Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2015 al Jakov Colo

«Estimats fills!, tots aquests anys que Déu em permet estar amb vosaltres són un signe de l’amor incommensurable que Déu té per cadascun de vosaltres i mostren fins a quin punt Déu us estima. Fills meus, quantes gràcies l’Altíssim us ha donat i quantes gràcies desitja donar-vos! Però fillets, els vostres cors estan tancats, viuen en la por i no permeten que l’amor de Jesús i la Seva pau prenguin possessió dels vostres cors i comencin a governar les vostres vides. Viure sense Déu és viure en la tenebra i no conèixer mai l’amor del Pare i com té cura de cada un de vosaltres. Per això, fills meus, avui d’una manera especial, pregueu Jesús perquè des d’avui la vostra vida experimenti un nou naixement en Déu i esdevingui una llum que irradiï de vosaltres. D’aquesta manera, us convertireu en testimonis de la presència de Déu en el món per a cada persona que viu en la foscor. Fills meus, us estimo i intercedeixo per vosaltres cada dia davant l’Altíssim. Gràcies per haver respost a la meva crida!»

Missatge de 25 de desembre de 2015

Estimats fills, també avui us porto el meu Fill Jesús als braços, i des d’aquesta abraçada us dono la Seva pau i l’anhel del Cel. Prego amb vosaltres per la pau i us demano que sigueu pau. Us beneeixo tots amb la meva benedicció maternal de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!

Comentari

Missatge de 2 de desembre de 2015

Estimats fills, jo sempre estic amb vosaltres perquè el meu Fill us ha confiat a mi. I vosaltres fills meus, em necessiteu, em busqueu, veniu a mi i alegreu el meu Cor matern. Jo tinc -i sempre tindré- amor per vosaltres, que patiu i oferiu els vostres dolors i sofriments al meu Fill i a mi. El meu amor busca l’amor de tots els meus fills, i els meus fills busquen el meu amor. Per mitjà de l’amor, Jesús busca la comunió entre el Cel i la Terra, entre el Pare celestial i vosaltres, fills meus, la seva Església. Per això cal pregar molt, pregar i estimar l’Església a la qual pertanyeu. Ara l’Església està patint i necessita apòstols que, estimant la comunió, testimoniant i donant, mostrin els camins de Déu. L’Església necessita apòstols que, vivint l’Eucaristia amb el cor, realitzin grans obres. Us necessita a vosaltres, apòstols meus de l’amor. Fills meus, l’Església ha estat perseguida i traïda des dels seus inicis, però ha crescut dia a dia. És indestructible perquè el meu Fill li ha donat un cor: l’Eucaristia. La llum de la seva Resurrecció ha brillat i brillarà sobre ella. Per això no tingueu por! Pregueu pels vostres pastors perquè tinguin la força i l’amor de ser ponts de salvació. Us en dono gràcies! ”

Comentari

Missatge de 25 de novembre de 2015

«Estimats fills, avui us convido a tots: pregueu per les meves intencions. La pau està en perill, per això, fillets, pregueu i sigueu portadors de pau i esperança en aquest món inquiet on Satanàs ataca i posa a prova de totes les maneres. Fillets, sigueu forts en la pregària i valents en la fe. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu fill Jesús per tots vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida»

Comentari p. Jamut

Comentari p. Verar

Missatge de 2 de novembre de 2015

«Estimats fills, de nou vull parlar-vos de l’amor. Us he reunit al meu voltant en nom del meu Fill, segons la Seva voluntat. Vull que la vostra fe sigui ferma i que brolli de l’amor. Perquè els meus fills que comprenen l’amor del meu Fill i el segueixen, viuen en l’amor i en l’esperança. Han conegut l’amor de Déu. Per això, fills meus, pregueu, pregueu per poder estimar més i fer obres d’amor, perquè el que us demano no és la fe sola, sense amor i sense obres d’amor. Fills meus, això és una fe aparent, és vanitat. El meu Fill demana fe i obres, amor i bondat. Prego i us demano també a vosaltres que pregueu i visqueu l’amor, perquè desitjo que el meu Fill, quan miri els cors de tots els meus fills, pugui veure-hi amor i bondat, i no odi i indiferència. Estimats fills, apòstols del meu amor, no perdeu l’esperança, no perdeu la força, podeu aconseguir-ho. Us encoratjo i us beneeixo, perquè totes les coses d’aquesta terra -que malauradament molts fills meus posen al primer lloc- desapareixeran, i romandran només l’amor i les obres d’amor, que us obriran la porta del Regne dels Cels. Jo us estaré esperant en aquesta porta. En aquesta porta desitjo acollir i abraçar tots els meus fills. Us en dono gràcies!»

Comentari

Missatge de 25 d’octubre de 2015

“Estimats fills! La meva pregària també avui és per a tots vosaltres, especialment per a aquells que s’han tornat durs de cor a la meva crida. Vosaltres viviu dies de gràcia i no sou conscients dels dons que Déu us dóna a través de la meva presència. Fillets, decidiu-vos també avui per la santedat, preneu l’exemple dels sants d’aquest temps i veureu que la santedat és una realitat per a tots vosaltres. Alegreu-vos en l’Amor, fillets, perquè vosaltres sou únics i insubstituïbles als ulls de Déu, sou l’alegria de Déu en aquest món. Sigueu testimonis de la pau, de la pregària i de l’amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari P. Jamut

Comentari P. Verar

Missatge de 2 d’octubre de 2015

«Estimats fills: aquí estic entre vosaltres per encoratjar-vos, per omplir-vos amb el meu amor i per convidar-vos novament a ser testimonis de l’amor del meu Fill. Molts dels meus fills no tenen esperança, no tenen pau, no tenen amor. Busquen el meu Fill, però no saben com ni on trobar-lo. El meu Fill els obre els braços, però vosaltres ajudeu-los a arribar a la Seva abraçada. És per això, fills meus, que heu de pregar per tenir amor. Heu de pregar molt, molt perquè cada dia tingueu més amor, perquè l’amor venç la mort i fa que la vida perduri.

Apòstols del meu amor, fills meus, amb un cor senzill i sincer, uniu-vos sempre en la pregària per molt lluny que estigueu els uns dels altres. Animeu-vos mútuament en el creixement espiritual, com jo us animo a vosaltres. Jo vetllo per vosaltres i estic al vostre costat sempre que penseu en mi.

Pregueu també pels vostres pastors, per aquells que han renunciat a tot pel meu Fill i per vosaltres. Estimeu-los i pregueu per ells. El Pare Celestial escolta les vostres pregàries. Us en dono gràcies.»

Missatge de 25 de setembre de 2015

“Estimats fills, avui també, prego l’Esperit Sant perquè ompli els vostres cors amb una fe ferma. La pregària i la fe ompliran el vostre cor d’amor i de joia, i vosaltres sereu un senyal per aquells que estan lluny de Déu. Fillets, encoratgeu-vos els uns als altres a pregar amb el cor, per tal que la pregària pugui omplir la vostra vida i vosaltres, fillets, cada dia sereu, sobretot, testimonis del servei a Déu en l’adoració i al proïsme en la necessitat. Estic amb vosaltres i intercedeixo per tots vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 de setembre de 2015

“Estimats fills, estimats apòstols meus de l’amor, els meus portadors de la veritat, us convido novament i us reuneixo al meu voltant perquè m’ajudeu, perquè ajudeu tots els meus fills assedegats d’amor i de veritat, assedegats del meu Fill. Jo sóc una gràcia enviada pel Pare Celestial per ajudar-vos a viure la Paraula del meu Fill: estimeu-vos els uns als altres! Jo vaig viure la vostra vida terrenal i sé que no és sempre fàcil, però si us estimeu els uns als altres, pregareu amb el cor i assolireu els cims espirituals, i se us obrirà el camí cap al Paradís. És allà on us espero jo, la vostra Mare, perquè jo sóc allà. Sigueu fidels al meu Fill i ensenyeu la fidelitat als altres. Estic amb vosaltres, us ajudaré. Us ensenyaré la fe perquè sapigueu transmetre-la als altres de manera correcta. Us ensenyaré la Veritat perquè sapigueu discernir. Us ensenyaré l’amor perquè conegueu què és el veritable amor. Estimats fills, el meu Fill parlarà a través de les vostres paraules i de les vostres obres. Us en dono les gràcies! “

Missatge de 25 d’agost de 2015

“Estimats fills! També avui us convido a ser pregària. Que la pregària sigui per a vosaltres les ales per a la trobada amb Déu. El món es troba en un moment de prova perquè ha oblidat i ha abandonat Déu. Per això, fillets, sigueu els qui busqueu i estimeu Déu per sobre de totes les coses. Jo estic amb vosaltres i us guio cap al meu Fill, però vosaltres heu de donar el vostre “SÍ” en la llibertat dels fills de Déu. Intercedeixo per tots vosaltres, fillets meus, i us estimo amb amor infinit. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari P. Verar

Comentari P.Jamut

Missatge de 2 d’agost de 2015

“Estimats fills, com a Mare que estima els seus fills, jo veig com n’és de difícil el temps que us toca viure. Veig el vostre sofriment. Heu de saber però, que no esteu pas sols. El meu Fill és amb vosaltres. És arreu: no és visible però el podreu veure si el viviu. Ell és la llum que us il·lumina l’ànima i us dóna la pau. Ell és l’Església que heu d’estimar i per la qual heu de pregar i lluitar; no només amb les paraules, sinó també amb les obres de l’amor. Fills meus, feu que tothom conegui el meu Fill, feu que sigui estimat, doncs la veritat està en el meu Fill nascut de Déu, Fill de Déu. No perdeu el temps en rumiar massa, us allunyareu de la veritat. Amb un cor senzill accepteu la Seva Paraula i viviu-la. Si viviu la Seva Paraula, estimareu amb un amor misericordiós. Us estimareu els uns als altres. I quant més estimeu més us allunyareu de la mort. Per tothom que visqui la Paraula del meu Fill i l’estimi, la mort serà la seva vida. Us dono les gràcies! Pregueu a fi que pugueu veure el meu Fill en els vostres pastors, pregueu perquè en ells El pugueu abraçar”.

Comentari

Missatge de 25 de juliol de 2015

“Estimats fills, amb alegria també avui sóc amb vosaltres i us convido a tots, fillets, a pregar, pregar, pregar per poder comprendre l’amor que tinc per vosaltres. El meu amor és més fort que el mal, per això, fillets, apropeu-vos a Déu per poder sentir la meva joia en Déu. Sense Déu, fillets, no teniu futur, ni esperança, ni salvació. Per això, abandoneu el mal i trieu el bé. Jo sóc amb vosaltres i amb vosaltres intercedeixo davant Déu per totes les vostres necessitats. Gràcies per haver respost la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 de juliol de 2015

«Estimats fills, us convido a difondre la fe en el meu Fill, la vostra fe. Vosaltres, els meus fills, il·luminats per l’Esperit Sant, els meus apòstols, transmeteu-la als altres, a aquells que no creuen, no saben i no volen saber. Per això heu de pregar molt pel do de l’amor, perquè l’amor és un tret distintiu de la veritable fe, i vosaltres sereu apòstols del meu amor. L’amor reviu sempre i de nou el dolor i el goig de l’Eucaristia; reviu el dolor de la Passió del meu Fill amb la qual Ell us ha mostrat què significa estimar immensament; reviu el goig d’haver-vos deixat El seu Cos i La seva Sang per nodrir-vos de si mateix i ser així un amb vosaltres. En mirar-vos amb tendresa sento un amor immens que reforça en mi el desig de conduir-vos a una fe ferma. Una fe ferma us donarà goig i alegria a la Terra i al final, la trobada amb el meu Fill. Aquest és el Seu desig. Per això viviu-lo a Ell, viviu l’amor, viviu la llum que us il·lumina sempre en l’Eucaristia. Us demano que pregueu molt pels vostres pastors, pregueu perquè tingueu l’amor més gran possible cap a ells, perquè el meu Fill us els ha donat perquè us nodreixin amb seu Cos i us ensenyin l’amor. Per això estimeu-los també vosaltres. No obstant això, fills meus recordeu: l’amor significa suportar i donar, i mai, mai jutjar. Us en dono gràcies!»

Missatge de 25 de juny de 2015

«Estimats fills, també avui l’Altíssim em concedeix la gràcia de poder-vos estimar i convidar a la conversió. Fillets, que Déu sigui el vostre demà, ni la guerra ni la inquietud ni la tristesa, sinó l’alegria i la pau han de regnar en els cors de tots els homes, i sense Déu mai no trobareu la pau. Per això, fillets, torneu a Déu i a la pregària perquè el vostre cor canti amb joia. Jo sóc amb vosaltres i us estimo amb un amor immens. Gràcies per haver respost a la meva crida!»

Missatge de 2 de juny de 2015

«Estimats fills, desitjo actuar a través vostre, els meus fills, els meus apòstols, perquè al final pugui reunir tots els meus fills allà on tot està preparat per a la vostra felicitat. Prego per vosaltres, perquè amb les obres pugueu convertir els altres, perquè ha arribat el temps de les obres de la veritat, del meu Fill. El meu amor obrarà en vosaltres, em serviré de vosaltres. Tingueu confiança en mi, perquè tot el que desitjo, ho desitjo per al vostre bé, etern bé, creat pel Pare Celestial. Vosaltres, fills meus, apòstols meus, viviu la vida terrenal en comunitat amb els meus fills que no han conegut l’amor del meu Fill, aquells que no m’anomenen Mare. Però no tingueu por de donar testimoni de la veritat perquè, si vosaltres no teniu por i doneu testimoni amb valor, la veritat miraculosament vencerà. Però recordeu: la força està en l’amor! Fills meus, l’amor és penediment, perdó, pregària, sacrifici i misericòrdia. Si sabeu estimar amb les obres convertireu els altres, permetreu que la llum del meu Fill penetri en les ànimes. Us en dono gràcies! Pregueu pels vostres pastors, ells pertanyen al meu Fill, Ell els ha cridat. Pregueu perquè sempre tinguin la força i el valor de brillar amb la llum del meu Fill.»

Comentari

Missatge de 25 de maig de 2015

«Estimats fills! També avui sóc amb vosaltres i amb joia us convido a tots: pregueu i creieu en el poder de la pregària. Obriu els vostres cors, fillets, per tal que Déu us ompli amb el seu amor i sigueu joia per als altres. El vostre testimoni serà poderós i tot el que feu estarà teixit amb la tendresa de Déu. Jo sóc amb vosaltres i prego per vosaltres i per la vostra conversió fins que poseu Déu en el primer lloc. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 de maig de 2015

«Estimats fills, obriu els vostres cors i procureu sentir com us estimo i com desitjo que estimeu el meu Fill. Desitjo que el conegueu el millor possible, perquè és impossible conèixer-lo i no estimar-lo, ja que Ell és amor. Fills meus, us conec. Conec els vostres dolors i els vostres patiments perquè els he viscut. Ric amb vosaltres en les vostres alegries. Ploro amb vosaltres en les vostres penes. No us abandonaré mai. Us parlaré sempre amb dolçor maternal i com a Mare necessito els vostres cors oberts perquè amb saviesa i senzillesa difongueu l’amor del meu Fill. Necessito que estigueu oberts i sensibles al bé i a la misericòrdia. Necessito que estigueu units al meu fill perquè desitjo que sigueu feliços i m’ajudeu a portar la felicitat a tots els meus fills. Apòstols meus, necessito que ensenyeu a tothom la veritat de Déu per tal que el meu Cor, que ha patit i encara avui pateix tants dolors, pugui triomfar en l’amor. Pregueu per la santedat dels vostres pastors, perquè en el Nom del meu Fill puguin fer miracles, ja que la santedat obra miracles. Us ho agraeixo!”

Comentari

Missatge de 25 d’abril de 2015

«Estimats fills, també avui estic amb vosaltres per guiar-vos cap a la salvació. La vostra ànima està inquieta perquè l’esperit està feble i cansat de totes les coses terrenals. Vosaltres, fillets, pregueu l’Esperit Sant perquè us transformi i us ompli amb la seva força de fe i d’esperança, per tal que estigueu ferms en aquesta lluita contra el mal. Jo estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost a la meva crida »

Comentari del P. Verar

Comentari del P. Jamut

Missatge de 2 d’abril de 2015

«Estimats fills! Us he triat a vosaltres, apòstols meus, perquè tots porteu dins vostre alguna cosa bonica. Vosaltres em podeu ajudar per tal que l’amor pel qual el meu Fill va morir i ressuscitar, venci novament. Per això us convido, apòstols meus, a procurar veure en tota criatura de Déu, en tots els meus fills, alguna cosa bona i intentar comprendre’ls. Fills meus, tots vosaltres sou germans i germanes pel mateix Esperit Sant. Plens d’amor cap al meu Fill, podeu parlar d’això que vosaltres coneixeu a tots aquells que encara no han conegut aquest amor. Vosaltres heu conegut l’amor del meu Fill, heu comprès la seva resurrecció i, amb joia, poseu els ulls en Ell. El meu desig maternal és que tots els meus fills estiguin units en l’amor cap a Jesús. Per això us convido, apòstols meus, a viure l’Eucaristia amb joia, perquè en l’Eucaristia el meu Fill es dóna a vosaltres sempre de nou i, amb el seu exemple, us mostra l’amor i el sacrifici envers el proïsme. Moltes gràcies!»

Comentari

Missatge de 25 de març de 2015

“Estimats fills, també avui l’Altíssim em permet d’estar amb vosaltres i guiar-vos pel camí de la conversió. Molts cors s’han tancat a la gràcia i s’han tornat sords a la meva crida. Vosaltres, fillets, pregueu i lluiteu contra les temptacions i contra tots els plans perversos que el Diable us ofereix a través del modernisme. Sigueu forts en la pregària, i amb la creu a les mans pregueu perquè el mal no us utilitzi i no venci en vosaltres. Estic amb vosaltres i prego per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari P. Jamut

Comentari P. Zacarias

Missatge anual del 18 de març de 2015 a la Mirjana

“Estimats Fills, us demano amb tot el cor, us imploro fills: purifiqueu els vostres cors del pecat i eleveu-los a Déu i a la vida eterna. Us imploro: sigueu vigilants i oberts a la veritat. No permeteu que tot el que és d’aquesta terra us allunyi del coneixement de la veritable felicitat en comunió amb el meu Fill. Jo us guio pel camí de la saviesa veritable, perquè només amb la veritable saviesa podeu arribar a conèixer la veritable pau i el veritable bé. No perdeu el temps demanant signes al Pare Celestial, perquè Ell ja us ha donat el signe més gran: el meu Fill. Per tant, fills meus, pregueu perquè l’Esperit Sant us pugui conduir a la veritat, us ajudi a conèixer-la, i mitjançant aquest coneixement de la veritat sigueu un amb el Pare Celestial i amb el meu Fill. Aquest és el coneixement que dóna la felicitat a la terra i obre la porta de la vida eterna i de l’amor sense límit. Us en dono gràcies.”

Comentari

Missatge de 2 de març de 2015

«Estimats fills, vosaltres sou la meva força. Vosaltres, apòstols meus, que amb el vostre amor, la humilitat i el silenci de la pregària, feu que el meu Fill sigui conegut. Vosaltres viviu en mi. Vosaltres em porteu en el vostre cor. Vosaltres sabeu que teniu una Mare que us estima i que ha vingut a portar amor. Us miro en el Pare Celestial, miro els vostres pensaments, els vostres dolors, els vostres patiments i els presento al meu Fill. No tingueu por! no perdeu l’esperança, perquè el meu Fill escolta la seva Mare. Ell estima des que va néixer, i jo desitjo que tots els meus fills coneguin aquest amor; que retornin a Ell els qui, a causa del dolor i la incomprensió l’han abandonat, i que el coneguin tots aquells que mai no l’han conegut. Per això vosaltres esteu aquí, apòstols meus, i jo com a Mare, sóc amb vosaltres. Pregueu perquè tingueu la fermesa de la fe, perquè l’amor i la misericòrdia provenen d’una fe ferma. Per mitjà de l’amor i de la misericòrdia ajudareu tots aquells que no són conscients que trien les tenebres en lloc de la llum. Pregueu pels vostres pastors, perquè ells són la força de l’Església que el meu Fill us ha deixat. Per mitjà del meu Fill ells són els pastors de les ànimes. Us en dono les gràcies!»

Comentari

Missatge de 25 de febrer de 2015

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia, us convido a tots: pregueu més i parleu menys. En la pregària, cerqueu la voluntat de Déu i viviu-la segons els Manaments als quals Déu us convida. Jo estic amb vosaltres i prego amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 2 de febrer de 2015

“Estimats fills, aquí em teniu, entre vosaltres. Us miro, us somric i us estimo com només una mare ho pot fer. A través de l’Esperit Sant que ve per mitjà de la meva puresa, veig els vostres cors i els ofereixo al meu Fill. Des de fa temps us demano que sigueu els meus apòstols i que pregueu per aquells que no han conegut l’amor de Déu. Demano una pregària feta amb amor, que fa obres i sacrificis. No perdeu el temps pensant si sou dignes de ser els meus apòstols. El Pare Celestial us jutjarà a tots, i vosaltres, estimeu-Lo i escolteu-Lo. Sé que tot això us confon, com també la meva estada entre vosaltres, però accepteu-la amb alegria i pregueu per comprendre que sou dignes de treballar per al Cel. El meu amor és en vosaltres. Pregueu perquè el meu amor venci en tots els cors, perquè és un amor que perdona, que dóna i que no acaba mai. Us en dono gràcies!”

Comentari P. Inocencio Llamas

Comentari P. Rafael Zacarías

Comentari P. Gustavo Jamut

Missatge de 25 de gener de 2015

“Estimats fills, també avui us convido a viure la vostra vocació en la pregària. Avui més que mai, Satanàs vol sufocar, amb el seu vent contagiós d’odi i d’inquietud, l’home i la seva ànima. En molts cors no hi ha joia perquè no hi ha ni Déu ni pregària. L’odi i la guerra augmenten dia rere dia. Us convido, fillets, a emprendre de nou amb entusiasme el camí de la santedat i de l’amor, perquè és per això que jo he vingut entre vosaltres. Junts, siguem amor i perdó per a tots aquells que només saben i volen estimar amb amor humà i no amb l’immens amor de Déu al qual Ell us convida. Fillets, que l’esperança en un demà millor estigui sempre en el vostre cor. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

 

Missatge de 2 de gener de 2015

“Estimats fills, sóc aquí entre vosaltres com una mare que desitja ajudar-vos a conèixer la veritat. Mentre vivia la vostra vida a la terra, jo tenia el coneixement de la veritat i, amb això, un trosset del Paradís a la Terra. Per això, fills meus, desitjo el mateix per a vosaltres. El Pare Celestial desitja cors purs, curulls del coneixement de la veritat. Ell desitja que estimeu tots els qui trobeu, perquè jo també estimo el meu Fill en tots vosaltres. Aquest és l’inici del coneixement de la veritat. Se us ofereixen moltes veritats falses. Les podreu superar amb un cor purificat pel dejuni, la pregària, la penitència i l’Evangeli. Aquesta és l’única veritat i és la que el meu Fill us ha deixat. No cal que l’analitzeu gaire. Se us demana que, com jo feia, estimeu i doneu. Fills meus, si estimeu, el vostre cor serà una llar per al meu Fill i per a mi, i les paraules del meu Fill us guiaran en la vostra vida. Fills meus, a través de vosaltres, apòstols de l’amor, ajudaré tots els meus fills a conèixer la veritat.

Fills meus, sempre he pregat per l’Església del meu Fill, i demano el mateix de vosaltres. Pregueu perquè els vostres pastors resplendeixin amb l’amor del meu Fill. Moltes gràcies.”