13 de setembre de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria! 5ª aparició de La Mare de Déu a Fàtima el 1917

1. El 25 d’agost de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:
Estimats fills! Aquest és un temps de gràcia. Estic amb vosaltres i novament us dic: torneu a Déu i a la pregària fins que la pregària es converteixi en alegria per a vosaltres. Fills meus, no tindreu ni futur ni pau fins que en la vostra vida no inicieu una conversió personal i un canvi cap al bé. El mal cessarà i la pau començarà a regnar en els vostres cors i en el món. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu Fill Jesús per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Els cims més alts de la verdadera fortalesa. Fa uns dies vam acollir aquí a casa un sacerdot amic de molts anys, que té un ministeri meravellós: obrir capelles d’adoració perpètua a les parròquies que ho sol·licitin. El pare Justo Lofeudo és un sacerdot “itinerant” de la diòcesi de Toló (França), que viatja d’un país a l’altre i d’una ciutat a l’altra per donar resposta al seu desig fervent d’assegurar que el Salvador sigui present a l’Eucaristia entre el seu poble, que sigui estimat i adorat dia i nit per aquells que desitgen vetllar amb Ell, intercedint pel món (PS1). La veritable fortalesa, per descomptat, és la fortalesa de l’amor: l’amor de Crist viu!

Des del principi de les aparicions, la Mare de Déu va manifestar el seu desig que hi hagués una capella d’adoració perpètua a totes les parròquies. Encara som molt lluny, però no perdem l’esperança! Els que s’han compromès com adoradors es feliciten per la decisió presa, donades les gràcies que brollen tant en la seva vida com en dels seus éssers estimats. Qui millor que el Creador del món per beneir els seus fills i vessar sobre d’ells quantioses gràcies a la mesura de la seva set?

El pare Justo té multitud d’exemples concrets, ja que ha vist amb els seus propis ulls la inesperada transformació de tantes persones que s’han convertit en “adoradors”, de vegades sense ni tan sols conèixer Crist. Ha vist Jesús treballar en el buit interior que afligeix ​​a tanta gent avui dia, i no cal dir en la terrible malaltia de la desesperació.

Un de tants fets que explica: “Una dona volia acabar amb la seva vida perquè es veia a si mateixa com un fracàs complet. A les 4 de la matinada d’una nit d’hivern, surt de casa, decidida a llançar-se al riu des d’un pont. Però amb la foscor, pren el camí equivocat i gira a la dreta en comptes de l’esquerra. De sobte veu un llum que l’atrau. Només veu un llum petit i no sap que és una capella. Alguna cosa la fa apropar-se i, en arribar a la porta, descobreix que està oberta. Hi entra … i de sobte es troba davant del Senyor! S’esfondra, cau a terra de genolls i comença a plorar. En el seu cor ho entén tot: Aquell que l’ha cridat, Aquell que és davant d’ella és la Resurrecció i la Vida. Res més lluny de suïcidar-se, torna a trobar l’esperança perquè ja no està sola. Això va passar el 2008 a Prato, Itàlia, on hi ha dues capelles d’Adoració perpetua”.

 

 

 

 

 

 

 

Per què aquesta força de transformació del cor és tan evident en la vida dels “adoradors”? Per què s’obtenen tantes gràcies i tants beneficis per a ells mateixos i per als altres? Algú que entra a una capella d’Adoració no hi veu res d’especial, res que atregui els sentits. La gent està asseguda, agenollada, immòbil, en silenci profund. L’única particularitat és que tots fixen la seva mirada en una custòdia disposada sobre l’altar o a un tabernacle obert, i Jesús hi és, molt humilment, sota la forma de Pa Eucarístic. Però tota la seva persona divina, tot el seu poder, el seu immens amor es concentren en aquella hòstia viva. I així, aquest lloc tan senzill es transforma per al món sencer en un lloc privilegiat de curació, d’alliberament, d’efusió de l’Esperit Sant, de pau, de conversió, de reconciliació, sense oblidar la reparació tan apreciada pel Senyor!

El meu testimoni preferit és el de Trieste, una història que es va fer famosa a tot Itàlia. Aquesta ciutat tenia el percentatge de suïcidis més alt d’Itàlia i fins i tot d’Europa. El 2005, el pare Justo va inaugurar al cor de la ciutat la primera capella d’Adoració Perpètua. Segons les xifres oficials publicades als diaris locals, en tan sols un any la quantitat de suïcidis es va reduir de manera dràstica a menys de la meitat! Sí, aquestes capelles són oasis de pau enmig d’aquest món convuls i agitat.

3. Una simple mirada … Quan un adorador té la mirada posada en Jesús, que sàpiga que els raigs de vida i d’amor que emanen d’aquesta hòstia toquen el seu cor. Però no s’aturen allà! S’expandeixen més enllà d’aquest cor fins a arribar als fills d’aquesta ciutat i de tot el món. Sempre actiu, Jesús està en estat de contínua creació i recreació.

D’aquí el fenomen tan conegut i sempre tan actual: obriu una capella d’Adoració Perpètua en una ciutat, i en pocs anys el bé guanyarà terreny sobre el mal, que de mica en mica es fondrà com la neu al sol: disminució sensible de divorcis i tota mena de divisions, d’avortaments, de droga, de robatoris, de suïcidis, de crims, de satanisme, de pràctiques ocultes, de violacions i altres agressions sexuals … Allà on el Maligne dividia, on l’homicidi regnava, Déu reuneix als seus fills i els vivifica.

A Medjugorje, la  Mare de Déu Santíssima dóna LA clau de l’autèntic ecumenisme recordant que Crist és el nucli central de la nostra unitat: “Estimats fills, avui també us convido a enamorar-vos del Santíssim Sagrament de l’altar. Adoreu-lo fillets en les vostres parròquies i així estareu units amb el món sencer … “(25-09-95)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenció! No es tracta d’anar-hi per “sentir alguna cosa”. Per descomptat, Jesús de vegades ens permet sentir la seva presència, però no sentir-ho no vol dir que no passi res. Si anem a una Hora Santa amb el desig sincer de passar temps amb Jesús, de fer-li companyia (en realitat, ell és qui ens fa companyia!), fins i tot si hi acabem entrant per casualitat, sortim canviats i enriquits amb una nova pau. En molts casos, se’ns dóna llum a les decisions que hem de prendre. Tot i així, amb Déu no hi ha res màgic ni automàtic. Com passa en qualsevol relació veritablement amorosa, cada intercanvi és nou i creatiu, es tracta de dues ànimes que s’uneixen misteriosament, amb moments de dolçor i moments de lluita. “Vetlleu i pregueu”, va dir Jesús als seus deixebles, “per no caure en la temptació … (Mateu 26:41). Caldrien moltes pàgines per explicar-vos aquí tots els beneficis d’una hora Santa per a aquells que s’hi comprometen, i també el seu poder curatiu per al món.

Santa Faustina explica: “Avui hi adoració noctura. No hi he pogut assistir a causa de la feblesa de la meva salut, però abans d’adormir-me m’he unit a les germanes de l’Adoració. Quan m’he summergit en la pregària, m’he trobat transportada en esperit a la capella i he vist a Nostre Senyor exposat a la custodia. En comptes de la custodia he vist la cara gloriosa del Senyor, i Jesús m’ha dit: “El que tu veus realment, aquestes ànimes ho veuen a través de la fe. Oh, que plaent que m’és la seva immensa fe. Tot i que aparentment no hi ha rastre de vida en mi, en realitat cada hòstia conté tota la meva vida sencera; però l’ànima ha de tenir la fe, perquè jo hi pugui obrar”. (Diari, § 1419 i 1420)

Fe i confiança … dues claus fonamentals per moure el cor de Déu cap als seus fills i desencadenar el seu poder d’amor a les seves vides.

4. Les multiplicacions continuen! Una preocupació que pertorba la pau de molta gent avui dia és la por a l’escasetat o a la fam. La crisi econòmica causada pel coronavirus ha agreujat la pobresa dels pobres i ha tornat pobres a moltes persones riques. Res més lluny per part meva de fer una anàlisi de la situació actual. Simplement vull recordar a tothom que el braç del Senyor no s’ha escurçat i que la por no hauria de tenir cap lloc al nostre cor de creients. Dos petits flashos, entre molts altres, del Qui va multiplicar els pans i els peixos …

A la primavera del 2002, la meva germana Florence s’havia de cuidar de la nostra casa de Medjugorje mentre jo era fora en una llarga missió. Abans de marxar, li ensenyo una trentena de cassets que tenia guardats en una vitrina i li dic: “Si hi ha peregrins que vulguin algun casset, els hi pots oferir aquests”. Marxo a la meva missió i quan torno trobo exactament les mateixes cintes a la vitrina. “No ha vingut ningú a buscar cap cinta?”, vaig dir, “Quina llàstima!” “Sí, em diu ella, “n’han vingut molts i n’he venut gairebé cada dia. També n’he regalat molts”. Somric en silenci, ja que després de tants anys de consagració començo a conèixer Aquell qui és el meu Espòs diví … Ella afageix: “Cada vegada que n’anava a buscar, hi trobava les mateixes cintes!” Sense comentaris!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I encara una altra! Durant el mateix període, la seva filla havia llogat una habitació al poble per fer un recés de dejuni i de pregària amb una amiga durant 9 dies. Havien comprat un pa pel primer dia i al vespre encara en quedava una mica. Però l’endemà no van haver de comprar un altre pa. Per gran sorpresa seva, van trobar el pa del dia anterior sencer, intacte, com si acabés de sortir de cal forner. En resum, durant tot el seu recés no van haver de comprar mai pa. Va reaparèixer cada dia. Dit això, elles no eren tan pobres com per no poder comprar el pa de cada dia. Llavors vaig preguntar al Senyor: “Per què ho fas això?” I Jesús em va fer entendre que simplement volia preparar-nos per als moments difícils del futur, si es produïssin mancances importants, ja que Ell és tan viu avui com fa dos mil anys. Ens recorda les seves pròpies paraules, convidant-nos a demanar-li amb fe per rebre en abundància i, sobretot, poder compartir.

Però això no és tot! De vegades, Jesús també multiplica la gasolina als cotxes o els diners a la butxaca … A l’Evangeli veiem que era molt despreocupat respecte als béns terrenals. Quan no tenia prou diners per pagar l’impost per a Ell i Pere, no va fer grans càlculs perquè, treballant amb totes les seves forces pel Regne de Déu, sabia que el seu Pare no deixaria de satisfer les seves necessitats. La seva confiança en el Pare i la seva bondat activa el van inspirar a trobar la moneda necessària en un peix (Mateu 17:27). Hi ha una raó per la qual s’explica aquesta història, perquè confirma les paraules de Jesús: “Vosaltres, busqueu primer el Regne de Déu i fer el que ell vol, i tot això us ho donarà de més a més.” (Mateu 6:33). Això no només passa a Medjugorje, sinó a la vida de molts creients. Jesús somia donar més i més, de tant que ens estima! Per què doncs subestimar la seva bondat, per què comportar-nos com orfes i caure en l’esclavitud de la por? Creure significa adherir-se en hebreu, i adherir-se significa estar unit a Aquell al qual un s’adhereix. La fe en Déu és exigent, però és font de tanta alegria. Cal que la demanem.

Déu no només proveeix les nostres necessitats amb signes humanament inexplicables, sinó més aviat mitjançant esdeveniments simples on es pot discernir la seva mà com a Pare amorós i misericordiós … Si visquéssim amb la fe dels nostres pares, moguts per l’Esperit Sant, com l’Església dels primers temps! No tenien res, però ho tenien tot!

5. La Vicka va celebrar el seu 56è aniversari el 3 de setembre i en aquesta ocasió la Mare de Déu Santíssima va resar amb ella i la va besar, com fa cada any. La Vicka em va dir que els petons de la Gospa són “com els de tothom” i la va imitar. Fa com fan totes les mares croates, un simple petó a cada galta. Però per a la Vicka, l’alegria que rep és tan extraordinària que un mes abans del seu aniversari ja comença el compte enrere. Tots experimentarem aquesta alegria al Cel … Siguem pacients! No us perdeu les fotos de la Vicka al vídeo de YouTube: https://youtu.be/8ZN-HNthSdI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, no sabem què ens depara el futur!. Però estem en pau, perquè el nostre únic futur veritable és el teu Fill Jesús, l’únic refugi veritable és el seu Cor, unit al teu Cor Immaculat. I esteu preparant junts la victòria sobre el mal.

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1. El web del pare Justo https://goo.gl/ZJrJWE us ofereix tresors en llibres, vídeos, DVD, comentaris de l’evangeli diari. La majoria estan en espanyol i italià, però també en anglès.

PS 2. Feu amics al cel! Pregueu als sants abans de la seva festa!
El 23 de setembre, festa del Pare Pio (novena del 15 al 23 de setembre)
El 29 de setembre, festa dels 3 arcàngels, Sants Miquel, Rafael i Gabriel, (novena del 21 al 29 de setembre)
L’1 d’octubre, Santa Teresa del Nen Jesús (novena del 22 de setembre a l’1 d’octubre)
El 5 d’octubre, Santa Faustina Kowalska (novena del 27 de setembre al 5 d’octubre)
El 15 d’octubre, Santa Teresa d’Àvila (novena del 7 al 15 d’octubre)
El 16 d’octubre, Santa Margarida Marie Alacoque, de Paray le Monial, (novena del 8 al 16 d’octubre)
22 d’octubre, Sant Joan Pau II, (novena del 14 al 22 d’octubre) etc.

PS 3. L’1 de setembre, el programa del vespre parroquial es va traslladar al seu horari d’hivern: Rosari a les 5 de la tarda, missa internacional a les 6 de la tarda, pregària curativa i 3r rosari a les 7 de la tarda. Dimarts, dijous i dissabtes, adoració del Santíssim immediatament després de la missa, a les 7 de la tarda, i divendres al vespre, veneració de la Santa Creu a les 7 de la tarda. http://www.centromedjugorje.org/

PS 4. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.
Els nostres llibres disponibles  al nostre lloc web:

Medjugorje, el triunfo del corazón,
El Niño escondido de Medjugorje,
La Paz tendrá la última palabra,
Escandalosa Misericordia,
El poder desconocido del ayuno,
El sorprendente secreto del Purgatorio,
Mariam de Belén,
Contemplación de los misterios del Rosario,
Fátima explicada a los Niños (o en España Niños, ayudad al triunfo de mi corazón)
Familia no te dejes destruir,
Difundan mis mensajes, una recopilación de los mensajes de la Reina de la Paz, prologado por Sor Emmanuel.

PS 5.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 6.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).www.IMedj.net

PS 7. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 8. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

www.facebook.com/pg/SuorEmmanueldiMedjugorje/

PS 9. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 10. Vejeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS11. La Mare de Déu espera tenir notícies vostres! Doneu alegria al seu cor, escriviu-li el vostre agraïment i les vostres necessitats a “Queen of Peace”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta es lliurarà a un vident i Maria us respondrà en oració.