Comentari del missatge del 2 de febrer de 2017

En el missatge del 2 de febrer de 2017, el dia de la Presentació de Jesús al Temple de Jerusalem i Dia de la Vida Consagrada, la Mare de Déu va fer una pregària pels qui no han experimentat l’amor de Déu al seu cor, tot dient:

“Estimats fills, vosaltres que us esforceu per presentar al meu Fill cada dia de la vostra vida, vosaltres que procureu viure amb Ell, vosaltres que pregueu i us sacrifiqueu, vosaltres sou l’esperança en aquest món inquiet. Vosaltres sou els raigs lluminosos del meu Fill, l’Evangeli viu, i sou els meus estimats apòstols de l’amor. El meu Fill està amb vosaltres. Ell està amb els qui pensen en Ell, amb els qui preguen. Però de la mateixa manera, Ell espera pacientment els qui no el coneixen. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, pregueu amb el cor i mostreu amb les vostres obres l’amor del meu Fill.

Aquesta és l’única esperança per a vosaltres i l’únic camí cap a la vida eterna. Jo, com a Mare, sóc aquí amb vosaltres. Les pregàries que m’adreceu són per a mi les roses d’amor més boniques. No puc no estar allà on oloro perfum de roses. Hi ha esperança! Moltes gràcies“ 


En la primera part la Mare de Déu fa un compliment als qui s´han decidit per viure els seus missatges: “vosaltres que us esforceu per presentar al meu Fill cada dia de la vostra vida, vosaltres que procureu viure amb Ell, vosaltres que pregueu i us sacrifiqueu, vosaltres sou l’esperança en aquest món inquiet. Vosaltres sou els raigs lluminosos del meu Fill, l’Evangeli viu, i sou els meus estimats apòstols de l’amor. El meu Fill està amb vosaltres. Ell està amb els qui pensen en Ell, amb els qui preguen…” Resulta bonic de contemplar aquestes paraules perquè hi veiem afalacs, lloances, reconeixement pels esforços que tanta gent fa. Són paraules d’una Mare perfecta, un model d’allò que ha de ser un educador, que no només corregeixi o cridi l’atenció dels qui educa, ans al contrari reforci també la conducta positiva amb paraules d’afalac; cosa que molts pares i educadors no fan. Jo crec que la Mare de Déu amb aquesta actitud també vol servir d’exemple als educador, perquè pensin a fer créixer l’autoestima i l’autoimatge dels seus pupils amb les coses positives que els hi veuen fer. Aleshores, fixem-nos que la Mare de Déu no només demana o corregeix sinó que també reforça la conducta positiva dels seus fills i els felicita per les seves bones accions. És el que es percep a la primera part del missatge del 2 de febrer de 2017: “vosaltres que us esforceu per presentar al meu Fill cada dia de la vostra vida, vosaltres que procureu viure amb Ell, vosaltres que pregueu i us sacrifiqueu, vosaltres sou l’esperança en aquest món inquiet. Vosaltres sou els raigs lluminosos del meu Fill, l’Evangeli viu, i sou els meus estimats apòstols de l’amor. El meu Fill està amb vosaltres. Ell està amb els qui pensen en Ell, amb els qui preguen…”Però llavors fa una petició que cal considerar: “Per això vosaltres, apòstols del meu amor, pregueu amb el cor i mostreu amb les vostres obres l’amor del meu Fill. Aquesta és l’única esperança per a vosaltres i l’únic camí cap a la vida eterna. Jo, com a Mare, sóc aquí amb vosaltres. Les pregàries que m’adreceu són per a mi les roses d’amor més boniques. No puc no estar allà on oloro perfum de roses. Hi ha esperança! Moltes gràcies.” Aquestes pregàries que la Mare de Déu demana amb el cor, són les pregàries per la pau que va demanar en el missatge anterior, a més de les pregàries que demana en aquest missatge del 2 pels qui són lluny de Nostre Senyor Jesús. I també diu una cosa molt simpàtica, que ja va dir en el missatge del dia 2 anterior: que les pregàries que li adrecem a Ella són per a mi les roses d’amor més boniques, són perfum de roses. Sense dir-ho, està parlant del rés del sant Rosari. La paraula Rosari, literalment del llatí, significa “ramell de roses”; però la Mare de Déu diu a més a més que són perfumades. Aleshores, cada vegada que agafem el sant Rosari, procurem de pensar en aquest agradable perfum de roses que puja fins a la Seu de la Mare de Déu al Cel i puja, també, a la Seu del Seu Fill. Lloat sigui Jesucrist!