30/11/2012 – Maria porta una nova Pentecosta als libanesos

L’Edwin Lattouf i l’organitzadora Gisele Azzi a Maghdouche, el Líban, el 17 de novembre, a la gruta on la Mare de Déu esperà que Jesús tornés d’una predicació prop de Sió.

Quatre aparicions en quatre dies exhortaren als assistents a voler pregar més, entrar a grups de pregària i anar a Medjugorje. Els organitzadors temien que els assistents no romandrien més de dues hores, però els trobaren pregant amb joia durant tres i quatre hores. El missatge final de la Mare de Déu al Líban fou una crida a perseverar en la pregària.

Els quatre dies de visita del vident de Medjugorje Ivan Dragicevic van acabar Diumenge, donant un major estímul a la fe de la gent i al moviment Marià de la regió.

“La gent del Líban està dividida, políticament i socialment. Però quan Maria vingué, tornaren a estar junts per donar la benvinguda a la seva Mare. La gent mai havia estat capaç de pregar durant tres o quatre hores, això els és nou. I ara ha estat possible veure’ls pregar amb joia”, comenta en Charbel Maroun, president del Moviment Marià de Laics de Galilea.

“Molta gent, entre ells grups marians, comentava que temien que la gent no es volgués quedar més de dues hores. Però en cavi els vam veure pregar amb joia durant quatre hores i tothom està motivat a pregar més. Molta gent vol entrar al nostre moviment i començar a conèixer Medjugorje”.

L’Ivan durant la seva aparició el 18 de novembre a Emar

“Especialment molta gent vol anar-hi de visita. També he rebut molts missatges de gent nova preguntant-me com ho poden fer per entrar en un grup de pregària i començar un programa de Medjugorje a les seves parròquies. És fantàstic. La Mare de Déu ha portat una nova Pentecosta a la nostra gent, a la nostra Església i especialment al nostre moviment”, comenta ell.

La darrera aparició de l’Ivan al Líban el 18 de novembre tingué lloc a l’Església de Sant Joan Baptista a Emar, al nord del país. Amb una durada de més de set minuts, l’aparició fou seguida per unes 4.000 persones, incloent les 2.500 del hall i de l’exterior de l’església. Hi havia 30 sacerdots, juntament amb l’Arquebisbe Maronita George About Jaoudé de Trípoli, el Líban (no l’hem de confondre amb la capital de Líbia, que té el mateix nom).

La Mare de Déu donà aquest missatge:

“Estimats fills, pregueu per les vocacions al sacerdoci. Pregueu pels pastors de l’Església. Persevereu en les vostres pregàries. Jo, la vostra Mare, intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Al seu sermó, l’Arquebisbe Jaoudé colpejà les ànimes seriosament, i es dirigí a la Mare de Déu com a Reina de la Pau, invocació sota la qual s’apareix a Medjugorje:

L’estàtua de la Mare de Déu a l’exterior del Santuari de la Mare de Déu de l’Esperança a Maghdouche durant l’aparició a l’Ivan de dissabte.

“Les aparicions a Medjugorje són un signe de que no tenim temps. Durant tota la història, Déu ha enviat molts missatges a través dels seus àngels i profetes, perquè la gent havia perdut la seva fe. Avui Déu està enviant la Seva Mare perquè la nostra fe és feble”, diu l’Arquebisbe. “Durant el temps que el Comunisme dominà l’Europa de l’Est i havia destruït moltes esglésies, assassinat molts sacerdots i fidels, la Mare de Déu vingué a Medjugorje, per exhortar la gent a resistir en la seva fe, per a reconciliar-se amb Déu i treballar per la pau. Ella és la Reina de la Pau, i s’apareix on la Pau és més necessària, amb guerres a Iraq i Síria i a Terra Santa”. L’Arquebisbe Jaoudé acabà la seva homilia invocant dos cops “Maria, Reina de la Pau”, i els assistents respongueren: “Pregueu per nosaltres”. Llavors ell va concloure: “Maria, Reina de la Pau, doneu-nos pau”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org