Missatge extraordinari del 15 de juny de 2018 a l’Ivan

La Mare de Déu ha vingut a nosaltres alegre i feliç i ens ha saludat a tots amb la seva salutació materna: “Lloat sigui Jesús, estimats fills meus!”. Després ha estès les seves mans i ha pregat aquí a sobre de tots nosaltres durant una bona estona. Ens ha donat la seva benedicció, i a continuació ha dit:

“Estimats fills, també avui de manera especial desitjo convidar-vos a l’Eucaristia. Que la Missa estigui el centre de la vostra vida. En particular, estimats fills, que l’Eucaristia estigui al centre de la vostra família: la família ha de participar a la Santa Missa i donar glòria a Déu. Jesús ha de ser el centre de la vostra vida. Per això, estimats fills, pregueu; renoveu la pregària en família i camineu cap a Jesús. Gràcies estimats fills per haver respost també avui a la meva crida”.

Després jo us he encomanat a tots, les vostres necessitats, les vostres intencions, les vostres famílies i de manera especial els malalts. Després, la Mare de Déu ha continuat pregant una estona sobre nosaltres, i durant aquesta pregària ha marxat, en un signe lluminós de la Creu, tot saludant-nos: “Aneu en pau, estimats fills meus”.