Calendari 2024

 

 

JA ÉS A LA VENDA EL CALENDARI 2024!

Aquest calendari pretén ajudar a viure els missatges de Maria i per això incorpora els aspectes més excel·lents de l’espiritualitat de Medjugorje. S’hi destaca el calendari litúrgic perquè ens ajudarà a meditar la Paraula de Déu a través de la Litúrgia de les Hores. Unes icones ens recorden la invitació de la Verge a dejunar a pa i aigua tots els dimecres i divendres, per les seves intencions. També s’hi destaca el dia 2 de cada mes, dia dedicat especialment als qui no han experimentat l’amor de Déu. També el dia 25 es recorda l’aparició a la Marija, quan la Verge dóna un missatge destinat a tota la Humanitat. Igualment s’hi destaquen les aparicions anuals a la Mirjana, la Ivanka i el Jakov, els dies 18 de març, 25 de juny i 25 de desembre, respectivament. Es fa especial esment de les novenes de la Divina Misericòrdia, la de l’Esperit Sant, la de Nadal i de la novena de la Reina de la Pau.

En aquesta edició hi ha una única versió per a tots els països de parla hispana que incorpora els dies que commemoren les santes patrones d’Amèrica i Espanya.

Per primera vegada disposem de calendaris de paret i calendaris de sobretaula!

 

Preu:

Espanya: 10€ (calendari de paret) 8€ (calendari de sobretaula) + 7€ de despeses d’enviament

Resta d’Europa: les despeses d’enviament variaran segons el país des del qual se sol·liciti. Consultar abans a publicaciones@amordedeu.org

Amèrica: consultar a centro@centromedjugorje.org

 

Comandes:

Les comandes es poden realitzar a través de l’enllaç següent:

Formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdX1oaAfdZS6xQViA8VamS9RPHGYIljN2dKMSwh61fqzV8DCg/viewform

 

Pagament: 

A través de transferència bancària, Paypal o Bizum.

Més informació al link següent: https://www.virgendemedjugorje.org/pago-calendario/