Missatge extraordinari del 18 de març de 2020 a la Mirjana

“Estimats fills, el meu Fill, com a Déu, sempre ha mirat més enllà del temps. Jo, la seva mare, a través d’Ell veig en el temps. Veig coses boniques i coses tristes. Però veig que encara hi ha amor i que cal fer conèixer aquest amor.

Fills meus, no podeu ser feliços si no us estimeu els uns als altres, si no teniu amor en cada situació i en cada moment de la vostra vida. Jo, com a mare, vinc a vosaltres per amor, per ajudar-vos a conèixer l’amor veritable i a conèixer el meu Fill. Per això us demano que renoveu contínuament la vostra set d’amor, de fe i d’esperança. L’única font de la qual podeu beure és la de la confiança en Déu, el meu Fill.

Fills meus, en els moments d’inquietud i de renúncia, només cal que cerqueu la cara del meu Fill. N’hi ha prou que visqueu les seves paraules i que no tingueu por. Pregueu i estimeu amb sentiments sincers, amb bones obres, i ajudeu per tal que el món pugui canviar i que el meu cor triomfi. Com el meu Fill, jo també us dic que us estimeu els uns als altres, perquè sense amor no hi ha salvació. Gràcies, fills meus”.

La Mare de Déu li va dir a la Mirjana que no tindrà més l’aparició del dia 2 de cada mes. Per tant en endavant, només la veurà el 18 de març.