15 de març de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de març 2020, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu blava en companyia d’un grup reduït de persones. Després va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills: el vostre amor pur i sincer atreu el meu cor matern. La vostra fe i la vostra confiança en el Pare Celestial són roses perfumades que m’oferiu, el rams de roses més bonics, fets amb les vostres pregàries, les vostres obres de misericòrdia i d’amor.
Apòstols del meu amor, vosaltres que us esforceu per seguir sincerament el meu Fill amb un cor pur, vosaltres que l’estimeu sincerament, heu d’ajudar i ser un exemple per aquells que encara no han conegut l’amor del meu Fill. Però, fills meus, no només amb paraules sinó també amb fets i sentiments purs que glorifiquen el Pare Celestial.
Apòstols del meu amor, és temps de vetllar i espero de vosaltres amor sense jutjar ningú, perquè el Pare Celestial jutjarà a cadascú. Us demano que estimeu i que transmeteu la veritat, perquè la veritat és antiga, no és nova sinó que és eterna. És la veritat! La veritat dóna testimoni de l’eternitat de Déu. Porteu la llum del meu Fill i disperseu la foscor que us vol tenir cada vegada més atrapats. No tingueu por: per la gràcia i l’amor del meu Fill estic amb vosaltres. Us en dono gràcies.“

 

 

 

 

 

 

 

 

Com en tots els llocs vinculats a Medjugorje, a petició de les autoritats, renunciem a publicar les imatges de l’aparició del 2 del mes amb la Mirjana. L’obediència sempre és beneïda!

2. La pota de l’ovella. Un dia, a Medjugorje, un pelegrí croata caminava per la vora d’un camp on hi pasturava un ramat d’ovelles. Us podeu imaginar la seva sorpresa quan de cop i volta va veure que el pastor maltractava greument una de les seves ovelles i li trencava una pota! El pobre animal belava tan fort que trencava el cor. Enfadat davant de tanta crueltat, el pelegrí va córrer cap al pastor i li va cridar enfadat: “Què fas? Estàs boig? Quina crueltat!” No obstant, amb veu serena, el pastor li explica: “Estigues tranquil! Estic fent la meva feina de pastor. Aquesta ovella sempre s’allunya del ramat, és molt salvatge i això és molt perillós per ella perquè sovint es perd. Un dia es perdrà del tot i es morirà al mig de les roques i les espines. Li he trencat la pota perquè no pugui caminar durant un temps. Ho he fet expressament. Ara la portaré sobre les meves espatlles i així es familiaritzarà amb mi i amb la meva veu. Quan s’haurà curat, ja no em deixarà més.” El pelegrí es va penedir d’haver estat agressiu envers el pastor, ja que va comprendre que el seu objectiu era salvar la vida d’aquella ovella, fins i tot a costa de trencar-li la pota.

 

 

“Jo sóc el bon pastor”, ens diu Jesús: “Qui em segueix no caminarà a les tenebres, sinó que tindrà la llum de la vida.” El missatge és clar: és millor patir el dolor temporal d’una cama trencada que allunyar-se del Pastor i perdre la vida per sempre! I si el coronavirus és una oportunitat per qüestionar-nos la nostra manera de pensar i viure? no ho podríem veure com un mal menor, ja que la tragèdia més gran és que la humanitat segueix apartant-se del nostre Pastor Diví que és l’únic que té paraules de vida eterna? Només Ell va donar la seva vida per les ovelles, va pagar el rescat de la nostra salvació, i a quin preu! Per les Seves ferides, estem guarits. Ja no volem buscar la felicitat allà on es perd.

Sí, sota el martell que colpeja i lesiona, sempre hi ha la mà del Pastor que guareix!

El cafè de Joan Pau II Després de la seva estada a la Clínica Gemelli de Roma, amb prou feines s’havia recuperat de l’atemptat que gairebé li va costar la vida el 1981, el papa Joan Pau II va voler convidar alguns dels seus amics més propers a dinar. Van ser un bon grapat de bisbes, inclòs el bisbe Paul Hnilica (eslovac) que és qui em va explicar la història. La conversa anava bé fins que van començar a parlar de l’atemptat. Un dels bisbes va fer aquesta pregunta: “Qui hi havia darrere d’aquest atemptat?” I tothom va començar a expressar la seva opinió, que anava des del KGB fins a la CIA, etc. … El Papa anava bevent el seu cafè tranquil·lament mentre escoltava aquestes anàlisis diverses. Després d’haver esmentat totes les causes possibles, tots esperaven amb curiositat la resposta del Sant Pare. Joan Pau II va dir: “És Satanàs!” Consternats, els bisbes es van quedar en silenci i el papa va afegir: “Però no oblideu que fins i tot Satanàs és un instrument a les mans de Déu!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Qui ha iniciat el coronavirus? Satanàs! Qui ha tancat les esglésies als fidels? Ell! Qui vol que desaparegui l’Eucaristia i la Presència real de Crist entre nosaltres? És ell! Qui intenta sembrar el pànic general entre la gent? Satanàs! Qui vol esborrar la humanitat de la capa de la terra? L’homicidi de Satanàs és qui “rugint com un lleó, ronda cercant qui engolir” (1 Pere 5: 8)! Qui vol convèncer l’home que és abandonat per Déu? Satanàs, sempre gelós de l’home! Qui ens ha promès una civilització sense Déu, on el benestar terrenal seria la felicitat definitiva? Ell de nou, el príncep de la mentida! I podria seguir amb molts més exemples. Però, avui més que mai, el missatge és clar: darrere d’aquests processos i agonies infames que han de suportar els fills de Déu, Déu té el seu pla! Només Ell pot treure bé del mal, i ja ho està fent.

Benvolguts germans i germanes, aquesta tragèdia que afecta tot el món no és la darrera paraula, sinó que és passatgera! Tanmateix ens correspon a nosaltres estar atents amb la pregària i fer que aquesta tragèdia s’escurci. Tenim les instruccions d’us més simples i impressionants, ensenyades per la Mare de Déu amb tanta paciència durant gairebé 39 anys a Medjugorje. Aquí hi trobem totes les respostes per a la nostra situació actual. Us n’heu adonat? D’on ve el mal? Com l’hem de combatre i com l’hem de vèncer? Com hem de convertir el nostre camí de la creu en un camí d’alegria? Sabem que unint els nostres patiments als de Jesús en la seva Passió, aquests patiments es converteixen en la causa de grans benediccions, ànimes perdudes se salven. Aleshores es converteixen en patiments co-redemptors, com els patiments de Maria, ja que Ella és la co-redemptora per excel·lència. La pilota és a la nostra teulada, el que passi dependrà, en gran part, de nosaltres.

4. Iniciatives precioses sorgeixen per tot. Veiem sacerdots que beneeixen la seva ciutat amb el Santíssim Sagrament des d’un helicòpter; d’altres enfilats en una camioneta recorren els carrers i beneeixen els vianants, que s’aturen per adorar Jesús; d’altres que resen des de les teulades amb un altaveu … Un d’ells recorria els carrers de la seva ciutat amb el Santíssim com es fa en la festa de Corpus Christi …Vegeu-ho:

 

A les llars, moltes famílies han creat un petit altar davant el qual la família es reuneix per resar, amb gran fervor, el rosari, salms, cantar himnes … S’estan organitzant moltes misses en streaming que permeten als fidels unir-se de cor a aquests moments privilegiats on poden trobar confort i esperança; Per no parlar dels actes de gran beneficència per part dels membres del cos mèdic. Molts treballen incansablement, de vegades fins a l’esgotament, per cuidar els malalts i els moribunds.
En absència de la missa, podem fer cada dia una o varies comunions espirituals” (Veure PS1)

5. Els secrets? Em pregunten si aquesta prova forma part dels secrets que Maria ha confiat als vidents. No, aquesta prova no forma part d’un dels secrets. I, ni de bon tros és l’inici de la fi del món! De vegades la Mare Santíssima ens parla de les properes generacions… Però no està prohibit agafar-se aquesta gran prova com una advertència. Quan arribi el moment, quan Maria digui que ha arribat l’hora, cadascun dels vidents haurà d’escollir un sacerdot (no serà Maria qui el triarà). Aquest sacerdot haurà de dejunar durant 7 dies a pa i aigua, amb el vident, abans de saber el secret (o diversos secrets). Després l’haurà d’anunciar al món, i tres dies després es realitzarà el contingut d’aquest secret. Aquests secrets només són coneguts pels vidents. “Estimats fills, no parleu dels secrets”, ens diu Maria, “però pregueu per aquests secrets. No espereu el senyal (al Podbrdo) per convertiu-vos”. “He vingut a clamar al món a la conversió per última vegada!”

6. Enfortiu el vostre sistema immunològic. Alguns consells bàsics: preneu vitamina C: les taronges naturals i les llimones en porten molta, i també el pomelo, el kiwi, la guayaba, la magrana, la papaia, la pinya, el mango, el pebrot, el julivert, etc. (Gerani africà). Sobretot, tingueu l’ànima tranquil·la perquè l’ansietat debilita la immunitat natural. (Veure PS3)

7. Quan Sant Josep intervé amb força … En aquests temps convulsos, preguem junts a aquest gran amic de la humanitat fins a la seva solemnitat el 19 de març, i demanem-li que manifesti el poder de la seva intercessió i que ens doni un signe de la seva bondat!

5. La nostra propera transmissió en Directe del missatge del dia 2 de cada mes serà el 3 d’abril a les 9 p.m. (en francès). El del Directe de març el podeu veure aquí:

6. No us perdeu els nostres films curts! 

– El vídeo de 9 min. sobre el tema del perdó: “Perdona i sigues lliure!”

-Vídeo de 6 min sobre “El Miracle del Nen Jesús”

– Vídeo de 5 min sobre “Una manera practica d’ajudar al teu sacerdot!”

– Prega la Coroneta de la Divina Misericòrdia amb la Germana Emmanuel Maillard a Medjugorje
www.youtube.com/watch?v=FZa5DL05T-I

– Mira el vídeo de 5 min. sobre la gelosia:

 

Estimada Gospa, com podem oblidar el que ens vas dir a Medjugorje: “Benvolguts fills, acarono les vostres ànimes”; ho necessitem tant. “Us tinc a tots en la meva abraçada maternal”; “Vull reunir-vos tots, fills meus, sota el meu mantell matern perquè estigueu protegits dels atacs satànics.” Sí, ets la millor de totes les mares! No estarem mai prou agraïts a Jesús per haver-te’ns donat.

Germana Emmanuel + (Ctat de les Benaurances)

 

PS 1. Per a la comunió espiritual, un exemple de pregària espontània:

“Senyor Jesús, ja veus que no puc anar a missa ni rebre’t a l’Eucaristia com desitjo tan ardentment. Però sé que cap obstacle extern no t’atura quan els teus fills et clamen de tot cor.

Jesús, t’ho suplico, vine al meu cor! Vull fer una comunió espiritual i rebre’t dins meu perquè la teva presència divina ompli tot el meu ésser i el santifiqui, especialment en aquests temps de prova que el món travessa. Vine a unir-te a mi i transforma’m et Tu! El teu desig és entrar a l’ànima humana per unir-t’hi i comunicar-li les teves gràcies. Escolta la meva crida i digna’t a perdonar les meves faltes, perquè he pecat contra tu. Que la teva misericòrdia triomfi en mi, Jesús, perquè tu veus la puresa de la meva intenció: desitjo estimar-te per sobre de tot. Vull glorificar el teu nom i fer que la meva vida sigui una joia per a tu, tal com tu, Jesús, ets la meva joia!”.

Maranatha, vine Senyor Jesús!

(Es pot oferir aquesta comunió espiritual per una intenció particular, per l’Església, pel Sant Pare, els preveres, la fi de la pandèmia, els malats, els moribunds, les ànimes del Purgatori, els no creients, etc.)

 “Ànima de Crist, santifiqueu-me. Cos de Crist, salveu-me. Sang de Crist, embriagueu-me. Aigua del costat de Crist, renteu-me. Passió de Crist, conforteu-me. O bon Jesús, oïu-me! Dins les vostres ferides, amagueu-me. No permeteu que em separi de Vós. De l’enemic maligne, defenseu-me. A l’hora de la mort, crideu-me. I feu-me anar a Vós perquè amb els vostres sants us lloï pels segles dels segles. Amén. (Sant Ignasi de Loiola).

PS2. La majoria d’aquests productes estan disponibles en línia.

Us recomanem aquesta recepta de vi de julivert (de St. Hildegard). Ajuda a netejar les toxines del nostre cos creades a causa d’un virus. Aquestes toxines de vegades són inclús pitjors que el virus en si, perquè ataquen i debiliten el cor i la nostra circulació sanguínia.
-1 litre de vi negre (millor si és ecològic)
-10 tiges fines de julivert. Ho deixem bullir 5 minuts.
-A continuació, afegim 150 ml de mel, processats seguint els consells de St Hildegard (bullim la mel, això crea una escuma blanca que hem d’eliminar i després conservem la mel normal), i tornem a bullir 5 minuts més. Colem amb un tamís i guardem aquest vi.
-La prendrem dues o tres vegades al dia durant 10 a 15 dies, quan sospitem que hem tingut la grip. La prendrem tèbia, 2 o 3 cullerades cada vegada.
Per als nens, n’hi ha prou amb una cullerada i podem tornar-la a bullir perquè s’evapori tot l’alcohol.

PS3. La Mirjana rebrà la seva aparició anual el 18 de març a les 14 hores. Es farà en privat per prudència. Tanmateix, hi serem a prop i us encomanarem, a vosaltres i les vostres peticions, a la Mare de Déu. Si us plau, uniu-vos espiritualment en la pregària! La benedicció maternal de Maria arribarà de ben segur.

PS4. El Festival de la Joventut de Medjugorje se celebrarà de l’1 al 6 d’agost, com és habitual.

PS5. Estimeu Sant Josep! Agraeixo a tots els qui m’heu enviat el vostre testimoni sobre les gràcies rebudes de Sant Josep pel llibre que estic preparant. Ajudeu-me, seguiu enviant-me més testimonis! Escriviu a gospa.fr@gmail.com

Un petit regal per homenatjar el nostre estimat Sant Josep: https://www.youtube.com/watch?v=a1aNo8nymi8&feature=youtu.be

PS6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant en el link: http://www.centremedjugorje.org/

PS11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS11. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ