Els vidents

Veure estudis fets als vidents

Veure examens científics fets als vidents

VICKA IVANKOVIC

aVa néixer a Bijakovici el dia 3 de setembre del 1964. És filla d’un immigrant a Alemanya i descendent d’una família nombrosa molt creient. Es va casar amb Mario Mijatovic el 26 de gener del 2002. Té dos fills, la Maria i l’Antoni. Viu a Gradac, molt aprop de Medjugorje. Continua veient la mare de Déu cada dia. La Mare de Déu li ha explicat la seva vida, i la vident l’ha escrit en un diari que s’haurà de publicar quan la Mare de Déu ho faci saber. Ella i en Jacob varen ser portats al Paradís, al Purgatori i a l’ Infern. La Mare de Déu li ha revelat els 9 secrets. La Vicka ofereix amb alegria els seus patiments per les intencions de Nostra Senyora, prega pels malalts i rep amb amabilitat els pelegrins.

MIRJANA DRAGICEVIC

aVa néixer a Bijakovici el dia 18 de març de 1965. Va estudiar agronomia a la Universitat de Sarajevo. Està casada amb Marco Soldo des del 16 de setembre de 1989 i té dues filles, Marija i Verònica. Viu amb la seva família a Medjugorje. La Mare de Déu li ha confiat els deu secrets, l’últim el dia de Nadal de 1982, data que va ser per ella el darrer dia de les aparicions quotidianes. Aquell dia, la Mare de Déu li digué: “Ara has d’adreçar-te a Déu per mitjà de la fe, com tots els altres. M’apareixeré a tu pel teu aniversari i quan tinguis dificultats en la vida”. La Mirjana coneix també les dates exactes de quan tindran lloc els esdeveniments que contenen els secrets. El dia 2 de cada mes resa amb la Mare de Déu pels no creients.

Darrera aparició

IVAN DRAGICEVIC

a

Va néixer a Bijakovici el dia 25 de maig de 1965 en una família d’agricultors. La Mare de Déu li ha confiat nou secrets. Es va casar amb Laureen Murphy el dia 23 d’octubre del 1994. Té tres fills, dues nenes i un nen. Quasi sempre viu amb la seva família als Estats Units.

És el més reservat dels vidents. La Mare de Déu li ha confiat la feina de formar un grup de pregària que es reuneix cada divendres. A vegades, durant la pregària nocturna, la Mare de Déu se’ls apareix. La seva missió és pregar pels joves i pels sacerdots.

MARIJA PAVLOVIC

aVa néixer a Bijakovici el dia 1 d’abril de 1965 i és una dels sis fills d’un obrer. De joveneta va estudiar perruqueria. Es va casar amb Paolo Lunetti el 8 de setembre de 1993. Té quatre fills, tots nois. Viu amb la seva família a Monza, Itàlia. Des de l’1 de març de 1984, cada dijous la Mare de Déu li confia els missatges per a la parròquia i el món. A partir del 25 de gener de 1987, els missatges són mensuals. La Mare de déu li ha revelat 9 secrets. La Marija ha explicat: “Al principi vaig veure la Mare de Déu que plorava, li queien unes grans llàgrimes i a la seva esquena hi havia una gran creu negra, espantosa. Em va dir: “Mir, mir, mir (pau, pau, pau). Per trobar la pau heu de resar”. La Marija resa per les ànimes del Purgatori.

IVANKA IVANKOVIC

a

Va néixer a Bijakovici el dia 21 de juny de 1966. Es va casar amb Rajko Elez el dia 28 de desembre de 1986 i té tres fills: Kristina, Josip i Iván. Viu amb la seva família a Medjugorje. Fins al 1983 va tenir, com tots els vidents, aparicions gairebé cada dia. A partir d’aleshores veu la Mare de Déu només el 25 de juny de cada any, aniversari de la primera trobada amb la Mare de Déu (la Gospa).

Coneix els deu secrets. En una de les primeres aparicions, la Mare de Déu li va fer un regal: li va dir que no es preocupés per la seva mare que s’havia mort feia poc temps, perquè era al Paradís. L’Ivanka també va poder veure, durant la seva darrera aparició diària, la seva mare al costat de la Mare de Déu. Viu una vida privada amb la seva família i resa per a totes les famílies.

Darrera aparició

JACOV COLO

a

Va néixer el dia 6 de març de 1971. Es va casar amb Analiza Barozzi el dia 11 d’abril de 1983. Té tres fills: Arianna Maria, David i Míriam.

Viu amb la seva família a Medjugorje. És el més jove dels vidents i des de fa anys té la feina d’encomanar els malalts a la mare de Déu i resar per ells.

La seva infància va estar marcada pel patiment: en menys de dos anys va perdre el seu pare i la seva mare. Es va quedar amb l’àvia. En Jacob tenia només 10 anys quan començaren les aparicions. Va tenir aparicions diàries fins al 12 de setembre de 1998. Aquest dia la Mare de Déu li va confiar el desè secret, dient-li que a partir d’aquesta data la veuria tan sols el dia de Nadal.

Juntament amb la Vicka va ser acompanyat per la Mare de Déu al Paradís, al Purgatori i a l’ Infern. Parla als pelegrins d’una manera franca i incisiva.

Darrera aparició

  • Els vidents
  • El Pare Slavko
  • Avisos i revelacions
  • Mapa