23 d’octubre de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de setembre de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:
Estimats fills! En aquest temps us demano que torneu a Déu i a la pregària. Invoqueu l’ajuda de tots els sants perquè siguin per a vosaltres exemple i ajuda. Satanàs és fort i lluita per atreure tots els cors que pugui. Vol la guerra i l’odi. Per això porto tant de temps amb vosaltres, per guiar-vos pel camí de la salvació, cap a Aquell que és el Camí, la Veritat i la Vida. Fills meus, torneu a l’amor a Déu i Ell serà la vostra força i el vostre refugi.
Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Coneixeu aquesta faula? És la història d’un elefant enorme i d’un ratolinet. S’estimaven tendrament i gaudien profundament de cada hora que passaven junts. Se’ls veia feliços parlant entre ells, aquí o allà, als boscos d’Àfrica o als deserts. El seu joc preferit era córrer. Un dia, aquestes dues criatures incansables van començar a córrer una al costat de l’altra en un gran desert nu amb sorra seca, per veure qui podia córrer més ràpid en aquest espai immens. Corrien i corrien amb entusiasme… De sobte el ratolinet es gira i, tot orgullós, li crida a l’elefant:

“Oh, elefant, has vist quina polseguera que fem?”

 

 

 

 

 

 

 

El ratolí realment tenia raó d’estar meravellat. Ell, tan petit, i tanmateix un núvol de pols tan gros! Com és que no es va adonar que aquest núvol provenia de l’elefant i no pas de les seves potetes? Que commovedora la ingenuïtat i la inconsciència d’aquest ratolí.

Però, com ens hi assemblem! Hem ofert el millor Tiramisu del món als nostres amics? Hem construït la casa dels nostres somnis?  La nostra cançó és entre les més venudes? Estem orgullosos d’algun èxit esportiu? I que satisfets que estem d’aconseguir tot el mèrit d’aquest èxit. Tanmateix, ens oblidem de reconèixer Déu treballant en tot allò bo i de donar-li les gràcies. Ens oblidem de retornar-li la glòria que li pertany!

Reconèixer l’amor de Déu i retornar-li la glòria que li correspon per cada benedicció és com posar al banc un tresor molt preuat, sabent que es continuarà multiplicant per la vida eterna. Atribuir-se el mèrit seria malbaratar aquest tresor! Pitjor encara: apropiar-nos de la nostra glòria seria robar allò que pertany a Déu. Maria ens salva d’aquest perill, donant-nos aquesta preciosa promesa d’alegria: “Estimats fills, que tot el que feu sigui per a la glòria de Déu, i aleshores el cel omplirà el vostre cor d’alegria”.

3. Fins on pot arribar l’amor! Una amiga de Zagreb em va parlar d’aquest incident que va passar sota el domini comunista a Croàcia, cap al 1988. La seva mare Gabrijela va estar empresonada durant més d’un any en una d’aquelles presons comunistes terribles i allà va fer amistat amb una dona, la Nada Miskulin, que també era catòlica. Un cop alliberades, després d’haver experimentat tant sofriment, humiliacions i privacions, la Nada i la Gabrijela van romandre íntimament unides i s’encoratjaven mútuament en el seu camí de fe.

La Nada era soltera i vivia amb la seva mare en un gran apartament de tres habitacions al centre de Zagreb. La missa diària del matí a la seva parròquia formava part de la seva rutina.

Un dia s’assabenten que en aquesta parròquia hi viu una família de 6 nens amb els seus pares en un pis molt petit, una situació insuportable. Tot just conèixer aquesta notícia, la Nada i la seva mare es van mirar i es van entendre sense intercanviar ni una paraula. Aquell mateix dia, van decidir deixar el seu gran apartament a aquesta família a canvi del seu petit. Van fer aquest trasllat sense demanar ni un cèntim a la família i hi van deixar tots els seus mobles.

Aquest és un veritable exemple d’amor en acció. L’alegria dels nens va ser immensa, però l’alegria d’aquestes dues senyores encara ho va ser més! ” Fa més feliç donar que rebre” deia Jesús (Fets 20:35)

4. Visca els Sants! Més que mai en aquests temps difícils, ens alegrem de l’ajuda tan poderosa dels sants del Cel. Per al Dia de Tots Sants, estarem encantats d’invocar-los i celebrar-los. (Vegeu PS1, les Lletanies dels Sants)

 

El 22 d’octubre se’ns va tornar a mostrar el poder d’un sant, a la festa del nostre estimat Joan Pau II. Aquell dia el Tribunal Constitucional de Polònia va jutjar que l’actual dret a l’avortament eugenèsic, és a dir, la interrupció de l’embaràs per motiu d’una discapacitat irreversible o d’una malaltia incurable del fetus, era incompatible amb la Constitució. Cal dir que un gran nombre de polonesos es van reunir per celebrar una novena fervorosa a Joan Pau II abans de la seva festa. (Vegeu PS3). Bravo, polonesos, bravo, Joan Pau II, seguiu així! Ens confirmeu aquesta paraula de Maria: “Un món nou de pau és possible! (El 25 de juliol de 2020).

 

 

 

 

 

 

5. Una calavera? M’hauria estimat més no haver de veure aquesta onada negra i desastrosa provocada per Halloween, que vol substituir o ocultar la nostra festa preciosa de Tots Sants! Com si es poguessin esborrar els sants! Però, els autors d’aquesta confusió, ¿no s’adonen que s’eliminen ells mateixos? A Roma, on he estat recentment, gairebé totes les botigues estan inundades de calaveres, esquelets i figures horribles. És això el que volem per als nostres fills?

Recordo les paraules del gran exorcista, Don Gabriele Amorth: “Celebrar Halloween és com celebrar el Diable!” Va advertir dels perills per als nens i joves, ja que Halloween suscita un augment de les pràctiques ocultes, provoca insomni, malalties mentals, depressions i impulsos suïcides en els nens. “Els estudis psicològics i psiquiàtrics”, diu, “mostren que els nens no dormen, estan inquiets, deprimits, obsessius i suïcides”. La trampa típica del nostre enemic és que això sembli un joc innocent, per poder seduir més fàcilment els nens que encara no són conscients dels perills d’aquest món. En realitat, diu Don Amorth: “És com cantar Hosannas al diable!”

 

 

 

 

 

 

 

I què passa amb la frase típica: “Però tothom ho fa?” Hi ha alguna llei que ens obligui a fer el que fa tothom? Qui pot obligar els pares a fer el que fan els altres, quan veuen la trampa que farà mal als seus fills? Jesús mai va demanar de fer com tothom, al contrari!

5. Medjugorje il·lumina Fàtima! Tal com deia la Vicka i com saben els 6 vidents, “el triomf del Cor Immaculat és molt a prop!” “De fet ja ha començat”, deia la Marija Pavlovic a la Catedral de Viena al 2019. Veient les dificultats presents i les amenaces de tants conflictes que planen sobre la humanitat, tal com ho expressava Joan Pau II en la seva pregària de consagració de la humanitat al Cor Immaculat de Maria, no ens adormim! (Veure PS2).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No ens deixem portar per la por i treballem per la victòria de Maria sobre el mal, la victòria del Déu d’amor sobre Satanàs! Aquesta pandèmia i tots els seus canvis m’han portat a pregar amb l’Angel de Fàtima. De fet, ell va ser qui va preparar els pastorets per acollir la Mare de Déu perquè cal dir que portaven força malament la seva pregària! Les pregàries ensenyades per l’Àngel venien directament des del Cel i van transformar els 3 pastorets en seguidors heroics del Triomf de Maria. Són per a nosaltres! Aquestes pregàries ja han alimentat el fervor de molts catòlics. Però, com podem transmetre aquests tresors de manera senzilla i justa, sense floritures?

La Providència m’ha donat una resposta preciosa després de l’estada a casa nostra del pare Justo Lofeudo, ja que va compartir amb mi el que l’esperit li va dir aquell matí en despertar-se. Agafem el rosari clàssic que coneixem i es tracta de substituir els Pater i les Ave per les pregàries de l’Àngel. Ara no m’esplaiaré amb els detalls perquè els podeu trobar a YouTube (veure les imatges aquí a baix). Certament no es tracta de crear una devoció nova! Es tracta de promoure aquesta llum preciosa vinguda de Fàtima per enriquir la nostra adoració de la Trinitat Santa, i mentre l’adorem, suplicar-li per la salut dels pecadors. Pregària de consolació i reparació per excel·lència! Avui, la salut dels pecadors ha de ser el nostre dolor tal com també ho fou per a Jesús i per tants sants darrere seu. A Medjugorje, Maria no para de parlar d’aquest turment que habita al seu Cor de Mare pels seus fills. Aquest Rosari de Fàtima és un mitjà meravellós per consolar-la, i també de fer reparació, tal com Ella li va demanar a la Jacinta (Veure PS3)

6. No us perdeu aquests vídeos!
– La pregària que tot ho pot

« Resem els Misteris de Llum », amb el pare Alexis Wiehe (que hi fa una petita meditació), i jo (que explico les vostres intencions).

« Preguem a l’Esperit Sant, oferim-li les seves lletanies! » (1er vídeo d’una colla de moltes lletanies).
Ben aviat les lletanies al Sagrat Cor de Jesús i les del Cor Immaculat de Maria …

« L’Església al sepulcre » No tingueu por de les persecucions creixents de les que n’és víctima l’Esposa de Crist.

« L’Església de la Llum » La victòria de l’Església profetitzadra per la Paraula de Déu i dels místics.

« Jo us donaré consol ! » Una gran esperança brolla en el si dels moments més difícils.

« El rosari dels Misteris de Dolor » per ajudar-nos a pregar quan estem sols o en moments de sequera.

7. La nostra propera emissió en directe completa en francès serà el 26 d’octubre a les 21:00. El comentari del 26 de setembre es pot veure aquí:

Estimada Gospa, Tu ho saps tot, ho veus tot, ens estimes immensament i ens guies, per tant, et volem seguir amb els ulls tancats!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. Vegeu i pregueu les Lletanies dels Sants al nostre lloc web https://sremmanuel.org/2020/10/24/litany-of-the-saints/

PS 2.  Plaça de Sant Pere, 25 de març de 1984.
« Oh Cor Immaculat! Ajudeu-nos a vèncer l’amenaça del mal que tan fàcilment s’arrela al cor dels homes d’avui i que, amb els seus efectes devastadors, ja pesa sobre la vida actual i sembla tancar els camins cap al futur! De la fam i de la guerra, deslliureu-nos-en! De la guerra nuclear, d’una autodestrucció incalculable, de qualsevol tipus de guerra, deslliureu-nos-en! Dels pecats contra la vida de l’home des dels seus primers moments, deslliureu-nos-en! » Etc.

PS 3. La pel·lícula sobre Garabandal es va estrenar a les sales de cinema a principis d’any i ha estat un gran èxit.
Es pot veure a Youtube a l’enllaç següent: https://youtu.be/80Y7SngkD1k
Aquesta pel·lícula relata els missatges que la Mare de Déu va donar als vidents entre el 1961 i el 1965.
Garabandal no és un lloc d’aparició mariana aprovat i encara està en procés d’investigació. No obstant això, fins a dia d’avui, res del que presumptament es va revelar és contrari a l’ensenyament catòlic. Tot i que no es concedeix permís a les peregrinacions diocesanes i religioses organitzades, els laics són lliures de visitar-lo amb un capellà. A més, els relats i missatges es poden llegir amb cura com a lectura espiritual.

La nova pel·lícula de Fàtima (en anglès) es pot veure a Youtube a l’enllaç següent:
https://youtu.be/EFMW0-nrPlQ

PS 4. L’1 de setembre, el programa parroquial del vespre es va traslladar al seu horari d’hivern: Rosari a les 5 de la tarda, missa internacional a les 6 de la tarda, pregària curativa i 3r rosari a les 7 de la tarda. Dimarts, dijous i dissabtes, adoració del Santíssim immediatament després de la missa, així a les 19 h i divendres al vespre, veneració de la Creu a les 19 h.

PS 5. Durant aquest període de moviment restringit a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent on visqueu. Si voleu comprar-ne un per a vosaltres o per a un amic, podeu comprar el llibre de butxaca o el llibre electrònic per internet.
–       El poder oblidat del dejuni
–       El sorprenent secret del Purgatori
–       Maryam de Betlem
–       La pau tindrà l’última paraula
–       Escandalosa misericòrdia
–       El nen amagat de Medjugorje

PS 6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu un cop d’ull a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 11. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 12. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS 13. La Mare de Déu espera tenir notícies vostres! Doneu alegria al seu cor, escriviu-li el vostre agraïment i les vostres necessitats a “Queen of Peace”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.