Unim-nos en pregària per la salut del pare Rafael Zacarías

Estimats germans, en aquesta ocasió ens posem en contacte amb vosaltres per demanar-vos pregàries per LA SALUD del nostre estimat PARE RAFAEL ZACARÍAS

El P. Rafael és, des de fa molts anys, part fonamental de l’extensió de l’espiritualitat de Medjugorje. El mes de gener passat ens van rebre a molts de nosaltres al seu estimat país de Mèxic i vam tenir l’oportunitat de reunir-nos durant la celebració del Congrés Internacional de María Reina de la Pau. Darrerament ha format part dels Recessos espirituals a Medjugorje juntament amb el P. Francisco Verar.

Després de tornar d’Europa, el pare va emmalaltir degut a un virus que li va afectar les vies respiratòries. Després de superar diverses crisis, la seva situació ha empitjorat en les últimes hores.

En el segon comunicat, ofert per Mons. Fidencio López Plaza, se’ns demana “esperar pacientment i seguir pregant, amb confiança plena, en la voluntat del Senyor… Com és habitual en ell, el P. Rafael està lluitant per la seva vida, i en les circumstàncies actuals el seguim encomanant a la intercessió maternal de la Mare de Déu Santíssima, sota l’advocació de la Reina de la Pau, per qui ell ha demostrat sempre una devoció entranyable”

FUNDACIÓ CENTRO MEDJUGORJE

https://centromedjugorje.org/