Testimoni d’Eduardo Verástegui

Eduardo Verástegui va anar per primera vegada al Santuari de la Reina de la Pau a Medjugorje el 18 de març del 2005.

En Lalo va sentir parlar per primera vegada de Medjugorje per boca de la seva professora d’anglès, fa tres anys, quan va canviar Mèxic per Los Angeles perquè havia signat un contracte per a rodar als EEUU la pel·lícula “Chasing Papi”.

La seva professora és molt devota de la Mare de Déu de Medjugorje i li va parlar de les aparicions, vidents, missatges, confessions i oracions de Medjugorje.

L’Eduard va manifestar:“Així va ser com va començar la meva conversió. Vaig començar a anar cada dia a l’església i, entre els Catòlics, sempre sentia “Medjugorje, Medjugorje”.

Medjugorje és un poble petit situat a Bosnia- Herzegovina, una província de l’antiga Iugoslàvia.

Allà, l’any 1981 la Mare de Déu es va presentar davant de 6 joves sota l’advocació de la Reina de la Pau. Varen rebre missatges i secrets del que passarà a la humanitat en els propers anys.

El propi Joan Pau II va manifestar en repetides ocasions públicament, l’obra que la Mare de Déu realitza.

Actualment Medjugorje és un centre de peregrinació on es segueixen produint molts miracles.

Eduardo Verástegui deixà la seva imatge sexy. L’actor assegura que el seu apropament a l’església li va canviar la vida i que deixà el món en què vivia per l’espiritual. Volia ser actor i cantant tan sols per tres raons : fama, diners i dones. Però en apropar-se a Déu, Eduardo Verástegui ja no estava content amb això, i va prendre la decisió de deixar el que feia i com ho feia, així com als seus representants, per a començar de nou en el món de l’espectacle. Relaxat davant una gran finestra que deixa entrar el sol a l’habitació de l’hotel amb vistes al mar de Santa Mònica, i renovat en la ment i l’ànima, l’Eduardo anuncia que torna a la pantalla gran. Només que ara també com a productor amb la seva companyia Metanoia Films, i apadrinat pel productor Steve McEveety (La Passió de Crist, La REVANCHA i Cor Valent).

El TAMAULIPECO va explicar que fa dos anys va prendre la determinació de deixar-ho tot quan acabava de començar el seu recorregut a Hollywood, perquè el volien convertir en el pròxim “latin lover”: fet que anava contra els seus principis i que el feia estar intranquil.

“Tot va començar després de Chasing Papi (Un amant per a tres). Després d’això me’n vaig anar a Nova Zelanda per a filmar “Meet Me in Miami”, recorda l’Eduardo. Aquí fou quan em vaig començar a qüestionar moltes coses. Aleshores portava 12 anys de carrera i vaig començar a preguntar-me què volia, quin pla tenia a la vida… coses així.

“Estava inquiet, no tenia pau, no estava satisfet. Vaig veure en perspectiva la meva carrera i vaig descobrir que les raons per a ser cantant o actor eren frívoles i superficials. Que ho feia per la fama, els diners i les dones”.

L’actor comenta que el factor que va influir més en la seva decisió d’abandonar el camí que portava, fou la seva professora d’anglès, que era una gran devota de la Mare de Déu de Medjugorje.

“Sempre he estat catòlic, però la meva professora va influir molt en mi per tal d’apropar-me més a Déu”, afegeix. “Per ella vaig conèixer la vida i l’obra de Medjugorje. Així va començar la meva conversió i vaig començar a anar cada dia a l’església”.

Una vegada va haver trobat el seu camí espiritual, diu, va renunciar als plans que tenien per ell a Hollywood : el nou latin lover.

“ A més, veia que els llatins a Hollywood tan sols ens volen per interpretar papers de criminals o prostitutes, i el latin lover és l’home que sedueix i va al llit amb mil dones, i així era com em promocionaven.

“Els meus ex-agents i el meu mànager era com em volien mostrar (de latin lover) i jo estava feliç de la vida i acceptava. De cop i volta em vaig entristir en veure que m’estaven utilitzant i jo ho permetia”.

Manifesta que va arribar el moment en què va haver d’enfrontar-se al seu mànager i representats d’aleshores per anunciar-los la seva decisió de deixar-ho tot, perquè no ho considerava digne.

“Varen pensar que m’havia tornat boig. Em van dir “No, no Eduardo, si vols fer diners has de fer-ho, aquí és on es guanya diners.”

“ I jo els vaig dir : “Qui t’ha dit que jo vull diners? Porto 12 anys de carrera i no he tingut més que buits, mentides i falses il·lusions” manifesta l’Eduardo.

Sí, l’Eduardo descriu exactament el que va fer, creu i ratlla.