8/10/2012 – Un home italià recupera la vista

Lina Martelli i el seu marit davant de
l’Església de Sant Jaume a Medjugorje.
Després de viure trenta anys amb miopia,
uns dies més tard, el Sr. Martelli no va
necessitar dur ulleres mai més

Després de trenta anys de miopia, el meu marit va recuperar perfectament la vista a Medjugorje, diu la Lina Martelli de Catanzaro, d’Itàlia. “Quan va perdre les ulleres, em va dir que no em preocupés, que les havia entregat a la Mare de Déu” explica ella. La senyora Martelli també va veure a la Mare de Déu damunt dels núvols.

La miopia havia estat un fet a la vida del marit de la Lina Martelli durant trenta anys. Però només fins que el matrimoni sud-italià visità Medjugorje a l’octubre de 2009, segons explica la senyora Martelli al diari local Catanzaro Informa.

El marit de la Lina Martelli, que roman en l’anonimat a la cobertura local de la notícia, va perdre les ulleres mentre pujava la Muntanya de la Creu. Les ulleres no varen ser trobades mai més, però si les haguessin trobat, no haurien estat necessàries, segons indica la Lina Martelli:

El Sr. Martelli, encara amb les ulleres,
mira el que la seva dona
descriu com un contorn clar de la Mare de
Déu en un núvol damunt de Medjugorje el 3
d’octubre de 2009. “Jo n’estava segura: Era la
Mare de Déu. Per un moment, no vaig veure un
núvol amb l’aparença de Maria, sinó la cara,
carn i sang de la Mare de Déu de Medjugorje.
La mateixa cara que hi ha retratada a l’estàtua de
l’església de la vila”, diu la Lina Martelli.

 

 

 

“Com tots els pelegrins, vam agafar el tortuós camí de la creu a la Muntanya de la Creu. El meu marit duia les ulleres com sempre ja que ha estat miop durant trenta anys. A la baixada ell se n’adonà que les havia perdut i pensà que se les havia deixat a l’hotel” segons explica la Lina Martelli a Catanzaro Informa.

“Realment no era així ja que un vídeo mostra que les havia portat durant el camí de pujada a la muntanya. Malgrat tot, el meu marit mai no va trobar les ulleres i va seguir amb el seu pelegrinatge sense elles. Una mica amoïnat, ja de tornada amb vaixell cap a casa, va dir que n’hauria de comprar unes altres, i que per tant hauria de fer front a una altra despesa”.

 

Segons Lina Martelli, aquest núvol
es tornà en una imatge de la Mare
de Déu moments després de fer la
fotografia.

“Rient, li vaig dir que no es preocupés, que ell les havia deixat a la Mare de Déu. A la tornada vam anar a l’oftalmòleg i ens va dir que el meu marit no necessitava ulleres, que hi veia perfectament.

El Medjugorje Today ha estat cercant en va el nom del Sr. Martelli.

 

 

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.virgendemedjugorje.org