13 de març de 2019 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 de març de 2019, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a al seu hostal, en presència d’un grup força nombrós de gent. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, us anomeno “apòstols del meu amor”, us mostro el meu Fill, que és la veritable pau i el veritable amor. Com a mare, per la gràcia de Déu, desitjo conduir-vos cap a Ell. Fills meus, per això us convido a reflexionar sobre vosaltres mateixos a partir del meu Fill, a mirar-lo a Ell amb el cor i a veure amb el cor on sou i cap a on va la vostra vida.
Fills meus, us convido a comprendre que és gràcies al meu Fill, al seu amor i al seu sacrifici, que viviu. Li demaneu que sigui misericordiós amb vosaltres, i jo us convido a vosaltres a ser misericordiosos. Li demaneu que sigui bo amb vosaltres i que us perdoni però, fills meus, fa tant de temps que us prego que perdoneu i estimeu totes les persones que trobeu! Quan comprengueu les meves paraules amb el cor, comprendreu i coneixereu l’amor veritable i podreu ser apòstols d’aquest amor, els meus apòstols, estimats fills meus. Us en dono gràcies” (La Mare de Déu estava trista).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch? v=t9bRDjbW25U

2- No us perdeu a Sant Josep! En plena novena, abans de la seva festa del 19 de març, seria bo rebre anticipadament les gràcies que ell somia regalar-nos en abundància!
Us comparteixo un fet que testimonia, entre tants altres, la bondat del nostre estimat Sant Josep:

En una parròquia d’Eslovàquia, en un hivern molt cru, un sacerdot no tenia llenya per escalfar-se. Havent experimentat freqüentment els favors de sant Josep en moments de penúria, li va pregar que el proveís de llenya. No obstant això, la llenya no arribava. Sabent que a sant Josep li agrada que el tractin amb humor, al sacerdot se li va ocórrer dir-li: “Sant Josep, veig que no em dónes el que t’he demanat. És cosa teva … però et recordo que la gran imatge teva que hi ha a l’església, davant la qual tants fidels vénen a resar-te, és de fusta massissa! “Sembla que sant Josep va captar aviat el missatge subliminal, perquè la llenya va arribar gairebé de seguida! Per què fer-se cremar viu quan podia trobar una solució millor! (Lletanies al PS 1)

Oració de Lleó XIII a Sant Josep: A tu, benaurat Sant Josep, acudim en la nostra tribulació; i després d’invocar l’auxili de la teva Santíssima Esposa, confiats també sol·licitem la teva protecció. Per l’afecte que et va unir a la Immaculada Mare de Déu, i per l’amor paternal amb què vas abraçar el Nen Jesús, et supliquem humilment que miris amb ulls de gràcia l’herència que Jesucrist va obtenir amb la seva sang, i amb el teu poder i auxili socorris les nostres necessitats.

Protegeix, Providentíssim Custodi de la Sagrada Família, la descendència escollida de Jesucrist; allunya de nosaltres tota màcula d’error i corrupció i assisteix-nos des del Cel. Alliberador nostre poderós, en aquesta lluita contra el poder de les tenebres, així com en altre temps vas deslliurar al Nen Jesús de l’imminent perill de la mort, defensa ara l’Església Santa de Déu dels paranys dels seus enemics i de tota adversitat, i protegeix-nos a cadascun de nosaltres amb la teva empara perpetua, perquè seguint el teu exemple i sostinguts pel teu auxili puguem viure santament, morir piadosament i aconseguir la felicitat eterna al Cel. Amén.

 

 

 

 

 

 

 

 

3- Els nens ens fan fondre d’amor!Una mare va compartir amb mi la seva alegria sobre el seu fill Carlo de 9 anys (que té un lleuger problema d’autisme): “He arribat a la conclusió que a casa vivim trossets de Cel. Aquest matí m’he aixecat amb un refredat d’aquells sonats i veig que en Carlo se m’acosta amb la Bíblia a les mans i em diu que està buscant la “poció màgica” per curar-me. Li he respòs: ‘En aquest llibre no hi trobaràs “conjurs”, sinó més aviat respostes i remeis a tots els mals’.
Llavors em diu: ‘Jesús m’ha dit que llegís fins a la primera carta als Tessalonicencs!’ Després, una mica desanimat, afegeix: ‘Però, com ho faré per llegir tots aquests llibres?’ Li dic: ‘Potser no cal que els llegeixis tots d’una tirada avui! Pots anar-ne llegint un trosset petit cada dia’. I em contesta, exultant d’alegria: ‘Síiii! De fet Jesús m’ha dit que llegís! Li he preguntat com havia sentit la veu de Jesús i em respon: ‘En el meu cor; quan li he preguntat si havia d’agafar la Bíblia perquè et curessis, m’ha dit: Certament!
El petit Carlo, quan va a missa, porta un quadern on hi escriu el que no acaba d’entendre de l’homilia. Quan acaba la celebració, se’n va a la sagristia per interrogar els sacerdots que ja el coneixen i amb molt de gust li responen les preguntes. Després diuen, picant l’ullet: ‘Almenys hi ha algú que escolta les nostres homilies!’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- Una aparició particular. El 18 de març, la Mare de Déu s’apareixerà a la Mirjana amb la finalitat de pregar per “aquells que encara no coneixen l’amor de Déu”. “Quan vosaltres pregueu pels no-creients, ens diu Maria, pregueu pel vostre futur i pel futur dels vostres fills. Perquè el mal entra al món per mitjà dels no-creients”. I la Mirjana afegeix:” Si veiéssiu les llàgrimes que baixen pel rostre de la Mare de Déu a causa dels no-creients, pregaríeu diàriament per ells. Cada vegada que pregueu per ells, eixugueu les llàgrimes de la cara de la Mare de Déu!” Així doncs, tenim una manera concreta de consolar la nostra Mare del Cel, a qui la Mirjana va veure molt trista el 2 de març passat.

 

 

 

 

 

 

 

 

5- “Rumiar” la Paraula de Déu! No som realment conscients del tresor immens que tenim en la Paraula de Déu! Una Paraula viva, que crea i recrea, una Paraula que sana i engendra la pau. Un regal que ens ve directament del Cel! Quan em vaig convertir a l’edat de 25 anys i Jesús em va treure de les tenebres espesses en les que em trobava, va haver de vessar una bona dosi d’Esperit Sant per tornar-me a la vida. En els dies següents, vaig experimentar una cosa absolutament sorprenent: obria l’Evangeli i les lletres del llibre no eren només paraules escrites en negre, com les veiem habitualment, sinó que una espècie de flames de foc sortien d’aquestes lletres i em fascinaven. No podia allunyar els meus ulls d’aquests textos perquè aquelles flames, curiosament, també eren un aliment. Desitjava aquest aliment i el devorava amb felicitat. Aquesta experiència es va perllongar durant algunes setmanes; després vaig recuperar el meu lloc entre “els cristians normals”. Però ara sé que, tot i que de vegades aparentment la Paraula no em diu res, en realitat m’està nodrint secretament i em fa viure la vida de Déu.

Alguns dies després de la meva conversió, participava en una assemblea de pregària carismàtica a París, allà mateix on havia recobrat la vida. Estava asseguda al costat de la Martine, la cofundadora de Emmanuel juntament amb el Pierre Goursat, (en vies de ser beatificat). Tot d’una em vaig notar angoixada i vaig pensar: “I si les tenebres em tornessin a embolcallar i caigués novament en l’estat cruel on em trobava anteriorment?” Llavors amb tot el meu ésser, vaig clamar a Déu en el meu cor: “Oh Jesús, t’ho suplico, que la teva Paraula no m’abandoni mai!” En aquell precís moment, la Martine, amb els ulls tancats, va obrir la seva Bíblia i va començar a llegir el següent passatge: “El Senyor diu encara: «Aquesta serà la meva aliança amb ells: El meu esperit que reposa damunt vostre i les paraules que us he posat als llavis no s’allunyaran mai de vosaltres, ni dels vostres descendents, ni dels seus fills, des d’ara i per sempre. Ho dic jo, el Senyor» (Is 59,21). Us podeu imaginar el goig que va inundar el meu ésser en aquell instant!

Hi ha moltes pàgines d’Internet que permeten llegir i meditar l’Evangeli del dia, visiteu-les!


 

 

 

 

 

6- A Medjugorje, la Mare de Déu instrueix als qui accepten donar-li la mà i emprendre amb Ella el camí de la santedat. La Mare de Déu Santíssima demana especialment que, durant el temps de Quaresma (i d’Advent), cada família i cada comunitat es reuneixi per llegir junts els magnífics textos que ens ofereix la litúrgia i després compartir-los. Així, en descobrir el que un germà o una germana expressa, aquella paraula s’il·lumina de 1000 llums diferents, com les espurnes que es desprenen d’una roca en ser colpejada. El poble jueu anomena a aquestes espurnes “misrashim”. I, per descomptat, la Roca és Déu mateix! Mai no acabarem de descobrir riqueses noves en la Paraula de Déu. Aquest exercici es podria fer en el decurs dels àpats; s’evitarien converses buides i s’elevaria el nivell dels intercanvis, sota la mirada complaguda de la Gospa.

Estimada Gospa, sintonitza els nostres cors amb el teu, perquè pertanyem al grup d’aquells que et consolen i no al dels que et fereixen. En aquest temps de Quaresma, fes que els nostres cors siguin mansuets i humils com el de Jesús, purs i dòcils a l’Esperit Sant com el teu!

Germana Emmanuel +

PS1: Les lletanies de Sant Josep 

Senyor, tingueu pietat de nosaltres,
Crist, tingueu pietat de nosaltres
Senyor, tingueu pietat de nosaltres,
Crist, escolteu-nos
Crist, escolteu-nos
Déu Pare celestial, tingueu pietat de nosaltres
Déu Fill redemptor, tingueu pietat de nosaltres
Déu esperit Sant, tingueu pietat de nosaltres
Santa Maria, pregueu per nosaltres
Sant Josep, descendent de David
Llum dels patriarques
Espòs de la Mare de Déu
Cast Custodi de la Mare de Déu
Pare nodridor del Fill de Déu
Diligent defensor de Crist
Cap de la sagrada família
Josep justíssim
Josep castíssim
Josep prudentíssim
Josep fortíssim
Josep fidelíssim
Mirall de paciència
Amant de la pobresa
Model dels treballadors
Glòria de la vida domèstica
Custodi de les verges
Suport de les famílies
Consol dels miserables
Esperança dels malalts
Patró dels moribunds
Terror dels dimonis
Protector de la santa Església

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
Perdoneu-nos Senyor

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
Escolteu-nos Senyor

Anyell de Déu, que lleveu el pecat del món,
tingueu pietat de nosaltres

V – L’establí senyor de casa seva
R – I cap de tota la seva heretat
Preguem: Oh Déu, que en la vostra inefable providència vàreu dignar-vos escollir sant Josep espòs de la teva Santíssima Mare, us preguem que ens concediu tenir per intercessor en el Cel el qui venerem com a protector a la Terra. Vos que viviu i regneu pels segles dels segles. Amén

PS2: La salut de Vicka va millorant mica a mica, va poder passar una setmana a Espanya el mes passat amb el seu marit, però encara no està prou forta per rebre peregrins. Continuem pregant per ella!

PS3: Les nostres properes missions seran:

A l’abril a Polònia: l.danilecka@wydawnictwo.pl
Al novembre, a la Índia amb la Jesus Youth Community. Que les vostres pregàries ens acompanyin per a una  bona “collita” espiritual! Moltes gràcies!

PS4. Nou! La germana Emmanuel a Instagram:
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS5. Vegeu les nostres presentacions a YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS6. La Mare de Déu t’espera per escoltar-te! Doneu alegria al vostre cor, escriviu-li la vostra gratitud i les vostres necessitats a “Reina de la pau”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta serà lliurada a un vident i Maria us respondrà en la pregària.

PS7. “El millor llibre de la Germana Emmanuel!”  El llibre Escandalosa misericòrdia. La segona edició està llesta.
Encarrega’l!  https://sremmanuel.org/product/scandalous-mercy-god-goes-beyond-boundaries/