31/3/2020 – Ajuda al P. Inocencio!

Estimats amics,
Com bé sabeu, les actuals circumstàncies han fet que el tancament de fronteres de molts països
hagin impedit què moltes persones puguin tornar als seus països d’origen i/o residència. Una d’elles és el nostre estimat P. Inocencio Llamas a qui no li ha estat possible tornar als Estats Units. Com molts de vosaltres sabeu, el P. Inocencio és assessor espiritual de la “Fundación Centro Medjugorje”, i ha impartit nombroses conferències a recessos, convivències i  congressos a desenes de països. Ara mateix la seva situació és molt complicada doncs quan va tornar als Estats Units li van denegar l’entrada pel fet de venir d’Espanya, país al què en aquests moments li tenen vetada l’entrada a causa del  coronavirus, raó per la que ha hagut de tornar al nostre país.

Ara està en un poblet des d’on ens diu “tinc tot el temps del món, em dedico a pregar permanentment”. Ens comparteix que l’actual situació li complica molt els seus compromisos
i la seva economia doncs no te cap pensió ni sou. Com que cada dia celebra la missa en privat, pot oferir les nostres intencions i així l’ajudem.

Vull oferir la possibilitat de celebrar la Santa Missa per les vostres intencions: salut, acció de gràcies, descans etern d’un difunt. També tinc la disponibilitat per fer misses GREGORIANES (30 misses seguides, que tenen molt poder). Demano la col·laboració de 10 euros per una intenció i 300 per les GREGORIANES.
 

En fer el dipòsit, escriviu-me un WhatsApp o correu electrònic, si us plau, i us indicaré dia i hora en que es celebraran les intencions.
 
Tot seguit us deixo el meu número de compte, així com les altres dades.
 
padrellamas7@yahoo.es
 
WhatsApp +1 786 201 3027

BANCO SANTANDER
Compte d’estalvi
IBAN ES83 00492374442114606941
Inocencio Llamas Nistal
DNI 71914005C

Déu us beneeixi.    P. Inocencio Llamas

Gràcies per atendre aquesta petició, també us acompanyaran les nostres oracions.

Que la Reina de la Pau us ompli de benediccions.

Equip de Amor de Déu