Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge de 25 de desembre de 2020 al Jakov Colo

Estimats fills, també avui Jesús és aquí al vostre costat. Quan penseu que esteu sols i que ja no hi ha llum en la vostra vida, Ell és sempre a prop vostre i mai no se n’ha allunyat deixant-vos sols. La llum del seu Naixement il·lumina aquest món i la vostra vida. El seu cor està sempre obert per rebre cada sofriment vostre, cada temptació, por i necessitat. Les seves mans estan esteses cap a vosaltres per abraçar-vos com un pare i dir-vos com en sou d’importants per a Ell, quant us estima i es preocupa pels seus fills. Fills meus, el vostre cor està obert a Jesús? Heu posat la vostra vida completament a les seves mans? Heu acceptat Jesús com el vostre Pare, a qui sempre podeu recórrer per trobar en Ell consol i tot el que necessiteu per viure la fe veritable?

Fills meus, abandoneu el vostre cor a Jesús i deixeu que Ell governi les vostres vides, perquè només així acceptareu el present i podreu afrontar el món en el qual avui viviu. Amb Jesús tota por, tot patiment i dolor desapareixen quan el vostre cor accepta la seva voluntat i tot el que arriba a la vostra vida.

Jesús us donarà la fe per acceptar-ho tot, i res no us podrà allunyar d’Ell, perquè us agafa fermament de la mà i no permet que us en separeu ni us perdeu en els moments difícils, perquè Ell ha esdevingut el Senyor de la vostra vida.

Us beneeixo amb la meva benedicció maternal.

Missatge de 25 de desembre de 2020

Estimats fills! Us porto l’infant Jesús que us porta la pau, Ell que és el passat, el present i el futur de la vostra existència. Fillets, no permeteu que la vostra fe i la vostra esperança en un futur millor s’apaguin, perquè heu estat escollits per ser testimonis d’esperança en cada situació. És per això que sóc aquí amb Jesús, perquè us beneeixi amb la seva pau. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de novembre de 2020

Estimats fills, aquest és un temps d’amor, de tendresa, de pregària i d’alegria. Pregueu, fills meus, perquè el Nen Jesús neixi en els vostres cors. Obriu els vostres cors a Jesús que es dóna a cada un de vosaltres. Déu m’ha enviat per ser joia i esperança en aquest temps. I jo us dic: sense el Nen Jesús no teniu ni tendresa ni el sentiment del Cel, que s’amaguen en el nadó. Per això, fills meus, treballeu-vos. En llegir la Sagrada Escriptura descobrireu el naixement de Jesús i l’alegria, com la que Medjugorje va donar a la humanitat els primers dies. La història serà veritable, i també avui es repeteix en vosaltres i al voltant vostre. Treballeu i construïu la pau a través del sagrament de la confessió. Reconcilieu-vos amb Déu, fills meus, i veureu miracles al voltant vostre. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’octubre de 2020

Estimats fills! En aquest temps us demano que torneu a Déu i a la pregària. Invoqueu l’ajuda de tots els sants perquè siguin per a vosaltres exemple i ajuda. Satanàs és fort i lluita per atreure tots els cors que pugui. Vol la guerra i l’odi. Per això porto tant de temps amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la salvació, cap a Aquell que és el Camí, la Veritat i la Vida. Fills meus, torneu a l’amor a Déu i Ell serà la vostra força i el vostre refugi.

Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de setembre de 2020

Estimats fills, sóc amb vosaltres des de fa tant de temps perquè Déu és gran en el seu amor i en la meva presència. Us demano, fills meus, que torneu a Déu i a la pregària. Que l’amor sigui la mesura de la vostra vida, i no oblideu, fills meus, que la pregària i el dejuni fan miracles en vosaltres i al voltant vostre. Que tot el que feu sigui per a la glòria de Déu; llavors el Cel omplirà el vostre cor de joia i sentireu que Déu us estima i que m’està enviant per salvar-vos i salvar la Terra en la qual viviu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 d’agost del 2020

Estimats fills! Aquest és un temps de gràcia. Estic amb vosaltres i novament us dic: torneu a Déu i a la pregària fins que la pregària es converteixi en alegria per a vosaltres. Fills meus, no tindreu ni futur ni pau fins que en la vostra vida no inicieu una conversió personal i un canvi cap al bé. El mal cessarà i la pau començarà a regnar en els vostres cors i en el món. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu Fill Jesús per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de juliol de 2020

“Estimats fills! En aquest temps turbulent en què el dimoni està recollint ànimes per atraure-les cap a ell, us crido a la pregària perseverant perquè en la pregària hi descobriu el Déu de l’amor i de l’esperança. Fills meus, agafeu la creu amb les vostres mans. Que la creu sigui per a vosaltres l’estímul que l’amor triomfa sempre, especialment ara que la creu i la fe són rebutjades. Amb les vostres vides, sigueu reflex i exemple que la fe i l’esperança segueixen vives i que un món nou de pau és possible. Estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost la meva crida.”

Missatge de 25 de juny de 2020

“Estimats fills: escolto les vostres súpliques i les vostres pregàries i intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill Jesús, Ell que és el Camí, la Veritat i la Vida. Fills meus, torneu a la pregària, obriu els vostres cors en aquest temps de gràcia i empreneu el camí de la conversió. La vostra vida és passatgera i sense Déu no té sentit. Per això sóc amb vosaltres, per guiar-vos cap a la santedat de la vida, perquè cadascú descobreixi l’alegria de viure. Fills meus, us estimo a tots i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 25 de maig de 2020

“Estimats fills: pregueu amb mi perquè tots vosaltres tingueu una vida nova. Fills meus, en els vostres cors sabeu què ha de canviar: torneu a Déu i als seus Manaments, perquè l’Esperit Sant pugui canviar les vostres vides i la faç d’aquesta terra, que necessita una renovació en l’Esperit. Fills meus, sigueu pregària per a tots els que no preguen, sigueu alegria per a tots els que no veuen una sortida, sigueu portadors de llum en la foscor d’aquest temps turbulent. Pregueu i demaneu l’ajuda i la protecció dels sants, perquè també vosaltres pugueu anhelar el Cel i les realitats celestials. Jo estic amb vosaltres i a tots us protegeixo i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida “

Missatge de 25 d’abril de 2020

Estimats fills! Que aquest temps sigui per a vosaltres una exhortació a la conversió personal. Fills meus, pregueu l’Esperit Sant en solitud perquè us enforteixi en la fe i en la confiança en Déu, per tal que pugueu ser testimonis dignes de l’amor que Déu us regala a través de la meva presència. Fills meus, no permeteu que les proves endureixin el vostre cor ni que la pregària sigui com un desert. Sigueu el reflex de l’amor de Déu i testimonieu Jesús Ressuscitat amb la vostra vida. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 25 de març de 2020

“Estimats fills, estic amb vosaltres tots aquests anys per guiar-vos en el camí de la salvació. Torneu al meu Fill, torneu a la pregària i al dejuni. Fillets, permeteu que Déu parli al vostre cor, perquè Satanàs regna i vol destruir les vostres vides i la terra per la qual camineu. Sigueu valents i decidiu-vos per la santedat. Veureu la conversió en els vostres cors i en les vostres famílies; la pregària serà escoltada, Déu atendrà les vostres súpliques i us donarà pau. Estic amb vosaltres i us beneeixo a tots amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge extraordinari del 18 de març de 2020 a la Mirjana

“Estimats fills, el meu Fill, com a Déu, sempre ha mirat més enllà del temps. Jo, la seva mare, a través d’Ell veig en el temps. Veig coses boniques i coses tristes. Però veig que encara hi ha amor i que cal fer conèixer aquest amor.

Fills meus, no podeu ser feliços si no us estimeu els uns als altres, si no teniu amor en cada situació i en cada moment de la vostra vida. Jo, com a mare, vinc a vosaltres per amor, per ajudar-vos a conèixer l’amor veritable i a conèixer el meu Fill. Per això us demano que renoveu contínuament la vostra set d’amor, de fe i d’esperança. L’única font de la qual podeu beure és la de la confiança en Déu, el meu Fill.

Fills meus, en els moments d’inquietud i de renúncia, només cal que cerqueu la cara del meu Fill. N’hi ha prou que visqueu les seves paraules i que no tingueu por. Pregueu i estimeu amb sentiments sincers, amb bones obres, i ajudeu per tal que el món pugui canviar i que el meu cor triomfi. Com el meu Fill, jo també us dic que us estimeu els uns als altres, perquè sense amor no hi ha salvació. Gràcies, fills meus”.

La Mare de Déu li va dir a la Mirjana que no tindrà més l’aparició del dia 2 de cada mes. Per tant en endavant, només la veurà el 18 de març.

Missatge de 2 de març de 2020

“Estimats fills: el vostre amor pur i sincer atreu el meu cor matern. La vostra fe i la vostra confiança en el Pare Celestial són roses perfumades que m’oferiu, el rams de roses més bonics, fets amb les vostres pregàries, les vostres obres de misericòrdia i d’amor.

Apòstols del meu amor, vosaltres que us esforceu per seguir sincerament el meu Fill amb un cor pur, vosaltres que l’estimeu sincerament, heu d’ajudar i ser un exemple per aquells que encara no han conegut l’amor del meu Fill. Però, fills meus, no només amb paraules sinó també amb fets i sentiments purs que glorifiquen el Pare Celestial.

Apòstols del meu amor, és temps de vetllar i espero de vosaltres amor sense jutjar ningú, perquè el Pare Celestial jutjarà a cadascú. Us demano que estimeu i que transmeteu la veritat, perquè la veritat és antiga, no és nova sinó que és eterna. És la veritat! La veritat dóna testimoni de l’eternitat de Déu. Porteu la llum del meu Fill i disperseu la foscor que us vol tenir cada vegada més atrapats. No tingueu por: per la gràcia i l’amor del meu Fill estic amb vosaltres. Us en dono gràcies. “

Missatge de 25 de febrer de 2020

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia desitjo veure els vostres rostres transformats en pregària. Esteu tan inundats per les preocupacions terrenals que ni tan sols sentiu que la primavera és a tocar. Fills meus, esteu cridats a la penitència i a la pregària. Així com la naturalesa lluita en silenci per una vida nova, també vosaltres esteu cridats a obrir-vos a Déu en la pregària, en Ell trobareu la pau i l’escalfor del sol primaveral en els vostres cors. Gràcies, estimats fills, per haver respost a la meva crida”

Missatge de 2 de febrer de 2020

“Estimats fills, jo he estat escollida per ser la Mare de Déu i la vostra mare per decisió i per l’amor del Senyor. Però també per la meva voluntat i pel meu amor sense límits envers el Pare Celestial i la meva plena confiança en Ell, el meu cos va ser el calze del Déu-home. He estat al servei de la veritat, de l’amor i de la salvació, talment com ara sóc aquí, entre vosaltres, per convidar-vos, fills meus, apòstols del meu amor, a ser portadors de la veritat; per convidar-vos, per mitjà de la vostra voluntat i el vostre amor envers el meu Fill, a difondre les Seves paraules, paraules de salvació, i a mostrar amb els vostres actes, a tots els que no han conegut el meu Fill, el Seu amor. La força la trobareu en l’Eucaristia: el meu Fill us nodreix amb el seu cos i us enforteix amb la seva sang. Fills meus, ajunteu les vostres mans en pregària i contempleu la creu en silenci. D’aquesta manera obteniu fe per poder-la transmetre, obteniu veritat per poder discernir i obteniu amor per poder estimar realment. Fills meus, apòstols del meu amor, ajunteu les mans en pregària i mireu la creu: només en la Creu hi ha la salvació. Moltes gràcies!”

Missatge de 25 de gener de 2020

“Estimats fills, avui us convido a pregar més encara, fins que sentiu la santedat del perdó en el vostre cor. A les famílies hi ha d’haver santedat, perquè, fills meus, no hi ha futur per al món sense amor ni santedat, i és en la santedat i en la joia que us doneu a Déu Creador que us estima amb un amor immens. És per això que m’envia a vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”

Missatge de 2 de gener de 2020

“Estimats fills, sé que sóc present en les vostres vides i en els vostres cors. Sento el vostre amor, escolto les vostres pregàries i les dirigeixo al meu Fill. Però, fills meus, amb el meu amor matern, desitjo estar en la vida de tots els meus fills. Vull reunir tots els meus fills al meu voltant, sota el meu mantell matern. Per això, us convido i us anomeno apòstols del meu amor, perquè m’hi ajudeu.

Fills meus, el meu Fill va pronunciar les paraules “Pare Nostre”, Pare Nostre que ets a tot arreu i en els nostres cors, perquè Ell vol ensenyar-vos a pregar amb les paraules i amb els sentiments. Ell desitja que cada dia sigueu millors, que visqueu l’amor misericordiós, que és pregària i sacrifici il·limitat envers els altres.

Fills meus, doneu-li al meu Fill amor pel proïsme, oferiu als vostres germans paraules de consol, de compassió i obres de justícia. Tot el que doneu als altres, apòstols del meu amor, el meu Fill ho acull com un regal. Jo sóc amb vosaltres perquè el meu Fill desitja que el meu amor, com un raig de llum, reanimi les vostres ànimes i us ajudi en la recerca de la pau i de la felicitat eterna.

Per això, fills meus, estimeu-vos els uns als altres, romaneu units en el meu Fill. Sigueu fills de Déu que, tots junts, pronuncien el Pare Nostre amb un cor curull, obert i pur. I no tingueu por! Moltes gràcies.”