14 de gener de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2020 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava, davant d’un grup nombrós de peregrins vinguts per l’inici de l’Any Nou amb Maria. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

“Estimats fills, sé que sóc present en les vostres vides i en els vostres cors. Sento el vostre amor, escolto les vostres pregàries i les dirigeixo al meu Fill. Però, fills meus, amb el meu amor matern, desitjo estar en la vida de tots els meus fills. Vull reunir tots els meus fills al meu voltant, sota el meu mantell matern. Per això, us convido i us anomeno apòstols del meu amor, perquè m’hi ajudeu.
Fills meus, el meu Fill va pronunciar les paraules “Pare Nostre”, Pare Nostre que ets a tot arreu i en els nostres cors, perquè Ell vol ensenyar-vos a pregar amb les paraules i amb els sentiments. Ell desitja que cada dia sigueu millors, que visqueu l’amor misericordiós, que és pregària i sacrifici il·limitat envers els altres.
Fills meus, doneu-li al meu Fill amor pel proïsme, oferiu als vostres germans paraules de consol, de compassió i obres de justícia. Tot el que doneu als altres, apòstols del meu amor, el meu Fill ho acull com un regal. Jo sóc amb vosaltres perquè el meu Fill desitja que el meu amor, com un raig de llum, reanimi les vostres ànimes i us ajudi en la recerca de la pau i de la felicitat eterna.
Per això, fills meus, estimeu-vos els uns als altres, romaneu units en el meu Fill. Sigueu fills de Déu que, tots junts, pronuncien el Pare Nostre amb un cor curull, obert i pur. I no tingueu por! Moltes gràcies.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del dia 2 de cada mes amb la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. Denis Lefèvre, un home de 63 anys de França, explica la història de com, en el seu primer viatge a Israel, el grup de peregrins amb qui anava va ser convidat a anar a Betlem al lloc anomenat “La cova de la llet” , on la tradició diu que Maria va alletar el Nen Jesús amb la seva llet materna. El Denis era catòlic, però més aviat un catòlic de “diumenge”, perquè encara no havia trobat l’amor de Déu.
Essent dins la cova de la llet, el guia convida els peregrins que agafin una nina que representa el Neu Jesús, se la posin als braços i li preguin en silenci. El Denis es posa tot nerviós i pensa: “Vaja quina turistada! Ara volen que pregui a Déu amb una nina de plàstic als braços! Aquest tipus de devoció és ridícula! ”Però quan li arriba el seu torn, per no ofendre els altres peregrins, agafa el Nen Jesús als braços, més aviat a contra-cor.
La seva primera sorpresa va ser que la nina no era de plàstic sinó que era de porcellana i pesava com un autèntic nadó acabat de néixer. Per pudor es va allunyar una mica dels altres turistes. I allà, de sobte, els ulls del Nen Jesús es van tornar vius! Jesús el mirava!
“Em va impactar molt”, diu el Denis! “Vaig sentir un amor immens i una emoció tan gran que vaig començar a sanglotar. No aconseguia apartar la meva mirada del Seu esguard. Quant va durar, no ho sabria dir, però els altres peregrins em van dir que em vaig quedar amb el Nen una bona estona”.
“He tornat a Terra Santa tres vegades, i cada vegada he experimentat aquest regal meravellós. El Seu esguard habita en mi constantment. Ell viu en mi!”
Han passat uns quants anys, i el Denis em va confiar el seu secret fa només unes quantes setmanes, per Nadal, quan s’acabava la seva peregrinació a Medjugorje i revivia en el seu cor aquesta experiència increïble. No la pot explicar sense plorar! És així, cada vegada que l’explica torna a sentir aquella efusió de tendresa que li va comunicar el Nen Jesús amb la seva mirada. Una mirada divina, indescriptible …
El que algunes persones experimenten “realment” gràcies a un favor meravellós de Déu, nosaltres ho vivim per la fe, i donem gràcies perquè aquesta és la mateixa mirada que un dia ens acollirà al Cel, la mirada d’un nen petit que es va fer pobre i vulnerable per trobar-nos en les nostres misèries i pidolar la nostra tendresa!

3. Maria desfà nusos. Molts de vosaltres coneixeu la famosa novena de “Maria, deslliga els nusos”, una pregària poderosa a la Benaurada Mare que desnua moltes situacions aparentment impossibles. Però, sabeu d’on prové aquest terme?
Té les seves arrels a la primera història de l’Església, apareguda a principis del segle III als escrits de Sant Ireneu de Lió. Aquest Pare de l’Església, en un dels primers tractats de teologia, escrit per combatre les heretgies que amenaçaven la fe cristiana, parla del paper crucial de Maria, la “Nova Eva”, en el pla de salvació. I detalla la veritable manera amb que Déu va procedir a restaurar l’home a la seva dignitat original: va trobar en Maria la nova Eva, la pionera d’una humanitat reconciliada amb Déu. Maria té, igual que Eva, un espòs. Però aquí s’acaben les similituds. Mentre que Eva es convertia en causa de mort per a ella mateixa i per a tota la raça humana per la seva desobediència, Maria, mitjançant la seva obediència absoluta, dient sí a Déu, es va convertir en la causa de la salvació de tota la humanitat. Així, per aquesta semblança de situacions, com en un mirall invertit, es realitza de Maria a Eva, una inversió completa de la situació.

Sant Ireneu en desvela la raó profunda: “perquè el que ha estat lligat només es pot deslligar si els bucles del nus es fan a la inversa, de manera que els primers nusos siguin desfets gràcies als segons, i inversament, els segons alliberin els primers. En altres paraules, un llaç inicial es desfà per un segon llaç i el segon es desfà respecte del primer.”

Així doncs, el cercle queda tancat – o millor dit, el nus s’ha deslligat! Amb una nova Eva, Maria, i un nou Adam, Jesucrist, Déu ha creat un nou camí per treure l’home de l’infern del pecat. Ha deslligat per sempre tots els nostres nusos repassant per tots els llaços en què les mentides del Maligne ens havien tancat. Així és més fàcil d’entendre la força i l’efectivitat d’aquesta novena a Maria, mai tan ben dita, deslligadora de nusos!

Jo mateixa he experimentat el poder d’aquesta novena i és per això que la recomano!

4. Una gran notícia per a França! Mons. Henryk Hoser, enviat especial del Papa a Medjugorje, serà a Fréjus i a Toulon els 10 i 11 de febrer de 2020 per a dos vespres excepcionals. El programa inclou: rosari, missa, conferència sobre Maria i adoració. Vegeu el fulletó al final de la pàgina.

5. Estiguem atents! Torna a circular per tot arreu un missatge fals, suposadament de la Mare de Déu i atribuït al visionari Ivan Dragicevic. El seu contingut és extremadament alarmista i fa referència al Pròxim Orient. El mateix missatge exacte ja havia circulat durant uns quants anys, fa temps; i ara ha tornat a aparèixer, cosa que incomoda als qui el reben. L’Ivan lamenta molt que el seu nom s’estigui fent servir per difondre informació falsa, que a més a més no és gens de l’estil de la Mare de Déu.

De fet, Maria ens dóna 2 missatges cada mes. Per què de sobte hauria d’utilitzar un altre canal per explicar-nos alguna cosa important i, a més, fer peticions tan absurdes? Exigir que les esglésies s’obrin en un moment determinat per a l’oració només crearà dificultats per als sacerdots i els portarà a dubtar de la seriositat de Medjugorje!

Aquest tipus de missatges no tindrien cap impacte si ens abstinguéssim de compartir informació no verificada. Si us plau, espereu tenir una confirmació formal de la font abans de compartir-la amb altres. Això evitarà de fer-li el joc a l’enemic creant confusió, ansietat i dubtes.

Dit això, és obvi que hem de pregar pels nostres germans al Pròxim Orient i per la pau al món! És per aquest motiu que, des de fa més de 38 anys, Maria ens està demanant que preguem i dejunem per evitar guerres.

6. La nostra propera transmissió en Directe del missatge del dia 2 de cada mes serà el 3 de febrer a les 9 pm (en francès). El Directe de gener el podeu veure aquí:

Medjugorje : Direct du 3 ! le vendredi 3 janvier à 21h00. Message du 2

7. No us perdeu els nostres films curts! 

– El vídeo de 9 min. sobre el tema del perdó: “Perdona i sigues lliure!”

-Vídeo de 6 min sobre “El Miracle del Nen Jesús”

– Vídeo de 5 min sobre: “Una manera practica d’ajudar el teu sacerdot!”

– Prega la Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la Germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

8. Heu pensat en un sant que us faci de company aquest any? No deixeu a l’atur el sant que us ha escollit!! (Vegeu PS 1)

Estimada Gospa, ens dius una vegada i una altra: “No tingueu por!” De fet, “l’amor desterra la por”. Però avui, vivint en aquest món que no té pau, ja saps com costa deixar de tenir por. Tu que n’has vist de tots colors, explica’ns el teu secret! Ajuda’ns a abandonar-nos a Déu amb la teva confiança i a viure la seva Paraula amb humilitat i fidelitat. Perquè aleshores Ell ens proveirà de la resta.

Germana Emmanuel +

Comunitat  de les Benaurances

 

PS 1. Com cada any, us oferim el llistat dels sants perquè pugueu tenir un sant protector. (Retalla i plega els diferents noms i posa’ls en una cistella perquè cada persona en tregui un i descobreixi quin sant l’ha triat per ser el seu company especial per a l’any). Sor Faustina també seguia aquesta tradició en la seva Comunitat. (Diari § 359). Trobareu la llista en l’enllaç següent: https://sremmanuel.org/pearls/choose-a-saint-for-2019/

Utilitzeu-la en les trobades de família o amb amics.

 

 

 

 

 

 

 

 

PS2. T’agrada Sant Josep? Dono les gràcies a tots els qui m’heu enviat els vostres testimonis sobre les gràcies rebudes de Sant Josep, pel llibre que estic preparant. Ajudeu-me, seguiu-me’n enviant. Escriviu a : gospa.fr@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

PS3. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Llibres publicats en castellà:

Medjugorje, el triunfo del corazón
El Niño escondido de Medjugorje
La Paz tendrá la última palabra
Escandalosa Misericordia
El poder desconocido del ayuno
El sorprendente secreto del Purgatorio
Mariam de Belén
Contemplación de los misterios del Rosario
Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón)
Familia no te dejes destruir

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS4.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:

https://sremmanuel.org/shop/

PS5. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS6. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:

https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS7. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS8. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS9. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ