Missatge extraordinari del 6 d’agost de 2018 a l’Ivan

També aquesta nit la Mare de Déu ha vingut alegre i feliç i al principi ens ha saludat amb la seva salutació materna: “Lloat sigui Jesús, estimats fills meus”. Després ha estès les seves mans i ha pregat sobre nosaltres durant una bona estona. Ha pregat especialment sobre tots els malalts presents. Després ha dit:

“Estimats fills, també avui us vull convidar de manera especial al perdó. Perdoneu, estimats fills, i obriu així a l’Esperit Sant, el camí cap al vostre cor. Estimats fills, prego per tots vosaltres i intercedeixo davant el meu Fill. Pregueu amb mi per als meus plans. Gràcies, estimats fills, també avui, per haver respost a la meva crida!”.

Després la Mare de Déu ha pregat una estona sobre tots nosaltres, ens ha beneït a tots amb la seva benedicció maternal i ha beneït tot el que heu portat per beneir. Us he presentat a tots a la Mare de Déu: les vostres necessitats, les vostres intencions, les vostres famílies i en particular els malalts. Després ha seguit pregant sobre nosaltres i en aquesta pregària ha marxat en el signe de la llum i de la creu amb la salutació “Aneu en pau, estimats fills meus!”