Testimoni de la mare Rosaria el 9 d’agost de 2011

Hola a tots! Vosaltres m’heu aplaudit, però no vull anar al purgatori per haver estat una dona aplaudida. Si n’hem d’aplaudir una, aquesta és Maria. Si sóc aquí, si la comunitat existeix i si vosaltres sou aquí, és perquè jo l’he trobada, perquè, si no ho hagués fet, aquest projecte no existiria. Cal que sapigueu què significa trobar una Mare anomenada Maria, que m’ha donat Jesús! Per això, oferim-li de tot cor un aplaudiment! Aplaudim l’Altíssim, el Pare, pel regal d’una Mare: Maria Reina de la Pau a Medjugorje! Gràcies Mare! Un cop més vindrà aquesta nit per beneir els nostres cors i per beneir la nostra vida! Si Maria no hi hagués estat, no hauríem tingut aquesta trobada! Penseu en la bellesa que Déu ens ha donat! Gràcies!

En el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant. Encomanem al teu Cor Immaculat, Mare, aquesta trobada. Ajuda’ns abans de donar el nostre testimoni, a transmetre la nostra experiència, la que tu, Mare, ens fas viure al cor de Medjugorje. Perquè Medjugorje no és el nom d’una ciutat, d’un poble, és el cor de Déu, i que mitjançant Medjugorje vol portar els homes a la santedat. Gràcies per aquest regal, Mare i gràcies per haver escollit les dones. Sabeu dir-me per què Jesús es va aparèixer a les dones? Jesús s’hi va aparèixer perquè anessin a anunciar que la tomba estava buida! Al bon lladre li va dir, si et penedeixes seràs amb mi al Paradís! I més tard es va aparèixer i va manifestar el seu perdó, i també perquè sabia que la dona no callaria, perquè la dona és molt important en els plans de Déu! Poca gent pensa quins són els plans que Déu té per a la dona. Mireu qui és l’artífex que ens condueix a trobar-nos amb el Fill: és Maria, i per a nosaltres no és una estranya, s’ha convertit en la nostra Mare!

Us faig una pregunta a boca de canó: esteu disposats a ser sants? Veig que no tots heu dit sí. Abans de pregar cal que us llegeixi un missatge. Qui de vosaltres al llarg de la seva vida ha anat a veure un sacerdot per demanar-li la benedicció sobre la promesa, sobre el compromís de ser sant? Ningú, terrible! Escoltem què diu la nostra Mare el 10 de juliol de 1986: Estimats fills, avui us invito a la santedat, sense santedat no podeu viure. Per això venceu el pecat amb amor i amb amor supereu les dificultats que trobareu. Estimats fills, us prego que visqueu l’amor en els vostres cors. Escoltem què ens diu el 25 juliol de 1987: Estimats fills, us prego que accepteu a partir d’ara el camí de la santedat. Us estimo molt i per això desitjo que sigueu sants, no vull que Satanàs obstaculitzi aquest camí. Estimats fills, pregueu i accepteu tot allò que Déu ens ofereix en aquest camí que és dolorós perquè, qui comença a recórrer-lo, li mostra tota la Seva dolçor, de manera que respon amb gust a cada crida seva. No doneu importància a les petites coses d’aquí baix, mireu cap al Cel.

Tercer missatge: 13 de novembre de 1986. Aquí m’heu de respondre; si heu vingut a Medjugorje és per una raó: la Gospa us ha cridat i no ho ha fet per ficar-se Ella al centre de la vostra vida, sinó per posar-hi Déu, com ho ha fet amb mi! Jo m’he casat amb el seu Fill i com us he dit al principi, si no l’hagués trobat no existiria aquest projecte i ni tan sols vosaltres no estaríeu aquí escoltant el que us dic. Penseu en la importància de trobar aquesta Mare meravellosa, especialment per als joves, les mares i fins i tot els nens: Estimats fills, avui us convido a tots a pregar amb tot el cor i a canviar dia a dia la vostra vida. De manera especial us convido estimats fills a començar a viure santament, amb les vostres pregàries i els vostres sacrificis, perquè desitjo que cadascú de vosaltres que ha estat a prop d’aquesta font de la gràcia, arribi al Paradís amb un regal especial per a mi: la santedat. Si tu véns a Medjugorje i no tornes a Déu santificat, has perdut el temps i has desaprofitat la teva vida present i eterna. Per això estimats fills, pregueu i canvieu cada dia la vostra vida per poder arribar a ser sants. Jo estaré sempre amb vosaltres. Ella és la Mare que Jesús ens ha donat i que molt pocs hem acollit a la nostra vida. Qui de vosaltres li diu Mare i qui li diu Mare de Déu? Mare, Ella és mare! Jesús ha dit: Dona, aquí tens el teu fill, fill aquí tens la teva mare!”, Tot s’ha complert, però nosaltres no la coneixem com a mare, ens resulta aliena, és per això que començo evangelitzant abans de donar-vos el meu testimoni d’aquí 7 minuts. Primer vull dir-vos el que Ella ha fet a la meva vida des de 1983, des dels ensenyaments fins que entra a la nostra vida. La Mare de Déu compleix, i com et guia! És una Mare que està veritablement present en la teva existència, però poques vegades sents la presència dins teu.

Cada tres o quatre anys anem a les Missions a Guadalupe, Ciutat de Mèxic, fins a Acapulco. Dia a dia he anat descobrint llocs com la capella que hi ha darrere del santuari que s’anomena la Capella de les promeses. Hi ha un sacerdot que t’acull, et beneeix i et confessa mentre li fas la promesa de deixar allà els vicis i totes les coses que t’allunyen de Déu per poder així tornar al món per lliurar la gran batalla: aprendre a estar-hi sense pertànyer-hi. Quantes vegades has encomanat al sacerdot de la teva parròquia aquest propòsit: jo vull arribar a ser sant perquè un Home ha donat la seva vida per mi i una Mare des de fa trenta anys ens ve guiant perquè vol portar-nos a tots al paradís, perquè som sants en la font de la gràcia a Medjugorje! Qui de vosaltres ho ha fet? Ningú? Llavors, heu perdut tant! És bo que hagi rebut la gràcia de la conversió i és bo que l’hagi trobada, perquè avui encara no he rebut la benedicció de l’Església; el meu propòsit és respondre a la font de la gràcia per arribar a ser santa i que l’Església em beneeixi, oi pare Angelo que Ella em beneirà? Llavors, qui de vosaltres vol ser sant responent a aquesta font de gràcia que és Medjugorje?

Per entendre on heu vingut, Medjugorje no és un pelegrinatge com Fàtima o Lourdes on hi anem a veure el record d’unes aparicions. Has vingut a un lloc on Ella viu, has vingut a un lloc on Ella parla als homes, has vingut a un lloc on el pare Slavko deia fa molts anys: la Mare de Déu m’ha demanat que us digui a vosaltres, els guies, que digueu als pelegrins que vénen a Medjugorje que és com si estiguessin a l’escola primària, però que quan marxen ja estan a la universitat, amb l’estat de gràcia que Déu ha decidit per a ells. No hem acceptat el que la Mare de Déu ens va dir a Fàtima i el que Ella ens ha dit; no! Volem continuar vivint com si res, com abans, pitjor que abans, lleis contra la vida, l’avortament, el divorci! Ens hem condemnat a mort! L”egoisme ha resolt el problema!

Ella ha dit a Fàtima, a la petita, estimats fills, molts matrimonis no són de Jesús, no vénen de Déu, i els resolem amb el divorci! Eduqueu en la virginitat i la puresa, feu-los créixer, els pares, sota el poder de la gràcia de Déu. Però no! Hem anat més enllà del món, per això sant Pau ens diu: No us conformeu amb la mentalitat d’aquest món. Déu és viu, ahir, avui i sempre, tot passa però les meves paraules no passaran! I Ella, des de fa trenta anys ens ho està recordant. Gràcies a Déu una vegada més és missionera, perquè ens truca de nou per dir-nos: Tu ets preciós als ulls de Déu i tens una vida que no només és aquesta sinó també la vida eterna, però l’eternitat, segons la teva llibertat, l’acceptes o la rebutges.

No maleïu Déu, no li doneu la culpa a Déu. A Medjugorje, Ella ha dit en el penúltim missatge: Estimats fills, desperteu del somni de la incredulitat. Fa anys, en el temps de Quaresma, crec que a l’any 1983 o el 1984 va dir: Estimats fills, el món està malalt en la seva fe. Necessitem una veritable conversió, si no, no podem respondre a la nostra crida quotidiana, però hem de desitjar i voler realment ser sants. Escolteu el que ens diu l’abril de 1983, vosaltres no coneixeu molts missatges! Primer, la Paraula de Déu, segon, conduïu els missatges de la Mare de Déu i veureu com caminareu rectes! Fins i tot si arribés el temptador per fer-vos vacil·lar sabeu que tenim una gràcia, n’hi ha prou amb no abusar de la misericòrdia de Déu. Només cal acostar-se al ministre de Déu i dir-li: he lluitat però no ho he aconseguit. Pare, m’ajuda? Et confesses, veus que vols sortir d’aquella situació i que vols respondre a la seva crida, així demostres a Déu que el vols en la teva vida. Si no, som com aquests fills passius que diuen jo crec en Déu però no faig res, faig el que fan els altres, tothom excepte Déu.

Escolteu el que diu perquè sento que ho desitgeu. Si avui Déu em cridés perquè l’Església em beneeixi a fi d’arribar a ser santa no per decisió meva sinó perquè Ella ha dit: vosaltres que heu vingut a aquesta font de gràcia aquí a Medjugorje, jo us vull al Paradís amb el do de la santedat, i voleu venir aquí a rebutjar-lo?

Sapigueu que m’entristeix quan sento dir: He estat a Medjugorje deu vegades, vint vegades, trenta vegades; llavors els faig una pregunta: Però tu reses el Sant Rosari cada dia? , No, no, no tinc temps en absolut!, però crec en Medjugorje. Fas dejuni? , No, no puc perquè prenc medicaments, jo li dic: jo també prenc medicaments, però si he de menjar pasta me la menjo sense amanir, o també es pot prendre arròs sense amanir”.

Fins i tot el meu bisbe ha dit als meus joves, vosaltres podeu fer dejuni al seminari, mortifiqueu el vostre paladar i mengeu sense condimentar un primer plat i també el segon. Fixeu-vos, ens justifiquem de les nostres fragilitats i després diem que no ho hem aconseguit. Però, creieu que Maria ens pot demanar coses que no podem fer? Si sabéssiu qui som! I com de gran és l’amor de Déu dins nostre! No el coneixem gens! És Ell qui es fa res en la teva humanitat i tu qui el profanes. El caràcter sagrat de la divinitat està en la vida humana, no sabem qui som, d’on venim i quina és la nostra meta. Quina és la parella de nuvis que es casa conscient que la vida del fill que vindrà, vindrà a aquesta vida per passar a l’altra vida? Qui té aquesta cultura de la vida eterna? Ningú! Si parlem de la mort, ah! És el pas de deixar la teva vida terrenal. Pare Angelo, ha entrat alguna vegada a la seva Església un taüt que s’hagi emporta per davant tot el que tenen? A Trentino (regió al nord d’ Itàlia, n.d.t.) m’ha dit un sacerdot: no mare, mai ha entrat dins l’Església un taüt que tingués butxaques! Perquè el que tu tens a dins no t’ho pot prendre ningú perquè són els tresors del cel el que has d’acumular durant aquesta vida i fer-los créixer dins teu, si no tots som esplèndids per fora, però podrits per dins.

Per tant, hem de canviar de direcció, tornar a Itàlia i caminar a contracorrent, en cas contrari els “antimedjugorjians” tindran raó. Sabeu què han escrit a internet? No creuen en els que parlen de Medjugorje perquè mentre afirmen que creuen en la Mare de Déu, després no fan el que Ella els demana. Si tu creus que veritablement s’apareix, quan tornis a casa fes el que Ella et demana, tot i les dificultats, els patiments, els sacrificis i la creu. No es pot entrar al Paradís pel camí ample perquè el nostre camí és estret perquè som aquells que han passat per grans tribulacions i han rentat els seus vestits i gràcies a la nostra estimada Església catòlica, apostòlica i romana cada dia hi ha seguidors de Maria perseguits, cada dia cal aixecar-se. Pare Angelo, cal aixecar-se perquè l’Església és exaltada i beneïda i no la guia la fragilitat humana perquè està guiada per l’Esperit Sant, i és gràcies a Ell que una vegada més avui Jesús s’ha fet així, ha vingut dins nostre a fer-se Carn de Déu, i per les nostres venes corre la Sang de Déu! Qui de vosaltres viu aquesta experiència d’amor? Qui? Sense ells cap de nosaltres pot anar a l’eternitat essent sant, perquè el Sant és Crist en la nostra vida, gràcies als sants sagraments, a la vida que ha vingut a donar-nos. I nosaltres dormim, fem totes les coses del món però les de Crist no les coneixem, així que un aplaudiment a la meva Església! La meva Església, la vostra Església que està guiada per Maria i guiada per l’Esperit Sant, sense l’Esperit Sant no tindríem l’Eucaristia; quina cosa tan bonica la nostra Església, l’hem d’estimar! Vull que sigui estimada i aplaudida; gràcies Pare, gràcies perquè existeixes, gràcies pels joves que tenen la valentia de posar les seves vides al servei de l’Amor, gràcies Senyor i gràcies Mare per aquest amor que has demostrat per la nostra estimada Església! Ai de vosaltres si la critiqueu, estigueu atents, que el dimoni és llest i us pot fer perdre la fe i fins i tot la santedat.

Volia llegir-vos aquest missatge que la Mare de Déu va donar el 25 d’abril de 1983. Compteu quantes vegades diu la paraula “convertiu-vos“. Escolteu: “El meu cor crema d’amor per vosaltres, l’únic que desitjo dir al món és això: conversió, conversió, conversió. Només demano conversió, feu-ho saber a tots els meus fills: cap sofriment és massa gran per a mi a canvi de la vostra conversió”. Ella mateixa ho diu, Ella, la Mare. “Només us demano que us convertiu, resaré al meu Fill Jesús que no castigui al món, però us ho suplico, convertiu-vos. No us podeu ni imaginar el que passarà, el que Déu farà caure sobre el món, per això us ho repeteixo, convertiu-vos, renuncieu a tot, feu penitència.”

Fàtima, Fàtima! No t’hem fet cas, no t’hem escoltat! Encara ens diu: Això és tot el que desitjo dir-vos, convertiu-vos. Porteu la meva gratitud als meus fills que han resat i dejunat, ho presento tot al meu Fill, perquè així mitigui la Seva Justícia vers la humanitat pecadora.

Quantes vegades ha dit que ens convertim? Set vegades! I qui no ha escoltat aquest missatge? Renuncieu a tot, feu penitència, refuseu totes les coses mundanes que ens allunyen de Déu. Ella és l’esposa inseparable de l’Esperit Sant. Heu de saber que fa uns mesos van fer una pregunta a la Vicka que es referia sobre els deu secrets. Va respondre: Amb trenta anys d’aparicions s’ha mitigat només una part del setè secret, la resta segueix igual. Vol dir que en trenta anys no hem fet res, no hem tingut la voluntat de dir: Tu ets la meva mare, jo sóc el teu fill i faré amb la teva ajuda el que em demanis.

Els joves heu de viure en castedat, en puresa, viure en el món sense ser del món; en canvi es multiplica l’esperit del món amb un modernisme que va contra la llum de Déu!

Vull concloure aquesta part del meu testimoni amb la simplicitat de la pregària del Parenostre perquè vull resar un moment amb vosaltres perquè pugueu portar després el goig del Ressuscitat, puig jo l’he experimentada i l’he trobat. És aquesta set diària de Déu, aquest desig de convertir-me a Ell, perquè és justament la Mare de Déu qui ha entrat a la meva vida! El meu objectiu és complir la voluntat de Déu en la quotidianitat, on, en l’amor diví i no en l’humà, aquest amor que sap donar-se, que no es cansa mai i està sempre a punt de dir aquí em tens!, aquell amor rebut en el Sant Baptisme.

En el Baptisme tenim la llavor de la vida divina, la base del Paradís, el do de l’ Esperit Sant, que ha posat set magnífics dons en la nostra vida, i estan tancats en nosaltres ….com adormits! I nosaltres, en gairebé un 90%, vivim sota el domini de la carn i silenciem la vida de l’Esperit! Per això Déu ha decidit per nosaltres i ve a despertar-nos de nou, amb simplicitat, perquè els nostres cors es lliurin de l’esperit del món i siguin omplerts de la gràcia de Déu. És per això que sou a Medjugorje, lloc de gràcia on Ella ve a donar-vos aquest do i a portar-vos al Paradís de la santedat!

Si preguem ho fem perquè hi ha un motiu, i la nostra pregària amb Ella significa trobar el diàleg entre nosaltres i Jesús. La pregària més simple és el Sant Rosari, que després us explicaré. Però el mínim que heu de fer és pregar. És important que descobrim la bellesa de Déu en la pregària, ja que Maria ha dit: “Pregueu, pregueu, pregueu. No ha dit escolteu, escolteu, escolteu. Pregueu, almenys significa el mínim “alegria, dolor i goig cada dia! Ah, però jo no tinc temps!

Escolteu què diu l’any 91 , així resem el Parenostre amb el cor obert: Estimats fills , avui com mai us convido a l’oració, que la vostra pregària sigui per la pau. Satanàs és fort i vol destruir no només la vida humana, sinó també la natura i el planeta en el qual viviu – i nosaltres anem fent cada dia com si res! Per això, estimats fills, pregueu per poder ser protegits a través de l’oració amb la benedicció de la pau de Déu. Déu m’ha enviat entre vosaltres per ajudar-vos. Si voleu la meva ajuda, preneu la corona del Sant Rosari. El rosari per si sol pot fer miracles en el món i en la nostra vida. Jo us beneeixo i estic amb vosaltres fins que Déu vulgui. Gràcies, ja que vosaltres no oblidareu la meva presència aquí. Gràcies perquè la vostra resposta és bona i serveix per a la pau.

Quan nosaltres diem: Pare nostre que esteu en el cel , però el Cel és un, què vol dir quan diem: Pare nostre que esteu en els cels? Sabeu el que són els cels? Els cors dels homes! perquè on hi hagi un cor que bategui, us agradi o no, Déu hi habita, és el Seu terreny.

Sigui santificat el vostre nom, On? Dins meu i a través de mi es vol apropar el major exemple, que és l’alt grau d’humilitat que ha fet Jesús, quan es va trobar amb Simó de Cirene. Què li van fer a Simó de Cirene? El van obligar a portar la creu, però ell no la volia portar! Però què va passar? En aquell moment es va obrir el cel i l’home es va presentar amb la creu davant de Déu, i avui pot resar per mi, per tu, per tota la humanitat!

La Mare de Déu ha dit: Estimats fills, doneu-me els vostres cors, a través d’ells vull fer miracles i prodigis, i encara diu en un altre missatge: Estimats fills: que el vostre cor sigui un riu de gràcia per a la humanitat allunyada de l’amor de Déu. Ets un instrument en les mans de Maria, i cada dia l’Església t’ho diu a la Santa Missa, quan tu respons al sacerdot que diu: Pregueu, germans, perquè aquest sacrifici, meu i vostre, sigui agradable a Déu Pare Omnipotent. No diu el teu sinó el vostre, i nosaltres responem: “Que el Senyor rebi de mans vostres aquest sacrifici, a lloança i glòria del seu nom, per al nostre bé i el de tota la seva Santa Església. Qui és l’Església? Nosaltres els batejats! Qui són els que poden rebre la Santa Eucaristia? Els sants! I els sants, qui són? Els batejats! Vosaltres que heu vingut a aquesta font de gràcia podeu entendre ara com és de fort aquest esperit en què Ella ens dóna el desig i la voluntat de respondre en el més profund dels nostres cors d’una altra manera. O som sants, o som cristians fallits! Recordeu, Déu no va crear el purgatori, ha tingut misericòrdia, Déu ha creat l’home per la Seva glòria i Jesús ens ha glorificat . És la nostra llibertat la que donarà testimoni: Jo he respost a la crida de ser fill de Déu o Jo renego de ser fill de Déu.

A la meva manera! Vosaltres, si teniu el carnet de conduir, no podeu conduir com vulgueu, hi ha regles, oi? I ni tan sols un metge si no estudia pot ser metge, ni tan sols un sacerdot. I en canvi amb Déu fem el que volem, tot va bé, doncs no! Hi ha unes regles: els sants manaments, els sagraments, els preceptes! I si resem el sant rosari serem homes lliures per posar en pràctica tota la gràcia que rebem en el sant Baptisme que ens dóna l’Església! I per això Pare nostre que esteu en el cel, sigui santificat el vostre nom per mi i a través meu, tots nosaltres i la humanitat sencera que vols abraçar. Sigui santificat el vostre nom en mi i et presento el meu fill esclau de la droga, el meu marit que és alcohòlic, la meva filla que és una llibertina, vine Esperit Sant, vine! Estem distrets, m’enteneu? Quan diem: Vingui a nosaltres el vostre Regne, què volem dir? Sant Joan al capítol 16 diu: Me’n vaig, però us enviaré l’Esperit Sant, el que consola, l’Esperit de veritat, que us portarà a la veritat eterna, i quan diem vingui a nosaltres el vostre Regne, vol dir que vingui l’Esperit Sant, ja que el Regne de Déu és revelat en el cor de l’home només a través de l’Esperit Sant. Per això us dic que l’Església és guiada per l’Esperit Sant. Que es faci la vostra voluntat. I quina és la voluntat de Déu? Sigueu sants com jo sóc Sant, Sigueu perfectes com el meu Pare del cel. Així en el cel com en la terra. Què és el cel, la terra? És el meu cor! I és a través del meu cor que la meva família, la meva comunitat, aquests cors es mouen! Vine, Esperit Sant!

Déu ens ho ha donat tot però no tenim temps de pregar, i per això no tenim vida interior! Resem un Parenostre i 3 Avemaries als set dons. Encarnar, escoltar, interioritzar i després responeu. Estigueu asseguts, el que compta de veritat és el cor: Maria, la nostra Mare diu que desitja que l’Esperit Sant sigui l’amo absolut dels nostres cors, ja que la missió de l’Esperit Sant és eixamplar-los perquè la Santíssima Trinitat habiti en nosaltres. Aquesta és la plenitud de la santedat perfecta de Déu, l’Esperit revela Jesús i Jesús revela el Pare, tots dins teu, perquè tu siguis una criatura glorificada, i la glòria ve només de la Santíssima Trinitat.

Mare, des del començament t’he confiat aquests germans i germanes, prega amb nosaltres perquè puguin obtenir avui el guariment de la fe, el do de la conversió del cor. Envia sobre seu l’Esperit Sant, l’Esperit i la teva maternitat de Mare, perquè puguin conèixer la joia de ser salvats, santificats i redimits. Així sentiran en el seu cor la presència de l’Esperit Sant, el Crist Ressuscitat viu dins seu, perquè en aquest lloc, que és font de gràcia, entri als seus cors la santedat perfecta.

Font: https://medjugorjetuttiigiorni.blogspot.it