5/8/2019 – Cardenal Christoph Schönborn: l’Església reconeix amb gratitud el que tantes persones experimenten a Medjugorje

Tal com havia fet en anys anteriors, l’arquebisbe de Viena, el cardenal Christoph Schönborn, va transmetre un missatge als participants del XXX Festival de la Joventut a Medjugorje. El missatge va ser llegit per el mossèn p. Marinko Sakota:

Estimats germans i germanes, estimats joves!

Com cada any, us envio les meves salutacions en aquesta gran reunió juvenil. En els darrers anys, el nostre Sant Pare ha anat donant senyals, de mica a mica, de que Medjugorje és un lloc beneït on la Mare de Déu, la Nostra Senyora, és molt a prop de la gent i envia molta ajuda. Tots nosaltres li hem d’agrair sincerament la seva cura pastoral sàvia i plena d’amor.

En la persona de l’arquebisbe Hoser, va enviar al seu representant personal permanent. En la inauguració del Mladifest va venir el seu vicari personal, el cardenal De Donatis. Tots aquests signes mostren que l’Església reconeix amb gratitud allò que tantes persones han experimentat a Medjugorje durant dècades i que els encoratja a venir a aquest lloc de Misericòrdia, tot i la calor de l’estiu. Aquí és on el Cel és tan a prop nostre, aquí és on la Mare de Déu ens regala tant consol i conversió, aquí molts de vosaltres descobriu l’alegria de la confessió, el sagrament del perdó. Aquí experimenteu la companyonia en la fe, aquí feu amistats, aquí molts experimenten la sanació interna de les ferides de la vida.

Ja estic desitjant tornar a Medjugorje al proper Mladifest, si Déu vol.

Pregueu per el Papa Francesc, a qui tant li devem.

En fe i pregària

P. Christoph Schönborn, Cardenal

Font:www.centromedjugorje.org