Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2017 al Jakov Colo

“Estimats fills, avui, en aquest dia de gràcia, us convido a demanar al Senyor el do de la fe. Fills meus, decidiu-vos per Déu i comenceu a viure i a creure en això a què Déu us crida. Creure, fills meus, significa abandonar les vostres vides a les mans de Déu, a les mans del Senyor que us ha creat i que us estima immensament. No sigueu creients només amb paraules, viviu la fe i sigueu-ne testimonis a través de les obres i amb el vostre exemple personal. Parleu amb Déu com amb el vostre Pare. Obriu-vos a Ell i confieu-li el vostre cor, i veureu com el vostre cor canvia i admirareu les obres de Déu en la vostra vida. Fills meus, no hi ha vida sense Déu, per això jo, com a Mare vostra, intercedeixo per vosaltres i li demano al meu Fill que renovi els vostres cors i ompli la vostra vida amb el seu amor infinit. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de desembre de 2017

“Estimats fills, avui us porto el meu Fill Jesús, perquè us doni la seva pau i benedicció. Fills meus, us convido a tots a viure les gràcies i els dons que heu rebut i a ser-ne testimonis. No tingueu por! Pregueu perquè l’Esperit Sant us concedeixi la força per ser testimonis alegres i persones de pau i d’esperança. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 de desembre de 2017

“Estimats fills, us parlo com a mare vostra, la mare dels justos, la mare d’aquells que estimen i que pateixen, la mare dels sants. Fills meus, vosaltres també podeu ser sants, això depèn de vosaltres. Els sants són aquells que estimen sense mesura el pare Celestial, aquells que l’estimen per sobre de totes les coses. Per això, fills meus, busqueu sempre esdevenir millors. Si intenteu ser bons, podreu ser sants, encara que no penseu així de vosaltres. Si penseu que sou bons, no sou humils i l’orgull us allunya de la santedat. En aquest món inquiet i ple d’amenaces, les vostres mans, apòstols del meu amor, haurien d’estar esteses en pregària i misericòrdia. Oferiu-me el Rosari, aquestes roses que estimo tant. Les meves roses són les vostres pregàries dites amb el cor i no només recitades amb els llavis. Les meves roses són les vostres obres de pregària, de fe i d’amor. Quan el meu Fill era petit, em deia que els meus fills serien nombrosos i que em portarien moltes roses. Jo no ho entenia. Ara sé que aquests fills sou vosaltres, que em porteu roses quan estimeu el meu Fill sobre totes les coses, quan reseu amb el cor, quan ajudeu els més pobres. Aquestes són les meves roses. És la fe que fa que tot en la vida es faci amb amor, sense orgull i sempre disposats a perdonar, a no jutjar mai i intentar sempre comprendre el nostre propi germà. Per això, apòstols del meu amor, pregueu per aquells que no saben estimar, per aquells que no us estimen, per aquells que us han fet mal, per aquells que no han conegut l’amor del meu Fill. Fills meus, això és el que espero de vosaltres, perquè recordeu que pregar significa estimar i perdonar. Moltes gràcies”.

 

Missatge de 25 de novembre de 2017

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido a pregar. Pregueu i busqueu la pau, fillets. Ell va venir a aquí a la terra per donar-vos la Seva pau, sense importar-li ni qui sou ni què sou. Ell, el meu Fill, el vostre germà, a través de mi us convida a la conversió, perquè sense Déu no teniu ni futur ni vida eterna. Per això, creieu i pregueu, i viviu en gràcia i en l’espera de la vostra trobada personal amb Ell. Gràcies per haver respost a la meva crida”

Missatge de 2 de novembre de 2017

“Estimats fills, mirant-vos aquí reunits al meu voltant, la vostra Mare, veig moltes ànimes pures, veig molts fills meus que busquen amor i consol, però ningú no els n’ofereix. Veig també aquells que fan el mal perquè no tenen bons exemples, no han conegut el meu Fill. El bé, que és silenciós i es difon a través de les ànimes pures, és la força que sosté el món. Hi ha molt de pecat, però també hi ha amor. El meu Fill m’envia a vosaltres a mi, la mateixa Mare per a tots, per ensenyar-vos a estimar i perquè comprengueu que sou germans. Us vol ajudar. Apòstols del meu amor, el meu Fill en té prou amb un desig viu de fe i d’amor, ell ho acceptarà; però n’heu de ser dignes, tenir bona voluntat i el cor obert. El meu Fill entra als cors oberts. Jo, com a Mare, desitjo que pugueu conèixer el millor possible el meu Fill, Déu nat de Déu, que conegueu la grandesa del seu amor, del que teniu tanta necessitat. Ell ha pres sobre si mateix els vostres pecats i ha obtingut la redempció per vosaltres. A canvi us ha demanat que us estimeu els uns als altres. El meu Fill és amor. Ell estima tots els homes sense distinció, tots els homes de tots els països, de totes les nacions. Si visquéssiu, fills meus, l’amor del meu Fill, el seu Regne ja seria a la terra. Per això, apòstols del meu amor, pregueu, pregueu perquè el meu Fill i el seu amor estiguin el més a prop de vosaltres possible, perquè sigueu exemples d’amor i que ajudeu tots aquells que no han conegut el meu Fill. No oblideu mai que el meu Fill, u i tri, us estima. Estimeu els vostres pastors i pregueu per ells. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 d’octubre de 2017

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido a ser pregària. Tots teniu problemes, tribulacions, patiments i inquietuds. Que els sants siguin per a vosaltres models i una exhortació a la santedat. Déu estarà a prop vostre i, a través de la vostra conversió personal, sereu renovats en la vostra recerca. La fe serà per a vosaltres esperança, i l’alegria regnarà en els vostres cors. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’octubre de 2017

“Estimats fills, us parlo com a Mare, amb paraules senzilles però plenes d’amor i de preocupació pels meus fills que m’heu estat confiats pel meu Fill. Ell, que és l’etern present, us parla amb paraules de vida i sembra amor en els cors oberts. Per això us demano, apòstols del meu amor, que tingueu cors oberts, sempre disposats a la misericòrdia i al perdó. Pel meu Fill, perdoneu sempre el proïsme, perquè així la pau estarà en vosaltres. Fills meus, preocupeu-vos per la vostra ànima, perquè és l’única cosa que en realitat us pertany. Us oblideu de la importància de la família. La família no hauria de ser un lloc de sofriment i dolor, sinó de comprensió i tendresa. Les famílies que intenten viure segons el meu Fill viuen en l’amor recíproc. Quan el meu Fill encara era un infant, em deia que els homes són els seus germans. Per això recordeu, apòstols del meu amor, que totes les persones que trobeu són família vostra, germans pel meu Fill. Fills meus, no perdeu el temps preocupant-vos pel futur. Que la vostra única preocupació sigui com viure bé cada moment segons el meu Fill, i tindreu pau. Fills meus, no oblideu mai pregar pels vostres pastors. Pregueu perquè puguin acollir tots els homes com a fills seus i siguin, segons el meu Fill, els seus pares espirituals. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de setembre de 2017

“Estimats fills, avui us convido a ser generosos en la renúncia, en el dejuni i en la pregària per tots els que estan en la prova i són germans i germanes vostres. D’una manera especial us demano que pregueu pels sacerdots i per tots els consagrats, perquè estimin Jesús amb més fervor, perquè l’Esperit Sant ompli els seus cors de joia, perquè testimoniïn el Cel i els misteris celestials. Moltes ànimes estan en pecat perquè no hi ha ningú que se sacrifiqui i pregui per la seva conversió. Estic amb vosaltres i prego per vosaltres, perquè els vostres cors estiguin plens d’alegria. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 2 de setembre de 2017

“Estimats fills, qui millor que jo us podria parlar de l’amor i del dolor del meu Fill? He viscut amb Ell, he patit amb Ell. Durant la vida terrenal he experimentat el dolor, perquè era mare. El meu Fill estimava els pensaments i les obres del Pare Celestial, el veritable Déu i, com Ell em deia, va venir per redimir-vos. Jo amagava el meu dolor en l’amor. Però vosaltres, fills meus, teniu nombroses preguntes, no compreneu el dolor. No compreneu que, a través de l’amor de Déu, cal que l’accepteu i el suporteu. Cada ésser humà l’experimentarà en menor o major mesura, però amb la pau a l’ànima i en estat de gràcia hi ha esperança: és el meu Fill, Déu nascut de Déu. Les seves paraules són la llavor de la vida eterna que, sembrades en les ànimes bones, produeixen nombrosos fruits. El meu Fill ha experimentat el dolor perquè ha carregat sobre ell mateix els vostres pecats. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, vosaltres que patiu, sapigueu que el vostre dolor es convertirà en llum i glòria. Fills meus, mentre esteu suportant dolor, mentre esteu patint, el Cel entra en vosaltres. I vosaltres, doneu una mica de Cel i molta esperança als qui teniu al voltant vostre. Moltes gràcies!”

 

Missatge de 25 d’agost de 2017

Estimats fills, avui us convido a ser persones de pregària. Pregueu fins que la pregària es converteixi en alegria per a vosaltres i en la trobada amb l’Altíssim. Ell transformarà el vostre cor i esdevindreu persones d’amor i de pau. No oblideu, fillets, que Satanàs és fort i que desitja allunyar-vos de la pregària. No oblideu que la pregària és la clau secreta de la trobada amb Déu. Per això estic amb vosaltres, per guiar-vos. No desistiu de la pregària! Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge del 2 d’agost de 2017

“Estimats fills, per voluntat del Pare Celestial, com a Mare d’Aquell que us estima, sóc aquí amb vosaltres per ajudar-vos a conèixer-lo, a seguir-lo. El meu Fill us ha deixat les petjades dels seus peus perquè us sigui més fàcil seguir-lo. No tingueu por, no estigueu insegurs, jo sóc amb vosaltres. No us deixeu desanimar, perquè és necessària molta pregària i molt de sacrifici per aquells que no preguen, aquells que no estimen i que no coneixen al meu Fill. Ajudeu-los veient en ells els vostres germans. Apòstols del meu amor, pareu atenció a la meva veu en vosaltres, sentiu el meu amor matern. Per a això, pregueu, pregueu actuant, pregueu donant, pregueu amb amor, pregueu amb les obres i amb els pensaments, en el nom del meu Fill. Com més amor doneu, més en rebreu; l’amor que sorgeix de l’Amor il·lumina el món. La Redempció és amor, i l’amor no té fi. Quan el meu Fill vingui de nou a la Terra buscarà l’amor en els vostres cors. Fills meus, Ell ha fet per vosaltres moltes obres d’amor: jo us ensenyo a veure-les, a comprendre-les i a donar-li gràcies estimant i perdonant sempre de nou el proïsme, perquè estimar el meu Fill significa perdonar. Al meu Fill no se l’estima si no se sap perdonar el proïsme, si no se l’intenta comprendre, si se’l jutja. Fills meus, de què us serveix la pregària si no estimeu i no perdoneu? Us en dono gràcies”.

Missatge de 25 de juliol del 2017

“Estimats fills! Sigueu pregària i reflex de l’amor de Déu per a tots aquells que estan lluny de Déu i dels manaments de Déu. Fills meus, sigueu fidels i decidits en la conversió. Treballeu en vosaltres mateixos per tal que la santedat sigui veritable en la vostra vida. Encoratgeu-vos cap al bé a través de la pregària perquè la vostra vida a la terra sigui més agradable. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari

Missatge de 2 de juliol de 2017

Estimats fills, gràcies per respondre a les meves crides i per reunir-vos aquí amb mi, la vostra Mare Celestial. Sé que penseu en mi amb amor i esperança i jo també sento amor per tots vosaltres, com també en sent el meu estimadíssim Fill; Ell que en el seu amor misericordiós m’envia sempre novament a vosaltres. Ell, que ha estat home, que ha estat i és Déu, un i tri, i que ha patit per vosaltres la seva Passió en el seu cos i en la seva ànima. Ell, que s’ha fet Pa per nodrir les vostres ànimes i així salvar-les. Fills meus, us ensenyo a ser dignes del seu amor, a dirigir els vostres pensaments cap a Ell, a viure d’Ell. Apòstols del meu amor, us cobreixo amb el meu mantell perquè, com a Mare, desitjo protegir-vos. Us ho prego, pregueu pel món sencer! El meu cor pateix, els pecats es multipliquen, són molt nombrosos. Però amb la vostra ajuda, vosaltres que sou humils, modestos, plens d’amor, amagats i sants, el meu cor triomfarà. Estimeu el meu Fill per sobre de tot i el món per mitjà d’Ell. No oblideu mai que cada un dels vostres germans porta en ell quelcom preciós: l’ànima. Per això, fills meus, estimeu tots aquells que no coneixen el meu Fill perquè, per la pregària i l’amor que ve de la pregària, esdevinguin millors; perquè les ànimes se salvin i tinguin vida eterna. Apòstols meus, fills meus, el meu Fill us ha dit que us estimeu els uns als altres. Que això quedi escrit en els vostres cors, i amb la pregària intenteu viure aquest amor. Us en dono gràcies!

Missatge anual del 25 de juny de 2017 a la Ivanka

La vident Ivanka Ivanković també ha rebut aquest any la seva aparició anual el 25 de juny de 2017. L’aparició, a casa seva, ha durat 4 minuts. Només hi ha estat present la seva família.

Després de l’aparició, la Ivanka ha dit: La Mare de Déu ha donat el missatge següent: “Fillets, pregueu, pregueu, pregueu”. La Mare de Déu estava contenta i ens ha beneït amb la Seva benedicció maternal.

Missatge de 25 de juny de 2017

“Estimats fills, avui us vull donar les gràcies per la vostra perseverança i us convido a obrir-vos a la pregària profunda. Fillets, la pregària és el cor de la fe i de l’esperança en la vida eterna. Per això, pregueu amb el cor fins que el vostre cor canti amb gratitud al Déu Creador que us ha donat la vida. Estic amb vosaltres, fillets, i us porto la meva benedicció maternal de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 de juny de 2017

“Estimats fills, com en els altres llocs on he vingut, també aquí us convido a la pregària. Pregueu per aquells que no coneixen el meu Fill, per aquells que no han conegut l’amor de Déu; contra el pecat; pels consagrats, per aquells que el meu Fill ha cridat a tenir amor i esperit de fortalesa per vosaltres i per l’Església. Pregueu el meu Fill! L’amor que experimentareu per la seva proximitat us donarà força i us disposarà per a les obres d’amor que fareu en el seu Nom. Fills meus, estigueu preparats: aquest temps és un moment crucial! Per això us convido novament a la fe i a l’esperança. Us mostro el camí a seguir: el de les paraules de l’Evangeli. Apòstols del meu amor, el món té molta necessitat de les vostres mans alçades cap al Cel, cap al meu Fill i cap al Pare Celestial. Cal molta humilitat i puresa de cor. Confieu en el meu Fill i sapigueu que sempre podeu ser millors. El meu Cor matern desitja que vosaltres, apòstols del meu amor, sigueu petites llums del món que il·luminen allà on les tenebres volen regnar, i que amb la vostra pregària i el vostre amor mostreu el camí correcte i salveu les ànimes. Jo estic amb vosaltres. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de maig de 2017

Estimats fills, l’Altíssim m’ha permès convidar-vos novament a la conversió. Fillets, obriu els vostres cors a la gràcia a la qual tots hi esteu convidats. Sigueu testimonis de la pau i de l’amor en aquest món inquiet. La vostra vida aquí a la Terra és passatgera. Pregueu perquè a través de la pregària anheleu el Cel i les coses del Cel, i els vostres cors ho veuran tot de manera diferent. No esteu sols, jo estic amb vosaltres i intercedeixo davant el meu Fill Jesús per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari

Missatge de 2 de maig de 2017

“Estimats fills, us convido a pregar, no pas demanant sinó oferint sacrificis: sacrificant-vos vosaltres mateixos. Us convido a anunciar la veritat i l’amor misericordiós. Prego el meu Fill per vosaltres, per la vostra fe, que cada vegada es fa més petita en els vostres cors. Li prego que us ajudi amb l’Esperit Diví, així com jo desitjo ajudar-vos amb el meu esperit matern. Fills meus, heu d’esdevenir millors. Només aquells que són purs, humils i plens d’amor sostenen el món, se salven ells i salven el món. Fills meus, el meu Fill és el cor del món; cal que l’estimeu i que li pregueu enlloc de tornar-lo a trair. Per tant, vosaltres, apòstols del meu amor, difoneu la fe en el cor dels homes amb el vostre exemple, amb la vostra pregària i amb amor misericordiós. Jo estic al vostre costat i us ajudaré. Pregueu perquè els vostres pastors tinguin tota la llum possible, a fi que puguin il·luminar tots aquells que viuen en la foscor. Gràcies”.

Missatge de 25 d’abril de 2017

“Estimats fills, estimeu, pregueu i testimonieu la meva presència a tots els que estan lluny. Amb el vostre testimoni i el vostre exemple podeu apropar els cors que estan lluny de Déu i de la Seva gràcia. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo per cada un de vosaltres perquè, amb amor i coratge, testimonieu i animeu tots aquells que estan lluny del meu Cor Immaculat. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’abril de 2017

“Estimats fills, apòstols del meu amor, de vosaltres depèn difondre l’amor del meu Fill a tots aquells que no l’han conegut; vosaltres, petites llums del món, a les que amb amor maternal us ensenyo a brillar amb esplendor plena. La pregària us ajudarà, perquè la pregària us salva, la pregària salva el món. Per això, fills meus, pregueu amb paraules, amb sentiments, amb amor misericordiós i amb sacrifici. El meu Fill us ha mostrat el camí, Ell, que s’ha encarnat i ha fet de mi el primer calze, que amb el seu Sacrifici sublim us ha mostrat com heu d’estimar. Per tant, fills meus, no tingueu por de dir la veritat. No tingueu por de canviar vosaltres mateixos i de canviar el món difonent l’amor i fent-ho tot perquè el meu Fill arribi a ser conegut i estimat, estimant els altres en Ell. Jo, com a Mare, estic sempre amb vosaltres. Prego al meu Fill perquè us ajudi per tal que en la vostra vida hi regni l’amor: l’amor que viu, l’amor que atreu, l’amor que dóna vida. Aquest és l’amor que jo us ensenyo, l’amor pur. De vosaltres depèn, apòstols meus, reconèixer-lo, viure’l i difondre’l. Pregueu pels vostres pastors amb sentiment, perquè amb amor puguin testimoniar el meu Fill. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de març de 2017

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido a tots a obrir els vostres cors a la misericòrdia de Déu, perquè a través de la pregària, la penitència i la decisió per la santedat inicieu una vida nova. Aquest temps primaveral estimula els vostres pensaments i els vostres cors a renovar la vostra vida. Per això, fills meus, jo estic amb vosaltres per ajudar-vos a dir sí a Déu i als Manaments de Déu amb determinació. No esteu sols, jo estic amb vosaltres per mitjà de la gràcia que l’Altíssim em concedeix per a vosaltres i els vostres descendents. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari

Missatge anual de 18 de març de 2017 a la Mirjana

“Estimats fills, el meu desig matern és que els vostres cors estiguin plens de pau i que les vostres ànimes siguin pures per tal que pugueu, en la presència del meu Fill, veure el Seu rostre. Perquè, fills meus, jo com a mare sé que esteu assedegats de consol, d’esperança i de protecció. Vosaltres, fills meus, conscientment o inconscientment busqueu el meu Fill. També jo, quan vivia a la terra, m’alegrava, patia i suportava amb paciència el dolor, fins que el meu Fill, en tota la seva glòria, el va suprimir. Per això li dic al meu Fill: ajuda’ls sempre. Vosaltres, fills meus, amb amor veritable, il·lumineu la foscor de l’egoisme que cada vegada envolta més els meus fills. Sigueu generosos: que les vostres mans i el vostre cor estiguin sempre oberts. No tingueu por, abandoneu-vos al meu Fill amb confiança i esperança. Mireu-lo a Ell i viviu la vida amb amor. Estimar vol dir donar-se, suportar i no jutjar mai. Estimar significa viure les paraules del meu Fill. Fills meus, com a mare us dic que només l’amor veritable porta a la felicitat eterna. Moltes gràcies!

Missatge de 2 de març de 2017

“Estimats fills, amb amor maternal vinc a ajudar-vos perquè tingueu més amor, cosa que significa més fe. Vinc per ajudar-vos a viure amb amor les paraules del meu Fill, de manera que el món sigui diferent. Per això, apòstols del meu amor, us reuneixo al meu voltant. Mireu-me amb el cor, parleu-me com a una mare dels vostres sofriments, afliccions i alegries. Demaneu-me que jo pregui al meu Fill per vosaltres. El meu Fill és misericordiós i just. El meu cor matern desitja que vosaltres també sigueu així. El meu Cor matern desitja que vosaltres, apòstols del meu amor, parleu amb la vostra vida del meu Fill i de mi a tots els qui us envolten, perquè el món sigui diferent, perquè retorni la simplicitat i la puresa, perquè retorni la fe i l’esperança. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu amb el cor, pregueu amb amor, pregueu amb bones obres. Pregueu perquè tots coneguin el meu Fill, perquè el món canviï, perquè el món se salvi. Viviu amb amor les paraules del meu Fill. No jutgeu: estimeu-vos els uns als altres perquè el meu cor pugui triomfar. Moltes gràcies”.

Missatge de 25 de febrer de 2017

“Estimats fills, avui us convido a viure profundament la vostra fe i a pregar l’Altíssim perquè l’enforteixi, de manera que els vents i les tempestats no la puguin esbotzar. Que les arrels de la vostra fe siguin la pregària i l’esperança en la vida eterna. Des d’ara mateix, fillets, treballeu en vosaltres mateixos, en aquest temps de gràcia en què Déu us concedeix la gràcia de poder ser, per mitjà de la renúncia i la crida a la conversió, persones de fe i d’esperança clara i perseverant. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de febrer de 2017

“Estimats fills, vosaltres que us esforceu per presentar al meu Fill cada dia de la vostra vida, vosaltres que procureu viure amb Ell, vosaltres que pregueu i us sacrifiqueu, vosaltres sou l’esperança en aquest món inquiet. Vosaltres sou els raigs lluminosos del meu Fill, l’Evangeli viu, i sou els meus estimats apòstols de l’amor. El meu Fill està amb vosaltres. Ell està amb els qui pensen en Ell, amb els qui preguen. Però de la mateixa manera, Ell espera pacientment els qui no el coneixen. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, pregueu amb el cor i mostreu amb les vostres obres l’amor del meu Fill.

Aquesta és l’única esperança per a vosaltres i l’únic camí cap a la vida eterna. Jo, com a Mare, sóc aquí amb vosaltres. Les pregàries que m’adreceu són per a mi les roses d’amor més boniques. No puc no estar allà on oloro perfum de roses. Hi ha esperança! Moltes gràcies”.

Comentari

Missatge de 25 de gener de 2017

“Estimats fills, avui us convido a pregar per la pau. Pau en els cors, pau a les famílies i pau al món. Satanàs és fort i vol posar-vos a tots contra Déu, fer-vos tornar a tot el que és humà i destruir en els cors tot sentiment cap a Déu i les coses de Déu. Fills meus, pregueu i lluiteu contra el materialisme, el modernisme i l’egoisme que el món us ofereix. Fills meus, opteu per la santedat i jo, amb el meu Fill Jesús, intercedeixo per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari P. Verar

Comentari P. Jamut

Missatge de 2 de gener de 2017

Estimats fills, el meu Fill va ser font d’amor i de llum, quan a la Terra va parlar al poble de tots els pobles. Apòstols meus, seguiu la seva llum. Això no és fàcil: heu de ser petits, heu d’aprendre a fer-vos més petits que els altres, i amb l’ajuda de la fe, omplir-vos del Seu amor. Ningú a la terra, sense fe, no pot viure una experiència miraculosa. Jo estic amb vosaltres; em manifesto a vosaltres amb aquestes vingudes, amb aquestes paraules; desitjo testimoniar-vos el meu amor i la meva preocupació maternal. Fills meus, no perdeu el temps fent preguntes a les que mai no rebreu resposta: al final del vostre viatge terrenal, el Pare Celestial us les donarà. Recordeu sempre que Déu ho sap tot, Déu veu i Déu estima. El meu estimadíssim Fill il·lumina les vides i dispersa les tenebres. El meu amor matern, que em porta a vosaltres, és indescriptible, misteriós però real. Jo expresso els meus sentiments cap a vosaltres: amor, comprensió i afecte maternal. De vosaltres, apòstols meus, busco les roses de la vostra pregària, que han de ser obres d’amor; aquestes són, per al meu Cor maternal, les pregàries més preuades i jo les presento al meu Fill que ha nascut per vosaltres. Ell us veu i us escolta; nosaltres sempre estem a prop vostre. Aquest és l’amor que crida, uneix, converteix, esperona i omple. Per això, apòstols meus, estimeu-vos sempre els uns als altres, però sobretot estimeu el meu Fill: aquest és l’únic camí cap a la salvació i cap a la vida eterna. Aquesta és la meva pregària preferida que m’omple el cor d’un perfum de roses magnífic. Pregueu, pregueu sempre pels vostres pastors, perquè tinguin la força de ser la llum del meu Fill. Us en dono gràcies!