Missatges de la Mare de Déu

Selecciona un article:

Missatge anual de 25 de desembre de 2016 al Jacov

“Estimats fills! avui, en aquest dia de gràcia, us convido de manera especial a pregar per la pau. Fills meus, jo he vingut aquí com a Reina de la Pau, i us he convidat a pregar per la pau moltes vegades. Però els vostres cors estan inquiets, el pecat no us deixa obrir-vos completament a la gràcia i a la pau que Déu desitja donar-vos. Viure la pau, fills meus, significa en primer lloc tenir pau en els vostres cors i abandonar-vos totalment a Déu i a la seva voluntat. No busqueu la pau i la felicitat en les coses d’aquest món, perquè tot això és passatger. Esforceu-vos per la misericòrdia i la pau veritable que només ve de Déu; només així els vostres cors s’ompliran d’alegria sincera i només així podreu esdevenir testimonis de pau en aquest món inquiet. Jo sóc la vostra Mare i intercedeixo davant del meu Fill per cada un de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de desembre de 2016

“Estimats fills! Amb gran alegria avui us porto el meu Fill Jesús perquè Ell us doni la seva pau. Obriu els vostres cors, fills meus, i estigueu alegres per tal de poder-la acollir. El Cel està amb vosaltres i lluita per la pau en els vostres cors, a les famílies i al món; i vosaltres, fills meus, amb les vostres pregàries, ajudeu perquè així sigui. Us beneeixo amb el meu Fill Jesús i us convido a no perdre l’esperança; que la vostra mirada i el vostre cor estiguin sempre dirigits cap al Cel i l’eternitat. D’aquesta manera estareu oberts a Déu i als seus plans. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari P. Verar

Comentari P. Jamut

Missatge de 2 de desembre de 2016

“Estimats fills, el meu cor matern plora en veure què fan els meus fills. Els pecats es multipliquen; la puresa de l’ànima té poca importància; el meu Fill és oblidat, cada vegada se l’adora menys, i els meus fills són perseguits. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, amb l’ànima i amb el cor, invoqueu el nom del meu Fill! Ell tindrà per vosaltres paraules de llum. Ell se us manifesta, parteix el pa amb vosaltres i us dóna paraules d’amor perquè les transformeu en obres de misericòrdia i que d’aquesta manera sigueu testimonis de la veritat. Per això, fills meus, no tingueu por. Permeteu que el meu Fill estigui en vosaltres. Ell se servirà de vosaltres per guarir els qui estan ferits i convertir les ànimes perdudes. Per això, fills meus, torneu a la pregària del Rosari. Reseu-lo amb sentiments de bondat, de sacrifici i de misericòrdia. Pregueu no només amb les paraules sinó també amb obres de misericòrdia. Pregueu amb amor cap a totes les persones. El meu Fill, amb el seu sacrifici, ha enaltit l’amor. Visqueu doncs amb Ell per tenir força i esperança, per tenir l’amor que és vida i que condueix a la Vida Eterna. Gràcies a l’amor de Déu, jo també estic amb vosaltres i us seguiré guiant amb el meu amor matern. Us en dono gràcies”.

Comentari

Missatge de 25 de novembre de 2016

“Estimats fills, també avui us convido a tornar a la pregària. En aquest temps de gràcia, Déu m’ha permès que us guiï cap a la santedat i cap a una vida senzilla, a fi que en les petites coses hi pugueu descobrir Déu Creador, us enamoreu d’Ell i la vostra vida sigui un agraïment a l’Altíssim per tot el que us dóna. Fillets, que la vostra vida sigui un do en amor per als altres, i Déu us beneirà. I vosaltres, doneu testimoni sense interès, per amor cap a Déu. Estic amb vosaltres i intercedeixo davant el meu Fill per tots vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”

Comentari

Missatge de 2 de novembre de 2016

“Estimats fills, per al meu cor maternal és una gran alegria venir i manifestar-me a vosaltres. És un do del meu Fill per a vosaltres i per altres que vindran.

Com a mare us convido a estimar el meu Fill per sobre de tot. Per poder-lo estimar amb tot el cor, l’heu de conèixer. El coneixereu per mitjà de la pregària. Pregueu amb el cor i els sentiments. Pregar significa pensar en el seu amor i en el seu sacrifici. Pregar significa estimar, donar, patir i oferir. Fills meus, us convido a ser apòstols de l’amor i de la pregària. Fills meus, aquest és un temps de vetlla. En aquesta vetlla us convido a l’amor, a la pregària i a la confiança.

El meu cor maternal desitja que, quan el meu Fill miri en els vostres cors, hi vegi amor i una confiança incondicional. L’amor unit dels meus apòstols viurà, vencerà i desemmascararà el mal. Fills meus, jo vaig ser el calze de l’Home-Déu, vaig ser instrument de Déu. Per això, apòstols meus, us convido a ser calzes de l’amor pur i sincer del meu Fill. Us convido a ser els instruments per mitjà dels quals, els qui no han conegut l’amor de Déu, que mai no han estimat, el puguin comprendre, acceptar i se salvin. Us en dono gràcies! “

Missatge de 25 d’octubre de 2016

“Estimats fills, avui us convido: pregueu per la pau. Deixeu de banda l’egoisme i viviu els missatges que us dono. Sense els missatges no podeu canviar la vostra vida. En viure la pregària tindreu pau. En viure en pau, sentireu la necessitat de donar testimoni, perquè descobrireu Déu, que ara sentiu distant. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu i permeteu a Déu que entri en els vostres cors. Torneu al dejuni i a la confessió, a fi que pugueu vèncer el mal en vosaltres i al vostre voltant. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari 

Missatge de 2 d’octubre de 2016

“Estimats fills, l’Esperit Sant, pel Pare Celestial, m’ha fet Mare, la Mare de Jesús i amb això, també la vostra Mare. Per això vinc per escoltar-vos, per obrir-vos els meus braços materns, per donar-vos el meu Cor i per convidar-vos a romandre amb mi. Perquè des de dalt de la Creu el meu Fill us ha confiat a mi. Però lamentablement, molts fills meus no han conegut l’amor del meu Fill i molts no el desitgen conèixer. Oh fills meus, quin mal fan aquells que per poder creure necessiten veure o raonar!

Per això fills meus, apòstols meus, en el silenci del vostre cor, escolteu la veu del meu Fill, perquè el vostre cor sigui la seva llar, perquè no sigui un cor fosc ni trist, sinó il·luminat per la llum del meu Fill. Amb la fe busqueu l’esperança, perquè la fe és la vida de l’ànima. Novament us convido: pregueu. Pregueu per poder viure la fe en humilitat, en la pau de l’ànima i il·luminats per la llum.

Fills meus, no us esforceu a comprendre-ho tot d’una vegada, perquè jo tampoc no ho comprenia tot, i tanmateix, he estimat i he cregut en les paraules divines que el meu Fill deia, Ell, que ha estat la primera llum i l’origen de la redempció.

Apòstols del meu amor, vosaltres que pregueu, que us sacrifiqueu, vosaltres que estimeu i no jutgeu, aneu i difoneu la veritat: les paraules del meu Fill, l’Evangeli, perquè vosaltres sou l’evangeli viu, vosaltres sou els raigs de la llum del meu Fill. El meu Fill i jo estarem al vostre costat, us encoratjarem i us posarem a prova. Fills meus, demaneu sempre la benedicció d’aquells, i només d’aquells, les mans dels quals ha beneït el meu Fill, dels vostres pastors. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de setembre de 2016

“Estimats fills! Avui us convido a la pregària. Que la pregària sigui vida per a vosaltres. Només així el vostre cor s’omplirà de pau i d’alegria. Déu us serà proper i el sentireu en el vostre cor com un amic. Parlareu amb Ell com amb algú que ja coneixeu i, fills meus, sentireu la necessitat de testimoniar, perquè Jesús estarà en el vostre cor i vosaltres estareu units a Ell. Jo sóc amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor matern. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari p.Jamut

Comentari p.Verar

Missatge de 2 de setembre de 2016

“Estimats fills, per voluntat del meu Fill i pel meu amor matern, vinc a vosaltres, fills meus, i especialment per aquells que encara no han conegut l’amor del meu Fill. A vosaltres us dono el meu amor matern i us porto la benedicció del meu Fill. Vinc a vosaltres que penseu en mi, que m’invoqueu. Teniu un cor pur i obert? Veieu els dons, els signes de la meva presència i del meu amor? Fills meus, en la vostra vida terrenal, actueu seguint el meu exemple. La meva vida ha estat dolor, silenci i una immensa fe i confiança en el Pare Celestial. Res no succeeix per casualitat: ni el dolor ni l’alegria, ni el sofriment ni l’amor. Totes aquestes gràcies que el meu Fill us concedeix us condueixen a la vida eterna. El meu Fill espera de vosaltres amor i pregària en Ell. Estimar i pregar en Ell -jo com a Mare us n’ensenyaré-, vol dir: pregar en el silenci de la vostra ànima i no només recitant amb els llavis. Aquest és el gest més petit i bonic que podeu fer en nom del meu Fill: la paciència, la misericòrdia, l’acceptació del dolor i el sacrifici realitzat pels altres. Fills meus, el meu Fill us mira. Pregueu perquè vosaltres també pugueu veure el seu Rostre, perquè us pugui ser revelat. Fills meus, jo us revelo l’única i autèntica veritat; pregueu perquè la pugueu comprendre i perquè pugueu difondre l’amor i l’esperança; perquè pugueu ser apòstols del meu amor. El meu Cor matern estima els pastors d’una manera especial; pregueu per les seves mans beneïdes. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 d’agost de 2016

“Estimats fills, avui desitjo compartir amb vosaltres l’alegria del Cel. Fillets, obriu la porta del cor de manera que, en el vostre cor, hi creixin l’esperança, la pau i l’amor que només Déu dóna. Fillets, esteu massa aferrats a la terra i a les coses terrenals, per això Satanàs us agita com el vent ho fa amb les ones del mar. Per tant, que la cadena de la vostra vida sigui la pregària amb el cor i l’adoració del meu Fill Jesús. Lliureu-Li el vostre futur per tal que sigueu, en Ell, joia i exemple per als altres amb les vostres vides. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 2 d’agost de 2016

Estimats fills, he vingut a vosaltres, entre vosaltres, perquè em doneu les vostres preocupacions i jo les presenti al meu Fill i intercedeixi davant d’Ell pel vostre bé. Sé que cadascú de vosaltres té les seves preocupacions i les seves proves. És per això que us convido maternalment a venir a la Taula del meu Fill. Ell parteix el pa per vosaltres, es dóna a si mateix a vosaltres, us dóna l’esperança; Ell espera de vosaltres més fe, esperança i serenitat. Espera que lluiteu interiorment contra l’egoisme, els judicis i les debilitats humanes. Per això, com a mare us dic: Pregueu! Perquè la pregària us dóna la força per al combat interior. El meu Fill, quan era petit, sovint em deia que molts m’estimarien i em dirien “mare”. Sí, aquí enmig vostre sento l’amor. Gràcies. Per aquest amor prego al meu Fill perquè cap de vosaltres, fills meus, no torni a casa tal com ha vingut, perquè us emporteu més esperança, misericòrdia i amor, perquè sigueu els meus apòstols d’amor que amb la vostra vida donareu testimoni que el Pare Celestial és la font de vida i no pas de mort. Estimats fills, una vegada més us convido maternalment a pregar per aquells que el meu Fill ha triat, per les seves mans beneïdes, pels vostres pastors, perquè puguin anunciar el meu Fill amb tot l’amor i fer així conversions. Us en dono gràcies!

Missatge de 25 de juliol de 2016

“Estimats fills! Us miro i us veig perduts, i no teniu ni pregària ni joia en el cor. Fillets, torneu a la pregària i poseu Déu en el primer lloc i no l’home. No perdeu l’esperança que us porto. Fillets, que aquest temps – cada dia – sigui per a vosaltres un temps de més intensa recerca de Déu en el silenci del vostre cor. Pregueu, pregueu, pregueu fins que la pregària es converteixi en alegria per a vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari

Missatge de 2 de juliol de 2016

“Estimats fills, la meva presència, real i viva entre vosaltres, us ha de fer feliços, ja que és el gran amor del meu Fill. Ell m’envia a vosaltres perquè pel meu amor maternal us doni seguretat, perquè comprengueu que el dolor i l’alegria, el patiment i l’amor fan que la vostra ànima visqui intensament, per convidar-vos novament a glorificar el Cor de Jesús, el cor de la fe, l’Eucaristia. El meu Fill, dia rere dia, durant segles, torna viu enmig vostre, torna a vosaltres, tot i que de fet mai no us ha abandonat. Quan un de vosaltres, fills meus, torna a Ell, el meu Cor maternal s’estremeix d’alegria. Per això, Fills meus, torneu a l’Eucaristia, torneu al meu Fill. El camí cap al meu Fill és difícil, ple de renuncies, però al final sempre hi ha la llum. Comprenc el vostres dolors i les vostres penes i amb el meu amor maternal eixugo les vostres llàgrimes. Confieu en el meu Fill, perquè Ell farà per vosaltres coses que no sabríeu ni demanar. Vosaltres, fills meus, només us heu de preocupar de la vostra ànima, perquè és l’única cosa que us pertany en aquesta terra. Bruta o neta, la presentareu davant del Pare Celestial. Recordeu que l’amor vers el meu Fill sempre és recompensat. Us demano que, d’una manera molt especial, pregueu per aquells que el meu Fill ha cridat a viure segons Ell i a estimar el seu ramat. Us en dono gràcies.”

Missatge anual del 25 de juny de 2016 a la Ivanka

La Ivanka Ivankovic va tenir aparicions diàries fins el 7 de maig de 1985. Des d’aleshores té una aparició anual el dia 25 de juny de cada any, que coincideix amb l’aniversari de les Aparicions.

Aquest any l’aparició ha durat 4 minuts.

La Mare de Déu ha donat el missatge següent: “Fills meus, pregueu, pregueu, pregueu”. La Mare de Déu estava alegre i ha beneït tothom amb la seva benedicció maternal.

 

Missatge de 25 de juny de 2016, 35è Aniversari

“Estimats fills! Donem junts gràcies a Déu pel do de poder estar amb vosaltres. Pregueu, fills meus, i viviu els manaments de Déu per tal que us vagi bé a la terra. Avui, en aquest dia de gràcia, desitjo donar-vos la meva benedicció maternal de pau i del meu amor. Intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill i us convido a perseverar en la pregària perquè, amb vosaltres, pugui realitzar els meus plans. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de juny de 2016

“Estimats fills, com a Mare de l’Església i Mare vostra, somric veient com veniu cap a mi, com us reuniu al meu voltant i em busqueu. Les meves vingudes entre vosaltres són una prova de quant us estima el Cel. Us mostren el camí cap a la vida eterna, cap a la salvació. Apòstols meus, vosaltres que us esforceu per tenir un cor pur i al meu Fill en ell, esteu en el bon camí. Els qui busqueu el meu Fill esteu cercant el bon camí. Ell va deixar molts signes del seu amor. Va deixar l’esperança. És fàcil trobar-lo si esteu disposats al sacrifici i a la penitència, si teniu paciència, misericòrdia i amor envers el vostre proïsme. Molts dels meus fills no veuen i no senten perquè no volen. No accepten les meves paraules ni les meves obres, però el meu Fill, a través meu, els convida a tots. El seu Esperit il·lumina tots els meus fills a la llum del Pare Celestial, en la comunió del Cel i la terra, en l’amor recíproc, perquè l’amor crida l’amor i fa que les obres siguin més importants que les paraules. Per tant, apòstols meus, pregueu per la vostra Església, estimeu-la i feu obres d’amor. Malgrat que hagi estat traïda i ferida, l’Església és aquí perquè prové del Pare Celestial. Pregueu pels vostres pastors, perquè pugueu veure en ells la grandesa de l’amor del meu Fill. Us en dono gràcies!”.

Comentari

Missatge de 25 de maig de 2016

Estimats fills, la meva presència és un do de Déu per a tots vosaltres i un encoratjament a la conversió. Satanàs és fort i vol posar desordre i inquietud als vostres cors i pensaments. Per això, vosaltres, fills meus, pregueu perquè l’Esperit Sant us guiï pel veritable camí de la joia i de la pau. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant el meu Fill per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 2 de maig de 2016

Fills meus, el meu cor matern desitja la vostra conversió sincera i que tingueu una fe ferma per tal que pugueu transmetre amor i pau a tots els qui us envolten. Però fills meus, no oblideu que cadascú de vosaltres és un món únic davant del Pare Celestial. Permeteu doncs que l’acció incessant de l’Esperit Sant actuï en vosaltres. Sigueu fills meus espiritualment purs. En l’espiritualitat hi ha la bellesa: tot el que és espiritual és viu i molt bonic. No oblideu que en l’Eucaristia, que és el cor de la fe, el meu fill és sempre amb vosaltres. Ell ve a vosaltres i parteix el pa amb vosaltres perquè, fills meus, és per vosaltres que ha mort i ressuscitat i torna novament a venir. Aquestes paraules meves ja les coneixeu perquè són veritat; i la veritat no canvia. Però molts fills meus l’han oblidat. Fills meus, les meves paraules no són ni antigues ni noves, són eternes. Per això us convido, fills meus, a observar bé els signes dels temps, a recollir les creus trencades i a ser apòstols de la Revelació. Us en dono gràcies!

Missatge de 25 d’abril de 2016

Estimats fills, el meu Cor Immaculat sagna en veure-us en el pecat i en hàbits pecaminosos. Torneu a Déu i a la pregària i sereu feliços a la terra. Déu us crida a través meu perquè els vostres cors siguin esperança i alegria per a tots els qui n’estan lluny. Que la meva invitació sigui per a vosaltres un bàlsam per a l’ànima i el cor, així glorificareu Déu Creador, que us estima i us convida a l’eternitat. Fills meus, la vida és breu, aprofiteu aquest temps per fer el bé. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari p. Verar

Comentari p. Jamut

Missatge de 2 d’abril de 2016

“Estimats fills, no tingueu el cor dur, tancat i ple de temor. Permeteu que el meu amor matern l’il·lumini i l’ompli d’amor i d’esperança per tal que jo, com a Mare, pugui alleujar els vostres dolors, que jo també conec perquè els he experimentat. El dolor eleva i és la pregària més gran. El meu Fill estima de manera especial aquells que pateixen dolors. Ell m’ha enviat per alleugerir-vos i portar-vos esperança. Confieu en Ell. Sé que això és difícil per a vosaltres perquè cada vegada veieu més tenebra al vostre voltant. Fills meus, cal foragitar-la amb la pregària i l’amor. Qui prega i estima no té por, té esperança i amor misericordiós. Veu la llum, veu el meu Fill. Com a apòstols meus, us crido a ser exemples d’amor misericordiós i d’esperança. Pregueu sempre d’una manera nova per tenir tant d’amor com sigui possible, ja que l’amor misericordiós porta la llum que dissipa tota tenebra, porta el meu Fill. No tingueu por, no esteu sols: jo sóc amb vosaltres. Us demano que pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin amor en tot moment i actuïn amb amor envers el meu Fill, per mitjà d’Ell i en memòria d’Ell. Us en dono gràcies!”

 

Missatge de 25 de març de 2016 – Divendres Sant

“Estimats fills! Avui us porto el meu amor. Déu m’ha permès estimar-vos i per amor cridar-vos a la conversió. Fillets, sou pobres en l’amor i encara no heu entès que el meu Fill Jesús, per amor, va donar la seva vida per salvar-vos i per donar-vos vida eterna. Per això, pregueu, fillets, pregueu perquè en la pregària comprengueu l’amor de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge anual del 18 de març de 2016 a la Mirjana

“Estimats fills! Amb un cor maternal ple d’amor per vosaltres, fills meus, desitjo ensenyar-vos la plena confiança en Déu Pare. Desitjo que aprengueu a seguir la voluntat de Déu mirant-vos i escoltant-vos interiorment. Desitjo que aprengueu a confiar infinitament en la Seva gràcia i en el Seu amor, com jo sempre he confiat en Ell. Per això, fills meus, purifiqueu els vostres cors. Allibereu-vos de tot el que us lliga a les coses terrenals i permeteu que allò que és de Déu doni forma a la vostra vida a través de la pregària i el sacrifici, que el Regne de Déu estigui present en els vostres cors; que comenceu a viure a partir de Déu Pare; que procureu caminar sempre amb el meu Fill. I per a tot això, fills meus, heu de ser pobres d’esperit i estar plens d’amor i de misericòrdia. Heu de tenir un cor pur i senzill i estar sempre disposats a servir. Fills meus, escolteu-me! us dic tot això per la vostra salvació. Moltes gràcies!”

Missatge de 2 de març de 2016

“Estimats fills, la meva vinguda entre vosaltres és un regal del Pare Celestial per a vosaltres. A través del seu amor vinc per ajudar-vos a trobar el camí cap a la veritat, el camí cap al meu Fill. Vinc a confirmar-vos la veritat. Desitjo recordar-vos les paraules del meu Fill. Ell va pronunciar paraules de salvació per a tot el món, paraules d’amor per a tots; l’amor que va demostrar amb el seu sacrifici. Però fins i tot avui dia molts fills meus no el coneixen, no el volen conèixer, són indiferents. Aquesta indiferència fa sofrir el meu cor amargament. El meu fill sempre ha estat en el Pare. En néixer a la terra va portar la Divinitat, i de mi va rebre la humanitat. Amb ell, la Paraula va venir entre nosaltres. Amb ell va venir la Llum del món que penetra els cors, els il·lumina, els omple d’amor i de consol. Fills meus, tots els qui estimen el meu Fill el poden veure, perquè el seu rostre és visible a través de les ànimes que estan plenes d’amor per Ell. Per tant, fills meus, apòstols meus, escolteu-me! Abandoneu la vanitat i l’egoisme! No visqueu només per les coses terrenals, materials! Estimeu el meu Fill i feu que els altres vegin el seu rostre a través del vostre amor per Ell! Jo us ajudaré a conèixer-lo tot el possible. Us parlaré d’Ell. Moltes gràcies.”

Missatge de 25 de febrer de 2016

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido tots a la conversió. Fills meus, estimeu poc i pregueu encara menys. Esteu perduts i no sabeu quin és el vostre objectiu. Preneu la creu, mireu Jesús i seguiu-lo. Ell es lliura a vosaltres fins a morir a la creu perquè us estima. Fills meus, us convido a tornar a la pregària amb el cor, perquè en la pregària pugueu trobar l’esperança i el sentit de la vostra existència. Jo sóc amb vosaltres i prego per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”

Missatge de 2 de febrer de 2016

“Estimats fills, us he convidat i us convido novament a conèixer el meu Fill, a conèixer la Veritat. Estic amb vosaltres i prego perquè ho aconseguiu. Fills meus, heu de pregar molt per tenir cada vegada més amor i paciència, per saber suportar el sacrifici i ser pobres en esperit. El meu Fill, per mitjà de l’Esperit Sant, sempre està amb vosaltres. La seva Església neix en cada cor que el coneix. Pregueu perquè pugueu conèixer el meu Fill, pregueu perquè la vostra ànima sigui una sola cosa amb Ell. Això és la pregària, aquest és l’amor que atrau els altres i que fa de vosaltres apòstols meus. Us miro amb amor, amb amor maternal. Jo us conec, conec els vostres dolors i afliccions, perquè jo també he patit en silenci. La meva fe em va donar amor i esperança. Us ho repeteixo: la Resurrecció del meu Fill i la meva Assumpció al Cel són per a vosaltres esperança i amor. Per tant, fills meus, pregueu per conèixer la veritat, per tenir una fe ferma que guiï el vostre cor i sàpiga transformar els vostres sofriments i dolors en amor i esperança. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de gener de 2016

“Estimats fills! També avui us convido a la pregària. Sense la pregària no podeu viure, perquè la pregària és la cadena que us acosta a Déu. Per això, fillets, en la humilitat del cor torneu a Déu i als seus manaments per poder dir amb tot el cor: “com al Cel, així es faci també a la terra”. Fillets, vosaltres sou lliures de decidir-vos en llibertat per Déu o contra Ell. Mireu com Satanàs vol arrossegar-vos al pecat i a l’esclavitud. Per això, fills meus, torneu al meu Cor perquè jo us pugui conduir al meu Fill Jesús, que és el Camí, la Veritat i la Vida. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari p.Jamut

Comentari p.Verar

Missatge de 2 de gener de 2016

Estimats fills! Com a mare estic contenta d’estar entre vosaltres perquè desitjo parlar-vos novament de les paraules del meu Fill i del seu amor. Espero que m’acolliu amb el cor perquè les paraules del meu Fill i el seu amor són l’única llum i l’esperança en les tenebres d’avui. Aquesta és l’única veritat i vosaltres, que l’acollireu i la viureu, tindreu un cor pur i humil. El meu Fill estima els purs i els humils. Els cors purs i humils donen vida a les paraules del meu Fill, les viuen, les difonen i busquen la manera que tothom les escolti. Les paraules del meu Fill tornen la vida a aquells que les escolten, les paraules del meu Fill retornen l’amor i l’esperança. Per això, apòstols meus estimats, fills meus, viviu les paraules del meu Fill. Estimeu-vos com Ell us ha estimat. Estimeu-vos en el seu nom i en memòria seva. L’Església progressa i creix gràcies a aquells que escolten les paraules del meu Fill, gràcies a aquells que estimen, gràcies a aquells que pateixen i suporten en silenci en l’esperança de la redempció definitiva. Estimats fills meus, que les paraules del meu Fill i el seu amor siguin el primer i el darrer pensament del vostre dia. Us en dono gràcies!