5/11/2013 – El Papa afegeix una foto de Medjugorje al seu Facebook

Un gran nombre de persones, (jo inclòs) estem molt entusiasmades amb una fotografia de la Mare de Déu que el Papa Francesc va penjar al seu Facebook diumenge passat, cap a les 7 de la tarda.

És una imatge fàcil de reconèixer per a la majoria de peregrins de Medjugorje i que es fa servir per representar a la Mare de Déu de Medjugorje.

La parròquia de Medjugorje normalment presenta la mateixa foto a la pantalla gegant d’informació situada al costat de l’altar exterior.

La imatge es va fer popular quan el pare Jozo Zovko, antic rector de Medjugorje, fou traslladat a la parròquia de Tihaljina després de sortir de la presó. Els peregrins començaren a visitar-lo. Alguns d’ells li portaven regals per a la seva nova església i un grup de peregrins italians van donar un bella imatge de la Mare de Déu de Gràcia. Es tracta de l’estàtua de la que se’n va agafar la imatge.

La imatge es va fer popular quan el P. Jozo va començar a repartir, als peregrins que el visitaven, una estampa amb la imatge de la Mare de Déu per una cara i les “cinc pedretes” per l’altra, un resum de tot el que la Mare de Déu ens demana a través dels seus missatges de Medjugorje.

Us puc donar alguns detalls tècnics sobre la imatge publicada a la pàgina del Facebook del Papa:

Fou feta el dia 2 de juny de 2003 a les 14:17:57 BST, i és una de les tres imatges similars que es van fer al mateix temps. La càmera utilitzada és una Canon EOS D60 amb objectiu de 300 mm obert a 2,8, muntada en un monòpode i presa a una velocitat d’obturació de 1/45 segons. ISO nominal de 100.

I, com ho puc saber, tot això? Doncs perquè jo faig fer la foto! Gràcies Papa Francesc!

 

Font: www.medjugorjetoday.tv
Traducció a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org