4/11/2012 – La Mare de Déu s’apareixerà quatre cops al Líban

El vident de Medjugorje, Ivan Dragicevic,
tindrà quatre aparicions de la Mare de Déu
al Líban entre el 15 i el 18 de novembre.
El mes de març, la vident Marija Pavlovic-
Lunetti (darrere seu) congregà 100.000 persones a Beirut en unes trobades de pregària de dos dies.

A mitjan novembre, el vident de Medjugorje Ivan Dragicevic tindrà quatre aparicions de la Mare de Déu al Líban. Un cardenal, un arquebisbe i dos bisbes presidiran els esdeveniments. La visita es produeix en un moment en què manca estabilitat política i el Líban acull 100.000 refugiats sirians.

La Mare de Déu s’apareixerà quatre cops al Líban des del 15 fins el 18 de novembre, quan el vident de Medjogorje, Ivan Dragicevic, visiti el país, segons confirma el grup Friends of Mary Queen of Peace

Les quatre aparicions tindran lloc a: Bkerke el dia 15, Zahleh el dia 16, Maghdoushe el 17 i Emar el dia 18. Els llocs i horaris es poden consultar a Calendar.

El cardenal Beshara Boutros El-Rahi,
patriarca dels territoris de l’Est

 

Els quatre esdeveniments estaran presidits per prelats de renom, començant pel cardenal Beshara Boutros El-Rahi, patriarca dels territoris de l’Est. Les altres tres aparicions seran seguides per un arquebisbe i dos bisbes. Dos dels quatre prelats representen el ritus maronita, els altres dos, el ritus catòlic grec.

 

 

 

 

La visita de l’Ivan coincideix amb un temps de malestar polític al Líban, on l’oposició ha demanat, des del mes de març, la dimissió del primer ministre Najib Mikati, i on, a més, s’està acollint uns 100000 refugiats de la veïna Síria. 

La situació es va complicar el 19 d’octubre quan tres persones moriren i més de cent quedaren ferides en esclatar un cotxe bomba en un barri residencial de Beirut.

La visita de l’Ivan és la segona d’un vident de Medjugorje al Líban durant l’any 2012. El mes de març, la vident Marija Pavlovic-Lunetti congregà unes 100.000 persones a Beirut en dos dies de trobades de pregària.

 Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org