El Cardenal de Barcelona i actual President de la Conferència Episcopal Espanyola, participarà al Festival de la Joventut de Medjugorje.

Com cada any, la celebració del Festival de la Joventut serà un gran esdeveniment que aplegarà milers de joves provinents dels cinc continents per participar a la trobada coneguda mundialment entorn a la Reina de la Pau, al poblet de Medjugorje (Bòsnia-Hercegovina).
Aquest any, en la seva 33ª edició, comptarem amb la presència del Cardenal de Barcelona i President de la Conferència Episcopal Espanyola, Mons. Juan José Omella Omella, i s’hi preveu l’assistència de 50.000 joves de manera presencial i més de 2 milions de visites a través del canal de Youtube Media MIR Medjugorje ES. Tots sou convidats a participar a través d’aquest canal, al Festival que tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost de 2022, sota el lema “Veniu a mi i us faré descansar”.
Monsenyor Juan José Omella arribarà a Medjugorje el dia 30 de juliol i marxarà del 3 d’agost cap a Santiago de Compostela per participar a la trobada de joves peregrins europeus, com a preparació per a la Trobada Mundial de la Joventut 2023 amb el Papa Francesc.
El dia 1 d’agost hi haurà la Santa Missa inaugural del Festival de la Joventut, que serà presidida per Mons. Juan José Omella, acompanyat de Mons. Aldo Cavalli, -Visitador Apostòlic enviat del Papa Francesc a Medjugorje- i de centenars de sacerdots concelebrants.
Una gran noticia per a tots els qui estimem la Reina de la Pau i per a tots els peregrins hispano-parlants.
Comptem amb la vostra pregària perquè aquest festival sigui motiu de trobada amb Déu i de conversió per a molts joves d’arreu del món.
Benvingut Mons. Omella!
Dobrodošli  Mons. Omella!