31/5/2018 – Medjugorje: El Sant Pare designa visitador apostòlic a Mons. Henryk Hoser

(ZENIT – 31 maig 2018).- El Sant Pare  Francesc ha nomenat un Visitador Apostòlic de caràcter especial per a la parròquia de Medjugorje, per un temps indeterminat i a disposició de la Santa Seu (ad nutum Sanctae Sedis).

Aquest dimarts al matí, 31 de maig de 2018, la Santa Seu ha donat a conèixer aquest nomenament mitjançant un comunicat de premsa.

El nou Visitador Apostòlic designat és Mons. Henryk Hoser, sacerdot de la Societat de l’Apostolat Catòlic i arquebisbe-bisbe emèrit de Warszawa-Praga (Polònia).

Encàrrec pastoral

És un encàrrec “exclusivament pastoral” –assenyala la Santa Seu– que dóna continuïtat a la missió de l’Enviat especial de la Santa Seu a la parròquia de Medjugorje, que fou confiada a Mons. Hoser l’11 de febrer del 2017, i que va completar fa uns  mesos.

La missió del Visitador Apostòlic -afirma el comunicat- té com a finalitat assegurar un acompanyament estable i continuat de la comunitat parroquial de Medjugorje i dels fidels que hi van en peregrinació, les necessitats dels quals demanen una atenció particular.

Font: https://www.vaticannews.va/es/papa/news/2018-05/papa-nombra-visitador-apostolico-para-parroquia-medjugorje.html