27/06/2020 – XCV Recés “Maria Reina de la Pau” a Vil·la Gospa (Barcelona)

L’Associació Cultural Amor de Déu torna a organitzar un recés el proper dissabte 27 de juny de 2020 a Vil·la Gospa. Després d’uns mesos d’inactivitat, estem molt contents de poder tornar a fer les trobades a Vil·la Gospa. Es clar que prendrem totes les mesures sanitàries per què el recés es faci amb seguretat per a tothom (gel hidroalcohòlic, distància de seguretat…) Preguem als assistents que portin mascareta. El recés el dirigirà Mn. Albert Mikhail.

A més del recés, per aquelles famílies que vinguin amb nens, formarem grups de pregària amb l’objectiu d’aprendre a pregar amb el cor, tal i com ens demana la Mare de Déu. Aquesta iniciativa pretén ser una Escola de pregària vivent. Els grups es formaran en funció de l’edat i cada grup estarà dirigit per un catequista.

L’aportació per a les despeses del recés serà de 10 euros. Els menors de 16 anys no hauran de pagar. Tothom s’haurà de portar el menjar, excepte el berenar.

Preguem confirmeu la vostra assistència abans del 23 de febrer, a l’e-mail virgendemedjugorje@amordedeu.org o be envieu un whatsapp a la Lourdes Rueda al telèfon 651.178.750.

Per accedir a Vil·la Gospa, l’adreça és: Carrer de les Alzines núm. 9, Sant Vicenç de Montalt. Adjuntem mapa: mapa

Programa del recés:

10.30: ACOLLIDA

11.00: SANTA MISSA

12.00: GRUP DE PREGÀRIA

13.30: DINAR

15.30: MEDITACIÓ DEL MISSATGE DEL 25 DE JUNY

16.30: ADORACIÓ AL SANTÍSSIM

17.30: BERENAR I FI DEL RECÉS