15 d’abril de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El  2 d’abril de 2019, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un grup nombrós de peregrins. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, com a Mare que coneix els seus fills, sé que anheleu el meu Fill. Sé que aspireu a la veritat, la pau, el que és pur i que no és enganyós. Per això jo, com a Mare, per mitjà de l’amor de Déu m’adreço a vosaltres i us convido a pregar amb un cor pur i obert perquè pugueu conèixer dins vostre el meu Fill, el seu amor, el seu Cor misericordiós.
El meu Fill veia la bellesa en totes les coses. Ell busca el bé, fins i tot el bé petit i amagat, en totes les ànimes, per tal de perdonar el mal. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a adorar-lo, a agrair-li contínuament i a ser-ne dignes. Perquè Ell us ha dit paraules divines, les paraules de Déu, paraules que són per a tots i per sempre.
Per això, fills meus, visqueu la joia, la serenitat, la unitat i l’amor mutu. Això és el que necessiteu en el món d’avui. Així sereu apòstols del meu amor i donareu bon testimoni del meu Fill. Moltes gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch?v=rwPwV6kOlro


 

 

 

 

 

 

 

 

2. El forat de l’agulla? Estem a Setmana Santa i volem viure íntimament amb Jesús. Volem apropar-nos a Ell més que mai! Però, com podem fer-ho perquè estiguem junts amb Ell en el moment de la resurrecció? Sant Joan de la Creu explica que és difícil pujar a una muntanya alta tot portant una càrrega pesada. I tal com va dir també Sant Pau abans que ell, és difícil que un corredor olímpic guanyi un trofeu si no va lleuger d’equipatge. També Jesús ho va expressar clarament a l’Evangeli: “és més fàcil que un camell passi pel forat d’una agulla que no pas que un ric entri al Regne de Déu.” (Mt 19:24).

Per tal d’interpretar correctament aquestes paraules de Crist, hem de mirar enrere en el seu temps. Efectivament, el seu públic sabia el que era el forat de l’agulla. A Jerusalem hi havia una porta especialment estreta. Aquesta era la porta a través de la qual entraven els camells a la ciutat, però primer se’ls havia de desensellar i deslliurar de les càrregues pesades que portaven en grans cistelles penjades a esquerra i a dreta. El cameller deixava la càrrega a l’entrada de la ciutat, on es classificada segons els seus usos. Aquesta porta era tan estreta que els camells no podien travessar-la de cap manera amb les seves càrregues. A més, s’havien d’agenollar per poder passar. Aquesta porta era coneguda per els jues de l’època com “el forat de l’agulla” degut a la seva estretor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan Jesús va donar aquest ensenyament, tothom va entendre que ningú no podia entrar a la Ciutat Santa, símbol aquí del Regne de Déu, sense renunciar abans a tots els seus pecats i possessions i tot el que impedia i entorpia franquejar la porta estreta, aquell temut i salvífic “forat de l’agulla”.

Avui, el món ens proposa tot el contrari: que acumulem, ens enriquim, ens posem fora de perill mitjançant l’adquisició de bens terrenals, sovint totalment inútils, però recomanats -és a dir, obligatoris- per la moda i la societat de consum. Aquest és l’origen de tanta dependència i de tanta esclavitud! El món ens vol fer creure que la porta que condueix a la salvació és ampla, i per tant, quin sentit tindria viure segons els manaments de Déu? perquè Déu és bo, i per tant tots anirem al Cel! Mentida subtil de la parodia de la falsa misericòrdia! Satanàs és molt bo en distorsionar la Paraula de Déu i fer creure que diu tot el contrari.

El 2 de març passat, la Mare Santíssima ens va demanar que ens examinéssim: “Estimats fills, per això us convido a reflexionar sobre vosaltres mateixos a partir del meu Fill, a mirar-lo a Ell amb el cor i a veure amb el cor on sou i cap a on va la vostra vida”.On sóc, respecte a Jesús? Estic en condicions de passar pel forat de l’agulla? Les meves cistelles són obstacles massa grans que m’impedeixen arribar al meu estimat Salvador, que em crida amb tanta vehemència?

Quan Jesús parlava a les multituds i curava malalts, multiplicava els pans i expulsava els esperits impurs, jo era allà amb Ell. Quan caminava per sobre les aigües, calmava la tempesta i provocava pesques miraculoses, jo també hi era. Però més endavant, quan va suar sang a causa dels meus pecats, quan es va deixar arrossegar, lligar, condemnar injustament i conduir cap a la creu del suplici, on em vaig amagar? Quines riqueses supèrflues, interiors i exteriors van impedir que el seguís fins al final, en el moment en què es va quedar sol a les mans dels seus botxins? On era jo quan ja ningú el defensava i Ell vessava la seva sang per salvar-me?

Benvolguts germans i germanes, que aquesta Setmana Santa ens permeti revisar les nostres vides i treballar per desfer-nos de tot allò que no passarà per la porta del Cel, que segueix essent estreta. Que la contemplació amorosa de la passió de Crist fongui les nostres càrregues pesades i ens permeti celebrar la seva Resurrecció amb un cor alliberat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Acabo de tornar de 4 missions precioses, a Itàlia, Alemanya, Àustria i Polònia, aprofitant la tranquil·litat de Medjugorje per poder-me allunyar d’aquest poblet beneït. Gràcies a tots els que heu pregat i seguiu pregant per aquestes missions! Em meravello quan m’assabento que aquest o l’altre han fet una Novena d’adoració, un dejuni especial, vetlles de pregària o altres sacrificis perquè aquests viatges missioners portessin fruits duradors al cor de les persones que es van acostar a escoltar els missatges. També vaig sentir el gran amor de la Gospa, que va obrir portes a vegades inesperades a les nostres missions. Però som pocs els que donem testimoni! Demanem al Pare Celestial, com Jesús ens ha demanat, que enviï més treballadors a la sembra! Avui, en vista dels temps actuals tan angoixants, “la collita és abundant i els treballadors són pocs”.

4.  Moltes de les meves conferències durant les nostres missions ja les podeu escoltar a Youtube en Italià, Anglès, Francès, Alemany i Polonès.

5. Abans de celebrar la resurrecció de Crist el diumenge de Pasqua, no oblidem la meravellosa novena de la Divina Misericòrdia, que el mateix Jesús va dictar a Santa Faustina. Començarà el divendres sant,19 d’abril i finalitzarà el diumenge 28, a la festa de la Divina Misericòrdia.Heus aquí el que Santa Faustina escriu en el seu Petit Diari:

“Jesús m’ordena que faci una novena abans de la festa de la Misericòrdia, i avui he de començar-la per a la conversió del món sencer i per al reconeixement de la Divina Misericòrdia…. Perquè cada ànima exhali la meva bondat. Desitjo la confiança de les meves criatures. Convido a les ànimes a confiar en la meva misericòrdia insondable. Que les ànimes febles i pecadores no tinguin por d’apropar-se a mi, perquè fins i tot si tinguessin més pecats que grans de sorra hi ha al món, tot s’enfonsaria en l’abisme de la meva misericòrdia.” (Diari de Santa Faustina, § 1059).

“Filla meva, parla al món sencer de la meva inconcebible Misericòrdia. Desitjo que la Festa de la Misericòrdia sigui refugi i empara per a totes les ànimes, especialment per als pobres pecadors. Aquell dia estan obertes les entranyes de la meva Misericòrdia. Vesso un mar de gràcies a aquelles ànimes que s’apropen a la Font de la Meva Misericòrdia. L’ànima que es confessi i rebi la Santa Comunió obtindrà el perdó total de les culpes i les penes. Aquell dia s’obren totes les comportes divines a través de les quals flueixen les gràcies. Que cap ànima no tingui por d’apropar-se’m, fins si els seus pecats siguin com l’escarlata. La meva misericòrdia és tan gran que en tota l’eternitat no la penetrarà cap intel·lecte humà ni angèlic. Tot el que existeix ha sortit de les entranyes de la meva misericòrdia. Cada ànima meditarà el meu amor i la meva misericòrdia durant tota l’eternitat. La Festa de la Misericòrdia ha sorgit de les meves entranyes. El meu desig és que se celebri solemnement el primer diumenge després de Pasqua. La humanitat no tindrà pau fins que no es dirigeixi a la font de la meva misericòrdia”. (Diari de Sta. Faustina, § 699).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La indulgència plenària promesa per Jesús a través d’aquesta Novena que l’acompanya és una gràcia excepcional donada al nostre temps que és excepcionalment atacada pel maligne. Comprenguem aquesta gràcia i donem-la a conèixer a tothom! Moltes ànimes turmentades esperen desesperadament aquestes bones notícies per poder renéixer!

6.  El proper Direct del missatge del dia 2, en francès, serà el 3 de maig a les 9pm. El del dia 3 d’abril es pot veure a:

Medjugorje : Direct du 3 Avril 2019 à 21h00

Estimada Gospa, en aquests dies sants, més que mai ens agafem fort a la teva mà materna, perquè puguem seguir amb amor el teu Fill Jesús, que ens fa passar de la mort a la vida! Uneix els nostres cors al teu Cor Immaculat, per poder-lo adorar i consolar amb tu!

Germana Emmanuel +

Última hora … Oh Maria, la teva catedral es crema. La teva fletxa s’ha incendiat.
Quantes vegades vaig participar en la Missa a la teva preciosa catedral quan era estudiant! No puc parar de plorar.

 

 

 

 

 

 

 

 

PS1: El Festival de la Joventut se celebrarà de l’1 al 6 d’agost.
Joves, és una bona elecció! El Festival de Joves a Medjugorje, una trobada que no us podeu perdre. Afanyeu-vos a fer les vostres reserves!

PS2. “El millor llibre de la Germana Emmanuel!”  El llibre Escandalosa misericòrdia. La segona edició ja és a punt.
Encarrega’l!  https://sremmanuel.org/product/scandalous-mercy-god-goes-beyond-boundaries/

PS3. El concepte d’aquesta porta era evident des dels primers textos hebreus esmentats pels Pares de l’Església, Sant Jeroni, ….. vegeu-lo en anglès:
http://www.ewtn.com/vexperts/showmessage_print.asp?number=291823&language=en

PS4. Nou! La germana Emmanuel a Instagram: 
https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS5. Vegeu les nostres presentacions a YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS6. La Mare de Déu t’espera per escoltar-te! Doneu alegria al vostre cor, escriviu-li la vostra gratitud i les vostres necessitats a “Reina de la pau”, BP 2157, F-06103 Nice Cedex, França. La vostra carta serà lliurada a un vident i Maria us respondrà en la pregària.