Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge anual de 25 de desembre de 2013 a en Jacov

“Fills meus, avui d’una manera particular, Jesús vol fer estada en els vostres cors i compartir amb vosaltres cadascun dels vostres gojos i dolors. És per això, fills meus, que avui d’una manera especial heu de mirar dins el vostre cor i demanar-vos si en veritat el naixement de Jesús ha fet triomfar-hi la pau i l’alegria. Fills meus, no visqueu a les fosques, ans anheleu la llum i la salvació de Déu. Fills, decidiu-vos per Jesús i lliureu-li la vostra vida i els vostres cors, doncs només així el Totpoderós podrà treballar en vosaltres i per mitjà vostre.”

Missatge de 25 de desembre de 2013

“Estimats fills, us porto el Rei de la pau perquè Ell us doni la seva pau. Vosaltres, fillets, pregueu, pregueu, pregueu. El fruit de la pregària es veurà en els rostres de les persones que s’han decidit per Déu i pel seu Regne. Jo, amb el meu Fill, Jesús, us beneeixo tots amb la benedicció de la pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de desembre de 2013

“Estimats fills, amb amor matern i paciència materna observo el vostre continu deambular i el vostre esgarriament. És per això que sóc amb vosaltres. Desitjo per sobre de tot ajudar-vos a trobar-vos i a conèixer-vos a vosaltres mateixos, per tal que després pugueu entendre i reconèixer tot allò que no us permet conèixer sincerament i amb tot el cor l’amor del Pare Celestial. Fills meus, el Pare es coneix per mitjà de la creu. Per tant, no rebutgeu la creu: amb la meva ajuda busqueu comprendre-la i acollir-la. Quan sigueu capaços d’acceptar la creu, aleshores també comprendreu l’amor del Pare Celestial. Caminareu amb el Meu Fill i amb mi. Us distingireu dels qui no han conegut l’amor del Pare Celestial, dels qui l’escolten però no l’entenen, no caminen amb Ell, no l’han conegut. Desitjo que conegueu la veritat del Meu Fill i que sigueu els meus apòstols; que com a fills de Déu, us poseu per sobre del pensament humà per cercar sempre i en tot novament el pensament de Déu. Fills meus, pregueu i feu dejuni a fi de poder comprendre tot el que us demano. Pregueu pels vostres pastors i anheleu conèixer, en comunió amb ells, l’amor del Pare Celestial. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de novembre de 2013

“Estimats fills, avui us invito tots a la pregària. Obriu profundament la porta del cor a la pregària, fillets, a la pregària del cor; aleshores l’Altíssim podrà actuar en la vostra llibertat i començarà la vostra conversió. La fe esdevindrà forta, de manera que podreu dir amb tot el cor “Mon Déu i mon tot” i comprendreu, fillets, que aquí a la terra tot és passatger. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de novembre de 2013

“Estimats fills, de nou us convido maternalment a estimar, a pregar sense parar pel do de l’amor; a estimar el Pare Celestial sobre totes les coses. Quan l’estimareu a Ell, us estimareu a vosaltres mateixos i els vostres germans. Això no es pot separar. El Pare Celestial està en cada persona, estima cada persona i l’anomena a cada una pel seu nom. Fills meus, per això, a través de la pregària, escolteu la voluntat del Pare Celestial, parleu amb Ell, establiu una relació personal amb el Pare, que farà encara més profunda la relació entre vosaltres, la comunitat dels meus fills, dels meus apòstols. Com a Mare desitjo que, per mitjà de l’amor envers el Pare Celestial, us poseu per sobre de les vanitats terrenals i ajudeu els altres perquè a poc a poc coneguin i s’apropin al Pare Celestial. Fills meus, pregueu, pregueu, pregueu pel do de l’amor, perquè l’amor és el Meu Fill. Pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin sempre amor per vosaltres, com l’ha tingut i l’ha mostrat el Meu Fill donant la Seva Vida per la vostra salvació. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 d’octubre de 2013

“Estimats fills! Avui us invito a obrir-vos a la pregària. La pregària fa miracles en vosaltres i a través vostre. Per això fillets, en la simplicitat del cor, demaneu a l’Altíssim que us doni la força de ser els fills de Déu i que Satanàs no us sacsegi com el vent sacseja les branques. Fillets, decidiu-vos novament per Déu i busqueu només la Seva voluntat i aleshores, en Ell, trobareu joia i pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 d’octubre de 2013

“Estimats fills, us estimo amb amor matern, i amb paciència maternal espero el vostre amor i la vostra unitat. Prego perquè sigueu la comunitat dels fills de Déu, dels meus fills. Prego perquè com a comunitat us vivifiqueu joiosament en la fe i en l’amor del Meu Fill. Fills meus, us reuneixo com a apòstols meus i us ensenyo com donar a conèixer als altres l’amor del meu Fill, com portar-los la Bona Nova, que és el meu Fill. Entregueu-me els vostres cors oberts i purificats i jo els ompliré d’amor cap al meu Fill. El seu amor donarà sentit a la vostra vida i jo caminaré amb vosaltres. Estaré amb vosaltres fins al trobament amb el Pare Celestial. Fills meus, només se salvaran els qui amb amor i fe caminen cap al Pare Celestial. No tingueu por, estic amb vosaltres! Tingueu confiança en els vostres pastors, com en va tenir el meu Fill quan els va elegir, i pregueu perquè tinguin força i amor per guiar-vos. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de setembre de 2013

“Estimats fills, avui també us invito a la pregària. Que la vostra relació amb la pregària sigui quotidiana. La pregària fa miracles en vosaltres i a través vostre. Per això, fillets, que la pregària sigui joia per a vosaltres. Aleshores la vostra relació amb la vida serà més profunda i més oberta, i comprendreu que la vida és un do per a cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de setembre de 2013

“Estimats fills, us estimo a tots! Tots vosaltres, tots fills meus, tots esteu en el meu Cor. Tots vosaltres teniu el meu amor maternal i desitjo portar-vos a tots al coneixement de l’alegria de Déu. És per això que us crido! Necessito apòstols humils que, amb un cor obert, acceptin la Paraula de Déu i ajudin els altres a fi que, amb la Paraula de Déu, puguin comprendre el sentit de les seves vides. Per fer això, fills meus, heu d’aprendre, per mitjà de la pregària i del dejuni, a escoltar amb el cor i aprendre a sotmetre-us. Heu d’aprendre a apartar de vosaltres tot allò que us allunya de la Paraula de Déu i anhelar només allò que us hi apropa. NO TINGUEU POR, JO ESTIC AQUÍ, NO ESTEU SOLS! Prego l’Esperit Sant perquè us renovi i us enforteixi. Prego l’Esperit Sant perquè, mentre ajudeu els altres, també vosaltres sigueu sanats. Li demano que per mitjà d’Ell sigueu fills de Déu i apòstols meus.” A continuació la Mare de Déu va dir amb gran preocupació: “Per Jesús, pel Meu Fill, estimeu aquells que Ell ha cridat i anheleu només la benedicció d’aquestes mans que Ell ha consagrat. No permeteu que imperi el mal! Us ho repeteixo novament: només amb els vostres pastors el meu Cor triomfarà. No permeteu al mal que us separi dels vostres pastors. Us en dono les gràcies!”

Missatge de 25 d’agost de 2013

“Estimats fills! Avui també l’Altíssim em concedeix la gràcia d’estar amb vosaltres i de guiar-vos cap a la conversió. Dia rere dia jo sembro i us convido a la conversió a fi que sigueu pregària, pau, amor i llavor que en morir produeix el cent per u. No desitjo que vosaltres, estimats fills, us hagueu de penedir per tot allò que podíeu fer i que no vareu voler fer. Per això fills meus, digueu de nou amb entusiasme: “Desitjo ser un signe per als altres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 d’agost del 2013

“Estimats fills, només que volguéssiu obrir-me els vostres cors en plena confiança, ho comprendríeu tot. Comprendríeu amb quant d’amor us crido, amb quant d’amor us desitjo canviar, per fer-vos feliços; amb quant d’amor desitjo fer-vos seguidors del meu Fill i donar-vos la pau en la plenitud del meu Fill. Comprendríeu la immensa grandesa del meu amor matern. Per tant, fills meus, pregueu, perquè només a través de la pregària creix la vostra fe i neix l’amor, amor amb el qual fins i tot la creu ja no serà insuportable perquè no la porteu sols. En comunió amb el meu Fill, glorifiqueu el Nom del Pare Celestial. Pregueu, pregueu pel do de l’amor, perquè l’amor és l’única veritat, l’amor tot ho perdona, serveix a tots i veu tothom com un germà. Fills meus, apòstols meus, gran és la confiança que el Pare Celestial, a través meu, la Seva servidora, us ha donat, per ajudar els qui no El coneixen, a fi que es reconciliïn amb Ell i el segueixin. Per això us ensenyo a estimar, perquè només li podreu respondre si teniu amor. De nou us convido: estimeu els vostres pastors, pregueu perquè en aquest temps difícil el Nom del meu Fill sigui glorificat sota el seu guiatge. Us ho agraeixo!”

 

Missatge de 25 de juliol de 2013

Estimats fills, amb el cor ple d’alegria, us invito tots a viure la vostra fe i donar-ne testimoni amb el cor i l’exemple alhora. Decidiu-vos, fillets, a mantenir-vos lluny del pecat i de les temptacions; que la joia i l’amor per la santedat sigui sempre en els vostres cors. Fillets, jo us estimo i us acompanyo amb la meva intercessió davant l’Altíssim. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 2 de juliol de 2013

“Estimats fills, amb amor matern us demano: lliureu-me els vostres cors per poder-los oferir al meu Fill i alliberar-los, alliberar-los de tot aquell mal que, cada vegada més, us empresona i us allunya de l’únic bé, del meu Fill, alliberar-los de tot el que us porta pel camí equivocat i us treu la pau. Desitjo conduir-vos a la llibertat promesa pel meu Fill, perquè vull que aquí es compleixi plenament la voluntat de Déu; i per mitjà de la reconciliació amb el Pare Celestial, a través del dejuni i de la pregària, naixeran apòstols de l’amor de Déu, apòstols que, lliurement i amb amor, difondran l’amor de Déu als meus fills, apòstols que difondran l’amor de la confiança en el Pare Celestial i obriran les portes del Paradís. Estimats fills, doneu als vostres pastors l’alegria de l’amor i el vostre suport, tal com el meu Fill els ha demanat que us els donin a vosaltres. Us en dono les gràcies!”

Missatge de 25 juny de 2013

“Estimats fills, amb la joia al cor us estimo tots i us invito a apropar-vos al meu Cor Immaculat perquè jo pugui acostar-vos encara més al meu Fill Jesús per tal que Ell us doni la seva pau i el seu amor que són el nodriment per a cadascun de vosaltres. Fillets, obriu-vos a la pregària, obriu-vos al meu amor. Jo sóc la vostra Mare i no puc deixar-vos sols vagarejant i en el pecat. Fillets, esteu invitats a ser els meus fills, els meus estimats fills perquè pugui presentar-vos tots al meu Fill. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de juny de 2013

“Estimats fills, en aquest temps sense pau us convido novament a caminar amb el meu Fill, a seguir-lo. Conec els vostres dolors, patiments i dificultats, però en el meu Fill hi trobareu repòs. En Ell hi trobareu la pau i la salvació. Fills meus, no oblideu que el meu Fill us ha redimit amb la seva creu i us ha donat la possibilitat de ser novament fills de Déu, per poder tornar a anomenar “Pare” el Pare Celestial. Estimeu i perdoneu, per ser dignes del Pare, perquè el vostre Pare és amor i perdó. Pregueu i dejuneu, perquè és aquesta la via cap a la vostra purificació. És el camí per conèixer i comprendre el Pare Celestial. Quan conegueu el Pare, comprendreu que només el necessiteu a Ell.” (la Mirjana va assenyalar a continuació, que la Mare de Déu va pronunciar la frase següent amb fermesa i èmfasi): “Jo com a Mare, vull els meus fills en la comunitat d’un únic poble, on s’escolta i es compleix la Paraula de Déu”. (Tot seguit va continuar): “Per tant, fills meus, comenceu a caminar amb el meu Fill, sigueu “u” amb Ell, sigueu fills de Déu. Estimeu els vostres pastors, així com el meu Fill els va estimar quan els va cridar per servir-vos a vosaltres. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de maig de 2013

Estimats fills, avui us invito a ser forts i decidits en la fe i la pregària perquè les vostres pregàries siguin tan fortes que obrin el Cor del meu estimat Fill Jesús. Pregueu, fillets, sense parar perquè el vostre cor s’obri a l’amor de Déu. Jo estic amb vosaltres, intercedeixo per tots vosaltres i prego per la vostra conversió. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 2 de maig de 2013

“Estimats fills! novament us convido a estimar i a no jutjar. El meu Fill, per voluntat del Pare Celestial, va ser entre vosaltres per mostrar-vos el camí de la salvació, per salvar-vos i no per jutjar-vos. Si vosaltres voleu seguir el meu Fill, no jutgeu, sinó estimeu com el Pare Celestial us estima. Quan us sentiu molt malament, quan caigueu sota el pes de la creu, no us desespereu, no jutgeu, sinó recordeu que sou estimats i lloeu el Pare Celestial pel Seu amor. Fills meus, no us desvieu del camí pel qual us guio, no correu imprudentment cap a la perdició. Que la pregària i el dejuni us enforteixin perquè pugueu viure com el Pare Celestial desitja que visqueu, perquè sigueu els meus apòstols de la fe i de l’amor, perquè la vostra vida beneeixi aquells que trobeu, perquè sigueu u amb el Pare Celestial i el meu Fill. Fills meus, aquesta és l’única veritat, la veritat que porta a la vostra conversió i després a la conversió de tots els que trobeu que no han conegut el meu Fill, de tots els que no saben què significa estimar. Fills meus, el meu Fill us ha donat pastors, tingueu-ne cura, pregueu per ells! Us en dono gràcies.”

Missatge de 25 d’abril de 2013

Estimats fills, pregueu, pregueu i només pregueu fins que el vostre cor s’obri a la fe com la flor s’obre als raigs càlids del sol. Aquest és el temps de gràcia que Déu us dóna a través de la meva presència, i vosaltres esteu lluny del meu Cor. Per això us invito a la conversió personal i a l’oració familiar. Que la Sagrada Escriptura sigui sempre la vostra exhortació. Us beneeixo tots amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 2 d’abril de 2013

“Estimats fills, us convido a ser una sola cosa amb el meu Fill en l’esperit. A través de la pregària i la Santa Missa, on el meu Fill s’uneix a vosaltres de manera especial, us convido a procurar ser com Ell; i que, com Ell, estigueu sempre disposats a complir la voluntat de Déu i a no buscar que es faci la vostra. Perquè, fills meus, per voluntat de Déu sou i existiu, però sense la voluntat de Déu no sou res. Jo, com a Mare, us demano que parleu de la glòria de Déu amb la vostra vida, perquè d’aquesta manera vosaltres també sereu glorificats, segons la Seva voluntat. Mostreu a tots humilitat i amor envers el proïsme. Per mitjà d’aquesta humilitat i d’aquest amor, el meu Fill us ha salvat i us ha obert el camí cap al Pare Celestial. Us demano que obriu el camí cap al Pare Celestial a tots aquells que no l’han conegut i no han obert el cor al Seu amor. Amb la vostra vida, obriu el camí a tots aquells que encara divaguen en la recerca de la veritat. Fills meus, sigueu els meus apòstols que no hauran viscut en va. No oblideu que anireu davant del Pare Celestial i li parlareu de vosaltres. Estigueu preparats! Novament us adverteixo: pregueu per aquells que el meu Fill ha cridat i els ha beneït les mans. Us els ha donat a vosaltres. Pregueu, pregueu, pregueu pels vostres pastors. Us ho agraeixo.”

Missatge de 25 de març de 2013

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us invito a prendre a les mans la creu del meu estimat Fill Jesús i a contemplar la seva passió i mort. Que els vostres sofriments estiguin units al seu sofriment, i l’amor vencerà, perquè Ell és l’Amor, s’ha donat Ell mateix per amor, per la salvació de cadascun de vosaltres. Pregueu, pregueu, pregueu fins que l’amor i la pau comencin a regnar en els vostres cors. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge anual de 18 de març de 2013 a la Mirjana

“Estimats fills, us convido a beneir el nom del Senyor amb total confiança i alegria, i a donar-Li gràcies amb el cor, dia rere dia, pel Seu gran amor. El Meu Fill, per mitjà d’aquest amor que mostrà amb la creu, us ha donat la possibilitat que tot us sigui perdonat, i que no us hagueu d’avergonyir, ni amagar ni tenir por d’obrir-Li la porta del vostre cor. Al contrari, fills meus, reconcilieu-vos amb el Pare Celestial perquè us pugueu estimar a vosaltres mateixos com el meu Fill us estima. Quan us comenceu a estimar a vosaltres mateixos, també estimareu els altres, i en ells hi veureu el meu Fill i reconeixereu la grandesa del Seu amor. Viviu en la fe! El Meu Fill, a través meu, us prepara per a les obres que Ell vol realitzar a través vostre, obres a través de les quals es desitja glorificar. Doneu-li gràcies. En especial, doneu-li gràcies pels pastors, pels vostres mediadors en la reconciliació amb el Pare Celestial. Us en dono les gràcies, fills meus. Gràcies”.

Missatge de 2 de març de 2013

“Estimats fills, de nou us convido maternalment: no enduriu el cor! No tanqueu els ulls davant de les advertències que per amor el Pare Celestial us envia. L’estimeu sobre totes les coses? Us penediu perquè sovint oblideu que el Pare Celestial, pel seu gran amor, ha enviat el seu Fill per redimir-vos amb la creu? Us penediu perquè encara no acolliu el missatge? Fills meus, no oposeu resistència a l’amor del meu Fill. No oposeu resistència a l’esperança i a la pau. Amb la vostra pregària i el vostre dejuni, el meu Fill amb la seva creu dissiparà la tenebra que us vol encerclar i sotmetre. Ell us donarà força per a una vida nova. En viure-la segons el meu Fill, sereu benedicció i esperança per a tots els pecadors que vaguen en la tenebra del pecat. Fills meus, vetlleu! Jo, com a Mare, vetllo amb vosaltres. Prego i vetllo d’una manera especial per aquells que el meu Fill ha cridat a ser per a vosaltres portadors de llum i portadors d’esperança: pels vostres pastors. Us en dono les gràcies!”

Missatge de 25 febrer de 2013

“Estimats fills, avui també us invito a la pregària. El pecat us atreu vers les coses terrenes, però Jo he vingut per conduir-vos vers la santedat i vers les coses de Déu, no obstant, vosaltres lluiteu i perdeu les vostres energies en la lluita entre el bé i el mal que hi ha dins vostre. Per això, fillets, pregueu, pregueu, pregueu perquè la pregària esdevingui joia per a vosaltres i així la vostra vida esdevindrà un senzill camí vers Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

 Comentari

Missatge de 2 de febrer de 2013

“Estimats fills, l’amor em porta a vosaltres, l’amor que desitjo ensenyar-vos també a vosaltres: l’amor veritable. L’amor que el meu Fill us va mostrar quan va morir a la creu per amor envers vosaltres. L’amor que sempre està disposat a perdonar i demanar perdó. Com n’és de gran el vostre amor? El meu Cor matern està trist tot buscant l’amor en els vostres cors. No esteu disposats a sotmetre per amor la vostra voluntat a la voluntat de Déu. No em podeu ajudar a fer que aquells que no han conegut l’amor de Déu el coneguin, perquè no teniu el veritable amor. Consagreu-me els vostres cors i jo us guiaré. Us ensenyaré a perdonar, a estimar l’enemic i a viure segons el meu Fill. No tingueu por per vosaltres mateixos. El meu Fill no oblida en les dificultats aquells que estimen. Jo estaré amb vosaltres. Imploraré el Pare Celestial que us il·lumini amb la llum de la veritat eterna i de l’amor. Pregueu pels vostres pastors, perquè, a través del vostre dejuni i pregària, us puguin guiar en l’amor. Us en dono les gràcies!”

Comentari

Missatge de 25 gener de 2013

“Estimats fills, avui també us invito a la pregària. Que la vostra pregària es faci tan forta com la pedra viva per tal que, amb les vostres vides, esdevingueu testimonis. Sigueu testimonis de la bellesa de la vostra fe. Jo estic amb vosaltres i intercedeixo per cadascun de vosaltres davant del meu Fill. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de gener de 2013

“Estimats fills, amb molt d’amor i paciència procuro fer que els vostres cors siguin com el meu Cor. Amb el meu exemple, procuro ensenyar-vos la humilitat, la saviesa i l’amor, perquè us necessito; sense vosaltres no puc, fills meus. Per la voluntat de Déu us elegeixo i per la seva força us enforteixo. Per tant, fills meus, no tingueu por d’obrir-me els vostres cors, Jo us lliuraré al meu Fill i Ell, a canvi, us concedirà la pau divina que vosaltres portareu a tots aquells qui trobeu; testimoniareu l’amor de Déu amb la vida i donareu el meu Fill a través vostre. Per mitjà de la reconciliació, el dejuni i la pregària, Jo us guiaré. El meu amor és immens, no tingueu por! Fills meus, pregueu pels pastors. Que la vostra boca romangui tancada davant de tota condemna, perquè no ho oblideu: el meu Fill els ha elegit, i només Ell té el dret de jutjar. Us en dono les gràcies!”