15 de febrer de 2011. Estimats fills de Medjugorje, siguin lloats Jesús i Maria!

1 – El 2 de febrer, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Verge a Itàlia. En acabar, ens va transmetre el següent missatge:

Estimats fills, us reuniu al meu voltant per trobar el camí. Cerqueu i cerqueu la veritat, però oblideu el més important: pregar correctament. Els vostres llavis pronuncien moltes paraules, però l’esperit no sent res. Camineu a les tenebres tot imaginant un Déu fet a la vostra mida i no el sabeu copsar realment ple d’amor. Estimats fills, la veritable pregària prové de dintre el vostre cor, del vostre sofriment, de la vostra alegria, del saber demanar perdó pels vostres pecats. Aquest és el camí que us porta a conèixer el Déu veritable i també a vosaltres mateixos, perquè fóreu creats a la seva imatge. La pregària us ajudarà a complir el meu desig, i també, la meva missió aquí amb vosaltres: la unitat en la família de Déu. Gràcies.

La Santíssima Verge va beneir totes les persones que érem presents, ens ho va agrair i ens va convidar a pregar pels sacerdots.

2 – A Egipte, els missatges de la Gospa se segueixen difonent. Arran dels últims esdeveniments els nostres amics preguen i romanen en pau. Es posen en mans de Qui tot ho pot i Qui prepara coses boniques. La responsable de Children of Medjugorje del Caire en va comentar que pregava així: “Jesús no t’oblidis que Egipte et protegí quan eres petit, protegeix-lo tu ara!”

Acompanyem-los amb la nostra pregària fervent i que aquest “protegeix-lo (a Egipte)” es pugui estendre per tot l’Orient Mitjà!

3 – El 6 de febrer vam celebrar el 30è aniversari del naixement al Cel de Marthe Robin. Arran d’aquest fet i en connexió amb el missatge del 2 de febrer referent a la pregària, tot seguit us comparteixo un preciós extracte dels escrits de Marthe del 29 de febrer de 1930:

“Preguem, amb una ininterrompuda pregària del cor i només de tant en tant amb els llavis. El propi Jesús ens ha ensenyat la fórmula: el Pater, així de breu i complet.

No recitem la nostra pregària, preguem-la. És l’ànima la que ha de dirigir els nostres moviments. Ella és la que ha de doblegar els nostres genis, vinclar el nostre cos; l’ànima ha d’unir les nostres mans, aclucar els ulls, capbussar la nostra mirada cap el cel. Efectivament, quan l’ànima s’eleva cap a Déu, arrossega amb ella tot l’ésser.

La pregària és la nostra tasca més important i “necessària”! Així doncs, preguem, a fi que totes les nostres pregàries, els nostres càntics siguin expel·lits del nostre cor com sagetes enceses d’amor. Oferim els nostres patiments i sacrificis, la nostra feina, les nostres mortificacions, fem penitència per un missioner, pels capellans; ajudem els nostres sacerdots en la seva vida d’apòstols! Estimem pels qui lluiten. La comunió dels sants és justament aquest ajut mutu i fratern. (Veure PS 3)

4 – El missatge del dia 25 de gener fou rebut amb entusiasme pels amics de Medjugorje! Es poden comptar amb els dits d’una ma les vegades que la Gospa ens felicita per haver obert el nostre cor a la seva crida i a l’amor de Déu! Com a Mare, dóna un missatge per tots els seus fills, però uns l’escolten i d’altres no. Ella pateix pels que no l’escolten i fa tot el que pot per recordar-los-ho. Però també cal un missatge per encoratjar els que la Mare de Déu defineix tan bé com “la multitud dels que han dit sí”. Tan de bo que cadascun de nosaltres formi part d’aquesta multitud beneïda que persevera en el SÍ, de la mateixa manera que ella perseverà en el SÍ donat a Natzaret!

Un testimoni personal: Quan el Senyor Jesús em va cridar a consagrar-me a Ell completament l’abril de 1976, estava fent una Hora Santa davant el Santíssim Sagrament. Ho recordo talment com si fos ahir. Moltes coses em van impactar en aquella època tan especial, era una crida molt clara per a convertir-me en la seva esposa, i la meva resposta també havia de ser clara: un Sí o un No!)

Jesús em va deixar completament lliure: cap pressió, cap “xantatge sentimental”, ni la més mínima insistència! Podia respondre sí o no amb la mateixa facilitat. Jesús em parlava com un pobre i no com un ric que hauria intentat seduir-me amb promeses boniques. Jesús em manifestava un amor “tan sincer” que vaig comprendre que ningú en el món podria estimar-me com Ell ho feia.

En acabar només m’ho vaig rumiar un minut. M’hi vaig lliurar i li vaig dir de seguida que Sí. La meva vida va canviar radicalment. Quan rememoro aquell minut de silenci en el decurs del qual Jesús esperava la meva resposta i, sabent amb quina facilitat li hauria pogut dir que no, agraeixo haver optat pel sí. I si hagués dit que no? En aquell moment no tenia ni la més mínima idea de quin era el seu pla per a mi, només sabia una cosa: que passaria la meva vida amb Ell i per a Ell. Només això ja m’omplia de goig. Avui, després de tants anys, a mesura que el seu pla sobre mi es va revelant més dia a dia, m’adono que va ser sobretot Ell qui va dir Sí aquell dia, perquè va romandre més fidel del que és imaginable. El meu petit Sí, tan fràgil i sovint tan embrollat, l’agafa tal com és per transformar-lo, per equiparar-lo al seu i presentar-lo al Pare.

Quan veig el món avui dia amb tants conflictes, divorcis, l’agonia de les famílies desfetes…, com d’agraïda n’estic al Senyor pel sacrifici que aquell dia em va demanar, per haver-se conformat amb aquell petit so, fràgil però sincer, per haver-me dut a la seva barca… I, quina barca! A voltes les tempestes la sacsegen amb força, a voltes li entra aigua, però no s’enfonsarà mai, perquè Jesús no ens deixa mai.

Aquest relat no és més que poder compatir amb vosaltres una certesa: dir Sí a Déu és l’aventura més bonica que ningú pugui viure en aquesta terra. No ens en penedirem mai d’haver dit sí a Déu!

Estimada Gospa, gràcies per haver-nos donat a Jesús! Què seria de nosaltres sense Ell?

Ajuda’ns a perseverar en el Sí i en els petits detalls de la vida de cada dia!

Sor Emmanuel

(Traduït del castellà)

Nota Bene:¡Estimats fills! Avui també estic amb vosaltres: us miro i us beneeixo. No perdo l’esperança que aquest món canviï per a ser millor, i la pau regni en els cors dels homes. L’alegria regnarà en el món perquè us heu obert a la meva crida i a l’amor de Déu. L’Esperit Sant està canviant a molts que ja han sabut dir que Sí. Per això us vull dir: gràcies per haver respòs a la meva crida. (Missatge de 25 de gener de 2011)

PS 1 – Sor Emmanuel està preparant un llibre sobre la pregària del Rosari. Compartiu les gràcies particulars rebudes del Rosari! Gràcies per transmetre-les a Sor Emmanuel a la següent adreça electrònica: contact@edm.eu.com

PS 2 – Celebracions a Medjugorje en directe (en viu)! Podeu seguir-les des de casa vostra entrant al link de la parròquia: https://www.medjugorje.hr/es/multimedia/tv-web/

PS 3 – Futures missions: en el mes de març, Sor Emmanuel tindrà dues trobades importants a Bolonya i Milà. En els mesos de primavera (a Medjugorje), anirà a Àsia. Recolzem la seva missió amb les nostres pregàries. Ella les agraeix de tot cor!

PS 4 – Contactes per aconseguir el material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele_riverti@mensajerosdelareinadelapaz.org – Te (+ 54 11) ó (011) 4431-7847

Xile: foyertome@gmail.com – Te: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Te (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: www.fcpeace.com (anar a botiga – Medjugorje)

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Te (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Te (+51) 1448 1789

PS 5 Per rebre aquest butlletí per correu electrònic, vora el dia 15 de cada mes, podeu subscriure-us a les següents adreces:

castellà: boletinsoremmanuel@mensajerosdelareinadelapaz.org

francès: wmmedjugorje@childrenofmedjugorje.com

anglés i alemany: pray@childrenofmedjugorje.com

italià: info@vocepiu.it

croata: rsilic@yahoo.com

portuguès: medjugorjeport@yahoo.com

xinès: delai.teresa@gmail.com

El lloc https://ui.constantcontact.com/Datos%20de%20programa/Microsoft/Word/www.childrenofmedjugorje.com ofereix aquest butlletí en altres idiomes.

Existeix una altra alternativa per a Espanya: medjugorje_paz-subscribe@yahoogroups.com

Per accedir al Butlletí del mes i als Butlletins anteriors: www.mensajerosdelareinadelapaz.org aneu després a Children of Medjugorje: Butlletins en castellà.

Contestadors automàtics amb el missatge del dia 25

Espanya: (34) 91 345 54 041

Estats Units: (1) 305 362 7314 (en castellà i anglès)