3/01/2015 – Les últimes trobades diàries dels vidents Mirjana, Ivanka i Jakov amb la Reina de la Pau

La darrera trobada diària de la vident Mirjana amb la Reina de la Pau el dia de Nadal de 1982

La meva darrera trobada amb la Mare de Déu fou el dia de Nadal, el 25 de desembre de 1981. En aquella ocasió la Mare de Déu va estar amb mi gairebé 45 minuts. Mesos abans la Mare de Déu ja m’havia preparat per aquesta trobada. M’ho havia explicar tot de manera molt maternal.

Em va dir que ja havia portat a terme el que necessitava de mi. Em va dir que jo era molt conscient i responsable i que havia de tornar a la vida rutinària del dia a dia, com tots els meus veïns; que havia de continuar la meva vida sense els seus consells materns i sense les converses amb Ella tan útils. Em va prometre que sempre estaria amb mi i que m’ajudaria en els moments més difícils de la meva vida. Fins el dia que me’n vagi al Pare, Ella m’ajudarà. Em va dir que aquella seria la nostra última trobada però que em feia un regal: que la veuria en tots els meus aniversaris fins que em morís.

Aquella darrera trobada amb la Mare de Déu va ser molt difícil per a mi. És complicat de descriure amb paraules el dolor i la tristesa que vaig sentir en saber que ja no la veuria cada dia. És com quan a la vida tens una cosa meravellosa i la perds. La Mare de Déu era conscient del meu dolor i el meu patiment i per fer-me contenta va pregar amb mi i em va demanar que cantés i que lloéssim Déu juntes. Vaig resar la pregària que sempre deia quan estava sola amb Ella: la Salve Regina. Sempre recordaré les paraules de la Mare de Déu: Mirjana, t’he escollit i t’he explicat tot el que feia falta. T’he revelat moltes coses terribles que hauràs de guardar per a tu. Pensa que jo també ploro per això. Hauràs de tenir coratge. Has comprès els meus missatges ràpidament i ara doncs també has d’entendre que he de marxar. Has de ser valenta.

També em va dir coses de caràcter personal.

Els primers mesos van ser molt difícils però la Mare de Déu ja m’ho havia dit. Vaig caure en una profunda depressió. Evitava tothom, em tancava a la meva habitació i esperava la Mare de Déu. Vaig plorar i la vaig invocar; vaig sentir la seva ajuda i l’esperava el dia del meu aniversari. Des del 2 d’agost de 1987, cada dia 2 del mes sento la Mare de Déu dins meu que em parla i alguna vegada la veig i prego amb Ella per tots els qui no creuen.

La darrera trobada diària de la vident Ivana Ivankovic amb la Reina de la Pau el 7 de maig de 1987

El vespre del 6 de maig de 1985 van tenir aparició l’Ivan, el Jakov i la Ivanka. L’aparició de l’Ivanka va durar gairebé 8 minuts, 6 minuts més que la dels altres dos. Durant aquella aparició la Mare de Déu va confiar a la Ivanka el desè secret i li va parlar del futur del món. La Mare de Déu li va dir que en els propers dies l’esperava sola, sense els altres vidents.

EL 7 de maig de 1985 la Ivanka va tenir l’aparició a casa. Al full que li va escriure al pare Slavko Barbaric deia: “Com cada dia, la Mare de Déu va arribar, em va saludar amb un “Lloat sigui Jesús”, i jo vaig respondre: “Siguin sempre lloats Jesús i Maria”. No havia vist mai la Mare de Déu tan preciosa com aquell dia. Els seus vestits d’or i plata brillaven. La seva corona i el seu vel també. Al seu costat hi havia dos àngels. Anaven vestits com la Mare de Déu. Ella era tan bonica que no trobo les paraules per descriure-la. S’ha de viure. La Mare de Déu em va demanar què volia i li vaig demanar de poder veure la meva mare terrenal. La Verge va somriure i va fer un gest amb el cap. De sobre va aparèixer la meva mare, somreia. La Mare de Déu em va demanar que m’aixequés i la vaig creure. La meva mare em va abraçar, em va besar i em va dir: “filla meva, estic orgullosa de tu”, em va fer un petó i va desaparèixer.

‘Estimada filla, avui és la nostra darrera trobada. No et posis trista perquè et vindré a visitar en els teus aniversaris. Filla meva, no et pensis que has fet alguna cosa malament, algun error, i per això no et vindré a veure més. No has fet res. Ho has acollit tot amb tot el teu cor i has portat a terme tots els plans que jo i el meu Fill teníem. Sigues feliç perquè sóc la teva Mare, que t’estima amb tot el seu cor. Ivanka, gràcies per haver respost a la crida del meu Fill i per haver estat tan perseverant com Ell esperava. Filla, digues als teus amics que el meu Fill i jo sempre estarem amb ells quan ens busquin i ens invoquin. El que us he dit sobre els secrets durant aquests anys, no ho reveleu a ningú fins que no us ho digui. Ivanka, les gràcies que tu i els teus amics heu rebut no les havia rebut mai ningú abans aquí a la Terra”. Després d’aquestes paraules vaig preguntar a la Mare si la podia besar. Ella em va fer que sí amb el cap i la vaig besar. Li vaig demanar la seva benedicció. Em va beneir, em va somriure i em va dir: “vés amb la pau de Déu”. Es va allunyar lentament i amb Ella també els dos àngels. La Verge estava tranquil·la i serena. Va estar amb mi una hora.

La darrera trobada diària del vident Jakov Colo amb la Reina de la Pau el 12 de setembre de 1998

Durant el seu viatge a América, des de Miami, el Jakov ens va enviar aquest missatge:

El divendres dia 11 de setembre durant l’aparició diària, la Mare de Déu em va dir que em preparés per pregar de manera especial per a l’aparició del dia següent, perquè em diria l’últim secret. El dissabte dia 12 de setembre, la Mare de Déu va venir a les 11.15 (hora local). Em va saludar com sempre, “lloat sigui Déu”. Mentre em revelava l’últim secret, estava trista. Després, amb un somriure dolç em va dir: “Estimat fill! Sóc la teva Mare i t’estimo incondicionalment. A partir d’avui ja no te m’apareixeré cada dia, només el dia de Nadal, el dia del naixement del meu Fill. No estiguis trist perquè estaré sempre amb tu com a Mare, i com una Mare de veritat no t’abandonaré mai. Segueix el camí del meu Fill, camí de pau i d’amor i persevera en la missió que t’he confiat. Sigues exemple d’un home que ha conegut Déu, l’amor de Déu. Que els homes vegin en tu un exemple de com Déu treballa en ells i de com treballa a través d’ells. Et beneeixo amb la meva benedicció materna i et dono les gràcies per haver respost a la meva crida. L’aparició es va acabar a les 11.45 hores”. El Jackov va trucar al pare Slavko Barbaric i va plorar durant molta estona i li va dir que estava molt trist.

Font: https://www.medjugorje.hr/it/fenomeno-di-medjugorje/lultimo-incontriregolari/