4/12/12 – Marija: han sorgit dos tipus de sacerdots

La Marija, el 13 d’octubre a Isola della Scala, Itàlia. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

En els seus missatges més recents, la Mare de Déu es mostra molt preocupada per la necessitat de pregar pels sacerdots. S’esdevé que actualment a l’Església hi ha dos tipus de sacerdots: els que estan totalment compromesos i els que no ho estan tant, comentà la vident Marija Pavlovic-Lunetti després de rebre el missatge de 25 de novembre.

El 25 de novembre, la Confessió estava a la ment de l’entrevistador, però la vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti preferí parlar dels confessors, en directe a Ràdio Maria, per explicar el missatge mensual de la Mare de Déu:

“Estimats fills!, en aquest temps de gràcia, us exhorto a renovar la pregària. Obriu-vos a la Sagrada Confessió per tal de que cadascú de vosaltres accepti la meva crida amb tot el cor. Estic amb vosaltres i us protegeixo de la ruïna del pecat, però vosaltres us heu d’obrir al camí de la conversió i la santedat, que el vostre cor cremi de l’amor a Déu. Doneu-li temps i Ell se us donarà i així en la voluntat de Déu hi descobrireu l’amor i la joia de viure. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

El director de Ràdio Maria, el pare Livio Fanzaga

“Marija, he vist que darrerament la Mare de Déu ens recorda la confessió, sigui en missatge del dia 25 de cada mes o bé a través dels missatges a la Mirjana. Per què, en la teva opinió?”, preguntà el director de Ràdio Maria, el pare Livio Fanzaga.

“No només de la confessió, sinó que Ella ens exhorta constantment a pregar pels sacerdots, els Seus “fills del clergat” com els anomena. Darrerament tots els missatges que rebem a través de la Mirjana semblen demanar pregàries per tots aquells que s’aparten de l’Església i no coneixen l’amor de Déu”, contestà la Marija.

“Veig que la Mare de Déu demana pregàries pels sacerdots també a través de l’Ivan”, afegí.

“Tot això és per dir-nos que la confessió és important, però cal que hi hagi sacerdots disponibles. Jo diria que avui a l’Església hi ha dos tipus de sacerdots, també gràcies a la Mare de Déu: aquells que s’han decidit cent per cent per la pregària i la santedat, i aquells que preguen menys. Veig que la Mare de Déu apunta això cada cop més. L’Església necessita sacerdots sants”, continuà la vident. Cadascun dels 12 missatges donats per la Mare de Déu durant el 2012 a la vident Mirjana Dragicevic-Soldo exhorten a pregar pels sacerdots.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org