18 de gener de 2019 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener de 2019 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu blava, davant d’un grup important de pelegrins vinguts per l’inici de l’Any Nou amb Maria. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, lamentablement entre vosaltres hi ha molta lluita, odi, interessos personals i egoisme. Fills meus, oblideu tan fàcilment el meu Fill, les seves paraules, el seu amor! La fe s’està extingint en moltes ànimes, molts cors estan sent atrapats per les coses materials del món. Però el meu cor maternal sap que encara n’hi ha molts que creuen i estimen, que intenten acostar-se tot el possible al meu Fill. Cerquen incansablement el meu Fill i d’aquesta manera també em busquen a mi. Són els humils i els mansos, amb els seus dolors i sofriments que suporten en silenci, amb les seves esperances i, sobretot, amb la seva fe. Aquests són els apòstols del meu amor.
Fills meus, apòstols del meu amor, us ensenyo que el meu Fill no només demana pregàries contínues, sinó també obres i sentiments. Demana que cregueu, que pregueu, que amb la vostra pregària personal creixeu en la fe i en l’amor. Estimar-vos els uns als altres: això és el que Ell demana, aquest és el camí cap a la vida eterna.
Fills meus, no oblideu que el meu Fill va portar la llum a aquest món, i que la va donar als qui la van voler veure i rebre. Sigueu d’aquests, perquè aquesta és la llum de la veritat, de la pau i de l’amor. Jo us guio maternalment a adorar el meu Fill, a estimar amb mi el meu Fill, perquè els vostres pensaments, paraules i obres s’orientin cap al meu Fill i que aquests siguin en El seu nom. Només aleshores el meu Cor estarà ple. Moltes gràcies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Mirjana va comentar que durant l’aparició la Mare de Déu estava trista. Podeu veure el vídeo de l’aparició a: http://www.youtube.com/watch? v=_NLmrunVybU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Nou miracle del Rosari. La Donatella, una cuinera de 45 anys nascuda a Milà, va tenir una vida difícil des de molt petita. Els seus dos progenitors es drogaven, eren irresponsables i van ser incapaços de criar-la. El que ha patit durant la seva infància és indescriptible. Rescatada per la seva àvia que la va tenir a càrrec portant-la amb ella als Abruces, va poder portar una vida normal. Després es va casar; però sempre estava trista. Li faltava una cosa essencial. A més, no podia quedar-se embarassada i estava sense feina. Va ser així que va començar a freqüentar tarots i bruixots, esperant trobar d’aquesta manera un sentit a la seva existència. Veia que la seva tristesa anava creixent, fins que finalment va decidir acabar amb la seva vida.
Però el Senyor li va enviar un àngel en la persona d’una veïna que va notar en ella alguna cosa estranya i que, comprenent la seva desesperació, li va aconsellar que anés a veure un sacerdot, un tal Pare Michele, amb qui ella es va obrir i qui va escoltar la seva confessió. Era un sacerdot de la Renovació Carismàtica i va saber comprendre-la i pregar per ella. Això va ser el principi d’un bonic camí amb el Senyor. La Donatella es va haver de sotmetre a exorcismes durant diversos mesos per ser completament alliberada. Va descobrir també que havien fet un malefici sobre el seu matrimoni, i aquest malefici va ser tallat.

El 2010, després d’haver escoltat un CD sobre Medjugorje, va decidir anar-hi i allò va ser per a ella com un raig de llum. Va descobrir en la Mare de Déu aquella tendresa maternal que mai havia rebut, i a una veritable mare desbordant d’amor que la prenia sota el seu mantell i que no la deixaria mai més sola.
A partir d’aquell moment va experimentar la necessitat de pregar molt, especialment el Rosari, acompanyat per descomptat de la missa diària i dels sagraments. L’oració del Rosari inundava durant tot el dia el seu cor, com si la Mare de Déu volgués restaurar-hi la integritat de la seva identitat ferida a causa de l’absència maternal durant la seva infantesa. La Donatella va decidir resar els quatre misteris del Rosari cada dia. Com tots els “rescatats de la misericòrdia”, no regatejava amb el Cel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un dels primers miracles va ser que, tot i que mèdicament era estèril, va tenir dos fills. Cada vegada l’envaïa una felicitat més gran. Però un dia, de manera imprevista li va arribar la tribulació. El seu marit s’havia deixat el mòbil a casa; a ella se li va ocórrer revisar-lo i es va adonar que ell l’enganyava. Va trobar missatges molt significatius. L’impacte va ser molt cruel perquè mai no havia sospitat d’ell. Immediatament va invocar la seva Mare del Cel i, sense perdre la serenitat, va decidir perdonar-lo a l’acte, abans mateix de parlar amb ell. Sense tenir en compte el seu cor ferit, va concebre un pla de reconciliació sota la inspiració de la Mare de Déu. Va trucar al seu marit, va romandre en calma com si res, i li va dir que aquella nit podien anar a sopar junts a una pizzeria. Quan eren taula, ella li va revelar el seu descobriment i li va dir sense amargor que el perdonava i que començarien un nou camí junts, sense aquella amant. També es va anar a trobar amb l’amant i li va dir: “Tens una família, fills, concentra’t en la teva família i deixa al meu marit tranquil! Et perdono, però no ho tornis a fer.”
I així va ser com aquesta relliscada es va acabar en pau, amb l’ajuda de la Mare de Déu Santíssima que havia conduït l’assumpte sense enfrontaments, sense odi, sense crisi. Una família ha estat salvada del pla de destrucció que el Maligne havia concebut per a ella!
La Donatella ens va explicar que, si algun dia no pot resar els seus quatre rosaris, s’aixeca a la nit per acabar-los. No obstant això, de feina no li’n falta amb un marit i dos fills, essent cuinera en un restaurant i cuidant-se de les tasques domèstiques. El seu amor per Maria és extraordinari; no li nega res a la seva Mare. Però, que grans són els fruits que cull!
Conclou dient: “No dubteu mai de l’amor misericordiós de Déu. És el nostre Pare i ens estima amb un amor immens. Sempre està disposat a ser compassiu i a prendre’ns en els seus braços. ‘La veritable llibertat és en Ell! ”

3. L’amor ens revela un secret! Només l’amor fa que un patiment es torni suportable, perquè Jesús pateix amb nosaltres. L’amor revela el seu secret, el d’una veritable unió i una profunda intimitat amb Jesús en el sofriment. És la manera que té Jesús d’alleujar el farcell de les tenebres en aquells que pateixen sense conèixer-lo; és la seva forma de compartir el seu gran desig de salvar a tots els seus fills amb l’ajuda dels seus amics fidels que comprenen els mals del seu Cor tendre. En realitat, són pocs els que entenen la seva manera de compartir el seu amor. Poques persones comprenen la riquesa que pot tenir el patiment viscut amb amor. És un compartir profund del Cor ferit i gloriós de Jesús amb el nostre.
“Estimats fills, que avui sigui el dia en què vosaltres comenceu a estimar!”, ens diu la Mare de Déu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Estàs trista?

“Estimada Mama, estàs trista en veure la situació dels teus fills sacerdots! Trista a punt de plorar. Tal com has dit “Pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin la força i l’amor de ser ponts de salvació” (2 de desembre 2015). Aquests ponts ens fan passar del caos d’avui dia a un “temps nou” que tu prepares, un temps de pau que el teu Cor espera amb impaciència (Veure PS 1). Però si aquests ponts escassegen o encara pitjor s’esfondren, què farà el poble de Déu? Quedarà abandonat a la deriva en un caos infinit?

T’ho prego, Mare, intercedeix encara més poderosament a favor dels teus fills predilectes amb aquesta vehemència maternal davant la qual el teu Fill Jesús no es pot resistir. Ajuda’m a col·laborar amb tu de manera més intensa i amorosa per la salvació de nombrosos sacerdots que avui s’endinsen en camins de mort amb el risc de perdre’s eternament! (Veure PS 2)

Alguns místics com la Marthe Robin o Santa Faustina han vist el lloc terrible que Satanàs té reservat per als sacerdots que es posen a les seves mans a la Terra i s’obstinen en el pecat.
Mare de Misericòrdia, no permetis que cap sacerdot es deixi enganyar, que es torni esclau de l’enemic. Com podries suportar aquesta pèrdua que fereix tan profundament el cor benigne i humil del teu Fill? Saps que els sacerdots són un altre Crist quan exerceixen el seu ministeri en els sagraments (Persona Christi), fins al punt que el teu Fill, identificat amb ells (i ells amb Ell) viu una agonia molt especial quan els seus sacerdots no preguen i se separen d’Ell vivint segons la modalitat d’aquest món.
Avui l’Església pateix en els seus sacerdots. Satanàs els vol destruir. T’ho prego, presenta’t davant de cada sacerdot del món sencer i concedeix-los a tots una efusió del teu propi amor per Jesús perquè, fascinats per la bellesa i la immensitat d’aquest amor, s’enamorin de Jesús i tornin a Ell amb tot el cor. Tu ho pots tot, Verge Sobirana.”

T’agraeixo tots els sacerdots que, convidats per tu a anar a Medjugorje, reben la gràcia d’un canvi interior profund. Tu els animes, els acompanyes amb la teva sol·licitud maternal i els guies en el seu ministeri. No estan sols en el combat tan dur que els és propi. T’agraeixo també tots els sacerdots que emanen santedat i que reflecteixen el Cor benèvol i humil del teu Fill. Quina esplendor! Quina bàlsam per als nostres cors d’ovelles!
Tu, Mare dels sacerdots, escolta les nostres pobres súpliques i digna’t a parlar al teu Fill a favor seu. No ha dit: ” I tot allò que demanareu al Pare en nom meu, jo ho faré?  (Jn 14, 14)

5. Comparteixo amb vosaltres un àudio d’una entrevista realitzada en el transcurs de la meva missió a Argentina;

http://www.youtube.com/watch? v=PFcAum8n-o0&t=53s

Estimada Gospa, tot el que ens dius és or pur…  Per què prenem el que ens agrada i deixem de banda el que no ens agrada tant?T’ho supliquem, ajuda’ns a aturar-nos, a obrir el nostre cor i a escoltar. Shema Israel! (Escolta Israel!)

Germana Emmanuel +

PS 1. Pregueu per la pau perquè com més aviat millor, regni un temps de pau que el meu cor espera amb impaciència “(25 de juny de 1995)

“Desitjo renovar amb vosaltres l’oració i convidar-vos al dejuni que vull oferir al meu Fill Jesús per a l’arribada d’un temps nou, un temps de primavera …” (25 d’octubre de 2000)

“En aquests dies vosaltres necessiteu decidir-vos per Déu, per la pau i pel bé. Que tot odi i zel desapareguin de les vostres vides i dels vostres pensaments, i que només habiti en ells l’amor a Déu i al proïsme. Així, i només així, sereu capaços de discernir els signes d’aquest temps.Estic amb vosaltres i us guio cap a un temps nou, que Déu us dóna com una gràcia perquè arribeu a conèixer-lo encara més “. (25 de gener de 1993)

PS 2. Com Jesús va dir al pare Steven (USA), que es va escapar de l’Infern per molt poc: “Fins i tot els sacerdots poden anar a l’Infern”. Veure el seu testimoni a YouTube o en el capítol 30 “Mare, és teu!” De Escandalosa Misericòrdia.

PS 3. Llibres de la Germana Emmanuel:

Medjugorje, el triomf del cor, El Nen amagat de Medjugorje, La Pau tindrà l’última paraula, Escandalosa Misericòrdia, El poder desconegut del dejuni, El sorprenent secret del Purgatori, Mariam de Betlem, Contemplació dels misteris del Rosari, Fàtima explicada als nens (o a Espanya nens, ajudeu al triomf del meu cor), Família no et deixis destruir.

No tots aquests llibres es troben en tots els països.

Tant La Pau tindrà l’última paraula com Escandalosa Misericòrdia estan disponibles en e-book (4,28€).

PS 4. El proper Direct sobre el missatge del 2 en francès serà el 3 de febrer a les 21h
El del 3 de gener pot escoltar-se a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/index. php/le-direct-du-3.html

PS 5. Realitzeu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a nosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 6. Novetat! Instagram de la Germana Emmanuel, visitant el link: http://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/