La pau és un do que Déu us dóna en la pregària. Fillets, busqueu i treballeu amb totes les vostres forces per tal que la pau venci en els vostres cors i en el món. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 d’abril de 2006

“Estimats fills, avui també us invito a tenir més confiança en mi i en el meu Fill. Ell ha vençut amb la seva mort i resurrecció i, a través meu, us invita a ser part de la meva joia. Fillets, vosaltres no veieu Déu, però si pregueu sentireu la seva proximitat. Jo estic amb vosaltres i intercedeixo davant Déu per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 de març de 2006

“Coratge, fillets! He decidit de conduir-vos pel camí de la santedat. Renuncieu al pecat i encamineu-vos cap a la via de la salvació, la via que ha escollit el meu Fill. A través de les vostres tribulacions i sofriments Déu trobarà per a vosaltres el camí de la joia. Per això, fillets, pregueu. Nosaltres som a prop vostre amb el nostre amor. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 de febrer de 2006

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia quaresmal us invito a obrir els vostres cors als dons que Déu us vol donar. No us tanqueu; amb la pregària i la renúncia digueu sí a Déu i Ell us donarà en abundància. Jo estic amb vosaltres i us estimo, fillets, amb un tendre amor. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”

Missatge de 25 de gener de 2006

“Estimats fills, avui també us invito a ser portadors de l’Evangeli en les vostres famílies. No us oblideu, fillets, de llegir la Sagrada Escriptura. Poseu-la en un lloc visible i testimonieu amb la vostra vida que creieu i viviu la Paraula de Déu. Estic a prop vostre amb el meu amor i intercedeixo davant el meu Fill per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!.”