Medjugorje, 16 de maig de 2020: Estimats amics, Crist ha ressuscitat, Al·leluia!

 

 

 

 

 

 

 

Missatge del 25 d’abril de 2020 transmès a la Marija:

Estimats fills! Que aquest temps sigui per a vosaltres una exhortació a la conversió personal. Fills meus, pregueu l’Esperit Sant en solitud perquè us enforteixi en la fe i en la confiança en Déu, per tal que pugueu ser testimonis dignes de l’amor que Déu us regala a través de la meva presència. Fills meus, no permeteu que les proves endureixin el vostre cor ni que la pregària sigui com un desert. Sigueu el reflex de l’amor de Déu i testimonieu Jesús Ressuscitat amb la vostra vida. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Algunes notícies de Medjugorje

Sembla que el coronavirus ha desaparegut de Medjugorje, esperem que no torni!

Una gran notícia! El pare Marinko, el rector de la parròquia de Medjugorje, ha anunciat que la Festa de la Joventut tindrà lloc (durant la 1a setmana d’agost), si les fronteres estan obertes. Eslovènia ja ha obert les fronteres.

Ja se celebra la missa vespertina a la parròquia de Sant Jaume, alhora que es compleix el distanciament social obligatori. Gràcies al streaming en directe,
http://www.medjugorje.hr/es/live-streaming/ aquesta missa sempre és molt ben rebuda.

També s’han restablert les hores d’adoració, per goig de tothom, així com les misses matinals en croata, anglès i italià.

Les confessions es reprendran la setmana que ve, amb protecció adequada entre el sacerdot i el penitent.

Tot ha tornat a ser gairebé “normal”, excepte que els nostres estimats peregrins encara no hi són. Preguem per una obertura ràpida de les fronteres!

Els vilatans han tornat a fer activitats agrícoles, cosa que havien abandonat parcialment per treballar als hotels, restaurants i botigues. Estem veient molts brots petits apareixent als camps dels voltants de les cases. Els arbres de magrana són ben florits i les vinyes donen la seva flaira. Les nogueres formen les primeres fulles, amb la promesa d’una bona collita.

Ha desaparegut la Creu Blava? Sí, per ara. Tornarà, però es treballa en aquest lloc per facilitar un espai de pregària millor pels peregrins.

 

 

 

 

 

 

 

Els joves de la comunitat del Cenacle treballen activament per fer que aquest espai sigui bonic i més ben aprofitat. La tasca que s’està fent aquí no impedeix que la gent hi vingui a resar fidelment. Vosaltres, els peregrins sempre esteu en les nostres oracions i sembla que Maria, durant aquest llarg silenci, comparteix amb nosaltres el seu afany de tornar-vos a veure aquí, a casa de la nostra Mare.

Les nostres sabates velles? Voldria compartir amb vosaltres un pensament que em va venir davant d’alguns entrebancs que podrien trasbalsar l’alegria d’una nova llibertat, ja que el confinament s’acabarà aviat. Els mitjans ens aporten informacions de tot tipus, sovint contradictòries, de vegades terrorífiques, algunes sense fonament, d’altres ben elaborades, però no necessàriament il·luminadores. Tenim moltes temptacions de distreure’ns i dispersar-nos. Seria una vergonya perdre els valors que vam adquirir durant aquest confinament i tornar-nos a posar les sabates velles per caminar com ho fèiem abans.

Quins són aquests valors? Molts de nosaltres hem entès que les tempestes com aquestes, capaces de fer trontollar tota la humanitat, amb un virus minúscul que és invisible a simple vista, són un signe dels temps. Un signe que ha despertat la consciència i ha posat en dubte les fites de la gent, que ara han quedat obsoletes. Alguns dels missatges de la Mare Santíssima, que no havíem llegit o havíem mal llegit,  aporten una llum profètica i hi veiem un fil conductor de salvació. És una Mare que estima massa els seus fills per deixar-los abandonats.

Aquesta pandèmia, tan costosa en vides humanes, en patiment i tragèdies, per no parlar dels impactes econòmics, no forma part dels secrets de Medjugorje. Aquests secrets encara no han estat revelats i encara menys fets realitat. Segons la Mirjana, els fets passaran després de ser revelats pels vidents a través d’un capellà que escollin. Tingueu en compte, però, que un secret no significa necessàriament un desastre!

Una tomografia? Aquesta pandèmia és un tomb d’improvisació i podem veure-la com un escàner de la nostra societat. Una tomografia és reveladora. Tant ens pot indicar un dany profund en un òrgan com la seva absència en un altre. En la seva tendresa maternal, Maria ens avisa de certs mals, concloent amb un futur positiu. En citaré alguns evocats en els seus missatges, que acaben amb missatges d’esperança.

 “Estimats fills, estic amb vosaltres tots aquests anys per guiar-vos en el camí de la salvació. Torneu al meu Fill, torneu a la pregària i al dejuni. Fillets, permeteu que Déu parli al vostre cor, perquè Satanàs regna i vol destruir les vostres vides i la terra per la qual camineu”. (25-3-2020)

“Estimats fills, Satanàs us desvia pel materialisme, l’egoisme i el modernisme”

“Estimats fills, us invito a que reflexioneu sobre el vostre futur. Esteu creant un món nou sense Déu, només amb les vostres pròpies forces i és per això que esteu insatisfets i sense alegria al cor”(25-1-97)

“A les famílies hi ha d’haver santedat, perquè, fills meus, no hi ha futur per al món sense amor ni santedat, i és en la santedat i en la joia que us doneu a Déu Creador que us estima amb un amor immens. És per això que m’envia a vosaltres”. (25-1-2020)

Sant Joan Maria Vianney, el rector d’Ars, tenia el veritable cor d’un pastor i vivia en constant oració i sacrifici, fins al punt de l’heroisme. En fer-ho, va treure moltes ànimes de les mans de Satanàs i les va portar al camí de la salvació. Però en un atac de fúria contra el Sant, l’enemic va deixar escapar aquestes paraules: “Si a França només n’hi haguessin tres com tu, jo no seria capaç de posar-hi els peus!” Això fa que les coses siguin perfectament clares … El que redueix l’enemic a la impotència no són ni les armes del món, ni discussions polítiques interminables, ni peticions nascudes de la ira, ni la violència, ni els plans de control ideats pels poderosos líders de les nostres nacions, ni tan sols la indiferència … El que ens salva dels perills de la mort que avui ens amenacen més que mai, és el qui resa, dejuna i sobretot ho fa per amor a l’Amor. Perquè l’Amor porta el nom de l’Amor viu, l’Amor és Déu!

Dit d’una altra manera, siguem clars: el que ens salvarà és la santedat de tots els que han entès que ens espera un destí extraordinari, ja aquí a la terra amb la pau divina al nostre cor, i després amb Déu a l’eternitat. Les “elits” i els “poderosos” són com tots, un dia moriran, potser demà, i els seus plans moriran amb ells; Per què tenir por d’ells? Si dos sants més com el rector d’Ars haguessin estat suficients per expulsar Satanàs del meu país, aquí rau el veritable poder, l’immens poder de la santedat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per això Maria, que ho veu tot a la llum de Déu, ens avisa maternalment:

“Benvolguts fills, esteu preparats per pecar i per posar-vos en mans de Satanàs sense pensar. Us faig una crida: que tothom es decideixi conscientment per Déu i contra Satanàs! (25/04/87)

“Sense Jesús, no teniu goig, ni pau, ni futur, ni vida eterna.”

“No us puc ajudar si no viviu els manaments de Déu, si no viviu la missa, si no abandoneu el pecat.” (25/10/93)

“Molts busquen la felicitat allà on es perd.”

“S’acosten proves i no sereu forts. El pecat regnarà … ”(25/07/2019)

Per això, amb tota la força de la seva tendresa cap a nosaltres, Maria ens crida:

“Benvolguts fills, us convido a canviar radicalment la direcció de la vostra vida (no recuperem les sabates velles, perquè tot ha canviat!)

“Benvolguts fills, vull convidar-vos a viure una nova vida a partir d’avui. Vull que entengueu que Déu us ha escollit a cadascun de vosaltres per ser utilitzat en el Seu gran pla de salvació humana. No podeu entendre la importància del vostre paper en els plans de Déu. Per això, benvolguts fills, pregueu perquè en l’oració entengueu el Pla de Déu. Estic amb vosaltres perquè el pugueu assolir en la seva plenitud”. (25/01/87) Qui, d’entre nosaltres, confia prou en Ella per creure que triomfarà amb nosaltres, ja que està amb nosaltres per dur a terme el pla de Déu per a nosaltres?

“Sapigueu, benvolguts fills, que Déu us posa a prova perquè us estima. Entregueu les teves càrregues a Déu i no us preocupeu.”(8/11/84) (Quina pau ens flueix quan abandonem les nostres càrregues a Déu! Per què arrossegar càrregues massa pesades per a nosaltres?)

“Benvolguts fills, amb l’amor ho podeu tot, fins i tot allò que trobeu impossible”. (28/02/85)
(Poder-ho tot? Aleshores, vull estimar! Per què desaprofitar una promesa del Cel?)

“Benvolguts fills, aquest és el meu temps!” (25/01/97) (Com que és el SEU moment, té tones i tones de gràcies de reserva per a nosaltres. No vull decebre el seu amor per mi ni perdre’m la cascada de gràcies!)

“Us demano que obriu els vostres cors al Senyor. Doneu-me els vostres sentiments i els vostres problemes. Vull reconfortar-vos en les vostres proves. Vull omplir-vos de pau, alegria i amor diví.” (20/06/85)
(Consolar-me en les meves proves? És molt oportú; i no m’ho vull perdre, tinc molta set d’aquest amor diví que no decep!)

“No tingueu por! Qui resa no té por del futur i qui dejuna no té por del mal”.

“Benvolguts fills, avui us crido a la santedat. Sense santedat, no podeu viure. Per tant, amb l’amor vencereu el pecat. Amb l’amor superareu totes les dificultats que us arribin. Benvolguts fills, us ho prego, viviu l’amor en vosaltres!” (10/07/86)
(hauré de començar realment a estimar Déu i el meu proïsme. Si Maria m´ho demana, segur que m’ajudarà!)

“Si sou meus, guanyareu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús.” (7/2/2019)
(Ella em porta a un refugi segur, així que el vull aprofitar, sobretot perquè ja no hi ha refugis segurs en aquest món!)

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, desitjo compartir amb vosaltres el meu goig. En el meu Cor Immaculat sento que són molts els que se m’han acostat i porten d’una manera especial en els seus cors la victòria del meu cor Immaculat, pregant i convertint-se. Desitjo agrair-vos i encoratjar-vos perquè, amb l’amor i la força de l’Esperit Sant, treballeu encara més per a Déu i per al seu Regne”. (25-8-2000)
(Quan em presentaré al Cel davant del meu Salvador, quina alegria tindré si em diu que formo part d’aquells que han portat en els seus cors la victòria del Cor de la seva Mare …! No hauré deixat de glorificar-lo i de fer-lo feliç!)

Avui, abans de sortir del nostre confinament, decidim-nos a pertànyer plenament a Maria i portar en els nostres cors la victòria del seu Cor Immaculat.

Desconnectem per un moment els nostres aparells electrònics si no ens porten pau. Deixem de banda tota agitació que ens faria perdre la serenitat interior. Per cert, l’acció porta sempre al cristià a una forma de lluita, però aquesta lluita consisteix abans que res en el fet de deixar que Déu actuï, a posar-se en actitud d’escolta: “Escolta Israel!” Només el SEU pla triomfarà! Entrem en el silenci del nostre cor i escoltem el clam de Déu. Clama pel seu amor rebutjat, clama pel seu desig de veure’ns finalment feliços; somia amb ajudar-nos i omplir-nos, plora per les nostres llàgrimes, pateix les nostres malalties i està en el més íntim de nosaltres mateixos. D’alguna manera és el nostre ADN. No deixem més que el seu Cor sigui menyspreat i rebutjat en profit de falses felicitats efímeres!

“Estimats fills, gran és l’amor del meu Fill! Si coneguéssiu la grandesa del seu amor, no deixaríeu d’adorar-lo i de donar-li gràcies. Ell està sempre viu amb vosaltres en l’Eucaristia, perquè l’Eucaristia és el seu Cor. L’Eucaristia és el cor de la fe. Ell no us ha abandonat mai, fins i tot quan heu procurat d’allunyar-vos d’Ell,” (2-8-19)

Estimada Gospa, amb tu no tenim por! Superes totes les nostres expectatives i t’estimem immensament.

 

Germana Emmanuel
Comunitat de les Beneurances

 

PS 1 – El vident Ivan va rebre el següent missatge el 4 de maig, enmig d’una trobada de pregària, i el va transmetre als qui resaven amb ell: “Estimats fills, aquest és temps per a l’agraïment. Avui us demano amor. No busqueu els errors en els altres, no els jutgeu. Espero de vosaltres que estimeu i que difoneu la veritat, perquè la veritat és eterna, és immutable i sempre actual! Sigueu portadors de la llum del meu Fill, així destruireu les tenebres que cada vegada més volen emparar-se de vosaltres i conduir-vos lluny del meu Fill. No tingueu por, jo sóc amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

PS 2 – La jornada d’oració amb la Senyora de tots els Pobles tindrà lloc el 30 de maig a Amsterdam. Serà traduïda i difosa en viu en anglès, italià, castellà, eslovac i francès. El propòsit d’aquesta jornada és el d’ajudar-nos a no témer i a superar les proves per mitjà de la confiança i l’abandó en l’Amor de Déu que Maria ens obté. Ella ha rebut de Déu la missió de combatre l’enemic i d’assegurar la victòria de Crist. Per a més informació consultar www.de-vrowe.info . A última hora es donarà l’enllaç de l’streaming.
Podem unir-nos a aquesta jornada en els nostres cors resant la següent oració, que se’ns revela avui dia més necessària que mai, en vista dels mals que pesen sobre el món:

“Senyor Jesucrist, Fill del Pare, envia ara el teu Esperit sobre la Terra. Fes que l’Esperit Sant habiti en el cor de tots els pobles perquè siguin preservats de la corrupció, de les calamitats i de la guerra. Que la Senyora de tots els pobles, la Benaurada Verge Maria, sigui la nostra Advocada. Amén.

Quina és la posició de l’Església sobre les aparicions a Amsterdam? El bisbe Bomers va autoritzar la devoció pública el 31 de maig de 1996; el caràcter sobrenatural de l’aparició va ser establert el 31 de maig de 2002 pel bisbe Josef Punt, ambdós bisbes de Haarlem-Amsterdam.
Per conèixer aquestes aparicions, hi ha un vídeo molt bo realitzat per la Família de Maria.

Anglès, https://youtu.be/2kfgoiW1zc0
Alemany, https://youtu.be/3zEVIVyOiiU
Coreà, https://youtu.be/OCsG0JWO478
Rus, https://youtu.be/BQ-2PFW6UxI
Eslovac, https://youtu.be/K48bZwjydVQ

PS3: La pel·lícula documental sobre Fàtima, no us la perdeu!
Per a l’aniversari de la primera aparició, us recomanem aquesta pel·lícula titulada “Fàtima, el misteri final”.

Podeu veure el tràiler: https://youtu.be/ETLXOpQGo2E

Es pot veure en streaming amb subtítols en diversos idiomes:
https://encristiano.vhx.tv/products/fatima-l-ultimo-mistero-v-o-italian-subtitles

O en DVD aquí:

https://tienda.encristiano.com/ca/movies-dvd/fatima-the-ultimate-mystery-dvd-1196.html

Quan compreu aquesta pel·lícula, distribuïda per Goya Producciones, esteu donant suport al ministeri d’aquesta petita productora de cinem